2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Allah razı olsun canım,evet çabuk büyürlar maşallaaaahhhhh yerim ben onları yaaa

Kızlar benim bebeğim haftasına göre uyumlu boyuda iyi ama kilosu haftasına göre düşük. Gelişim geriliği yok ama neden zayıf olabildiğince kaliteli beslenmeye çalışıyorum aslında

Kizlar instagramda eylul ozturku takip ediyorum aranizda bakan var mi bilmiyorum ama kadin dogurmak icin hopluyo zipliyo ama 40 haftayi gecti hala doguramadi. Biz wc ye gitmeye korkuyoruz o gezip tozuyo, hopluyo zipliyo tik yok :) Dun paylasmis sikildim artik dogurmak istiyorum demis

Ayyy hala doğurmadı mı buse bile doğurdu

Bana dert oldu hergün girip doğurdu mu diye bakıyorum
Bir hafta daha bekleyeceklermiş hala gelmezse sezeryan olacakmış

Ehehe maşalalh duduşu yerim

Aynı babası eşimin de kalındır benim ki incecik. Sanki babaya benzeyecekmiş gibi duruyor.

İki isim eğer bir arada söylenmeyecekse ben de sevmiyorum. Yok ebemin adı idi yok dedemin adı idi derken sırf bu yüzden konulan isimler de iyi olmuyor. Eşimin adı deniz. Deniz ismini de çok severim. Ama anıl daha uyumlu gibi anıl ismi de hoş.

Bizde çıktık dr.dan çok şükür iyiyiz büyümeye devam ediyoruz ,kuzum 1.800kg ve 42 cm oldu maşallaaaahhhherşey çok güzel dedi ve gönderdi 20 gün sonra gel dedi :)))

MaşaAllah kuzuya. Bana da 35. Bitirmeye yakın gel dedi 15_20 gün arası sanırım doğumun nasıl olacağı da konuşulacak

Kizlar yürüyüs yapiyor musunuz?Ben on gündür başlamistim azar azar yürüyordum ama bugun cok soğuktu dogru düzgün yürüyemedim belim taş kesildi sanki.

Ben öğle arası yürüyorum. Ama izne ayrılınca kızımı ben alıp okuldan yürüme planlarım var son 3 hafta önemli

Ben neva koyardım. Çok severim neva ismini.

Eylül ü bu gece rüyamda gördüm. Hatta insta dan mesaj attım. Çok güzel doğum yapıyordu hem DW evde dikişsiz pırt diye bebek te çok güzeldi maşaAllah çok güzel gördüm

Teşekkür ederim canım görüşün için

Çok güzel demişsin ben de bu bilgileri paylaşacaktım. Dediğin perine masajı oluyor. Hakiki zeytinyağı ile 38. Haftadan sonra. İşaret ve orta parmakla vajinanın oraya masaj yapılacak ister siz ister eşiniz de yapabilir. Esnemesi için yapılır. Normall doğumda dikişsiz olabiliyormuş bu şekilde ve öneriyorlar. Meryem ana otunu da duydum. Ama elinde yok bi arkadaşım vereyim dedi. Kendisi bugün sezeryam oldu 40+6 daydı. Bekledi ama sancı olmadı ve bebiş yan dönmüş. Mecbur sezeryan oldu

Allah razı olsun canım benim:))benimki normal pozisyonda kafası ağşada ama benimki belli sezaryan olacak 9 nisanda Allah izin verirse tabiki ,hepimizinki hayırlısıyla doğumlar nasip olsun inşallaaahhhhh:)))

Bunlar çok minnoşşşş
Sağlıklı günlerde kullansın Eren kuzumuz inşallah
Ben sırf almamak için bakmıyorummm
Bu ay biberonları vs halledeyim diyorum sonra bütçeye göre cozutadabilirim

Teşekkür ederim canım Bende almamak için zor tutuyorum ama dayanamıyorum

Kız sıkıldım güle güle giysin demekten dur artık bi
Sağlıkla kullanın inşallah hepsini

teşekkür ederim kuzumm Ben sıkılmadım almaktan

Ohhhhh güle güle sağlıkla giysin kuzun

Teşekkür ederim canımm

Kızlar benim bebeğim haftasına göre uyumlu boyuda iyi ama kilosu haftasına göre düşük. Gelişim geriliği yok ama neden zayıf olabildiğince kaliteli beslenmeye çalışıyorum aslında

Yapısal olarak anne baba minyonsa bebekte size çekmiştir canım merak etme :)

Annem de bana diyor erken doğum korkusuyla yattın sonra diyor doyuramazsın

Slm kızlarr isimler konuşulmuş, kontrole gidip gelenler olmuş, alışverişler yapılmış,keyfiniz bol olsun inşallah, ben çok yorgunum daha doğrusu belim ağrıyo, bugun yatak odamdaki dolapları boşalttık eşimle çöpe atıkacakları attık, bütün dolapların içini ve dışını sildi eşim sağolsun 2 de başladık 6 ya kadar nerdeyse uğraştık, çok sıkıntı edıyodum kendime bu işi ,bi kaç raf boşalttım kuzumun kıyafetlerini yerleştirecem oraya tabi bi yıkar ve ütülersem, çok ağırlaşmadan yapmam iyi oldu çünkü çok zorlandım,bide doğum yakın bahar temizliğimi de yaparsam benden iyisi yok bi daha sonbahara kadar yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…