2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Muhtemelen canım, ayrıca doktordan doktora da görüşler çok değişiyor cidden. Mesela şeker yüklemesi ile de her doktorun görüşü farklı. Bir noktada aynı görüşte olmuyorlar.

Kızlar sizde gidip gelip bebeğinizin eşyalarına bakıyor musunuz bebek arabasını sürekli kullanmak istiyorum
Alişanla buse varolun öyle bir pozu vardı sanki buse alişani arabaya oturtmuş gezdiriyordu . Eşleri bindirip iki tur atsak mı henüz almadik ama arabayı

Muhtemelen canım, ayrıca doktordan doktora da görüşler çok değişiyor cidden. Mesela şeker yüklemesi ile de her doktorun görüşü farklı. Bir noktada aynı görüşte olmuyorlar.

Aynen öyle canım gerçekten çok değişiyor doktoran doktora her konuda bazen insan kimi dinleyeceğini bilmiyor maalesef

Alişanla buse varolun öyle bir pozu vardı sanki buse alişani arabaya oturtmuş gezdiriyordu . Eşleri bindirip iki tur atsak mı henüz almadik ama arabayı

Ya görmedim o pozu eşim binse sanırım yitemem ben arabayı yada kırar diye korkarım

Yorgunum ondan mı bilmiyorum ama kasılmam var sanki kuzum içerde kasılıyo beni rahatsız ediyor, sol tarafima yattım inşallah geçer
Yorgunlukla pek alakası yok canım 30.haftadan beri sürekli kasilmam var bütün gün dinlensem de oluyor malesef

Benimde bugün çok kasılmam var canım. Tüm karnın mı kasılıyor ? Yoksa bebişin olduğu taraf mı ? Benim bebişin olduğu yer kasılıyor nefesim kesiliyor her defasında
Sanki tüm karnım kasılıyo bu haftalarda olabiliyormuş, şuan için uzandım gözlemliyorum

Kızlar bel ağrısı olanlar tarifleyebilir mi yani böyle mekanik mi hissediyorsunuz yoksa sancı gibi mi alt kısım mı bide

Kuzum sanki ağrı gibi değişik bişey ,dinleniyim dedim inş geçer
Kasilirken aşağıya baskı gibi mi? Nefesim kesiliyor aşağıya baskı oluyor . İlk doğuruyor muyum dedim artık alıştım sanki.. son haftalar daha zor geçecek anladığım kadarıyla Allah yardımcımız olsun canım

Sanki tüm karnım kasılıyo bu haftalarda olabiliyormuş, şuan için uzandım gözlemliyorum

Kaç saniye sürüyor ve dakika kaç tane ? 1 saate 10 tane oluyor mu ? 5-10 saniye mi yoksa 20-30 saniye mi sürüyor canım ? Aralıkları 5-10-15dk da bir mi ?

Kızlar bel ağrısı olanlar tarifleyebilir mi yani böyle mekanik mi hissediyorsunuz yoksa sancı gibi mi alt kısım mı bide

Alt kısım canım tam popomun üstü bazen mekanik bazen de sancı halinde hissediyorum

Alt kısım canım tam popomun üstü bazen mekanik bazen de sancı halinde hissediyorum
Beni en çok bel ağrısı mahvediyor böyle adet olmadan iki saat önce belin ağrır ya gerçi herkesin ağrımıyor galiba ama Benim belim kopardı adet dönemimde öyle oluyor

Şuan ki hissetiğim sadece karnım da bi kasılma var cnm ama biraz daha hafifledi ,geçmezse ve artarsa doğum başlanmış diyebiliriz dio dr kaan kocatepe

Beni en çok bel ağrısı mahvediyor böyle adet olmadan iki saat önce belin ağrır ya gerçi herkesin ağrımıyor galiba ama Benim belim kopardı adet dönemimde öyle oluyor

Benimde adetten önce belim çok ağrırdı aynı ağrı oluyor canım

Kaç saniye sürüyor ve dakika kaç tane ? 1 saate 10 tane oluyor mu ? 5-10 saniye mi yoksa 20-30 saniye mi sürüyor canım ? Aralıkları 5-10-15dk da bir mi ?
Cnm buraya ilk yazdığında sanki süreli değilde sürekli gibiydi bi ara geçer gibi oldu sonra tekrardan bi ağrı gibi oldu şuan daha iyiyim, yorgunluktan oldu diye düşünüyorum ama bu haftalarda olabiliyormuş

Cnm benim bel ağrım yorgunluktan oluyo, ama doğum sancısında ki bel ağrısı adetliyken çektiğin ağrıyla aynı şey hatta şiddetlisi, doğum sancısıda adet olduğun zaman da ki karın ağrısıyla aynısı ve şiddetlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…