2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kuzu hak veriyorum çünkü ben normal yememe devam ediyorum sadece daha sağlıklı besleniyorum ama almamışım. Dediğin gibi bazılarına su içse yarıyor kuzenlerimden biliyorum. Çokta şeetme öyle şişkoş falan gözükmüyorsun hiç
Yiyorum kuzum ama 1 dilim oluyor 2 direniyom
Direncutting diye hastag açalım sana

Hahaha aynen canım ya da 2019 nisan annelerine neler oluyor diye açalım artık eski biz değiliz

Sag kuyruk sokumundan giriyor sanki cnm. On dk bir arayla bicak saplaniyor gibi. Sabahta esimin nobeti var erken kalkacak uyandirmaya da kiyamiyorum oyle uzandim belki gecer diye bekliyorum gecmezse uyandirip hastaneye gidecegim

Benim mide bulantısı resmen geri döndü ya bugünde zorluyor şu an açım ama birşey yiyemiyorum.. Allah yardım etsin.

Sag kuyruk sokumundan giriyor sanki cnm. On dk bir arayla bicak saplaniyor gibi. Sabahta esimin nobeti var erken kalkacak uyandirmaya da kiyamiyorum oyle uzandim belki gecer diye bekliyorum gecmezse uyandirip hastaneye gidecegim
Cnm nasıl oldun.iyimisin

Geçti mi kuzu aman dikkat et girip çıkıyor demişsin ne olur ne olmaz gidin bence geçmediyse..

Günaydın kızlar bebeğin kilosuna çok takılmayın benimki 10 gün önce 5 gün ilerideydi şimdide 4 gün gerideymiş yanı çok değişken aynı makinada bile farklı gösteriyor. İlk çocuğumda Doğumdan 3 gün önce 2700 bir sorun var demişti dogumda 3250 doğdu.

Kızlar merhba, kontrolden çıktık şimdi. 31+3 üm . Bebeğin kilosu 2000 gram olmuş . Bir hafta önden gidiyor. 12 kilo almışım toplamda. doktor 4 kilonun üstünde olursa normal yapmıyoruz dedi . Artık diyet yapma zamanı banada başladı. normal istiyorum çünkü. Geçen haftalarda makat pozisyonda şimdi normal doğum için uygun hale gelmiş. Artık tatlılar karbonhidratlardan uzak durmalıyım Diyetisyene gidipte liste alan var mı? varsa paylaşabilir mi? Ne tarz beslenme öneriyorlar

Kızlar doktordan geldik bebitomu gördük uyuyordu hanımcık mis mis
15 günde bir çağırdı artık 34. Haftada nts başlayacakmış artık sık sık görücez Nisantoşu
Oyyy kuzum benim uyusunlarda büyüsünler.

Sana yazarken şarjım bitti :))
Kilosunu mu önde dedi kuzım yoksa ölçüölerinden birisini mi
Haftasıyla uyununu yakalasa bile büyümeye devam edeceği için alır kuzum hiç merak etme

Baş karın kilo tüm ölçüleri öndeydi kuzum :)

Kızlar size de oluyor mu son zamanlarda canım çok tatlı şeyler çekiyor şimdi yazmayayım bazı tatlı çeşitleri helva ıslak kek vb şeyler her saniye yemek istiyorum son 1 haftada oldu

Aynen bende de oluyor kuzu.

Canım benimde başı çok aşağıda doğum pozisyona geçmiş o yüzden bende yüzünü göremiyorum ama bu erken doğacak diye birşey yok sadece normal doğum istiyorsan önemli :)

Maşallah kuzu
Bende bu haftadan itibaren sağlıklı beslenmeye başlayacağım çok fazla kilolu bir bebek olmaması için çünkü zaten 1 hafta önde gidiyor

Kızlar doktordan geldik bebitomu gördük uyuyordu hanımcık mis mis
15 günde bir çağırdı artık 34. Haftada nts başlayacakmış artık sık sık görücez Nisantoşu

Maşallah kuzumm Nisantoşa

Sezaryen olacak canım:) ilki sezaryen. Burda ssvd yok.

Canım benim.bebegimde hep asagida oğlumda aynıydı evet tuvalet filan çok zor oluyor yuruyemiyorum ama normal dedi doktorum banada ilk gebeligimde bundada ayni

Merhaba kızlar
Sabah kontrolüm vardı. Bulut Pars efendi 2 kg ın üzerinde. Henüz dönmemiş. Başı baskı yaptığı için kg ı ve haftasına göre uyumunu eksik bile ölçmüş olabilirim dedi. En az 10 gün ileride kg alımı hep böyle devam edecek diye birşey yok daha az da olabilir dedi. 34. Haftamda tekrar görmek istedi. Dr umla isteğimiz max 3700-3800 de kalması. sağlıklı olması tabiki en büyük şükür sebebim de çok ta kg almasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…