Baş karın kilo tüm ölçüleri öndeydi kuzum :)
Aynen bende de oluyor kuzu.
Canım benimde başı çok aşağıda doğum pozisyona geçmiş o yüzden bende yüzünü göremiyorum ama bu erken doğacak diye birşey yok sadece normal doğum istiyorsan önemli :)
Maşallah kuzu
Bende bu haftadan itibaren sağlıklı beslenmeye başlayacağım çok fazla kilolu bir bebek olmaması için çünkü zaten 1 hafta önde gidiyor
Geçti mi kuzu aman dikkat et girip çıkıyor demişsin ne olur ne olmaz gidin bence geçmediyse..
Günaydın kızlar bebekleri önden gidenler
Olsun kilolu zayıf olsa bir dert kilolu olsa bir dert.takmayin sağlıklı olsun yeter.ne dertler var bunu düşünün
Ehehe maşalalh duduşu yerimMerhaba kızlar. Bugün özeldeki doktorumuzla randevu vardı çok güzel geçti oğluş bize poz verdi. Sonra nst te girdim kalp atışı iyi sancı yok.
Pozisyonu kafası sağda ayaklar idrar torbasına yakın baskı yapabilir dedi. 43 cm. 2.260 gr. İyi haftasıyla uyumlu dedi. 2 hafta sonrasına çağırdı. Eğer dönerse dedi normal doğum uygun dönmezse sezaryan dedi. Ama henüz erken bi sonraki kontrol de bakalım dedi. Sağ böbrek hala 5 mm. Sol iyi ama Allahın izniyle o da düzelecek hiç kötü düşünmüyorum .... Size poz veriyoruz teyzeleri Eki Görüntüle 2236301
aynıyız seninle canım . Benimde 2 kilonun biraz üstünde çıktı. Dikkat et dedi doktor. Bu gidişle 4 ün üzerne çıkar dedi. benim ilk doğum olacağo için normalde zorlar diye biraz endişelendim açıkçası. Dikkat etmek lazımMerhaba kızlar
Sabah kontrolüm vardı. Bulut Pars efendi 2 kg ın üzerinde. Henüz dönmemiş. Başı baskı yaptığı için kg ı ve haftasına göre uyumunu eksik bile ölçmüş olabilirim dedi. En az 10 gün ileridekg alımı hep böyle devam edecek diye birşey yok daha az da olabilir dedi. 34. Haftamda tekrar görmek istedi. Dr umla isteğimiz max 3700-3800 de kalması. sağlıklı olması tabiki en büyük şükür sebebim de çok ta kg almasın.
Ben iki isme başlarda karşıydım canım. Çünkü birisi kullanılıyor sadece diğeri kimlik üzerinde kalıyor böyle oluncada ikinci bir ismin konulması bana mantıksız geliyodu. Ama bizim soyadımızda öyle bi kötü ki bazı tek isimlerle çok komik oluyor. En azından iki isim olunca yoğunluk isme kayıyor o yüzden bazı düşündüğümüz isimlerden birini koyarsak çift isim koyucaz bizde. Bu arada deniz ismini beğeniyorum ama önemli olan ikinizin içine sinmesi kuzumKızlar 2 isim koyma konusunda ne düşünüyorsunuz. Biz Uras Deniz olarak karar vermiştik.
Son zamanlarda da Deniz olmasa mı diyorduk. Eşim istemiyordu daha doğrusu Deniz ismini.
O da istemiyorum diyince bende biraz soğudum zamanla
Ama sadece Uras olunca soyadımızla kafiyeli gibi oluyor mu desem bi değişik oluyor
Off allah başka dert vermesin
Tek mi kalsa acaba. Tek çift isim avantajı ne olur ki.
Bu arada 2 isim olursa Uras Anıl düşünüyoruz, Deniz yerine.
Canım ben iki isim den hoşlanmıyorum şahsen çocuğa yük gibi geliyor. Mesela erkek kardeşimin iki ismi var biz ikincisini kullanıyoruz okulda ilkini söylüyorlar kimse ikisini birden söylemiyor. Resmi dairelerde vs ikisini söylüyor kendisi zor oluyor.Kızlar 2 isim koyma konusunda ne düşünüyorsunuz. Biz Uras Deniz olarak karar vermiştik.
Son zamanlarda da Deniz olmasa mı diyorduk. Eşim istemiyordu daha doğrusu Deniz ismini.
