2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Cnm genelanestezi daha çok ağrı yapıyormuş epidural yap bence yine 25 dakika zaten dışını skarsin.valla bende korkuyorum ama yapacak bişey yok eninde sonunda giricez o ameliyata.benim.ilk zor oldu çok ağrım vardı inşallah bunda olmaz öyle umut ediyorum.ameliyat sırasında bildiğim bütün süreleri okumuştum Allah'ım yardım et diye çok tuhaf bı duygu korku endişe sevinç hepsi bı arada.kimseyi zorda bırakmasın rabbim.

Geçmiş olsun canım
Zaman yaklaştıkça benim de aklıma takılan şeyler oluyor. Hiç araştırmıyorum şimdi doğum şekli netleşene kadar. İyice strese girerim yoksa kendimi biliyorum

Canım doktor bana bebek pozisyon alırsa normal ama makat geliş olursa sezeryan dedi ve benim kararsız kızım dönüp duruyor sürekli o yüzden ister istemez aklıma takılıyor

Doğrudur kuzum benim doktor nasıl yapar acaba? Ya da benim kız neye karar verecek? Belirsizlikler belirsizlikler

İnşallah dönmez canım eren kuzusu gerçi sizde ebeler döndürüyordu değil mi? Hakkımızda hayırlısı olsun canım

Doktorumun da beni yönlendirmesi önemli sanırım canım çünkü bu konuyu hiç konuşmadık son ana kadar da konuşmicam bakalım belki pozisyonunda olur

muhteşem bir pazar günü ama ben evde yalnızım. Cok ağlayasım var. bir haftadir güneşli bir pazar günü hayal ediyordum. Herşeyden bunaldım.

Canım neden bunaldın? Eşin nerede? Çık dolaş sende hava güzelse tak kulaklığını yürü

Esim beni birakti derse gitti cok bozuldum. Ben onunla geçireceğim bir hafta sonu hayal etmiştim. Şu sıralar herşeye fazladan duygulanıyorum.

Esim beni birakti derse gitti cok bozuldum. Ben onunla geçireceğim bir hafta sonu hayal etmiştim. Şu sıralar herşeye fazladan duygulanıyorum.
Canım benim eşim geçen haftasonu iki gün çalıştı neyse dedim , bu haftasonu da yok hatta dün gece 11 de geldi haftayada yokmuş.. güya devlet memuru .. dedim bir zahmet Mart ayında evde ol dogururum falan bari yanımda kal.. yani ne diyeceksin canları sagolsun da artık iş güç ellerinden birşey gelmiyor demekki

Canım biz seninle aynı doktora gidiyoruz. Tarık bey sen ben de çok memnunum. Hatta dün sordum hocam normal doğuma giriyor musunuz dedim. Evet dedi. Bu önemli mesela. Ama hala çok kararsızım. 1.15 dk yol çekip niğdeye mi gitsem yoksa burada devlette mi yapsam. Dün fiyat ta sordum. Sağlık güvencem olduğu için. Normal doğum 1300 TL .yenidoğan da dahil. Sezeryan 1450 TL dedi. Para değil yani ama niğde te gidersem eşim ve kızım ne olacak eşime de ihtiyaç var. Hastane için neden kötü dedin ? Bişi mi duydum gördün

Bizimki de öyle kac haftadir hafta sonlarını da dolduruyor. Bir ay sonra aksamlari da goremiyecekmisim, mesaiye kalacakmış aksam gec gelecekmis falan . Bende ilgi bekliyorum sonucta.Onunla vakit geçirmek istiyorum.
Geçenlerde seni cok az görüyorum özlüyorum dedim .Ne dese begenirsin aksamlari görüyorsun ya dedi. Kafayi calismakla bozmuş .Bilmiyorum nasil sabredecegim. Cok aglamakliyim su anda. sinirlerim bozuldu.

