Allah razı olsun canım,evet çabuk büyürlar maşallaaaahhhhh yerim ben onları yaaaAllahım maşallah kuzuma
Sevsinler o bal dudakınııı
Hayırlısı olsun canım. Kuzucuklar sağlıklı olsunda tek..
Kuzum normalde iki isme hiç antipatik değildim. Ancak meslek hayatımda o kadar çok iki isimle alakalı krize denk geldim ki... yani çocuklar hep bir ismini benimsiyor ve sadece onla seslenilsin istiyor. Hatta diğer ismini bilmeyen öğrencilerm bile var.. açıkçası sonrasında hep dedim ki yok ben asla koymucam iki isim dedim.. senin seçtiğin isimlerin hepsi ayrı ayrı çok tatlış.. birlikte de uyumlu ama ikisini birden kullanır mısınız bilemedim
Kuzum o yönünü dert etmeee :) artık optiklerde isim kısmı falan kodlanmıi olarak geliyor
Maşallah kuşlara yaa büyüyorlarrr
Seninde gözün aydın olsun canım
Canım ben ekstra bir yürüyüş çok nadir yaptım.. zaten ayakta çalışıyorum sınıfın içinde fıtı fıtı geziniyorum. Genel itibariyle adımlarımı 10 bine tamamladım hep. Haftasonları evde de olsa o adımları atmaya çalıştım. Ama ekstra çıkıp kaç gün yürüdünüz dersen taş çatlasın 10 gün falan
Gerçi bana zaten 5. Ayıma kadar ayakta çalıştığım için ekstra uzun yürüyüşler yasaktı..
Ama tembelliğime de bahane oldu
Ohhhhh güle güle sağlıkla giysin kuzunBunları aldım canım :)
4 tane şortlu zıbın yazın giymesi için, 1 tane pamuk gazıyla yapılmış kısa kolu tulum, 1 tane askılı tulum (tam Fransız usulü), 1 tane oto koltuğu kılıfı :)
Ayyyy ben Neva ismini çok sevdimAlya ismi çok güzel canım
Ne kadar kilosu canımKızlar benim bebeğim haftasına göre uyumlu boyuda iyi ama kilosu haftasına göre düşük. Gelişim geriliği yok ama neden zayıf olabildiğince kaliteli beslenmeye çalışıyorum aslında
Ayyy hala doğurmadı mı buse bile doğurduKizlar instagramda eylul ozturku takip ediyorum aranizda bakan var mi bilmiyorum ama kadin dogurmak icin hopluyo zipliyo ama 40 haftayi gecti hala doguramadi. Biz wc ye gitmeye korkuyoruz o gezip tozuyo, hopluyo zipliyo tik yok :) Dun paylasmis sikildim artik dogurmak istiyorum demis
Allahım maşallah kuzuma
Sevsinler o bal dudakınııı
Hayırlısı olsun canım. Kuzucuklar sağlıklı olsunda tek..
Bende 7 aydir cok hareketsizdim yeni basladim yürüyüşe .On bin adima ulasamiyorum henüz.Cabuk yoruluyorum
Kuzum normalde iki isme hiç antipatik değildim. Ancak meslek hayatımda o kadar çok iki isimle alakalı krize denk geldim ki... yani çocuklar hep bir ismini benimsiyor ve sadece onla seslenilsin istiyor. Hatta diğer ismini bilmeyen öğrencilerm bile var.. açıkçası sonrasında hep dedim ki yok ben asla koymucam iki isim dedim.. senin seçtiğin isimlerin hepsi ayrı ayrı çok tatlış.. birlikte de uyumlu ama ikisini birden kullanır mısınız bilemedim
Kuzum o yönünü dert etmeee :) artık optiklerde isim kısmı falan kodlanmıi olarak geliyor
Maşallah kuşlara yaa büyüyorlarrr
Seninde gözün aydın olsun canım
Canım ben ekstra bir yürüyüş çok nadir yaptım.. zaten ayakta çalışıyorum sınıfın içinde fıtı fıtı geziniyorum. Genel itibariyle adımlarımı 10 bine tamamladım hep. Haftasonları evde de olsa o adımları atmaya çalıştım. Ama ekstra çıkıp kaç gün yürüdünüz dersen taş çatlasın 10 gün falan
Gerçi bana zaten 5. Ayıma kadar ayakta çalıştığım için ekstra uzun yürüyüşler yasaktı..
