Uras tek başına çok güzel cnm bence.ama soyismiylede uyması güzel olur. Kızımin ismini eylül koydum çok seviyordum ve herseyim eylülde 23 eylül benim doğum günüm 25 eylül evlilik yıldönümümuz 27 eylülde de kızım doğdu.annem eylül ismi kuranda geçmiyor diyince eylül nisa koydum.ama eylül diyoruz.bunuda sadece.eymen koyacam Allahın izniyleBüyük ihtimal bizimde öyle olacak bu gidişle
Neyse en azından bir isimde hemfikiriz sıkıntı yok
Aynen benim ilk kızımda hep aşağıdaydı.herkes doğurdum doğuracam gözüyle bakar olmuştu ama 40+2 de doğdu :) kasıklarım çok ağrıyor bazen yattığım yerden zor kalkıyorum. Bugün çalışabilir raporu aldım. Az kaldı yaaa:)))Canım benim.bebegimde hep asagida oğlumda aynıydı evet tuvalet filan çok zor oluyor yuruyemiyorum ama normal dedi doktorum banada ilk gebeligimde bundada ayni
Bizde herşeyi 2 aya sığdırmışız Doğum günleri evlilik nişan nikah tanışma eheh :) kutla kutla bitmiyorUras tek başına çok güzel cnm bence.ama soyismiylede uyması güzel olur. Kızımin ismini eylül koydum çok seviyordum ve herseyim eylülde 23 eylül benim doğum günüm 25 eylül evlilik yıldönümümuz 27 eylülde de kızım doğdu.annem eylül ismi kuranda geçmiyor diyince eylül nisa koydum.ama eylül diyoruz.bunuda sadece.eymen koyacam Allahın izniyle
Maşallaaahhh çok tatlıdırlar yaaaaaaMerhaba kızlar. Bugün özeldeki doktorumuzla randevu vardı çok güzel geçti oğluş bize poz verdi. Sonra nst te girdim kalp atışı iyi sancı yok.
Pozisyonu kafası sağda ayaklar idrar torbasına yakın baskı yapabilir dedi. 43 cm. 2.260 gr. İyi haftasıyla uyumlu dedi. 2 hafta sonrasına çağırdı. Eğer dönerse dedi normal doğum uygun dönmezse sezaryan dedi. Ama henüz erken bi sonraki kontrol de bakalım dedi. Sağ böbrek hala 5 mm. Sol iyi ama Allahın izniyle o da düzelecek hiç kötü düşünmüyorum .... Size poz veriyoruz teyzeleri Eki Görüntüle 2236301
MaşallaaahhhKızlar merhba, kontrolden çıktık şimdi. 31+3 üm . Bebeğin kilosu 2000 gram olmuş . Bir hafta önden gidiyor. 12 kilo almışım toplamda. doktor 4 kilonun üstünde olursa normal yapmıyoruz dedi . Artık diyet yapma zamanı banada başladı. normal istiyorum çünkü. Geçen haftalarda makat pozisyonda şimdi normal doğum için uygun hale gelmiş. Artık tatlılar karbonhidratlardan uzak durmalıyımDiyetisyene gidipte liste alan var mı? varsa paylaşabilir mi? Ne tarz beslenme öneriyorlar
Sezaryen olacak canım:) ilki sezaryen. Burda ssvd yok.
Merhaba kızlar
Sabah kontrolüm vardı. Bulut Pars efendi 2 kg ın üzerinde. Henüz dönmemiş. Başı baskı yaptığı için kg ı ve haftasına göre uyumunu eksik bile ölçmüş olabilirim dedi. En az 10 gün ileridekg alımı hep böyle devam edecek diye birşey yok daha az da olabilir dedi. 34. Haftamda tekrar görmek istedi. Dr umla isteğimiz max 3700-3800 de kalması. sağlıklı olması tabiki en büyük şükür sebebim de çok ta kg almasın.
Merhaba kızlar. Bugün özeldeki doktorumuzla randevu vardı çok güzel geçti oğluş bize poz verdi. Sonra nst te girdim kalp atışı iyi sancı yok.
