- 11 Eylül 2018
- 1.772
- 3.568
- 63
Forumun en fiti fitisi seni500 gr daha almışım.
65,5 olmuşum.
Hahahah ben 52 yim açlık sınırıForumun en fiti fitisi seniaramızda 4 kilo var ben de 69.5 um sevindim yaaa bende fena değilmişim ,sen fit olunca kıyas yaptım aklımca ama belkide sen uzunsundur
160 benim boy uzun değilim bendeForumun en fiti fitisi seniaramızda 4 kilo var ben de 69.5 um sevindim yaaa bende fena değilmişim ,sen fit olunca kıyas yaptım aklımca ama belkide sen uzunsundur
Aynıyız cnm, ilk hamileliğimi 63 le bitirdim ikinciyi 68 le bunda da 70 yeter diodum ama olmadı ,13 kiloyla bitirdim hep buda öyle olur inşallah,gerçi hepsi boş sağlıklı olalımda160 benim boy uzun değilim bende
Gerçi şikayetçi de değilim boyumdan
Cnm seni görmezden geliyoruz görürsek psikolojimiz bozulabilirHahahah ben 52 yim açlık sınırı
Doğum haftaları yaklaştığı muayene sürecinden anlaşıldı kuzumŞimdiye kadar ayda 1 di canım en son 31 de gittim 3 hafta sonra 34 te yine gel dedi. 34 ten sonra iki haftada bir çağırıyorum , 38 e kadarda alttan muayene yapmıyorum dedi
Çok sağol kuzum şükür gelişip büyümeye devam ediyoruzmelike222 cnm masallah kuzuna.kilosu gayet iyi zaten gelişimi önemli.ben geçen hafta gittiğimde özele 30+4 1800 gr di çarşamba günü gittiğimde devlet hastanesine kilosunu söylemedi sadece gelişimi haftasıyla uyumlu dedi bende nst ye girdiğimde bir bakım dedim kagida 1420 yazıyor ordaki kadına sordum aletler eşki ya tam olcemiyor dedi.
Bu arada ben bebeğimin yüzünü hiç görmedim nerdeyse plesantayı göstermekten bebeğimi göremiyorum. Artık doğunca
Aynı bende böyleyim canım :))Kızlar size de oluyor mu son zamanlarda canım çok tatlı şeyler çekiyor şimdi yazmayayım bazı tatlı çeşitleri helva ıslak kek vb şeylerher saniye yemek istiyorum son 1 haftada oldu
Aynen öyle kuzum. 13 kilo ideal ama bu seferde o civarda kapatırsan güzel olur :)Aynıyız cnm, ilk hamileliğimi 63 le bitirdim ikinciyi 68 le bunda da 70 yeter diodum ama olmadı ,13 kiloyla bitirdim hep buda öyle olur inşallah,gerçi hepsi boş sağlıklı olalımda
Belli mi olur canım görürsünüz belki daha zamanı var :)Siz görmüşsünüz ne güzel :) biz Doğuma kadar beklicez artık.
Kızımda hep aşağıdaydı geç bile doğdu :) erken Doğumdan bahsetmedi hiç. Artık iki doktora gitmeye başladım. İkisi de erken Doğumdan bahsetmedi. Ama belli de olmaz tabi. Çok baskı yapıyor. Özellikle tuvaletim gelince zor yürüyorum.
Tam olarak günümüzü yakalamasakta 16 günden 9 güne indik canım,çok şükür bugünümüze böyle böyle farkımızı kapatırız inşallah bizdemelike222 canım seninde farkın kapanmasına çok sevindim zaman zaman oluyor heralde böyle geriden gelmeler aslında boşuna takıp evham yapıyor muşuz çoğu şeyi
Ayy maşallah şunun dudağa bakMerhaba kızlar. Bugün özeldeki doktorumuzla randevu vardı çok güzel geçti oğluş bize poz verdi. Sonra nst te girdim kalp atışı iyi sancı yok.
