Son aldıklarımı çekmedim kuzum diğer sayfaya son gelen hediyelerimizi falan atıyorum
Eşin banka ekstresini görünce şok olcak bu gidişle
Pammuk kızımın beşiği geldi kızlar
Kurulumunuda yaptık,gördükçe heyecan basıyor
Rabbim içini dolu etmeyi sağlıklı güzel günlerde kullanmamızı nasip etsin
İyiki tecrübe edenleri dinleyip erken almışız kutuyu açar açmaz boya kokusu çıktı hemen meydana
Eki Görüntüle 2236457
Buda çantam baya büyük ve kullanışlı görünüyor
Eki Görüntüle 2236458
Eki Görüntüle 2236459
Ben doğum iznine ayrıldım artık burdan çıkmam bebisimin odasını falan paylaşırım sizlerle
Kuzum eşiminde iki var herkes tek isimle hitap ediyor ama okulda falan hocaları bazen 2. İsmiyle hitap ediyorlrmış o zamanda garip oluyormuş ilk ismini benimsediği için 2. İsmini de imza falan atarken sadece baş harfini kullanıyo yanına nokta koyuyoro yüzden kızımızın ismini tek koyucaz hem de ileride evlendiğinde hem kendi soyadını hem de eşinin soyismini kullanırken zorlanmasın diye .. siz bilirsiniz canım ama deniz ismi çok güzel ben çok severim anıl unisex bir isim
Kuzum eren paşa birçok kıyafetini giyemeden büyüyecekgüle güle giyinin
Canım hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanınbeşiği kaça almıştın? Bizde bugün aldık
Pammuk kızımın beşiği geldi kızlar
İyiki tecrübe edenleri dinleyip erken almışız kutuyu açar açmaz boya kokusu çıktı hemen meydana
Eki Görüntüle 2236457
Eki Görüntüle 2236458
Eki Görüntüle 2236459
Sağlıkla kullansınlar inşallah çok güzellerSelam kızlar bizde bugun karyolamızı aldık, bebek arabamıza oto koltuğuna karar verdik haftaya indirime girecekmiş o zaman alıcaz
Hayırlı olsun kuzum.Selam kızlar bizde bugun karyolamızı aldık, bebek arabamıza oto koltuğuna karar verdik haftaya indirime girecekmiş o zaman alıcaz
Hâlâ yan benim oğlan öyle hissediyorum canım aynı yerde haraket ediyor ve karnımın şekli değişmedi. Doğum pozisyonuna girmezse ister istemez sezeryan olacak zaten. Sezeryan dan korkmuyorum ama doğumdan sonra dikiş iyileşmesi ağrı vs bunlardan endişe ediyorum çabuk toparlamazsam diye.. yani şimdilik tam karar vermedim muaynelere göre belli olacak artıkDoğum haftaları yaklaştığı muayene sürecinden anlaşıldı kuzum
Hemde bol bol özlem giderirsiniz :))
Karar verebildin mi doğum şekline
Çok sağol kuzum şükür gelişip büyümeye devam ediyoruz
Aletlet arasında doktorun kendi ölçümünde bile çok fark ediyor.
2 seferdir 2 defa ac ölçümü yapıyor benim doktor 2 ölçüm arasında milimlik ölçüm 3-4 gün fark ediyor.
