Cnm buraya ilk yazdığında sanki süreli değilde sürekli gibiydi bi ara geçer gibi oldu sonra tekrardan bi ağrı gibi oldu şuan daha iyiyim, yorgunluktan oldu diye düşünüyorum ama bu haftalarda olabiliyormuş
Sağolasın cnm eğer hala öyle yoğun bi ağrı olsaydı kesin gittiydim acile, öyle aklımdan geçirdim, ya aklıma takılıyo diyelim ki şimdi ben doğum olarak rahatsızlandım kadın doğum hastanesinin aciline başvuracam demi ,Tamam cnm günde 15 taneden fazla olunca doktora gitmek gerekiyor 15e kadar normal hele bu son dönemler artık vücut doğuma hazırlanıyor sen kontrol et 15i geçerse doktoruna söyle alttan muayene eder birde nstye bağlar seni
Bi tane biberon koy cnm ne olur ne olmaz sütün gelmezse hemen mama verirsiniz, battaniye hastane çıkışlarının içindeki battaniyeden ekstra olarak koyuyosun galıba ,çünkü penye battaniye bi tane yetmeyebilir,Kizceler ben geldim
Bebek cantasina neler koyacaksiniz.
Ben
İki hastane cikisibir battaniye
İki tulum
4 tane citcitli atlet
2 tane capraz baglanan atlet
Uc tane corap
2 tane mendil ve bebek bezleri koydum
Eksik ya da fazlam var mi
Kizceler ben geldim
Ben
İki tulum
4 tane citcitli atlet
Uc tane corap
Kizceler ben geldim
Ben
İki tulum
4 tane citcitli atlet
Uc tane corap
Hayırlı olsun kav yasa ya da aya kadar aldın? Biz dün cilekten 1190tlye aldık uyku seti cibinlik dahil anne yanı 6 9 aya kadar
Kızlar ben duş alırken çok zorlanıyorum ya zaten egilemiyorum fazla ve ayakta durduk ca bebek baskı yapıyor zaten sürekli yattığım için ayakta fazla kalamiyorum.bu gidişle kizkardesim i cagiracam yıkanmaya
Kızlar sizde gidip gelip bebeğinizin eşyalarına bakıyor musunuzbebek arabasını sürekli kullanmak istiyorum
Sağolasın cnm eğer hala öyle yoğun bi ağrı olsaydı kesin gittiydim acile, öyle aklımdan geçirdim, ya aklıma takılıyo diyelim ki şimdi ben doğum olarak rahatsızlandım kadın doğum hastanesinin aciline başvuracam demi ,
okuyunca bi an gozlerim acildi. 5 citcitli koyunca abartiyor muyum diyodum kendime ama siz 4 gun kalcaksaniz normal :)))))Benim hastane listem böyle bebek için :
5 tulum
5 zıbın
4 yelek
3 çorap
1 hastane çıkışı
1 şapka
6 önlük
1 uyku tulumu
3 havlu
Pamuk
Bebek şampuanı
1 battaniye
1 çarşaf
1 tane komple doğum sonrası kıyafet : pijama,zıbın,şapka,yelek,eldiven,çorap.
Tarak
Alt değiştirme kremi
Kendim için :
Doğumhane için 1 tişört ve tek kullanımlık külot.
Tek kullanımlık külotlar
4 gecelik takımı
4 adet bol kıyafet (üst alt)
4 adet emzirme sütyeni
1 emzirme yastığı
Göğüs pedleri
3 tane havlu
Özel bölge için sabun
Şampuan krem kendimiz için.
Bunlar 4 gün için. Biz burda normal doğum 4 gün kalıyoruz sezaryen 1 hafta :)
hastane cikisi icindeki battaniye sadece. Bir tane daha mi koymaliyimBi tane biberon koy cnm ne olur ne olmaz sütün gelmezse hemen mama verirsiniz, battaniye hastane çıkışlarının içindeki battaniyeden ekstra olarak koyuyosun galıba ,çünkü penye battaniye bi tane yetmeyebilir,
okuyunca bi an gozlerim acildi. 5 citcitli koyunca abartiyor muyum diyodum kendime ama siz 4 gun kalcaksaniz normal :)))))
ben de iki hastane cikisinda bunlar var.yani onluk sapka vs
Ben normal olursa 1 gun kalcam
Havlum eksik bebek icin
Bebegi yikatmayi dusunmuyorum yikasalarda sampuansiz talep etcem o yuzden sampuan falan almadim
Kendim icin sudyen bir tane fazlalastirayim.
Ay sagol ben eksiklerimi yazayim bi kenara :)))
Evde yedeklerim var . Bi kac tane daha ama yanima almak konusunda kararsiz kaldim :))))Bizimki uzun bayabirde evde yedek olması şart döner dönmez bunlar yıkanacak ayrı ayrı
Evde yedeklerim var . Bi kac tane daha ama yanima almak konusunda kararsiz kaldim :))))
Simdi bir battaniye daha koydum.
Sudyen lazim bana bi de hasta pedi.
Bisi sorcam bu tek kullanimlik kulotlar nedir. ???
