- 11 Eylül 2018
- 1.772
- 3.568
- 63
30 haftayız cnm girmedim hiç nstye ama artık kontrollerim 15 güne düştüBranş nedir canım ?
Güzel modeller vardı ben de dün e bebek e gittim. Bizde ki park yatak da vardı ama ufak tefek değişiklikler olmuş ama gerçekten çok sağlam kraft marka. Dedim ki 2.bebekler şanslı. Ben ne yatak araba oto koltuk puset hiçbişi almadım çünkü vardı. Alacaklara Allah kolaylık versin herşey çok pahalanmış
Olmaz mı canım bu sefer bi de olacakları bildiğinden daha heyecanlıyım
Ben normalde de oturarak yıkanmam sanki yıkanmamış gibi hissederim. Ama demek ki bi bildikleri var.
Kısmet. Vaktinde gelsin bebişlerimiz anneleri strese sokmayalım dimi.
Ben bugün 5 saat ütü yaptım. Salonda eşim ve kızım da vardı. Tulumları şapkaları bi seviyoruz görmeniz lazım sanki ilk kez bebek olacakmış gibi. Oy oy diye diye bi hal olduk ailece
Düşünme canım böyle şeyleri. Vaktinde olur herşey inşallah. Nst ye girdin mi ? Haftanı hatırlayamadım. Ama muhtelemne ağrın yorgunluk tan iyi dinlen
Canım tulum atlet fazla değil mi? Zaten göbek bağı olacağından çıtçıtlı giydiremezsin. Onun yerine iç zıbın dan 2 değil 4 koy...bazen göbek deliğinden kan oluyor bazen bez kayıyor falan. Pişik kremi önemli. Emzik biberon Aldın mı ne olur ne olmaz. Bir de kendin için göğüs ucu kremi ve göğüs pedi al. Sütün akarsa çamaşırın kirlenir sonra sertleşiyor süt kuruyunca. Tek kullanımlık kilot olarak da depend aldım ben 2 kutu...battaniye haricinde bi de kundak tarzı dışarda sarmak için varsa koyabilirsin.
Ayyy 4 gün mü.sebep ne peki bu kadar uzun olması
Burada eğer normal doğumda ağrı yoksa aynı gün taburcu bile ediyorlar.
Depend güzel ben beğendim.
Gittiğimde Tarık bey çıkmak üzereydi. Hasta almayı bırakmış hasta gibi bir hali vardı. Saat 12 gibiydi. Eşimi beklemeyip gitseydim karşılaşırdık sanırım. Hasta sayısı çok değil herkes Murat beye gidiyor. Ben hiç randevu almıyorum :)Evet canım arkadaşımın bebişini 38. Haftada bu eğitimi alan bi ebe döndürmüş. Doual mı ne demişti. Ebeler koçluk yapıyormuş ama herkese yaptırmamak lazımmış. Tam bi öğreneyim paylaşırım.
Yaa ben de 11.30 da çıktım hastaneden. 10.30 da muayene oldum nst falan derken işim bitti belki karşılaşırdık. Hastane pis mi bilmiyorum doğumhane salonuna dün çıktım nst için fena değildi ama servisler nasıl ki? Bi de önceden tarık beyden randevulu giderdim şimdi diyorlar ki gelin muayene olursunuz acaba dedim gelen hasta sayısı mı azaldı...ben tekrar 2 hafta sonra gideceğim
yok kuzum ya hastaneye gittik doktor izindeydi .bende başka doktora gitmek istemedim gelince gidecezmelankolimm randevunuz nasildi,yazdiysan goremedim masallah kizlar iyi kaynatiyo, ,kacirdigim seyler oluyo,herseyi alintilayip ,yazamiyorum
Branş nedir canım ?
Güzel modeller vardı ben de dün e bebek e gittim. Bizde ki park yatak da vardı ama ufak tefek değişiklikler olmuş ama gerçekten çok sağlam kraft marka. Dedim ki 2.bebekler şanslı. Ben ne yatak araba oto koltuk puset hiçbişi almadım çünkü vardı. Alacaklara Allah kolaylık versin herşey çok pahalanmış
Olmaz mı canım bu sefer bi de olacakları bildiğinden daha heyecanlıyım
Ben normalde de oturarak yıkanmam sanki yıkanmamış gibi hissederim. Ama demek ki bi bildikleri var.
Kısmet. Vaktinde gelsin bebişlerimiz anneleri strese sokmayalım dimi.
Ben bugün 5 saat ütü yaptım. Salonda eşim ve kızım da vardı. Tulumları şapkaları bi seviyoruz görmeniz lazım sanki ilk kez bebek olacakmış gibi. Oy oy diye diye bi hal olduk ailece
Düşünme canım böyle şeyleri. Vaktinde olur herşey inşallah. Nst ye girdin mi ? Haftanı hatırlayamadım. Ama muhtelemne ağrın yorgunluk tan iyi dinlen
Canım tulum atlet fazla değil mi? Zaten göbek bağı olacağından çıtçıtlı giydiremezsin. Onun yerine iç zıbın dan 2 değil 4 koy...bazen göbek deliğinden kan oluyor bazen bez kayıyor falan. Pişik kremi önemli. Emzik biberon Aldın mı ne olur ne olmaz. Bir de kendin için göğüs ucu kremi ve göğüs pedi al. Sütün akarsa çamaşırın kirlenir sonra sertleşiyor süt kuruyunca. Tek kullanımlık kilot olarak da depend aldım ben 2 kutu...battaniye haricinde bi de kundak tarzı dışarda sarmak için varsa koyabilirsin.
