Evet canım banada öyle geldi videoda özellik olarakta kullanışlı geldi. Kolay katlanıyor , az yer kaplıyor, on tentesi komple kapanabilir , tutma kolu ön tarafa da alınabiliyor , kış için ayak korumaligi var vs. Epey bir özellik varCasualin cadillac modelini incelemiştik çok kaliteliydi malzemeleri, casual belliki kalite uretiyo,
Ay sen 34 haftaya geldin bile canim .Heyecan var mi :)Ütü yapıyorum herhalde akşamı bulur. Küçük olunca bitmiyor ilk 3 ay ne varsa giyeceği ütülüyorum. Bitince Raht ederim. Haftaya da. Sağma makinesi emzik biberon aldıklarımı sterilize edecem ve son olarak çantamı hazırlayacağım
Çok zorlandım cnm bütün işleri eşim yaptı ben ayak işleri yaptım.ben hayatta yapamazdım çok ağırlamışım,bel ağrısı zaten yetıyo hayırlısıyla bi doğum yapsaydık,Sen temizlige basladin,darısı başıma olsun.Bende yavas yavas doguma kadar yapayım diyorum. Anca olur.Ben ağır vasıta
Ben tabure aldım duşun içine :) oturarak yıkanıyorum sende dene canımKızlar ben duş alırken çok zorlanıyorum ya zaten egilemiyorum fazla ve ayakta durduk ca bebek baskı yapıyor zaten sürekli yattığım için ayakta fazla kalamiyorum.bu gidişle kizkardesim i cagiracam yıkanmaya
bende duşakabine gıcık oluyorum oturuyorum zorlaniyorum, ayakta sanki sığmıyomuşum gibime geliyoKızlar ben duş alırken çok zorlanıyorum ya zaten egilemiyorum fazla ve ayakta durduk ca bebek baskı yapıyor zaten sürekli yattığım için ayakta fazla kalamiyorum.bu gidişle kizkardesim i cagiracam yıkanmaya
Cnm aslında gebelikte oturarak yıkanmayı önermiyolar diye biliyorum bende oturuyum dedim ama daha çok zorlandım,bide ılık suyu öneriyolarBen tabure aldım duşun içine :) oturarak yıkanıyorum sende dene canım
Cnm aslında gebelikte oturarak yıkanmayı önermiyolar diye biliyorum bende oturuyum dedim ama daha çok zorlandım,bide ılık suyu öneriyolar
Bende öyle canım eğilip bacaklarımi falan ovamıyorum tam anlamiylaKızlar ben duş alırken çok zorlanıyorum ya zaten egilemiyorum fazla ve ayakta durduk ca bebek baskı yapıyor zaten sürekli yattığım için ayakta fazla kalamiyorum.bu gidişle kizkardesim i cagiracam yıkanmaya
Banada doktor oturma demişti canım ayrıca çok sıcak su rahmi gevşetir demisti.. tabi ilk aylar için geçerliydi şimdi sorun olmaz herhaldeBana oturarak yıkanmayı önerdiler erken doğum riski olunca ayakta kalmak iyi değil diye :)
Doktorun söylediyse vardır bi bildiği cnmBana oturarak yıkanmayı önerdiler erken doğum riski olunca ayakta kalmak iyi değil diye :)
Kolay gelsin canim en erken tarih senin gorunuyor tabi diger bebisler aceleci davranip gelmezseÜtü yapıyorum herhalde akşamı bulur. Küçük olunca bitmiyor ilk 3 ay ne varsa giyeceği ütülüyorum. Bitince Raht ederim. Haftaya da. Sağma makinesi emzik biberon aldıklarımı sterilize edecem ve son olarak çantamı hazırlayacağım
Bende son aylar risk diye biliyorum, bide ilk doğumumda sezeryan olduğu için drum bi kağıt vermişti 6 ay ayakta düş almayı, 6 ay ağır kaldırmamayı ve 6 ay nohut fasulyeyi yememeyi öneriyorduBanada doktor oturma demişti canım ayrıca çok sıcak su rahmi gevşetir demisti.. tabi ilk aylar için geçerliydi şimdi sorun olmaz herhalde
Banada doktor oturma demişti canım ayrıca çok sıcak su rahmi gevşetir demisti.. tabi ilk aylar için geçerliydi şimdi sorun olmaz herhalde
Doktorun söylediyse vardır bi bildiği cnm
Bende oturuyorum mecbur ayakta çok kalınca sırtım ağrıyor çünküCnm aslında gebelikte oturarak yıkanmayı önermiyolar diye biliyorum bende oturuyum dedim ama daha çok zorlandım,bide ılık suyu öneriyolar
Canım ben aşşa yukarı 2 hafta önce yazdırdım 3 aylık.Kızlar iyi geceler, son günlerde kan sulandiri iğne alan var mi? Pazartesi günü yazdiracam da korkuyorum yaaa iğne yok derler diye, fiyat artışı oldu ya ilac ve ignelerde ama uygulamaya daha gecilmedi heralde. Şimdi daha fazla kazanmak için bizi mağdur ederlerseiğnemde çok az ne yapariim. İnşallah mağdur etmezler . uykum kaçtı bunu düşünürken
Yorgunum ondan mı bilmiyorum ama kasılmam var sanki kuzum içerde kasılıyo beni rahatsız ediyor, sol tarafima yattım inşallah geçer
Çok sağol canım teşekkür ederiz ❤Güle güle kullanın canım çok güzel hepsi bende çanta bakıyorum tabi bebek arabası da inşallah icime sinen kullanışlı model alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?