- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Oh D vitamini yarasın kuzumKızlaar bizim buraya bahar geldi 1 haftadır hava 18-20 derece güneşli haftayada öyle :))) ben pencereden nasipleniyorum
Kuzu cikma yasagi yok ama tek başına cekilmiyor.sizin orada hava sicakmis.Benim telefonda su an 2 dereceyi gösteriyor. Ama güneş var guzel bir gün. Ben bahari cok seviyorum.Gunesli günler moralim de yerinde oluyor. Sen galiba yagmurlu havalari seviyordun .Bi ara söylemistin galiba :)
Oh D vitamini yarasın kuzum
Ben hastanenin epidural anestezide kendine güvenmediğini düşünüyorum.Benim hastanemde de direkt uyutuyorlar neden acaba oysa büyük illerde artık acil Sezaryen olmadıkça spinal yapılıyor hiç anlamadım
Hastane iflasın eşiğinde Canım ve pis bence. Ve geçen aylarda borcundan dolayı elektriği kesilmiş die bişey duydum. O korkuttu aslında. Doktorumdan çok memnunum ama hastane kafamı çok karıştırıyor.Canım biz seninle aynı doktora gidiyoruz. Tarık bey sen ben de çok memnunum. Hatta dün sordum hocam normal doğuma giriyor musunuz dedim. Evet dedi. Bu önemli mesela. Ama hala çok kararsızım. 1.15 dk yol çekip niğdeye mi gitsem yoksa burada devlette mi yapsam. Dün fiyat ta sordum. Sağlık güvencem olduğu için. Normal doğum 1300 TL .yenidoğan da dahil. Sezeryan 1450 TL dedi. Para değil yani ama niğde te gidersem eşim ve kızım ne olacak eşime de ihtiyaç var. Hastane için neden kötü dedin ? Bişi mi duydum gördün
Dönenler olmuş ya canım bilmiyorum ki şimdi ilk olunca :) hayırlısı dediğin gibi onlar bilir zamanını
Hastane iflasın eşiğinde Canım ve pis bence. Ve geçen aylarda borcundan dolayı elektriği kesilmiş die bişey duydum. O korkuttu aslında. Doktorumdan çok memnunum ama hastane kafamı çok karıştırıyor.
Din kontrole mi gittin. Bende dün 12 gibi oradaydım rapor aldım.
Gule gulr kullan cok guzelmis hepsi.besigi ne kadara aldinizPammuk kızımın beşiği geldi kızlar
Kurulumunuda yaptık,gördükçe heyecan basıyor
Rabbim içini dolu etmeyi sağlıklı güzel günlerde kullanmamızı nasip etsin
İyiki tecrübe edenleri dinleyip erken almışız kutuyu açar açmaz boya kokusu çıktı hemen meydana
Eki Görüntüle 2236457
Buda çantam baya büyük ve kullanışlı görünüyor
Eki Görüntüle 2236458
Eki Görüntüle 2236459
Bende de az kaldı baya. Karnından vururken zorluk yasıyor musun sen de? Bazen de korkuyorum karnımdan vururken bebeğe mi değiyor diye :))Kızlar iyi geceler, son günlerde kan sulandiri iğne alan var mi? Pazartesi günü yazdiracam da korkuyorum yaaa iğne yok derler diye, fiyat artışı oldu ya ilac ve ignelerde ama uygulamaya daha gecilmedi heralde. Şimdi daha fazla kazanmak için bizi mağdur ederlerseiğnemde çok az ne yapariim. İnşallah mağdur etmezler . uykum kaçtı bunu düşünürken
Onlarda pazar eşin evdedir diye tabi sans söylemeden gittilernormalde annemlerle takilirdim ama onlar da sabah erkenden gezmeye gitmisler.Onlara da cok tripliyim su an. Parka geldim iki tur attim simdi yalniz basima oturuyorum :)
Parklarda bebiş olup büyüdükten sonra daha çok vakit geçirecen bana park deyince kafsma taş düşüyoHem muhasebeci hem türkçe öğretmeni. ama bizimkine fark etmiyor bazen hic alakasi olmayan işlere de bulaşıyor :) yeterki çalışsın. Parka geldim simdi insanlar ailecek gelmişler çocuklarını oynatıyorlar. Bende onlara bakip gelecek hayalleri kuruyorum .Bende boş hayaller müdürüyüminsallah bizimki gelecekte bize zaman ayırır.
Hayırlı olsun kav yasa ya da aya kadar aldın? Biz dün cilekten 1190tlye aldık uyku seti cibinlik dahil anne yanı 6 9 aya kadar1400 e her şey dahil aldık canım mdf, yatak cibinlik uyku seti dahil eşim internetten almak istemedi her şey dahil olunca da bana iyi geldi fiyatı, ilk girdiğimiz mağaza sadece karyola için 1200 istedi. Sizde de her şey dahil fiyatı mı canım?
Offf onu sorma sorma ben de okullar acıldı ders programım da kötü sabah baslıyor aksam bitiyor nasıl basardılarsa habire bos dersim var. Daha da gün gecmiyor gecen hafta 2 gün raporluydum ona ragmen canım hic gitmek istemiyorPazartesi de ben alıcam çalışabilir raporunu. Akşam is çıkışına doğru nasıl uykum geliyor ve kasık ağrım oluyor, sayan diyorum az kaldi.
İlk kez duyuyorum canım, herkes yapamaz tabiEvet canım arkadaşımın bebişini 38. Haftada bu eğitimi alan bi ebe döndürmüş. Doual mı ne demişti. Ebeler koçluk yapıyormuş ama herkese yaptırmamak lazımmış. Tam bi öğreneyim paylaşırım.
Yaa ben de 11.30 da çıktım hastaneden. 10.30 da muayene oldum nst falan derken işim bitti belki karşılaşırdık. Hastane pis mi bilmiyorum doğumhane salonuna dün çıktım nst için fena değildi ama servisler nasıl ki? Bi de önceden tarık beyden randevulu giderdim şimdi diyorlar ki gelin muayene olursunuz acaba dedim gelen hasta sayısı mı azaldı...ben tekrar 2 hafta sonra gideceğim
Kızlar e bebekte bebek arabaları indirimdeymis.
Casual Sonic çift yönlü Bebek Arabası var videolarını izledik internetten hoşumuza gitti. Bakan oldu mu ? Bir fikir verseniz sizce kullanışlı mı ?
Gerçekten mi çok sevindim :) banada çok kullanışlı bol özellikli geldi canım. Ama tabi kullanan birinden memnun olduğunu duymak iyi oldu.Canım benim kuzenimde var çok kullanışlı buluyor :)
Casualin cadillac modelini incelemiştik çok kaliteliydi malzemeleri, casual belliki kalite uretiyo,Gerçekten mi çok sevindim :) banada çok kullanışlı bol özellikli geldi canım. Ama tabi kullanan birinden memnun olduğunu duymak iyi oldu.
Sen temizlige basladin,darısı başıma olsun.Bende yavas yavas doguma kadar yapayım diyorum. Anca olur.Ben ağır vasıtaParklarda bebiş olup büyüdükten sonra daha çok vakit geçirecen bana park deyince kafsma taş düşüyobiz bugün dünden kalan yatak odası temizlik maceramıza devam ettik sonunda bitirdik dün dolapların içleriyle uğraştık bugünde altlarını çektik, maşallah oda salon kadar olduğu için anca bitti, yoruldum uzandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?