- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Şuan benimki de oyuyor oyuyor yandan yandan allahım oturamıyorum uzanamıyorumbu çocuk iç organlarımı delecek birşey yapacak.
Alttan vuruyor zaten yolu bulsa kendi kendine çıkacak galibaYan duruyordu döndü sanırım direk rahim üstünde taklalar atıyo sanki. bıngıl bıngıl durmuyoda eşek sıpası
Sizin orada kasvetli demekki.Ankara güzel.Tam tersi dünün aksine öyle kapalı kasvetli bir hava var ki
Uyandığımda sis çökmüştü Hatta
Amin canım bakalım ne olacak
Ben yan yatınca çıldırıyor 3 gündür.Şuan benimki de oyuyor oyuyor yandan yandan allahım oturamıyorum uzanamıyorumyine döndü sanırım belki de yandır şuan anlamadım ki.. vajina tarafından vurunca pozisyonda oluyordu dün gece oradan da darbeler geldi ama bilemiyorum
Dünde burası güzeldi tadını çıkarmaya bak kuzu :)Sizin orada kasvetli demekki.Ankara güzel.
Ay güldüm canım sen çok yaşa gerçekten ya intikam mı alıyor bu bıdıklar? Ya da bu güç maaşallah yani bende bağırıyorum istemsizce sanki bıçak saplıyor sıpamBen yan yatınca çıldırıyor 3 gündür.
Kendi kendime çığlık atıyorum evde ani hareket yapınca hem canımı yakıyor hem korkutuyor.
Bende anlayamıyorum heryerden vuruyor çünkü. Sanırsın intikam alıyor
Ctesi benim yaşadığım korkuyu görseydin keşke.. tam bir rezalet aynı zamanda komediydi. Bizim ki de zaten çok hareketli.. ctesi günü biraz stresli bir gün geçirdim. Ve yoruldum falan sanırım biraz kasılmam oldu.. sonra eşim dibimde otururken koltuğa çay dökmüş nası becerdiyse. Ayağa bir kalktım “aa buraya bir şey olmuş” dedi. Bir döndüm ve o an kan geldi sandım. Çünkü koltuk koyu olunca çay çöpü de gelince kan gibi duruyordu malum ilk üç ay ztn kanamam vardı... ve oramı bir tutuşum var bir sürü insanın içinde “benden mi geldi” diyee korkulu, heuecanlı, panikli bir halde. Herkes beni sakinleştirmeye çalıştı.. ama o an kalbim ağzımda atıyordu. Yani sonra herkes gülmeye başladı tabii ama berbat bir andı benim için. Hep bu sıpalar Sayesinde rahme düşer düşmez anneliğin yüreği ağzında yaşamak olduğunu öğrettilerbu çocuk iç organlarımı delecek birşey yapacak.
Alttan vuruyor zaten yolu bulsa kendi kendine çıkacak galibaYan duruyordu döndü sanırım direk rahim üstünde taklalar atıyo sanki. bıngıl bıngıl durmuyoda eşek sıpası
Ay güldüm canım sen çok yaşa gerçekten ya intikam mı alıyor bu bıdıklar? Ya da bu güç maaşallah yani bende bağırıyorum istemsizce sanki bıçak saplıyor sıpam
Canm bunlar nereye taşınıyor hepsine yeni binalar mi yapılmış benim haberim yokAynen cnm sende aklıma geldin ama sami ulus kabul eder diyede düşünüyorum seni,atatürk araştırma taşınmış, etlikte şuan tasınıyomuş galıba mesaj geliyo zaten ,okuduğum kadarıyla çalısıyo galıba şuan şehir hastanesinin kadın doğum poliklinikleri, inş hayırla yaparsın cnm doğumunu
Ayy hem komik hem değil :)Ctesi benim yaşadığım korkuyu görseydin keşke.. tam bir rezalet aynı zamanda komediydi. Bizim ki de zaten çok hareketli.. ctesi günü biraz stresli bir gün geçirdim. Ve yoruldum falan sanırım biraz kasılmam oldu.. sonra eşim dibimde otururken koltuğa çay dökmüş nası becerdiyse. Ayağa bir kalktım “aa buraya bir şey olmuş” dedi. Bir döndüm ve o an kan geldi sandım. Çünkü koltuk koyu olunca çay çöpü de gelince kan gibi duruyordu malum ilk üç ay ztn kanamam vardı... ve oramı bir tutuşum var bir sürü insanın içinde “benden mi geldi” diyee korkulu, heuecanlı, panikli bir halde. Herkes beni sakinleştirmeye çalıştı.. ama o an kalbim ağzımda atıyordu. Yani sonra herkes gülmeye başladı tabii ama berbat bir andı benim için. Hep bu sıpalar Sayesinde rahme düşer düşmez anneliğin yüreği ağzında yaşamak olduğunu öğrettiler
Beykent şehir hastanesi açılmış oraya tasınıyomuş, eskişehir yolu üzerinden ayrım verıyodu o tarafta sanırım geçen gözüme takılmıştıCanm bunlar nereye taşınıyor hepsine yeni binalar mi yapılmış benim haberim yok
ay o da güzelmiş :) belki o ücretli falandir yada torpilli olmak gerekir bilemedim simdi. O bize denk gelmeyebilir. gebe okuluna mi kayit olsam diye düşünüyorum simdi. Bir dahaki gidisime bir sorayım. Onu ne zaman veriyorlar acaba son ay mimerve teacher turgut özalın 6.katında vip oda varmış şansa denk gelirse o odayada yatış yapıyolarmış, biri gebelik okuluna gitmiş hastaneyi gezdirmişler,yazmış başka bi foruma ,hani bi tipleme vardı ayyy keşke benim olsa dıodu o moddayım şuan
tek bi merkezde mi birlesecekler acaba ? o binayi bende gördüm babam göstermişti baya büyük bi alandaBeykent şehir hastanesi açılmış oraya tasınıyomuş, eskişehir yolu üzerinden ayrım verıyodu o tarafta sanırım geçen gözüme takılmıştı
henüz servise de vermedim ama 20 iş günü sanırım tamir süresikaç gün sonra alacaksın servisten
Kızz yokum deme 20 günhenüz servise de vermedim ama 20 iş günü sanırım tamir süresi
hani su herkesin evinde olan cekmecelerde terk edilmis tuşlu telefonlardan sizde de var mi :) bu tarz durumlarda is görüyor. Ama yirmi gün baya uzunmuş.henüz servise de vermedim ama 20 iş günü sanırım tamir süresi
valla al benden de o kadar allahım kıpır kıpır her yerimi ağrıtıyor inşallah anne karnında böyledirler doğunca tısıl tısıl uyurlar aminnnbu çocuk iç organlarımı delecek birşey yapacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?