Pozisyonu kafası sağda ayaklar idrar torbasına yakın baskı yapabilir dedi. 43 cm. 2.260 gr. İyi haftasıyla uyumlu dedi. 2 hafta sonrasına çağırdı. Eğer dönerse dedi normal doğum uygun dönmezse sezaryan dedi. Ama henüz erken bi sonraki kontrol de bakalım dedi. Sağ böbrek hala 5 mm. Sol iyi ama Allahın izniyle o da düzelecek hiç kötü düşünmüyorum .... Size poz veriyoruz teyzeleri Eki Görüntüle 2236301
Kızlar 2 isim koyma konusunda ne düşünüyorsunuz. Biz Uras Deniz olarak karar vermiştik.
Son zamanlarda da Deniz olmasa mı diyorduk. Eşim istemiyordu daha doğrusu Deniz ismini.
O da istemiyorum diyince bende biraz soğudum zamanla
Ama sadece Uras olunca soyadımızla kafiyeli gibi oluyor mu desem bi değişik oluyor
Off allah başka dert vermesin
Tek mi kalsa acaba. Tek çift isim avantajı ne olur ki.
Bu arada 2 isim olursa Uras Anıl düşünüyoruz, Deniz yerine.
Uras tek başına çok güzel cnm bence.ama soyismiylede uyması güzel olur. Kızımin ismini eylül koydum çok seviyordum ve herseyim eylülde 23 eylül benim doğum günüm 25 eylül evlilik yıldönümümuz 27 eylülde de kızım doğdu.annem eylül ismi kuranda geçmiyor diyince eylül nisa koydum.ama eylül diyoruz.bunuda sadece.eymen koyacam Allahın izniyle
Bizde çıktık dr.dan çok şükür iyiyiz büyümeye devam ediyoruz ,kuzum 1.800kg ve 42 cm oldu maşallaaaahhhherşey çok güzel dedi ve gönderdi 20 gün sonra gel dedi :)))
Ne aldıııııınKızlar dayanamadım yine alışveriş yaptım oğluşuma ya
İnsan kararsız kalıyor gerçekten olsa mı olmasa mı diye. :)Anladım canım :) sağlıklar gelsinler en önemlisi bu
Oyyy maşallah kuzumm
Maşallah kuzumm
Bende iki isim düşünüyorum bazen :)) aklıma yatmıyor değil ama bilemedim kararsızım ya
Aay bende 23 eylülde doğdum canım
Maşallah kuzum kaç haftalıksın tam ?
Ne aldıııııın
En iyisi size oylamaya sunayım isimleri kızlar benim aklımda hep asya iismi vardı ama en yakın arkadaşım kızına o ismi koydu ondan vazgeçtim ama şuan
Alya kumsal ela Asel neva aklımıza gelenler bakalım siz neler diceksiniz bide büyük kızım Azra onunla uyumlu olsun istiyoruz...
Allahım maşallah kuzumaMerhaba kızlar. Bugün özeldeki doktorumuzla randevu vardı çok güzel geçti oğluş bize poz verdi. Sonra nst te girdim kalp atışı iyi sancı yok.
Kuzum normalde iki isme hiç antipatik değildim. Ancak meslek hayatımda o kadar çok iki isimle alakalı krize denk geldim ki... yani çocuklar hep bir ismini benimsiyor ve sadece onla seslenilsin istiyor. Hatta diğer ismini bilmeyen öğrencilerm bile var.. açıkçası sonrasında hep dedim ki yok ben asla koymucam iki isim dedim.. senin seçtiğin isimlerin hepsi ayrı ayrı çok tatlış.. birlikte de uyumlu ama ikisini birden kullanır mısınız bilemedimKızlar 2 isim koyma konusunda ne düşünüyorsunuz. Biz Uras Deniz olarak karar vermiştik.
Son zamanlarda da Deniz olmasa mı diyorduk. Eşim istemiyordu daha doğrusu Deniz ismini.
O da istemiyorum diyince bende biraz soğudum zamanla
Ama sadece Uras olunca soyadımızla kafiyeli gibi oluyor mu desem bi değişik oluyor
Off allah başka dert vermesin
Tek mi kalsa acaba. Tek çift isim avantajı ne olur ki.
Bu arada 2 isim olursa Uras Anıl düşünüyoruz, Deniz yerine.
Kuzum o yönünü dert etmeee :) artık optiklerde isim kısmı falan kodlanmıi olarak geliyorEvet kuzum Uras kullanıcaz aslında.
