- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Kuzu hak veriyorum çünkü ben normal yememe devam ediyorum sadece daha sağlıklı besleniyorum ama almamışım. Dediğin gibi bazılarına su içse yarıyor kuzenlerimden biliyorum. Çokta şeetme öyle şişkoş falan gözükmüyorsun hiçBenim içimde gergedan var canım mümkün değil yakalanmam sana
Oğlan da 24 kilo aldıydım hiç ders almamışım bunda da alıcam bi o kadar kilo
Ama bence ben porsiyon olarak çok yemiyorum su içsem yarıyor bence
Direncutting diye hastag açalım sanaYiyorum kuzum ama 1 dilim oluyor 2direniyom
Hahaha aynen canımKuzu hak veriyorum çünkü ben normal yememe devam ediyorum sadece daha sağlıklı besleniyorum ama almamışım. Dediğin gibi bazılarına su içse yarıyor kuzenlerimden biliyorum. Çokta şeetme öyle şişkoş falan gözükmüyorsun hiç
Direncutting diye hastag açalım sana
Çünkü içimizde minik biri var olsun o kadar kiHahaha aynen canımya da 2019 nisan annelerine neler oluyor diye açalım artık eski biz değiliz
Canım aklıma böbrek ağrısı geldi okuyunca benimde solumdan girmişti öyle birşeyse bebişin pozisyonundan olabilir.
Ama direk belse geçmeyen ağır bi ağrı mı girip çıkıyor mu dikkat et ona göre bi acile gidersiniz kuzum. Bıçak saplanması pek normal gibi gelmedi bana.
Cnm nasıl oldun.iyimisinSag kuyruk sokumundan giriyor sanki cnm. On dk bir arayla bicak saplaniyor gibi. Sabahta esimin nobeti var erken kalkacak uyandirmaya da kiyamiyorum oyle uzandim belki gecer diye bekliyorum gecmezse uyandirip hastaneye gidecegim
Geçti mi kuzu aman dikkat et girip çıkıyor demişsin ne olur ne olmaz gidin bence geçmediyse..Sag kuyruk sokumundan giriyor sanki cnm. On dk bir arayla bicak saplaniyor gibi. Sabahta esimin nobeti var erken kalkacak uyandirmaya da kiyamiyorum oyle uzandim belki gecer diye bekliyorum gecmezse uyandirip hastaneye gidecegim
Oyyy kuzum benimKızlar doktordan geldik bebitomu gördük uyuyordu hanımcık mis mis
15 günde bir çağırdı artık 34. Haftada nts başlayacakmış artık sık sık görücez Nisantoşu
Sana yazarken şarjım bitti :))
Kilosunu mu önde dedi kuzım yoksa ölçüölerinden birisini mi
Haftasıyla uyununu yakalasa bile büyümeye devam edeceği için alır kuzum hiç merak etme
Kızlar size de oluyor mu son zamanlarda canım çok tatlı şeyler çekiyor şimdi yazmayayım bazı tatlı çeşitleri helva ıslak kek vb şeylerher saniye yemek istiyorum son 1 haftada oldu
Siz görmüşsünüz ne güzel :) biz Doğuma kadar beklicez artık.
Kızımda hep aşağıdaydı geç bile doğdu :) erken Doğumdan bahsetmedi hiç. Artık iki doktora gitmeye başladım. İkisi de erken Doğumdan bahsetmedi. Ama belli de olmaz tabi. Çok baskı yapıyor. Özellikle tuvaletim gelince zor yürüyorum.
Kızlar merhba, kontrolden çıktık şimdi. 31+3 üm . Bebeğin kilosu 2000 gram olmuş . Bir hafta önden gidiyor. 12 kilo almışım toplamda. doktor 4 kilonun üstünde olursa normal yapmıyoruz dedi . Artık diyet yapma zamanı banada başladı. normal istiyorum çünkü. Geçen haftalarda makat pozisyonda şimdi normal doğum için uygun hale gelmiş. Artık tatlılar karbonhidratlardan uzak durmalıyımDiyetisyene gidipte liste alan var mı? varsa paylaşabilir mi? Ne tarz beslenme öneriyorlar
Kızlar doktordan geldik bebitomu gördük uyuyordu hanımcık mis mis
15 günde bir çağırdı artık 34. Haftada nts başlayacakmış artık sık sık görücez Nisantoşu
Sezaryen olacak canım:) ilki sezaryen. Burda ssvd yok.Baş karın kilo tüm ölçüleri öndeydi kuzum :)
Aynen bende de oluyor kuzu.
Canım benimde başı çok aşağıda doğum pozisyona geçmiş o yüzden bende yüzünü göremiyorum ama bu erken doğacak diye birşey yok sadece normal doğum istiyorsan önemli :)
Maşallah kuzu
Bende bu haftadan itibaren sağlıklı beslenmeye başlayacağım çok fazla kilolu bir bebek olmaması için çünkü zaten 1 hafta önde gidiyor
Canım benim.bebegimde hep asagida oğlumda aynıydı evet tuvalet filan çok zor oluyor yuruyemiyorum ama normal dedi doktorum banada ilk gebeligimde bundada ayniSiz görmüşsünüz ne güzel :) biz Doğuma kadar beklicez artık.
Kızımda hep aşağıdaydı geç bile doğdu :) erken Doğumdan bahsetmedi hiç. Artık iki doktora gitmeye başladım. İkisi de erken Doğumdan bahsetmedi. Ama belli de olmaz tabi. Çok baskı yapıyor. Özellikle tuvaletim gelince zor yürüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?