2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Selam kızlar bizde bugun karyolamızı aldık, bebek arabamıza oto koltuğuna karar verdik haftaya indirime girecekmiş o zaman alıcaz

Hayırlı olsun kuzumm
Bende bebek arabasını bu şekilde aldım oto koltukla. Oto koltuğu ilk 6-7 ay bebek arabasına takacağım öyle kullanacağım sonrada direkt puset şekli. Çok pratik oluyor gerçekten böyle fazla parça olmuyor :)

Allah yardımcımız olsun canım senin baya az kalmış ama maşallah.bebegin aşağıda olması sahada biz zor bütün yük rahimde ve bacaklarda Alta baskı yapması dahada yoruyor insanı.dogum sonrası toparlandı mı gobeginn cnm peki benimki bir yılı bulmuştu bundada hemen korse kullanicam inşallah.ilkte kullanmamistim

BellaCiao gule gule kullanin, o sifonyer biraz kucuk degilmi ,o kadar sey sigcak mi

Teşekkür ederim canım Fotoda öyle görünüyor canım ama yok küçük değil kocaman aslında ebatları ikeadaki komidinle aynı ! Çekmeceleri yani aynı. Çercevesi daha ince olduğu için küçük görünüyor.
Tam benlik ama çok minimalist biriyim kalabalığı sevmiyorum bu çok iyi oldu benim için

Anladim canim.bende cook esya sevmiyorum.iyimis ozaman bu

Masallah bebegine bizim de persembe gunu randevumuz bakalim bizimki kac kilo olmus

Aminn.
Ben korse kullanmıştım. Birde iyileşinceye mekik falan çekmiştim kalmamıştı göbeğim. Bunda da öyle yapmayı düşünüyorum.
Şuan 54 gün kaldı diyor ama en geç 7 hafta sonra alır doktor. Yada 6 hafta sonra. Cidden az kalmış :)) 2 hafta sonra kontrolüm var. Sorarım artık.

Sezeryan demi cnm seninde???iki üç ay mekik çekemedim ben yaram berbat ağrıyordu.korseye ne zaman izin verdi doktorun??ben sordum dikislerini alırım ozaman kullanmaya baslarsin demişti.hadi ilk doğum yapan sen ol nisan annelerinde.39 kesin alır Kaan Kocatepe in epidural sezeryan doğumunu izledinmı???birebir aynı herkesin herhalde ameliyathane de yaşadıkları çok güzel ya odaya cikartirlarkende ben aglamaya başlamıştım çok korkmuştum.bebegi alıp götürüyorlar odaya nerede ne yaptılar yavruma diye hep gozum onu aramıştı.

Korseyi görünce sormak istedim markası neydi acaba bende korse arayışına girdim de o kadar çok marka var ki
Günaydın kızlar
Birkaç seferdir rüyamda emzirme ile ilgili çok güzel rüya görüyorum hayırlara vesile olsun inşallah
Hayır olsun kuzum

Evet sezaryen:)
Ben çabuk toparladım. Hatta hastaneden gelir gelmez evde işe başlamıştım, umarım Buda öyle olur.
Doktora sormadım sanırım. Kendimi iyi hissetiğimde başladım. Kızım 4 aylık yoktu başladığımda.
Hiç video izlemiyorum korkarım diye. Ve tamamen uyutulmak mı yoksa epidural mi karar hala veremedim. Eşim tamamen uyu diyor, korkacağımı düşünüyor. Çünkü kandan korkarım ben. Ama henüz karar vermedim. Birde gittiğim özel hastane çok kötü ama başka seçenek yok yaşadığım yerde. Ocak ayından beri devlete de gitmeye başladım. devlette yapmaya karar verdim Doğumu. Devlette kim Doğum yapsa memnun. Ama bir yandan da özelde ki doktorumu çok seviyorum. Özelde zaten direk uyutuyorlar. Devlette isteğe bağlı epidural. Doğuma yaklaştıkça kafa karışıklıkları başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…