Ama tembelliğime de bahane oldu
Bana dert oldu hergün girip doğurdu mu diye bakıyorumKizlar instagramda eylul ozturku takip ediyorum aranizda bakan var mi bilmiyorum ama kadin dogurmak icin hopluyo zipliyo ama 40 haftayi gecti hala doguramadi. Biz wc ye gitmeye korkuyoruz o gezip tozuyo, hopluyo zipliyo tik yok :) Dun paylasmis sikildim artik dogurmak istiyorum demis
1600 civarı olması lazım ama 1200 küsür halaNe kadar kilosu canım
Ehehe maşalalh duduşu yerim
Kızlar 2 isim koyma konusunda ne düşünüyorsunuz. Biz Uras Deniz olarak karar vermiştik.
Son zamanlarda da Deniz olmasa mı diyorduk. Eşim istemiyordu daha doğrusu Deniz ismini.
O da istemiyorum diyince bende biraz soğudum zamanla
Ama sadece Uras olunca soyadımızla kafiyeli gibi oluyor mu desem bi değişik oluyor
Off allah başka dert vermesin
Tek mi kalsa acaba. Tek çift isim avantajı ne olur ki.
Bu arada 2 isim olursa Uras Anıl düşünüyoruz, Deniz yerine.
Bizde çıktık dr.dan çok şükür iyiyiz büyümeye devam ediyoruz ,kuzum 1.800kg ve 42 cm oldu maşallaaaahhhherşey çok güzel dedi ve gönderdi 20 gün sonra gel dedi :)))
Kizlar yürüyüs yapiyor musunuz?Ben on gündür başlamistim azar azar yürüyordum ama bugun cok soğuktu dogru düzgün yürüyemedim belim taş kesildi sanki.
En iyisi size oylamaya sunayım isimleri kızlar benim aklımda hep asya iismi vardı ama en yakın arkadaşım kızına o ismi koydu ondan vazgeçtim ama şuan
Alya kumsal ela Asel neva aklımıza gelenler bakalım siz neler diceksiniz bide büyük kızım Azra onunla uyumlu olsun istiyoruz...
Kizlar instagramda eylul ozturku takip ediyorum aranizda bakan var mi bilmiyorum ama kadin dogurmak icin hopluyo zipliyo ama 40 haftayi gecti hala doguramadi. Biz wc ye gitmeye korkuyoruz o gezip tozuyo, hopluyo zipliyo tik yok :) Dun paylasmis sikildim artik dogurmak istiyorum demis
Teşekkür ederim canım görüşün içinAynı babası eşimin de kalındır benim ki incecik. Sanki babaya benzeyecekmiş gibi duruyor.
İki isim eğer bir arada söylenmeyecekse ben de sevmiyorum. Yok ebemin adı idi yok dedemin adı idi derken sırf bu yüzden konulan isimler de iyi olmuyor. Eşimin adı deniz. Deniz ismini de çok severim. Ama anıl daha uyumlu gibi anıl ismi de hoş.
MaşaAllah kuzuya. Bana da 35. Bitirmeye yakın gel dedi 15_20 gün arası sanırım doğumun nasıl olacağı da konuşulacak
Ben öğle arası yürüyorum. Ama izne ayrılınca kızımı ben alıp okuldan yürüme planlarım var son 3 hafta önemli
Ben neva koyardım. Çok severim neva ismini.
