Selam kızlar bizde bugun karyolamızı aldık, bebek arabamıza oto koltuğuna karar verdik haftaya indirime girecekmiş o zaman alıcaz
Allah yardımcımız olsun canım senin baya az kalmış ama maşallah.bebegin aşağıda olması sahada biz zor bütün yük rahimde ve bacaklarda Alta baskı yapması dahada yoruyor insanı.dogum sonrası toparlandı mı gobeginn cnm peki benimki bir yılı bulmuştu bundada hemen korse kullanicam inşallah.ilkte kullanmamistimAynen benim ilk kızımda hep aşağıdaydı.herkes doğurdum doğuracam gözüyle bakar olmuştu ama 40+2 de doğdu :) kasıklarım çok ağrıyor bazen yattığım yerden zor kalkıyorum. Bugün çalışabilir raporu aldım. Az kaldı yaaa:)))
Hayirlisi olsun darisi basima daha 4 haftam var,Ben doğum iznine ayrıldım artık burdan çıkmam bebisimin odasını falan paylaşırım sizlerle
Anladim canim.bende cook esya sevmiyorum.iyimis ozaman buTeşekkür ederim canımFotoda öyle görünüyor canım ama yok küçük değil kocaman aslında ebatları ikeadaki komidinle aynı ! Çekmeceleri yani aynı. Çercevesi daha ince olduğu için küçük görünüyor.
Tam benlik ama çok minimalist biriyim kalabalığı sevmiyorum bu çok iyi oldu benim için
Masallah bebegineKızlar merhba, kontrolden çıktık şimdi. 31+3 üm . Bebeğin kilosu 2000 gram olmuş . Bir hafta önden gidiyor. 12 kilo almışım toplamda. doktor 4 kilonun üstünde olursa normal yapmıyoruz dedi . Artık diyet yapma zamanı banada başladı. normal istiyorum çünkü. Geçen haftalarda makat pozisyonda şimdi normal doğum için uygun hale gelmiş. Artık tatlılar karbonhidratlardan uzak durmalıyımDiyetisyene gidipte liste alan var mı? varsa paylaşabilir mi? Ne tarz beslenme öneriyorlar
Senin normal mi sezaryen mi olacak ?Pazartesi de ben alıcam çalışabilir raporunu. Akşam is çıkışına doğru nasıl uykum geliyor ve kasık ağrım oluyor, sayan diyorum az kaldi.
Şu ana kadar doğum hakkında doktor herhangi bi şey soylemedi. Sadece bebeğin gelişimin den konuşuldu. Pazartesi günü sorayım bi.Senin normal mi sezaryen mi olacak ?
Aminn.Allah yardımcımız olsun canım senin baya az kalmış ama maşallah.bebegin aşağıda olması sahada biz zor bütün yük rahimde ve bacaklarda Alta baskı yapması dahada yoruyor insanı.dogum sonrası toparlandı mı gobeginn cnm peki benimki bir yılı bulmuştu bundada hemen korse kullanicam inşallah.ilkte kullanmamistim
Bende ne zaman sezaryen olacağımı hiç sormadım. Erken gibime gelmişti ama artık sorma zamanı geldi gibi. Zaten 34 te kontrolüm.Şu ana kadar doğum hakkında doktor herhangi bi şey soylemedi. Sadece bebeğin gelişimin den konuşuldu. Pazartesi günü sorayım bi.
Sezeryan demi cnm seninde???iki üç ay mekik çekemedim ben yaram berbat ağrıyordu.korseye ne zaman izin verdi doktorun??ben sordum dikislerini alırım ozaman kullanmaya baslarsin demişti.hadi ilk doğum yapan sen ol nisan annelerinde.39 kesin alır Kaan Kocatepe in epidural sezeryan doğumunu izledinmı???birebir aynı herkesin herhalde ameliyathane de yaşadıkları çok güzel ya odaya cikartirlarkende ben aglamaya başlamıştım çok korkmuştum.bebegi alıp götürüyorlar odaya nerede ne yaptılar yavruma diye hep gozum onu aramıştı.Aminn.
Ben korse kullanmıştım. Birde iyileşinceye mekik falan çekmiştim kalmamıştı göbeğim. Bunda da öyle yapmayı düşünüyorum.
Şuan 54 gün kaldı diyor ama en geç 7 hafta sonra alır doktor. Yada 6 hafta sonra. Cidden az kalmış :)) 2 hafta sonra kontrolüm var. Sorarım artık.
Korseyi görünce sormak istedim markası neydi acaba bende korse arayışına girdim de o kadar çok marka var kiAminn.
Ben korse kullanmıştım. Birde iyileşinceye mekik falan çekmiştim kalmamıştı göbeğim. Bunda da öyle yapmayı düşünüyorum.
Şuan 54 gün kaldı diyor ama en geç 7 hafta sonra alır doktor. Yada 6 hafta sonra. Cidden az kalmış :)) 2 hafta sonra kontrolüm var. Sorarım artık.
Hayır olsun kuzumGünaydın kızlar
Birkaç seferdir rüyamda emzirme ile ilgili çok güzel rüya görüyorum hayırlara vesile olsun inşallah
Evet sezaryen:)Sezeryan demi cnm seninde???iki üç ay mekik çekemedim ben yaram berbat ağrıyordu.korseye ne zaman izin verdi doktorun??ben sordum dikislerini alırım ozaman kullanmaya baslarsin demişti.hadi ilk doğum yapan sen ol nisan annelerinde.39 kesin alır Kaan Kocatepe in epidural sezeryan doğumunu izledinmı???birebir aynı herkesin herhalde ameliyathane de yaşadıkları çok güzel ya odaya cikartirlarkende ben aglamaya başlamıştım çok korkmuştum.bebegi alıp götürüyorlar odaya nerede ne yaptılar yavruma diye hep gozum onu aramıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?