2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
30 haftayız cnm girmedim hiç nstye ama artık kontrollerim 15 güne düştü

Gittiğimde Tarık bey çıkmak üzereydi. Hasta almayı bırakmış hasta gibi bir hali vardı. Saat 12 gibiydi. Eşimi beklemeyip gitseydim karşılaşırdık sanırım. Hasta sayısı çok değil herkes Murat beye gidiyor. Ben hiç randevu almıyorum :)

melankolimm randevunuz nasildi,yazdiysan goremedim masallah kizlar iyi kaynatiyo,,kacirdigim seyler oluyo,herseyi alintilayip ,yazamiyorum
yok kuzum ya hastaneye gittik doktor izindeydi .bende başka doktora gitmek istemedim gelince gidecez
senin nasıl geçti

1 gün tutup iki gün sonra kontrole çağırmak yerine 4 gün tutuyorlar herşeyin iyi olduğuna emin olmak için. Hastanede anne dinleniyor başında kalabalık yok yada kalkmak zorunda değil birşeyler yapmak için, gece ağrısı olduğunda hemşire geliyor, dikişler kontrol ediliyor her sabah, bebek için bakımlar öğretiliyor vs :)

A April wind nette gezinirken bi forumda denk geldim dediklerine gore zekai tahir mart sonunda sehir hastanesine tasiniyomus inşallah sen doğum yapana kadar taşınır şehir hastanesinde yaparsin dogumunu yeni açıldı çok büyük güzel diolar odalar tek kişilikmis okuyunca sen geldin aklıma direk

Nerden aldın Canım çok beğendim. Bende dün baktım ama almadım henüz.
Dün battaniye tulum tırnak makası biberon kendime atlet sütyen. Puset minderi falan aldım bende. Bu hafta ana kucağı ve Şifonyer alıcam bide. Başka da eksik kalmadı. Gerisi kızımdan kalmıştı zaten :) gerçi birde bez kaldı alınacak.

Kuzum gördüm bende haberim var inşallah taşınır diyorum ama sistemleri tam oturmazsa falan diye de endişeleniyorum bir yandan. Tam hengameye denk gelirsem kötü olur
İnşallah herşey yolunda gider

evet 12 ye kadar alıyor. ben de gittiğimde 2.sıradaydım hatta şaşırdım hiç hastası yok diye. ama murat bey den randevu almak mümkün değil ki, aradığımda 3 hafta sonrası için h sonu sabah 6-8 arası gelin sıra alın demişti nasıl geleyim 1.15 dk yol sürüyor 10-11 arasına anca yetişiyorum ben.

süper bir uygulamaymış canım çok güzel aslında burda da olmalı ama kapasite yeterli değil hastanelerin mümkün değil yani. sezeryan da mecbur tutuyorlar ama normal doğum o kadar değil.

Kuzum gördüm bende haberim var inşallah taşınır diyorum ama sistemleri tam oturmazsa falan diye de endişeleniyorum bir yandan. Tam hengameye denk gelirsem kötü olur
İnşallah herşey yolunda gider
İnşallah cnm bişeycik olmaz bazı hastaneler taşındı ,bazıları taşınmaya devam ediyo onlarda inş güzelce sistemini oturtur sende temiz ferah güzel bi ortamda urası dünyaya getirirsin,

Kiz gercekten mi belki benim icinde bir seçenek olur :) malum turgut özala kabul edilmeme ihtimalini hep göz önünde bulunduruyorum

Günaydın kızlar.Bugun guzel güneşli bir gün bol bol faydalanmaya çalışın :)
Tam tersi dünün aksine öyle kapalı kasvetli bir hava var ki
Uyandığımda sis çökmüştü Hatta
İnşallah cnm bişeycik olmaz bazı hastaneler taşındı ,bazıları taşınmaya devam ediyo onlarda inş güzelce sistemini oturtur sende temiz ferah güzel bi ortamda urası dünyaya getirirsin,
Amin canım bakalım ne olacak

Kiz gercekten mi belki benim icinde bir seçenek olur :) malum turgut özala kabul edilmeme ihtimalini hep göz önünde bulunduruyorum
Aynen cnm sende aklıma geldin ama sami ulus kabul eder diyede düşünüyorum seni,atatürk araştırma taşınmış, etlikte şuan tasınıyomuş galıba mesaj geliyo zaten ,okuduğum kadarıyla çalısıyo galıba şuan şehir hastanesinin kadın doğum poliklinikleri, inş hayırla yaparsın cnm doğumunu

merve teacher turgut özalın 6.katında vip oda varmış şansa denk gelirse o odayada yatış yapıyolarmış, biri gebelik okuluna gitmiş hastaneyi gezdirmişler,yazmış başka bi foruma ,hani bi tipleme vardı ayyy keşke benim olsa dıodu o moddayım şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…