Artık iyice büyüdükleri için ölçümleride zor oluyor
Sağlık olsun canım,plesantayla ilgili bir sorunun çıkmasında varsın kuzunun yüzünü doğunca gör
Aynı bende böyleyim canım :))
Devamlı bir tatlı istiyor canım,hergün çikolata yemeye başladım kendimede hakim olamıyorum
Sağlıkla kullanın kuzum hayırlı olsun
Amin kızlar çok sağolun teşekkür ederiz ❤Sağlıkla kullansınlar inşallah çok güzeller
Amin inşallah inşallah,çok sağol kuzum ❤Kuzum eşiminde iki var herkes tek isimle hitap ediyor ama okulda falan hocaları bazen 2. İsmiyle hitap ediyorlrmış o zamanda garip oluyormuş ilk ismini benimsediği için 2. İsmini de imza falan atarken sadece baş harfini kullanıyo yanına nokta koyuyoro yüzden kızımızın ismini tek koyucaz hem de ileride evlendiğinde hem kendi soyadını hem de eşinin soyismini kullanırken zorlanmasın diye .. siz bilirsiniz canım ama deniz ismi çok güzel ben çok severim anıl unisex bir isim
Kuzum eren paşa birçok kıyafetini giyemeden büyüyecekgüle güle giyinin
Canım hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanınbeşiği kaça almıştın? Bizde bugün aldık
Sağlıklı güzel günlerde kullansın İpek kızın canım beşiğimiz aynı görünüyor ❤Selam kızlar bizde bugun karyolamızı aldık, bebek arabamıza oto koltuğuna karar verdik haftaya indirime girecekmiş o zaman alıcaz
Çoğu öyle diyor canım bildirim gelmiyor diye :))O sayfadan hiç bildirim gelmiyor ya kuzu kendim gidip bakayım :)))
Hepsi müthiş güle güle kullan kuzummmKurulmuş fotosunuda at
Paylaş kuzu fikir olur
Sağlıkla gelsin büyüsünde varsın giymesin kuzum ya
Bu saatten sonra dönmesi biraz daha zor olur heralde canım bellide olmaz ama.Hâlâ yan benim oğlan öyle hissediyorum canım aynı yerde haraket ediyor ve karnımın şekli değişmedi. Doğum pozisyonuna girmezse ister istemez sezeryan olacak zaten. Sezeryan dan korkmuyorum ama doğumdan sonra dikiş iyileşmesi ağrı vs bunlardan endişe ediyorum çabuk toparlamazsam diye.. yani şimdilik tam karar vermedim muaynelere göre belli olacak artık
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar
Taş sancısından kendime gelip de bir şey yapamadım günlerdir
Alışveriş yapan arkadaşlar sağlıkla giysin kuzucuklar hayırlı olsun
Kontrolden gelen arkadaşlar güzel haberler getirmişsiniz gözünüz aydın maşallah bebişlere
Ben de bu taş yüzünden on dakikada bir idrara sıkışmış hissi yaşıyorum, gün içinde ve gece boyu tuvalete gitmekten yoruldum artık
Yatağımızı alırken ben özellikle yüksek olsun istemiştim ama artık yatak gözüme aşırı yüksek görünüyor sürekli inip çıkmaktan
1400 e her şey dahil aldık canım mdf, yatak cibinlik uyku seti dahil eşim internetten almak istemedi her şey dahil olunca da bana iyi geldi fiyatı, ilk girdiğimiz mağaza sadece karyola için 1200 istedi. Sizde de her şey dahil fiyatı mı canım?Amin kızlar çok sağolun teşekkür ederiz ❤
Amin inşallah inşallah,çok sağol kuzum ❤
Beşiği 740tlye aldık her geçen gün fiyatı artmış şuanki fiyat 780 olmuş.
Siz kaça aldınız canım?
Sağlıklı güzel günlerde kullansın İpek kızın canım beşiğimiz aynı görünüyor ❤
Çoğu öyle diyor canım bildirim gelmiyor diye :))
Bana hiç bir sayfadan bildirim gelmiyo kapattım bildirimleri
Kurulmuş halinide çekmedim canım şuan evde değilim en kısa zamanda kurulmuş halinide atarım
Bu saatten sonra dönmesi biraz daha zor olur heralde canım bellide olmaz ama.
Hakkında ne hayırlıysa o olsun canım.
Benide sezeryandan korkutan dikişlerin ağrısı acısı bu yüzden normal olsun diyorum.
