2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Son aldıklarımı çekmedim kuzum diğer sayfaya son gelen hediyelerimizi falan atıyorum
Eşin banka ekstresini görünce şok olcak bu gidişle

O sayfadan hiç bildirim gelmiyor ya kuzu kendim gidip bakayım :)))

Hepsi müthiş güle güle kullan kuzummm Kurulmuş fotosunuda at

Ben doğum iznine ayrıldım artık burdan çıkmam bebisimin odasını falan paylaşırım sizlerle

Paylaş kuzu fikir olur

Sağlıkla gelsin büyüsünde varsın giymesin kuzum ya

Selam kızlar bizde bugun karyolamızı aldık, bebek arabamıza oto koltuğuna karar verdik haftaya indirime girecekmiş o zaman alıcaz

Eklentiler

• 5A552C14-3366-4318-9BE5-A9345402134D.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 52
  • 40A7879B-9507-46C0-99D0-4C2AB6D4D021.webp
    333,4 KB · Görüntüleme: 60
  • 5453E7D8-8F89-41D2-A37B-A893A1BD78D9.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 61

Selam kızlar bizde bugun karyolamızı aldık, bebek arabamıza oto koltuğuna karar verdik haftaya indirime girecekmiş o zaman alıcaz
Sağlıkla kullansınlar inşallah çok güzeller

Hâlâ yan benim oğlan öyle hissediyorum canım aynı yerde haraket ediyor ve karnımın şekli değişmedi. Doğum pozisyonuna girmezse ister istemez sezeryan olacak zaten. Sezeryan dan korkmuyorum ama doğumdan sonra dikiş iyileşmesi ağrı vs bunlardan endişe ediyorum çabuk toparlamazsam diye.. yani şimdilik tam karar vermedim muaynelere göre belli olacak artık

İyi akşamlar kızlar
Taş sancısından kendime gelip de bir şey yapamadım günlerdir

Alışveriş yapan arkadaşlar sağlıkla giysin kuzucuklar hayırlı olsun

Kontrolden gelen arkadaşlar güzel haberler getirmişsiniz gözünüz aydın maşallah bebişlere

Ben de bu taş yüzünden on dakikada bir idrara sıkışmış hissi yaşıyorum, gün içinde ve gece boyu tuvalete gitmekten yoruldum artık

Yatağımızı alırken ben özellikle yüksek olsun istemiştim ama artık yatak gözüme aşırı yüksek görünüyor sürekli inip çıkmaktan

Sağlıkla kullanın kuzum hayırlı olsun
Sağlıkla kullansınlar inşallah çok güzeller
Amin kızlar çok sağolun teşekkür ederiz ❤
Amin inşallah inşallah,çok sağol kuzum ❤
Beşiği 740tlye aldık her geçen gün fiyatı artmış şuanki fiyat 780 olmuş.
Siz kaça aldınız canım?
Sağlıklı güzel günlerde kullansın İpek kızın canım beşiğimiz aynı görünüyor ❤
Çoğu öyle diyor canım bildirim gelmiyor diye :))
Bana hiç bir sayfadan bildirim gelmiyo kapattım bildirimleri
Kurulmuş halinide çekmedim canım şuan evde değilim en kısa zamanda kurulmuş halinide atarım
Bu saatten sonra dönmesi biraz daha zor olur heralde canım bellide olmaz ama.
Hakkında ne hayırlıysa o olsun canım.
Benide sezeryandan korkutan dikişlerin ağrısı acısı bu yüzden normal olsun diyorum.
Yinede daha tam karar veremedim gitti
Geçmiş olsun canım
Hamilelikte böbrekle ilgili sorun yaşayan çok oluyormuş
Sende taş ile bu sınıfa girenlerden olmuşsun
Tamamen düştü mü

1400 e her şey dahil aldık canım mdf, yatak cibinlik uyku seti dahil eşim internetten almak istemedi her şey dahil olunca da bana iyi geldi fiyatı, ilk girdiğimiz mağaza sadece karyola için 1200 istedi. Sizde de her şey dahil fiyatı mı canım?

Allah riza olsun kuzum senden:))

Ayyyy çok güzel canim güle güle kullanırsınız inşallahhh kuzun gelincesen çantayi kaça aldın ve nerde çünkü bulamiyorum

Canım bizimde herşey dahil,almadan önce internetten alma konusunda tedirgindim açıkcası.
Ama iyi seçim yapmışım dedim ürünü bugün görünce
İstanbul gibi bir yerde senin aldığun fiyat gayet normal canım.
Herşeye inanılmaz zam gelmiş çünkü
Allah riza olsun kuzum senden:))
Ne demek canım sendende Allah razı olsun

Çantayı n.11den 129a aldım canım şuanda aynı fiyat geçerlimi bilmiyorum

:) sen baya önlemleri almışsın .Yürüyüşü unutma ama cok önemli diyorlar.
Zeytinyagi olayını bende duydum acikcasi yapmak istiyorum
Bakmayın ilkinde tecrübesiz bir şekilde girdim doğuma .ama sonradan etraftan duyunca artik yapacam dedim tabiki yürüyüş iyi ama ben çok çabuk yoruluyorum belim ağrıyor ve karnimda agri giriyor şimdiden inşallah doğum zaman8nda böyle olmaz yoksa adım ataman şimdi bile yürürken ağır ağır yürüyorum ve yürüyüş yapıyorum anında sert bir kasılma oluyor karnımın altında adım atamıyorum

Kızlar iyi geceler, son günlerde kan sulandiri iğne alan var mi? Pazartesi günü yazdiracam da korkuyorum yaaa iğne yok derler diye, fiyat artışı oldu ya ilac ve ignelerde ama uygulamaya daha gecilmedi heralde. Şimdi daha fazla kazanmak için bizi mağdur ederlerse iğnemde çok az ne yapariim. İnşallah mağdur etmezler . uykum kaçtı bunu düşünürken

Canım şahsen ben bulamazsan kendi olduğum ilde aratırım senin için herşeyin bit çözümü var kafana takma

Güle güle kullanın canım çok güzel hepsi bende çanta bakıyorum tabi bebek arabası da inşallah icime sinen kullanışlı model alırım

Pazartesi de ben alıcam çalışabilir raporunu. Akşam is çıkışına doğru nasıl uykum geliyor ve kasık ağrım oluyor, sayan diyorum az kaldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…