Hayırlısı olsun kuzum benimki döndü mü bilmiyorum bakalım

Ben kizimda genel istedim dr.epidural yapalım dedi genelde bebeğe narkoz geçiyor dedi.çok korkuyorum dedim arada uyuturuz seni dedi
Tabi belden uyusturmada inanin iğne korktuğum kadar değildi.sonra apar topaRR yatırdilar sonra panik yaptım bir kalktım bebek dogmus dr ev almış onu anlatıyor sonra bebeği sordum.çok tatlı bir kızın oldu dedi ben yine kötü oldum.alet seslerini duyuyordum bir baktım yine uyumus um.ve odaya gotureceklerdi o zman uyandım. Ama arada uyutulmak daha iyi gibi geldi uyanirken zor olmuyor az gözün dalmış gibi oluyor. Ama şimdi genel uyuturacam galiba plesantadan dolayı.Rabbim yardımcımiz olsun.ilk bebgin olanlar hiç korkmayın normal doğurur çatır çatır .adı üstünde normal

Erkekler biraz duygu şefkat yoksunu sanırım.
Benimde eşim arkadaşıyla gitti arabaya teyp amfi bağlayacaklarmış ücret karşılığında vs vs.
Kaldım annemlerde pzar Pazar havada ne güzel bugün.
Bense Öyle Candy Crush oynuyorum evde
O cümleyi bende eşimden çok duyuyorum. Geçen günde işten geldi uyudu sabah kalktı başka arabaya film çekmeye gitti.. işe gitmeden 10 dk önce eve yemek yemeye geldi. biraz bende isyan ettim o da geldim ya işte gördün dedi
Şu dönemlerde az daha anlayışlı olabilirler ama işte nerde o düşünce yapısı.

Özel olmazsa ne işle meşgul ki eşin, onların çok durdugu da zarar az durduguda zarar,ortası yok yani ,bende evden gidince gel diorum evdeyken git diorum cık cnn dışarı evinin yakınında cadde filan yok mu oraları gez hiç olmazsa kafayı dağıtırsın ufak tefek bi iki şey al pahalı olmasına gerek yok ,meselâ benim evde şuan tuzluk yok geçen kırdım hala alaçam

En azından annen var cnm bizde oda yok ,çok sıkındansa bunalsanda gidecek hiç kimse yok ,avm leri hiç sevmiyorum artık gide gide usandım, hafta sonları hele hiç sevmiyorum avmyi,ıhtiyaç olursa hafta içi gidiyorum ,evde yapacak bisey bulamazsam hamur işi yapıyorum çocukların sevdiği seyleri yapiyorum hamur işi yeyip mutlu oluyorum

Ehehe hamur işi kalp ben
En azından zaman geçmiş olur öyle de.
Bizim burda 2 tane avm var zaten o iş bendede yaş, insan sıkılıyor

muhteşem bir pazar günü ama ben evde yalnızım. Cok ağlayasım var. bir haftadir güneşli bir pazar günü hayal ediyordum. Herşeyden bunaldım.

Canım eğer çıkma gibi bir yasağın yoksa git çık gez tek başına ne güzel olur :)
Burda hava 20 derece 1 haftadır ve haftaya daha da sıcak olacak. Kış bitti bizde ama ben 10 haftadır doktor dışında bir park yüzü bile görmedim moralini bozma bak benim eşimde abimle gezmeye gidecek ben yine netflix ama moralimi bozmuyorum

Döndürüyorlar kuzu 36 hafta gibi :))) ama tabi herkesinki başarılı olmuyor

Kızlaar bizim buraya bahar geldi 1 haftadır hava 18-20 derece güneşli haftayada öyle :))) ben pencereden nasipleniyorum

normalde annemlerle takilirdim ama onlar da sabah erkenden gezmeye gitmisler.Onlara da cok tripliyim su an. Parka geldim iki tur attim simdi yalniz basima oturuyorum :)

Hem muhasebeci hem türkçe öğretmeni. ama bizimkine fark etmiyor bazen hic alakasi olmayan işlere de bulaşıyor :) yeterki çalışsın. Parka geldim simdi insanlar ailecek gelmişler çocuklarını oynatıyorlar. Bende onlara bakip gelecek hayalleri kuruyorum .Bende boş hayaller müdürüyüminsallah bizimki gelecekte bize zaman ayırır.

Kuzu cikma yasagi yok ama tek başına cekilmiyor.sizin orada hava sicakmis.Benim telefonda su an 2 dereceyi gösteriyor. Ama güneş var guzel bir gün. Ben bahari cok seviyorum.Gunesli günler moralim de yerinde oluyor. Sen galiba yagmurlu havalari seviyordun .Bi ara söylemistin galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…