2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Casualin cadillac modelini incelemiştik çok kaliteliydi malzemeleri, casual belliki kalite uretiyo,
Evet canım banada öyle geldi videoda özellik olarakta kullanışlı geldi. Kolay katlanıyor , az yer kaplıyor, on tentesi komple kapanabilir , tutma kolu ön tarafa da alınabiliyor , kış için ayak korumaligi var vs. Epey bir özellik var

Ay sen 34 haftaya geldin bile canim .Heyecan var mi :)

Sen temizlige basladin,darısı başıma olsun.Bende yavas yavas doguma kadar yapayım diyorum. Anca olur.Ben ağır vasıta
Çok zorlandım cnm bütün işleri eşim yaptı ben ayak işleri yaptım.ben hayatta yapamazdım çok ağırlamışım,bel ağrısı zaten yetıyo hayırlısıyla bi doğum yapsaydık,

Kızlar ben duş alırken çok zorlanıyorum ya zaten egilemiyorum fazla ve ayakta durduk ca bebek baskı yapıyor zaten sürekli yattığım için ayakta fazla kalamiyorum.bu gidişle kizkardesim i cagiracam yıkanmaya
Ben tabure aldım duşun içine :) oturarak yıkanıyorum sende dene canım

Kızlar ben duş alırken çok zorlanıyorum ya zaten egilemiyorum fazla ve ayakta durduk ca bebek baskı yapıyor zaten sürekli yattığım için ayakta fazla kalamiyorum.bu gidişle kizkardesim i cagiracam yıkanmaya
bende duşakabine gıcık oluyorum oturuyorum zorlaniyorum, ayakta sanki sığmıyomuşum gibime geliyo

Cnm aslında gebelikte oturarak yıkanmayı önermiyolar diye biliyorum bende oturuyum dedim ama daha çok zorlandım,bide ılık suyu öneriyolar

Bana oturarak yıkanmayı önerdiler erken doğum riski olunca ayakta kalmak iyi değil diye :)

Bende öyle canım eğilip bacaklarımi falan ovamıyorum tam anlamiyla sanki yeterince temiz yikanamiyorum , saçlarım çok uzadı kestirmedim kalçama kadar geliyor. Saçları yıkamakla uğraşmak beni zorluyor gerçekten

Bana oturarak yıkanmayı önerdiler erken doğum riski olunca ayakta kalmak iyi değil diye :)
Banada doktor oturma demişti canım ayrıca çok sıcak su rahmi gevşetir demisti.. tabi ilk aylar için geçerliydi şimdi sorun olmaz herhalde

Kolay gelsin canim en erken tarih senin gorunuyor tabi diger bebisler aceleci davranip gelmezse

Banada doktor oturma demişti canım ayrıca çok sıcak su rahmi gevşetir demisti.. tabi ilk aylar için geçerliydi şimdi sorun olmaz herhalde
Bende son aylar risk diye biliyorum, bide ilk doğumumda sezeryan olduğu için drum bi kağıt vermişti 6 ay ayakta düş almayı, 6 ay ağır kaldırmamayı ve 6 ay nohut fasulyeyi yememeyi öneriyordu

Doktorun söylediyse vardır bi bildiği cnm

Sanırım değişiyor hamileliğe göre :).
Mesela bana 30 dk bile duş yapabileceğimi oturarak söylediler. Çünkü rahim gevşetiyor evet ve benim gibi çok kasılma olan hamilere iyi geliyor rahim gevşediğinde kasılmıyor :)

Yorgunum ondan mı bilmiyorum ama kasılmam var sanki kuzum içerde kasılıyo beni rahatsız ediyor, sol tarafima yattım inşallah geçer

Canım ben aşşa yukarı 2 hafta önce yazdırdım 3 aylık.
Elinde 4 kutu varmış 5 kutuyu ertesi gün getirttiler.
Sadece hastane katılım payı ödedim 20 küsur lira sıkıntı çıkmadı yani

Yorgunum ondan mı bilmiyorum ama kasılmam var sanki kuzum içerde kasılıyo beni rahatsız ediyor, sol tarafima yattım inşallah geçer

Benimde bugün çok kasılmam var canım. Tüm karnın mı kasılıyor ? Yoksa bebişin olduğu taraf mı ? Benim bebişin olduğu yer kasılıyor nefesim kesiliyor her defasında

Güle güle kullanın canım çok güzel hepsi bende çanta bakıyorum tabi bebek arabası da inşallah icime sinen kullanışlı model alırım
Çok sağol canım teşekkür ederiz ❤
Çantayı n.11den aldım canım istersen bak sitesine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…