2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Forumun en fiti fitisi seni aramızda 4 kilo var ben de 69.5 um sevindim yaaa bende fena değilmişim ,sen fit olunca kıyas yaptım aklımca ama belkide sen uzunsundur
160 benim boy uzun değilim bende
Gerçi şikayetçi de değilim boyumdan

Şimdiye kadar ayda 1 di canım en son 31 de gittim 3 hafta sonra 34 te yine gel dedi. 34 ten sonra iki haftada bir çağırıyorum , 38 e kadarda alttan muayene yapmıyorum dedi
Doğum haftaları yaklaştığı muayene sürecinden anlaşıldı kuzum
Hemde bol bol özlem giderirsiniz :))
Karar verebildin mi doğum şekline
Çok sağol kuzum şükür gelişip büyümeye devam ediyoruz
Aletlet arasında doktorun kendi ölçümünde bile çok fark ediyor.
2 seferdir 2 defa ac ölçümü yapıyor benim doktor 2 ölçüm arasında milimlik ölçüm 3-4 gün fark ediyor.
Artık iyice büyüdükleri için ölçümleride zor oluyor
Sağlık olsun canım,plesantayla ilgili bir sorunun çıkmasında varsın kuzunun yüzünü doğunca gör
Kızlar size de oluyor mu son zamanlarda canım çok tatlı şeyler çekiyor şimdi yazmayayım bazı tatlı çeşitleri helva ıslak kek vb şeyler her saniye yemek istiyorum son 1 haftada oldu
Aynı bende böyleyim canım :))
Devamlı bir tatlı istiyor canım,hergün çikolata yemeye başladım kendimede hakim olamıyorum

Aynıyız cnm, ilk hamileliğimi 63 le bitirdim ikinciyi 68 le bunda da 70 yeter diodum ama olmadı ,13 kiloyla bitirdim hep buda öyle olur inşallah,gerçi hepsi boş sağlıklı olalımda
Aynen öyle kuzum. 13 kilo ideal ama bu seferde o civarda kapatırsan güzel olur :)

Belli mi olur canım görürsünüz belki daha zamanı var :)
Kimisi ilk bebeğin gününü tamamladığını söylüyor,kimiside kızların erken geldiğini hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım.
Vakti gelince elbet gelicek miniklerimiz❤
melike222 canım seninde farkın kapanmasına çok sevindim zaman zaman oluyor heralde böyle geriden gelmeler aslında boşuna takıp evham yapıyor muşuz çoğu şeyi
Tam olarak günümüzü yakalamasakta 16 günden 9 güne indik canım,çok şükür bugünümüze böyle böyle farkımızı kapatırız inşallah bizde
Ablam çok söyledi üzülme zaman zaman olur öyle geri ileri durumları diye gerçekten haklıymış diyorum

Ayy maşallah şunun dudağa bak

Dogru 30 dan sonraymis.benim bebisin kafa olarak gelisimi ilerde.karin cevresi bir hafta geri cikinca doktora ilerdeydi dedim tekrar bakti haftasiyla cikti bu sefer.sen nasilsin agirlastin mi
Çok fark ediyor artık ölçümlerindeki farklılılları canım.
İyice büyüdükleri için yanıltıcı oluyor,bizimde 2 seferdir acsini 2 defa ölçüyor doktor o bile farklı çıkıyor canım.
Çok şükür iyiyim canım yürümekte epey zorlanıyorum.
Kuyruk sokumum belim çok ağrı yapıyor
Bizde çıktık dr.dan çok şükür iyiyiz büyümeye devam ediyoruz ,kuzum 1.800kg ve 42 cm oldu maşallaaaahhhherşey çok güzel dedi ve gönderdi 20 gün sonra gel dedi :)))
Maşallah kuzucuğa
Güzel haberlerle gelmişsin gözün aydın

Alya veya Kumsal canım benim fikrim :)
Bunları aldım canım :)
4 tane şortlu zıbın yazın giymesi için, 1 tane pamuk gazıyla yapılmış kısa kolu tulum, 1 tane askılı tulum (tam Fransız usulü ), 1 tane oto koltuğu kılıfı :)
Doldurmuşun sepeti yine
Bende bitirdim tamam diyorum,görünce senin hesaptan hemen alıyorum
Sözde kendime pantalon almaya çıktım bugün kızıma 2 zıbın 2 alt 2de şapka aldım

Paylaş kuzu aldıklarını
İnsan dayanamıyor değil mi ben internettem alıyorum eşimin banka kartıyle ona haber bile vermiyorum alırken az önce dedim sabah alışveriş yapmıştım diye Eren’e. Allahtan birşey demiyor vallah adamı kuruttum

Son aldıklarımı çekmedim kuzum diğer sayfaya son gelen hediyelerimizi falan atıyorum
Eşin banka ekstresini görünce şok olcak bu gidişle

Pammuk kızımın beşiği geldi kızlar
Kurulumunuda yaptık,gördükçe heyecan basıyor
Rabbim içini dolu etmeyi sağlıklı güzel günlerde kullanmamızı nasip etsin
İyiki tecrübe edenleri dinleyip erken almışız kutuyu açar açmaz boya kokusu çıktı hemen meydana

Buda çantam baya büyük ve kullanışlı görünüyor

Aslında değiliz anasıda babasıda heybetli çocumun kendisi minnak olacaksa bilemiyorum:))

Sağlıkla kullanın kuzum hayırlı olsun

Kuzum eşiminde iki var herkes tek isimle hitap ediyor ama okulda falan hocaları bazen 2. İsmiyle hitap ediyorlrmış o zamanda garip oluyormuş ilk ismini benimsediği için 2. İsmini de imza falan atarken sadece baş harfini kullanıyo yanına nokta koyuyor o yüzden kızımızın ismini tek koyucaz hem de ileride evlendiğinde hem kendi soyadını hem de eşinin soyismini kullanırken zorlanmasın diye .. siz bilirsiniz canım ama deniz ismi çok güzel ben çok severim anıl unisex bir isim

Bunları aldım canım :)
4 tane şortlu zıbın yazın giymesi için, 1 tane pamuk gazıyla yapılmış kısa kolu tulum, 1 tane askılı tulum (tam Fransız usulü ), 1 tane oto koltuğu kılıfı :)

Kuzum eren paşa birçok kıyafetini giyemeden büyüyecek güle güle giyinin

Canım hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın beşiği kaça almıştın? Bizde bugün aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…