2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Benim hastanemde de direkt uyutuyorlar neden acaba oysa büyük illerde artık acil Sezaryen olmadıkça spinal yapılıyor hiç anlamadım

Kuzum normalde travel sistem alacaktım sonra çok ağır olduğu için vazgeçtim anneler hep zorlanmış bir de katlanmıyor yaz bebesi olacak ben her gün çıkarırım onu dışarı diye normal puset araştırdım bu modeli buldum hafif ve katlanıyor yer kaplamıyor, aynı modelin ana kucağı oto koltuğu da varmış set yapıcaz ikisini ayrı ayrı alıp ctesi indirime girecekmiş o zaman alalım dedik 6 aydan önce normal pusette bebek yatamıyormuş onu da bilmiyordum mesela

Günaydın kızlar
Birkaç seferdir rüyamda emzirme ile ilgili çok güzel rüya görüyorum hayırlara vesile olsun inşallah

Canım hayırlara vesile olsun emzirmek süt iyidir

Günaydın güzel annişler

Geri sayım başladı artık. Siz de benim gibi korkuyor musunuz? Dün gece baya fenalaştım korktum bir an gebelik zehirlenmesi olurum diye hemen tansiyonumu ölçtüm 10 a 5 ti düşmüş o da beni fena yapıyor bir de dün burger yedim artık ağzıma öyle şeyler sürmücem belki de o dokundu

Bir de benim kız artık oyuyor beni resmen doğru dürüst yatamıyorum hiçbir tarafıma, dönmezse bi de sezeryan olayı var epidüral ya da spinal bunlar hakkında hiçbir fikrim yok aslında bunu da araştırmam lazım.

Belden aşağı uyuşturma hakkında siz neler düşünüyorsunuz? Yaptıracak mısınız? Sezeryanı kesin olanlar riskleri var mı? Kafamda deli sorular

Yani canım öncelikle hepimiz için hakkımızda hayırlısı Ne ise onu nasip etsin Allah.benim çok arkadaşım spinal ile sezaryen oldu sadece ameliyat esnasında kusma yaşayan olmuş orda da hemen ilaç vermişler bide sonrası omuz ağrısı hepsinin bi zorluğu da güzelliği de var elbette acaba biz neler yaşayacaz

Geçmiş olsun kuzu.
Sezeryanda bir sorun olmadığı sürece genel yapmıyorlar artık. Mümkün olduğunca sebep yoksa belden uyuşturuyorlar.

Geçmiş olsun canım
Zaman yaklaştıkça benim de aklıma takılan şeyler oluyor. Hiç araştırmıyorum şimdi doğum şekli netleşene kadar. İyice strese girerim yoksa kendimi biliyorum

Bilmiyordum canım aslında görmek dokunmak en güzeli de korkuyorum biraz
Bende korkuyorum
Ama kendine gelme süreci bakımından belden daha iyi. Hem acil durumlarda sakinleştirici verebiliyorlar yada genele geçebiliyorlarmış.
Annemde genel istemişti doktor kesinlikle yapmamış. 4 sene öncesinde

Evet canım pusette yatamıyor bebekler ben ana kucağı almadım.. sadece oto koltuğu onu bebek arabasına takıyorsun ana kucağı gibi kullanıyorsun 6 ay boyunca :)

Geçmiş olsun canım Ben hiç korkmuyorum çok şükür sezeryan bilmiyorum benimki normal olacak çünkü

Bilmiyordum canım aslında görmek dokunmak en güzeli de korkuyorum biraz
Sana kalmış canım ben belden uyuşmada iğne sorun olduğu için cok tedirgin olmuştum genel istedim o yuzden. Belden iğne vurulurken tam omurilik olduğu için riskli sabit durman lazım birde arkadaşlarım cok bel ağrısı cekti. Ben Genelde akşama kalmadan ayaktayım . 2.gün sandalye de oturuyordum

Günaydın kızlar, doğumdan konuşulmuş, benım ilki genel anesteziydi ayıkmak biraz zor oldu bide gıcık bi öksürük olmuştu narkozdan galıba, ikinci belden aşağı oldu, bele takılan iğneyi hiç hissetmedim sıfır acı yani, doğuma başlamadan 2 dk önce sakinleştirici yapmıştı anestezi uzmanı, bide en öncesi sonda var onu hiç sevmiyorum o gerıyo beni düşündükçe, doğumdan çıktıktan sonra doktorum hiç ağrı kesici iğne yaptırmadı bana çok ağrı çok acı çektim, omuzlarım tutuldu oda ayrı bi ağrı sebebi, ama aynı hastanede arkadaşında doğum yaptı o hiç bir sıkıntı yaşamadı, benım ilk sezeryanım çok daha iyiydi çabuk ayaklanmıştım,ağrı kesici yapıyolardı sürekli, bunda da belden aşağı olacak büyük ihtimal korkuyorum çok biraz da korkağım galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…