2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Büyük ihtimal bizimde öyle olacak bu gidişle
Neyse en azından bir isimde hemfikiriz sıkıntı yok
Uras tek başına çok güzel cnm bence.ama soyismiylede uyması güzel olur. Kızımin ismini eylül koydum çok seviyordum ve herseyim eylülde 23 eylül benim doğum günüm 25 eylül evlilik yıldönümümuz 27 eylülde de kızım doğdu.annem eylül ismi kuranda geçmiyor diyince eylül nisa koydum.ama eylül diyoruz.bunuda sadece.eymen koyacam Allahın izniyle

Canım benim.bebegimde hep asagida oğlumda aynıydı evet tuvalet filan çok zor oluyor yuruyemiyorum ama normal dedi doktorum banada ilk gebeligimde bundada ayni
Aynen benim ilk kızımda hep aşağıdaydı.herkes doğurdum doğuracam gözüyle bakar olmuştu ama 40+2 de doğdu :) kasıklarım çok ağrıyor bazen yattığım yerden zor kalkıyorum. Bugün çalışabilir raporu aldım. Az kaldı yaaa:)))

Bizde herşeyi 2 aya sığdırmışız Doğum günleri evlilik nişan nikah tanışma eheh :) kutla kutla bitmiyor
Bende tek isimden yanayım ama soyisimle içime sinmiyor bi değişik oluyor. Dalga geçiyor bile sanabilirler hatta Kararsızlığa devam bakalım sonuç ne olacak bende meraktayım

Maşallaaahhh çok tatlıdırlar yaaaaaa onlara baktıkça öpesiimmm geliyor yaaaa :))

Maşallaaahhh

Sezaryen olacak canım:) ilki sezaryen. Burda ssvd yok.

Anladım canım :) sağlıklar gelsinler en önemlisi bu

Oyyy maşallah kuzumm

Maşallah kuzumm

Bende iki isim düşünüyorum bazen :)) aklıma yatmıyor değil ama bilemedim kararsızım ya

Aay bende 23 eylülde doğdum canım

Bizde çıktık dr.dan çok şükür iyiyiz büyümeye devam ediyoruz ,kuzum 1.800kg ve 42 cm oldu maşallaaaahhhherşey çok güzel dedi ve gönderdi 20 gün sonra gel dedi :)))

Maşallah kuzum kaç haftalıksın tam ?

İnsan kararsız kalıyor gerçekten olsa mı olmasa mı diye. :)

İsim konusunda bizde hala karar veremedik 2 isim pek hoşunuza gitmiyor tek isimde gergin başka bir isim geliyor aklımıza sanırım bizimde doğunca koyacaz bu gidişle bide çalışan bayanlar aldınız mı raporları ben Şubat 27 de Alaçam hayırlısıyla inşallah....zaten doğumdan sonrada calisamicam gibi görünüyor ama bakalım....

En iyisi size oylamaya sunayım isimleri kızlar benim aklımda hep asya iismi vardı ama en yakın arkadaşım kızına o ismi koydu ondan vazgeçtim ama şuan
Alya kumsal ela Asel neva aklımıza gelenler bakalım siz neler diceksiniz bide büyük kızım Azra onunla uyumlu olsun istiyoruz...

Ne aldıııııın

Bunları aldım canım :)
4 tane şortlu zıbın yazın giymesi için, 1 tane pamuk gazıyla yapılmış kısa kolu tulum, 1 tane askılı tulum (tam Fransız usulü ), 1 tane oto koltuğu kılıfı :)

Eklentiler

• 53254D44-A901-48AB-A164-28664FEC0DD0.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 61
  • 140E25C9-49BD-47E9-B88A-376CCB406A18.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 49
  • 60A6F64D-499D-4087-A85A-6C77301CC722.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 56
  • 55C5D90C-1D3E-482E-A394-4C96FFD0D320.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 60
  • 7AAD2996-1EBC-4BCF-8598-AFD255F094ED.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 59
  • 15BACC04-93D1-4F98-B921-46686DF4D3C8.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 57
  • AFECEBBF-0E5C-441B-BD83-DA0660E7EA42.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 56

Alya ismi çok güzel canım

Allahım maşallah kuzuma
Sevsinler o bal dudakınııı
Hayırlısı olsun canım. Kuzucuklar sağlıklı olsunda tek..

Kuzum normalde iki isme hiç antipatik değildim. Ancak meslek hayatımda o kadar çok iki isimle alakalı krize denk geldim ki... yani çocuklar hep bir ismini benimsiyor ve sadece onla seslenilsin istiyor. Hatta diğer ismini bilmeyen öğrencilerm bile var.. açıkçası sonrasında hep dedim ki yok ben asla koymucam iki isim dedim.. senin seçtiğin isimlerin hepsi ayrı ayrı çok tatlış.. birlikte de uyumlu ama ikisini birden kullanır mısınız bilemedim

Kuzum o yönünü dert etmeee :) artık optiklerde isim kısmı falan kodlanmıi olarak geliyor

Bizde çıktık dr.dan çok şükür iyiyiz büyümeye devam ediyoruz ,kuzum 1.800kg ve 42 cm oldu maşallaaaahhhherşey çok güzel dedi ve gönderdi 20 gün sonra gel dedi :)))
Maşallah kuşlara yaa büyüyorlarrr
Seninde gözün aydın olsun canım

Kizlar yürüyüs yapiyor musunuz?Ben on gündür başlamistim azar azar yürüyordum ama bugun cok soğuktu dogru düzgün yürüyemedim belim taş kesildi sanki.
Canım ben ekstra bir yürüyüş çok nadir yaptım.. zaten ayakta çalışıyorum sınıfın içinde fıtı fıtı geziniyorum. Genel itibariyle adımlarımı 10 bine tamamladım hep. Haftasonları evde de olsa o adımları atmaya çalıştım. Ama ekstra çıkıp kaç gün yürüdünüz dersen taş çatlasın 10 gün falan
Gerçi bana zaten 5. Ayıma kadar ayakta çalıştığım için ekstra uzun yürüyüşler yasaktı..
Ama tembelliğime de bahane oldu

4 tane şortlu zıbın yazın giymesi için, 1 tane pamuk gazıyla yapılmış kısa kolu tulum, 1 tane askılı tulum (tam Fransız usulü ), 1 tane oto koltuğu kılıfı :)
Bunlar çok minnoşşşş
Sağlıklı günlerde kullansın Eren kuzumuz inşallah
Ben sırf almamak için bakmıyorummm
Bu ay biberonları vs halledeyim diyorum sonra bütçeye göre cozutadabilirim

Ela ismi güzel bencede :)
Bakalım kuzu ne olacak son karar bende tek olmasından yanayım daha çok ama Anıl’a da ısındım birden.
Optik meselesi de hoş olmuş ya ama doğru söylüyorsun KPSS girdiğimde kodluydu galiba unutmuşum

Kız sıkıldım güle güle giysin demekten dur artık bi
Sağlıkla kullanın inşallah hepsini

Allah razı olsun canım:)31 oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…