Pozisyonu kafası sağda ayaklar idrar torbasına yakın baskı yapabilir dedi. 43 cm. 2.260 gr. İyi haftasıyla uyumlu dedi. 2 hafta sonrasına çağırdı. Eğer dönerse dedi normal doğum uygun dönmezse sezaryan dedi. Ama henüz erken bi sonraki kontrol de bakalım dedi. Sağ böbrek hala 5 mm. Sol iyi ama Allahın izniyle o da düzelecek hiç kötü düşünmüyorum .... Size poz veriyoruz teyzeleri Eki Görüntüle 2236301
Çok fark ediyor artık ölçümlerindeki farklılılları canım.Dogru 30 dan sonraymis.benim bebisin kafa olarak gelisimi ilerde.karin cevresi bir hafta geri cikinca doktora ilerdeydi dedim tekrar bakti haftasiyla cikti bu sefer.sen nasilsin agirlastin mi
Maşallah kuzucuğaBizde çıktık dr.dan çok şükür iyiyiz büyümeye devam ediyoruz ,kuzum 1.800kg ve 42 cm oldu maşallaaaahhhherşey çok güzel dedi ve gönderdi 20 gün sonra gel dedi :)))
Alya veya Kumsal canım benim fikrim :)En iyisi size oylamaya sunayım isimleri kızlar benim aklımda hep asya iismi vardı ama en yakın arkadaşım kızına o ismi koydu ondan vazgeçtim ama şuan
Alya kumsal ela Asel neva aklımıza gelenler bakalım siz neler diceksiniz bide büyük kızım Azra onunla uyumlu olsun istiyoruz...
Doldurmuşun sepeti yineBunları aldım canım :)
4 tane şortlu zıbın yazın giymesi için, 1 tane pamuk gazıyla yapılmış kısa kolu tulum, 1 tane askılı tulum (tam Fransız usulü), 1 tane oto koltuğu kılıfı :)
Alya veya Kumsal canım benim fikrim :)
Doldurmuşun sepeti yine
Bende bitirdim tamam diyorum,görünce senin hesaptan hemen alıyorum
Sözde kendime pantalon almaya çıktım bugün kızıma 2 zıbın 2 alt 2de şapka aldım
Son aldıklarımı çekmedim kuzum diğer sayfaya son gelen hediyelerimizi falan atıyorumPaylaş kuzu aldıklarını
İnsan dayanamıyor değil miben internettem alıyorum eşimin banka kartıyle ona haber bile vermiyorum alırken az önce dedim sabah alışveriş yapmıştım diye Eren’e. Allahtan birşey demiyor vallah adamı kuruttum
Paylaş kuzu aldıklarını
İnsan dayanamıyor değil miben internettem alıyorum eşimin banka kartıyle ona haber bile vermiyorum alırken az önce dedim sabah alışveriş yapmıştım diye Eren’e. Allahtan birşey demiyor vallah adamı kuruttum
Cnm seni görmezden geliyoruz görürsek psikolojimiz bozulabilir
Aslında değiliz anasıda babasıda heybetli çocumun kendisi minnak olacaksa bilemiyorum:))Teşekkür ederim canımBende almamak için zor tutuyorum ama dayanamıyorum
teşekkür ederim kuzumm Ben sıkılmadım almaktan
Teşekkür ederim canımm
Yapısal olarak anne baba minyonsa bebekte size çekmiştir canım merak etme :)
Annem de bana diyor erken doğum korkusuyla yattın sonra diyor doyuramazsın
Sağlıkla kullanın kuzum hayırlı olsunPammuk kızımın beşiği geldi kızlar
Kurulumunuda yaptık,gördükçe heyecan basıyor
Rabbim içini dolu etmeyi sağlıklı güzel günlerde kullanmamızı nasip etsin
İyiki tecrübe edenleri dinleyip erken almışız kutuyu açar açmaz boya kokusu çıktı hemen meydana
Eki Görüntüle 2236457
Buda çantam baya büyük ve kullanışlı görünüyor
Eki Görüntüle 2236458
Eki Görüntüle 2236459
Kızlar 2 isim koyma konusunda ne düşünüyorsunuz. Biz Uras Deniz olarak karar vermiştik.
Son zamanlarda da Deniz olmasa mı diyorduk. Eşim istemiyordu daha doğrusu Deniz ismini.
O da istemiyorum diyince bende biraz soğudum zamanla
Ama sadece Uras olunca soyadımızla kafiyeli gibi oluyor mu desem bi değişik oluyor
Off allah başka dert vermesin
Tek mi kalsa acaba. Tek çift isim avantajı ne olur ki.
Bu arada 2 isim olursa Uras Anıl düşünüyoruz, Deniz yerine.
Bunları aldım canım :)
4 tane şortlu zıbın yazın giymesi için, 1 tane pamuk gazıyla yapılmış kısa kolu tulum, 1 tane askılı tulum (tam Fransız usulü), 1 tane oto koltuğu kılıfı :)
Pammuk kızımın beşiği geldi kızlar
Kurulumunuda yaptık,gördükçe heyecan basıyor
Rabbim içini dolu etmeyi sağlıklı güzel günlerde kullanmamızı nasip etsin
İyiki tecrübe edenleri dinleyip erken almışız kutuyu açar açmaz boya kokusu çıktı hemen meydana
Eki Görüntüle 2236457
Buda çantam baya büyük ve kullanışlı görünüyor
Eki Görüntüle 2236458
Eki Görüntüle 2236459
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?