Ama sadece Uras olunca soyadımızla kafiyeli gibi oluyor mu desem bi değişik oluyor
Ya bende öyle bakıyorum bi manası yok 2. İsim koymanın diye ama karar veremedik işte.Ben iki isme başlarda karşıydım canım. Çünkü birisi kullanılıyor sadece diğeri kimlik üzerinde kalıyor böyle oluncada ikinci bir ismin konulması bana mantıksız geliyodu. Ama bizim soyadımızda öyle bi kötü ki bazı tek isimlerle çok komik oluyor. En azından iki isim olunca yoğunluk isme kayıyor o yüzden bazı düşündüğümüz isimlerden birini koyarsak çift isim koyucaz bizde. Bu arada deniz ismini beğeniyorum ama önemli olan ikinizin içine sinmesi kuzum
Çok kararsız kaldık canım ya o yönden haklısın.Canım ben iki isim den hoşlanmıyorum şahsen çocuğa yük gibi geliyor. Mesela erkek kardeşimin iki ismi var biz ikincisini kullanıyoruz okulda ilkini söylüyorlar kimse ikisini birden söylemiyor. Resmi dairelerde vs ikisini söylüyor kendisi zor oluyor.
Bebise Uras Deniiiz diye seslenen nadir olacak muhtemelen. O yüzden karar senin ama :) tek başına Uras daha iyi bence
Ben iki isim daha çok seviyorum ama eşim asssla istemiyorKızlar 2 isim koyma konusunda ne düşünüyorsunuz. Biz Uras Deniz olarak karar vermiştik.
Evet kuzum Uras kullanıcaz aslında.Ben iki isim daha çok seviyorum ama eşim asssla istemiyornasılsa tek isim kullanıcaz diyor haklı bi yerde. Bir de şeyi düşündüm şimdi bi isim o seçicek bi isim ben seçicem ikimiz de kendi seçtiğimiz isimleri söylemek istersek ortalık karışacak bizim bi tanıdık vardı çocuğun iki ismi var annesi birini babası diğerini söylüyor yazık üzülüyorduk ama siz Uras’ı kullanacaksınız anladığım kadarıyla karışmaz o yüzden :)
Uras Anıl daha uyumlu olmuş kuzu bence
Bizim ki kafiyeden çok komik oluyor bazı isimlerle. Bu yüzden de bir türlü isme karar veremiyorumYa bende öyle bakıyorum bi manası yok 2. İsim koymanın diye ama karar veremedik işte.
Çünkü gerçekten garip duruyor soyadımızda as ile başlıyor çünkü bilemedim ya
Denizden eşim vazgeçti nedense bende çok seviyorum o ismi aslında.
Bende ikimizin içine Sinen bir isim olsun istiyorum kuzu hemfikiriz o konuda.Bizim ki kafiyeden çok komik oluyor bazı isimlerle. Bu yüzden de bir türlü isme karar veremiyorumHem senin hem eşinin içine sinsin bence eşim fikir veriyor ama karar senin o kadar eziyetini sen çektin senin hakkın diyor ama ben onunda istediği ortak bir isim olsun istiyorum
Abimin iki ismi var ve kodlamaya sığmıyorduEvet kuzum Uras kullanıcaz aslında.
Soyisimle söyleyince Anıl daha klas duruyor bencede
Ne olacak bilmiyorum. Bir de aklıma sınavlar falan geliyor uzun olacak gibi 2 isimleBenim kızlık soyadım uzundu kodlayana kadar canım çıkıyordu sınavlarda O yönünü bile düşünüyorum
Evet kuzu gerçekten zormuş karar verene kadar canımız çıkmıştı günlerce isim bakıp seçtik anlamlarına Baktık falanAbimin iki ismi var ve kodlamaya sığmıyorduilk isminin baş harfini yazıp yanına nokta bırakıyordu mecbur Uras Anıl çok uzun olmuyor aslında ikisi de kısa isim isim seçmek zormuş yalnız, biz karar verdik ama hala arada aklıma geliyor başka bişey bulabilir miyiz acaba diye
Biz de nasıl ortak bi karar verdik hala şaşkınımEvet kuzu gerçekten zormuş karar verene kadar canımız çıkmıştı günlerce isim bakıp seçtik anlamlarına Baktık falan
Erkek ismi bulmak daha zor Hatta. Ya çok klasik ya çok değişikler. İçimize sindirene kadar neler çektik
Büyük ihtimal bizimde öyle olacak bu gidişleBiz de nasıl ortak bi karar verdik hala şaşkınımneyse ki ilk isminiz garanti diğerini de düşünürsünüz :) abimler 2. İsme hastanede karar verdiler. hatta abim kimliği çıkartıp geliym dedi tam gidiyordu, yengem doğumdan sonra kucağıma verdiklerinde bu isimle seslenesim geldi dedi onu da koydular anlık oldu yani resmen ayaküstü koyuldu 2. İsim
Dogru 30 dan sonraymis.benim bebisin kafa olarak gelisimi ilerde.karin cevresi bir hafta geri cikinca doktora ilerdeydi dedim tekrar bakti haftasiyla cikti bu sefer.sen nasilsin agirlastin miÇok normal canım asıl hamilelik 30dan sonra başlıyor diyordu arkadaşlar.
Senin bebişinde maşallahı var gelişimi önden gidiyor ❤
30.haftayı geçtin sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?