Bi battaniye daha koy cnm çünkü bebişin kafasında veya kulak içlerinde doğum anında bulaşan kan filan oluyo batabiliyo battaniye ,bi de cnm daha kalın olan battaniyeden de köy bi tane peluş gibi olanlardan, hastaneden çıkarken bi normal battaniyeye bide peluş battaniyeye sarıp çıkartırsın malum çok küçükler bebişler kendilerini bile zor ısıtıyorlar, ayakları filan çok üşüyo ben onun için önce ayağına çorabı sonra üzerine alt tulumunu giydıriyodum böylece ayakları daha sıcak oluyoduhastane cikisi icindeki battaniye sadece. Bir tane daha mi koymaliyim
Bi kaç arkadaşımız depend marka bez külotlardan almıştı oda baya kullanışlı sanırım ben henüz almadım sezeryan olacağım için hastane muhtemelen hasta bezi isteyecektir, mesane pedi aldım ekstra ,normal perden daha kalın oluyoEvde yedeklerim var . Bi kac tane daha ama yanima almak konusunda kararsiz kaldim :))))
Branş nedir canım ?Offf onu sorma sorma ben de okullar acıldı ders programım da kötü sabah baslıyor aksam bitiyor nasıl basardılarsa habire bos dersim var. Daha da gün gecmiyor gecen hafta 2 gün raporluydum ona ragmen canım hic gitmek istemiyor3 hafta var daha oyy oyyy
Kızlar e bebekte bebek arabaları indirimdeymis.
Casual Sonic çift yönlü Bebek Arabası var videolarını izledik internetten hoşumuza gitti. Bakan oldu mu ? Bir fikir verseniz sizce kullanışlı mı ?
Ay sen 34 haftaya geldin bile canim .Heyecan var mi :)
Cnm aslında gebelikte oturarak yıkanmayı önermiyolar diye biliyorum bende oturuyum dedim ama daha çok zorlandım,bide ılık suyu öneriyolar
Kolay gelsin canim en erken tarih senin gorunuyor tabi diger bebisler aceleci davranip gelmezse
Kızlar sizde gidip gelip bebeğinizin eşyalarına bakıyor musunuzbebek arabasını sürekli kullanmak istiyorum
Şuan ki hissetiğim sadece karnım da bi kasılma var cnm ama biraz daha hafifledi ,geçmezse ve artarsa doğum başlanmış diyebiliriz dio dr kaan kocatepe
Kizceler ben geldim
Ben
İki tulum
4 tane citcitli atlet
Uc tane corap
Benim hastane listem böyle bebek için :
5 tulum
5 zıbın
4 yelek
3 çorap
1 hastane çıkışı
1 şapka
6 önlük
1 uyku tulumu
3 havlu
Pamuk
Bebek şampuanı
1 battaniye
1 çarşaf
1 tane komple doğum sonrası kıyafet : pijama,zıbın,şapka,yelek,eldiven,çorap.
Tarak
Alt değiştirme kremi
Kendim için :
Doğumhane için 1 tişört ve tek kullanımlık külot.
Tek kullanımlık külotlar
4 gecelik takımı
4 adet bol kıyafet (üst alt)
4 adet emzirme sütyeni
1 emzirme yastığı
Göğüs pedleri
3 tane havlu
Özel bölge için sabun
Şampuan krem kendimiz için.
Bunlar 4 gün için. Biz burda normal doğum 4 gün kalıyoruz sezaryen 1 hafta :)
Evde yedeklerim var . Bi kac tane daha ama yanima almak konusunda kararsiz kaldim :))))
okuyunca bi an gozlerim acildi. 5 citcitli koyunca abartiyor muyum diyodum kendime ama siz 4 gun kalcaksaniz normal :)))))
ben de iki hastane cikisinda bunlar var.yani onluk sapka vs
Ben normal olursa 1 gun kalcam
Havlum eksik bebek icin
Bebegi yikatmayi dusunmuyorum yikasalarda sampuansiz talep etcem o yuzden sampuan falan almadim
Kendim icin sudyen bir tane fazlalastirayim.
Ay sagol ben eksiklerimi yazayim bi kenara :)))
Bebekleri yıkamıyorlar diye biliyorum. Çünkü doğdukları anda vücutlarındaki bi madde adını hatırlamıyorum o koruyor onları. Sadece pamukla ya DW havlu ile siliniyor. Şampuanla yıkandığını ilk kez duydum.
Tesekkurederim . Evet oyle yapayim.Bi battaniye daha koy cnm çünkü bebişin kafasında veya kulak içlerinde doğum anında bulaşan kan filan oluyo batabiliyo battaniye ,bi de cnm daha kalın olan battaniyeden de köy bi tane peluş gibi olanlardan, hastaneden çıkarken bi normal battaniyeye bide peluş battaniyeye sarıp çıkartırsın malum çok küçükler bebişler kendilerini bile zor ısıtıyorlar, ayakları filan çok üşüyo ben onun için önce ayağına çorabı sonra üzerine alt tulumunu giydıriyodum böylece ayakları daha sıcak oluyodu
Canım kalçanın tam üzerinde mekanik ağrı oluyor benimki, sancı şeklinde pek olmadi ama bazen öyle zorluyorki yürümekte zorlanıyorum,bi yerlerden tutunarak hareket ediyorum. Dinlenince hafifliyor. Ayakta çok kalınca çok kötü oluyorum hatta yatakta dönemiyorum bile ama sabaha çok hafiflemis kalkıyorum yineKızlar bel ağrısı olanlar tarifleyebilir mi yani böyle mekanik mi hissediyorsunuz yoksa sancı gibi mi alt kısım mı bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?