Eylül ü bu gece rüyamda gördüm. Hatta insta dan mesaj attım. Çok güzel doğum yapıyordu hem DW evde dikişsiz pırt diye bebek te çok güzeldi maşaAllah çok güzel gördüm
hiç bilme daha iyi .sizklere tavsiyem doguma yani 37 haftadan sonra pedinize hafif zeytin yağı sürün ve hele çatı muaynesyse sürün gidin yoksa çok zor özellikle iljinde yaşamış biri olarak . normal doğum içinde kendime hakiki zeytin yağı temin ettim doğuma giderkende afedersiniz vajinamın içine kadar sürüp öyle gidecem hastaneye esnme payı oluyor hemde acıma azalıyor ve hatta bazılarında hiç dikişe bile gerek kalmıyor .keske ilk doğumumda bilseydim yada biri söyleseydi bir arkadaşın tavsiyesi ile bende yapacam çünkü çatıdada baya zorlandım herkes yumusak davranmıyor. inşirah süresinide ezberledim , doguma giderkende bilen arkadaşıma İNŞİKAK SURESİNİ DEVAMLI OLACAK sekilde bana okusun . hatta başka bir arkadaşim kaldığım yerde bir aktar ismini verdi ve ordan zemzem suyunu alıp orta boydaki yeri çok küçük ve dar olmayan bir saklama kutusuna zemzem suyunu koyup içine meryem ana otunuda bırakıp doğuma giderken yanında kalsın doğum yapacağın odada olsun dedi
Allah razı olsun canım benim:))benimki normal pozisyonda kafası ağşada ama benimki belli sezaryan olacak 9 nisanda Allah izin verirse tabiki ,hepimizinki hayırlısıyla doğumlar nasip olsun inşallaaahhhhh:)))Aynı babası eşimin de kalındır benim ki incecik. Sanki babaya benzeyecekmiş gibi duruyor.
İki isim eğer bir arada söylenmeyecekse ben de sevmiyorum. Yok ebemin adı idi yok dedemin adı idi derken sırf bu yüzden konulan isimler de iyi olmuyor. Eşimin adı deniz. Deniz ismini de çok severim. Ama anıl daha uyumlu gibi anıl ismi de hoş.
MaşaAllah kuzuya. Bana da 35. Bitirmeye yakın gel dedi 15_20 gün arası sanırım doğumun nasıl olacağı da konuşulacak
Ben öğle arası yürüyorum. Ama izne ayrılınca kızımı ben alıp okuldan yürüme planlarım var son 3 hafta önemli
Ben neva koyardım. Çok severim neva ismini.
Eylül ü bu gece rüyamda gördüm. Hatta insta dan mesaj attım. Çok güzel doğum yapıyordu hem DW evde dikişsiz pırt diye bebek te çok güzeldi maşaAllah çok güzel gördüm
Bunlar çok minnoşşşş
Sağlıklı günlerde kullansın Eren kuzumuz inşallah
Ben sırf almamak için bakmıyorummm
Bu ay biberonları vs halledeyim diyorum sonra bütçeye göre cozutadabilirim
Kız sıkıldım güle güle giysin demekten dur artık bi
Sağlıkla kullanın inşallah hepsini
Ohhhhh güle güle sağlıkla giysin kuzun
Kızlar benim bebeğim haftasına göre uyumlu boyuda iyi ama kilosu haftasına göre düşük. Gelişim geriliği yok ama neden zayıf olabildiğince kaliteli beslenmeye çalışıyorum aslında
Kizlar instagramda eylul ozturku takip ediyorum aranizda bakan var mi bilmiyorum ama kadin dogurmak icin hopluyo zipliyo ama 40 haftayi gecti hala doguramadi. Biz wc ye gitmeye korkuyoruz o gezip tozuyo, hopluyo zipliyo tik yok :) Dun paylasmis sikildim artik dogurmak istiyorum demis
Çokkkk güzel kuzu sağlıkla kullansınOğluşumun şifonyeri geldi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?