2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Ben yağmuru çok seviyorum canımm evet. Ama en sevdiğim mevsimler bahar ve sonbahar. Şimdi tam bahar geldi ama ben çıkamıyorum. Haftaya detaylı ultrasona gireceğim cuma doktoruma soracağım dışarı çıkabilir miyim diye

Oh D vitamini yarasın kuzum

Eşim perdeleri açtı oğlumuz güneş görsün diyor bende göbüşü açtım d vitamin deposu yapıyoruz ana oğul

Hastane iflasın eşiğinde Canım ve pis bence. Ve geçen aylarda borcundan dolayı elektriği kesilmiş die bişey duydum. O korkuttu aslında. Doktorumdan çok memnunum ama hastane kafamı çok karıştırıyor.
Din kontrole mi gittin. Bende dün 12 gibi oradaydım rapor aldım.

Dönenler olmuş ya canım bilmiyorum ki şimdi ilk olunca :) hayırlısı dediğin gibi onlar bilir zamanını

Evet canım arkadaşımın bebişini 38. Haftada bu eğitimi alan bi ebe döndürmüş. Doual mı ne demişti. Ebeler koçluk yapıyormuş ama herkese yaptırmamak lazımmış. Tam bi öğreneyim paylaşırım.

Yaa ben de 11.30 da çıktım hastaneden. 10.30 da muayene oldum nst falan derken işim bitti belki karşılaşırdık. Hastane pis mi bilmiyorum doğumhane salonuna dün çıktım nst için fena değildi ama servisler nasıl ki? Bi de önceden tarık beyden randevulu giderdim şimdi diyorlar ki gelin muayene olursunuz acaba dedim gelen hasta sayısı mı azaldı...ben tekrar 2 hafta sonra gideceğim

Doula yani doğum destekçisi deniyor. Yan tarafa yatırıp sallamış bazı hareketleri yaptırmış sonra bebek dönmüş 2 hafta o şekile kalmış. Ama sancı başlamamış. Tekrar bebek dönmüş Yan şekilde.

kızlar iyi pazarlar herkese bebek bakım çantasına karar verdim şükür, siparişi de verdim bakalım hafta içi gelicek. gelince de inşallah istediğim gibi çıkar, değişimle uğraşmak istemiyorum. birde bebek arabası ve puset var tabi, daha karar veremedim ona.travel sistem düşünoyorum ama grupta katlaması zor yazılmış, artık bakarak alıcam o zaman. tabi memlekete taşınınca fırsat bulduğumda gidip bakarım.

Eklentiler

• mamma-antrasitana.webp
    69,9 KB · Görüntüleme: 58
Gule gulr kullan cok guzelmis hepsi.besigi ne kadara aldiniz

Bende de az kaldı baya. Karnından vururken zorluk yasıyor musun sen de? Bazen de korkuyorum karnımdan vururken bebeğe mi değiyor diye :))

Parklarda bebiş olup büyüdükten sonra daha çok vakit geçirecen bana park deyince kafsma taş düşüyo biz bugün dünden kalan yatak odası temizlik maceramıza devam ettik sonunda bitirdik dün dolapların içleriyle uğraştık bugünde altlarını çektik, maşallah oda salon kadar olduğu için anca bitti, yoruldum uzandım

Hayırlı olsun kav yasa ya da aya kadar aldın? Biz dün cilekten 1190tlye aldık uyku seti cibinlik dahil anne yanı 6 9 aya kadar

Pazartesi de ben alıcam çalışabilir raporunu. Akşam is çıkışına doğru nasıl uykum geliyor ve kasık ağrım oluyor, sayan diyorum az kaldi.
Offf onu sorma sorma ben de okullar acıldı ders programım da kötü sabah baslıyor aksam bitiyor nasıl basardılarsa habire bos dersim var. Daha da gün gecmiyor gecen hafta 2 gün raporluydum ona ragmen canım hic gitmek istemiyor 3 hafta var daha oyy oyyy

İlk kez duyuyorum canım, herkes yapamaz tabi

Kızlar e bebekte bebek arabaları indirimdeymis.
Casual Sonic çift yönlü Bebek Arabası var videolarını izledik internetten hoşumuza gitti. Bakan oldu mu ? Bir fikir verseniz sizce kullanışlı mı ?

Kızlar e bebekte bebek arabaları indirimdeymis.
Casual Sonic çift yönlü Bebek Arabası var videolarını izledik internetten hoşumuza gitti. Bakan oldu mu ? Bir fikir verseniz sizce kullanışlı mı ?

Canım benim kuzenimde var çok kullanışlı buluyor :)

Sen temizlige basladin,darısı başıma olsun.Bende yavas yavas doguma kadar yapayım diyorum. Anca olur.Ben ağır vasıta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…