Yinede daha tam karar veremedim gitti
Geçmiş olsun canım
Hamilelikte böbrekle ilgili sorun yaşayan çok oluyormuş
Sende taş ile bu sınıfa girenlerden olmuşsun
Tamamen düştü mü
Allah riza olsun kuzum senden:))Çok fark ediyor artık ölçümlerindeki farklılılları canım.
İyice büyüdükleri için yanıltıcı oluyor,bizimde 2 seferdir acsini 2 defa ölçüyor doktor o bile farklı çıkıyor canım.
Çok şükür iyiyim canım yürümekte epey zorlanıyorum.
Kuyruk sokumum belim çok ağrı yapıyor
Maşallah kuzucuğa
Güzel haberlerle gelmişsin gözün aydın
Ayyyy çok güzel canim güle güle kullanırsınız inşallahhh kuzun gelincePammuk kızımın beşiği geldi kızlar
Eki Görüntüle 2236457
Eki Görüntüle 2236458
Eki Görüntüle 2236459
Ben doğum iznine ayrıldım artık burdan çıkmam bebisimin odasını falan paylaşırım sizlerle
Canım bizimde herşey dahil,almadan önce internetten alma konusunda tedirgindim açıkcası.1400 e her şey dahil aldık canım mdf, yatak cibinlik uyku seti dahil eşim internetten almak istemedi her şey dahil olunca da bana iyi geldi fiyatı, ilk girdiğimiz mağaza sadece karyola için 1200 istedi. Sizde de her şey dahil fiyatı mı canım?
Ne demek canım sendende Allah razı olsunAllah riza olsun kuzum senden:))
Bakmayın ilkinde tecrübesiz bir şekilde girdim doğuma .ama sonradan etraftan duyunca artik yapacam dedim tabiki yürüyüş iyi ama ben çok çabuk yoruluyorum belim ağrıyor ve karnimda agri giriyor şimdiden inşallah doğum zaman8nda böyle olmaz yoksa adım ataman şimdi bile yürürken ağır ağır yürüyorum ve yürüyüş yapıyorum anında sert bir kasılma oluyor karnımın altında adım atamıyorum:) sen baya önlemleri almışsın .Yürüyüşü unutma ama cok önemli diyorlar.
Zeytinyagi olayını bende duydum acikcasi yapmak istiyorum
Ben normal tek hekim raporu aldım bir hafta sonra yazdırıcam doğum iznimi. Erken çıkmak istedim çok zorluyordu işimKacinci haftada aldiniz dogum iznini ?
Canım şahsen ben bulamazsan kendi olduğum ilde aratırım senin için herşeyin bit çözümü var kafana takmaKızlar iyi geceler, son günlerde kan sulandiri iğne alan var mi? Pazartesi günü yazdiracam da korkuyorum yaaa iğne yok derler diye, fiyat artışı oldu ya ilac ve ignelerde ama uygulamaya daha gecilmedi heralde. Şimdi daha fazla kazanmak için bizi mağdur ederlerseiğnemde çok az ne yapariim. İnşallah mağdur etmezler . uykum kaçtı bunu düşünürken
Güle güle kullanın canım çok güzel hepsi bende çanta bakıyorum tabi bebek arabası da inşallah icime sinen kullanışlı model alırımPammuk kızımın beşiği geldi kızlar
Eki Görüntüle 2236457
Eki Görüntüle 2236458
Eki Görüntüle 2236459
Sagol canım pazartesi günü inşallah iğneCanım şahsen ben bulamazsan kendi olduğum ilde aratırım senin için herşeyin bit çözümü var kafana takma
Pazartesi de ben alıcam çalışabilir raporunu. Akşam is çıkışına doğru nasıl uykum geliyor ve kasık ağrım oluyor, sayan diyorum az kaldi.Aynen benim ilk kızımda hep aşağıdaydı.herkes doğurdum doğuracam gözüyle bakar olmuştu ama 40+2 de doğdu :) kasıklarım çok ağrıyor bazen yattığım yerden zor kalkıyorum. Bugün çalışabilir raporu aldım. Az kaldı yaaa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?