Ayyy 4 gün mü.sebep ne peki bu kadar uzun olması
Burada eğer normal doğumda ağrı yoksa aynı gün taburcu bile ediyorlar.
Depend güzel ben beğendim.
Izindeyse nasil randevu veriyolar ,arayip iptal etmiyolarmi,kotu olmus bizimki subatin 28 randevumuzyok kuzum ya hastaneye gittik doktor izindeydi .bende başka doktora gitmek istemedim gelince gidecez
senin nasıl geçti
Nerden aldın Canım çok beğendim. Bende dün baktım ama almadım henüz.kızlar iyi pazarlar herkese bebek bakım çantasına karar verdim şükür, siparişi de verdim bakalım hafta içi gelicek. gelince de inşallah istediğim gibi çıkar, değişimle uğraşmak istemiyorum. birde bebek arabası ve puset var tabi, daha karar veremedim ona.travel sistem düşünoyorum ama grupta katlaması zor yazılmış, artık bakarak alıcam o zaman. tabi memlekete taşınınca fırsat bulduğumda gidip bakarım.
Kuzum gördüm bende haberim var inşallah taşınır diyorum ama sistemleri tam oturmazsa falan diye de endişeleniyorum bir yandan. Tam hengameye denk gelirsem kötü olurA April wind nette gezinirken bi forumda denk geldim dediklerine gore zekai tahir mart sonunda sehir hastanesine tasiniyomus inşallah sen doğum yapana kadar taşınır şehir hastanesinde yaparsin dogumunu yeni açıldı çok büyük güzel diolar odalar tek kişilikmis okuyunca sen geldin aklıma direk
Gittiğimde Tarık bey çıkmak üzereydi. Hasta almayı bırakmış hasta gibi bir hali vardı. Saat 12 gibiydi. Eşimi beklemeyip gitseydim karşılaşırdık sanırım. Hasta sayısı çok değil herkes Murat beye gidiyor. Ben hiç randevu almıyorum :)
1 gün tutup iki gün sonra kontrole çağırmak yerine 4 gün tutuyorlar herşeyin iyi olduğuna emin olmak için. Hastanede anne dinleniyor başında kalabalık yok yada kalkmak zorunda değil birşeyler yapmak için, gece ağrısı olduğunda hemşire geliyor, dikişler kontrol ediliyor her sabah, bebek için bakımlar öğretiliyor vs :)
Selamlar kızlar telefonum düştü ekranı çatladı sigortası vardı ama telefonsuz ne yapacauumm ben bilmiyorum hiç
İnşallah cnm bişeycik olmaz bazı hastaneler taşındı ,bazıları taşınmaya devam ediyo onlarda inş güzelce sistemini oturtur sende temiz ferah güzel bi ortamda urası dünyaya getirirsin,Kuzum gördüm bende haberim var inşallah taşınır diyorum ama sistemleri tam oturmazsa falan diye de endişeleniyorum bir yandan. Tam hengameye denk gelirsem kötü olur
İnşallah herşey yolunda gider
Kiz gercekten mi belki benim icinde bir seçenek olur :) malum turgut özala kabul edilmeme ihtimalini hep göz önünde bulunduruyorumA April wind nette gezinirken bi forumda denk geldim dediklerine gore zekai tahir mart sonunda sehir hastanesine tasiniyomus inşallah sen doğum yapana kadar taşınır şehir hastanesinde yaparsin dogumunu yeni açıldı çok büyük güzel diolar odalar tek kişilikmis okuyunca sen geldin aklıma direk
Tam tersi dünün aksine öyle kapalı kasvetli bir hava var kiGünaydın kızlar.Bugun guzel güneşli bir gün bol bol faydalanmaya çalışın :)
Amin canım bakalım ne olacakİnşallah cnm bişeycik olmaz bazı hastaneler taşındı ,bazıları taşınmaya devam ediyo onlarda inş güzelce sistemini oturtur sende temiz ferah güzel bi ortamda urası dünyaya getirirsin,
Aynen cnm sende aklıma geldin ama sami ulus kabul eder diyede düşünüyorum seni,atatürk araştırma taşınmış, etlikte şuan tasınıyomuş galıba mesaj geliyo zaten ,okuduğum kadarıyla çalısıyo galıba şuan şehir hastanesinin kadın doğum poliklinikleri, inş hayırla yaparsın cnm doğumunuKiz gercekten mi belki benim icinde bir seçenek olur :) malum turgut özala kabul edilmeme ihtimalini hep göz önünde bulunduruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?