Soyisimle söyleyince Anıl daha klas duruyor bencede
Ne olacak bilmiyorum. Bir de aklıma sınavlar falan geliyor uzun olacak gibi 2 isimleBenim kızlık soyadım uzundu kodlayana kadar canım çıkıyordu sınavlarda O yönünü bile düşünüyorum
Maşallah kuşlara yaa büyüyorlarrrBizde çıktık dr.dan çok şükür iyiyiz büyümeye devam ediyoruz ,kuzum 1.800kg ve 42 cm oldu maşallaaaahhhherşey çok güzel dedi ve gönderdi 20 gün sonra gel dedi :)))
Canım ben ekstra bir yürüyüş çok nadir yaptım.. zaten ayakta çalışıyorum sınıfın içinde fıtı fıtı geziniyorum. Genel itibariyle adımlarımı 10 bine tamamladım hep. Haftasonları evde de olsa o adımları atmaya çalıştım. Ama ekstra çıkıp kaç gün yürüdünüz dersen taş çatlasın 10 gün falanKizlar yürüyüs yapiyor musunuz?Ben on gündür başlamistim azar azar yürüyordum ama bugun cok soğuktu dogru düzgün yürüyemedim belim taş kesildi sanki.
Bunlar çok minnoşşşşBunları aldım canım :)
4 tane şortlu zıbın yazın giymesi için, 1 tane pamuk gazıyla yapılmış kısa kolu tulum, 1 tane askılı tulum (tam Fransız usulü), 1 tane oto koltuğu kılıfı :)
Ela ismi güzel bencede :)En iyisi size oylamaya sunayım isimleri kızlar benim aklımda hep asya iismi vardı ama en yakın arkadaşım kızına o ismi koydu ondan vazgeçtim ama şuan
Alya kumsal ela Asel neva aklımıza gelenler bakalım siz neler diceksiniz bide büyük kızım Azra onunla uyumlu olsun istiyoruz...
Bakalım kuzu ne olacak son karar bende tek olmasından yanayım daha çok ama Anıl’a da ısındım birden.Allahım maşallah kuzuma
Sevsinler o bal dudakınııı
Hayırlısı olsun canım. Kuzucuklar sağlıklı olsunda tek..
Kuzum normalde iki isme hiç antipatik değildim. Ancak meslek hayatımda o kadar çok iki isimle alakalı krize denk geldim ki... yani çocuklar hep bir ismini benimsiyor ve sadece onla seslenilsin istiyor. Hatta diğer ismini bilmeyen öğrencilerm bile var.. açıkçası sonrasında hep dedim ki yok ben asla koymucam iki isim dedim.. senin seçtiğin isimlerin hepsi ayrı ayrı çok tatlış.. birlikte de uyumlu ama ikisini birden kullanır mısınız bilemedim
Kuzum o yönünü dert etmeee :) artık optiklerde isim kısmı falan kodlanmıi olarak geliyor
Maşallah kuşlara yaa büyüyorlarrr
Seninde gözün aydın olsun canım
Canım ben ekstra bir yürüyüş çok nadir yaptım.. zaten ayakta çalışıyorum sınıfın içinde fıtı fıtı geziniyorum. Genel itibariyle adımlarımı 10 bine tamamladım hep. Haftasonları evde de olsa o adımları atmaya çalıştım. Ama ekstra çıkıp kaç gün yürüdünüz dersen taş çatlasın 10 gün falan
Gerçi bana zaten 5. Ayıma kadar ayakta çalıştığım için ekstra uzun yürüyüşler yasaktı..
Ama tembelliğime de bahane oldu
Kız sıkıldım güle güle giysin demekten dur artık biBunları aldım canım :)
4 tane şortlu zıbın yazın giymesi için, 1 tane pamuk gazıyla yapılmış kısa kolu tulum, 1 tane askılı tulum (tam Fransız usulü), 1 tane oto koltuğu kılıfı :)
Allah razı olsun canım:)31 oldumAnladım canım :) sağlıklar gelsinler en önemlisi bu
Oyyy maşallah kuzumm
Maşallah kuzumm
Bende iki isim düşünüyorum bazen :)) aklıma yatmıyor değil ama bilemedim kararsızım ya
Aay bende 23 eylülde doğdum canım
Maşallah kuzum kaç haftalıksın tam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?