2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Şuan benimki de oyuyor oyuyor yandan yandan allahım oturamıyorum uzanamıyorum yine döndü sanırım belki de yandır şuan anlamadım ki.. vajina tarafından vurunca pozisyonda oluyordu dün gece oradan da darbeler geldi ama bilemiyorum

Ben yan yatınca çıldırıyor 3 gündür.
Kendi kendime çığlık atıyorum evde ani hareket yapınca hem canımı yakıyor hem korkutuyor.
Bende anlayamıyorum heryerden vuruyor çünkü. Sanırsın intikam alıyor

Ay güldüm canım sen çok yaşa gerçekten ya intikam mı alıyor bu bıdıklar? Ya da bu güç maaşallah yani bende bağırıyorum istemsizce sanki bıçak saplıyor sıpam

Ctesi benim yaşadığım korkuyu görseydin keşke.. tam bir rezalet aynı zamanda komediydi. Bizim ki de zaten çok hareketli.. ctesi günü biraz stresli bir gün geçirdim. Ve yoruldum falan sanırım biraz kasılmam oldu.. sonra eşim dibimde otururken koltuğa çay dökmüş nası becerdiyse. Ayağa bir kalktım “aa buraya bir şey olmuş” dedi. Bir döndüm ve o an kan geldi sandım. Çünkü koltuk koyu olunca çay çöpü de gelince kan gibi duruyordu malum ilk üç ay ztn kanamam vardı... ve oramı bir tutuşum var bir sürü insanın içinde “benden mi geldi” diyee korkulu, heuecanlı, panikli bir halde. Herkes beni sakinleştirmeye çalıştı.. ama o an kalbim ağzımda atıyordu. Yani sonra herkes gülmeye başladı tabii ama berbat bir andı benim için. Hep bu sıpalar Sayesinde rahme düşer düşmez anneliğin yüreği ağzında yaşamak olduğunu öğrettiler

Canm bunlar nereye taşınıyor hepsine yeni binalar mi yapılmış benim haberim yok

Ayy hem komik hem değil :)
O Korku bambaşka olur ya. Bende sakin kalamam öyle bir durumda kesinlikle.

ay o da güzelmiş :) belki o ücretli falandir yada torpilli olmak gerekir bilemedim simdi. O bize denk gelmeyebilir. gebe okuluna mi kayit olsam diye düşünüyorum simdi. Bir dahaki gidisime bir sorayım. Onu ne zaman veriyorlar acaba son ay mi

Beykent şehir hastanesi açılmış oraya tasınıyomuş, eskişehir yolu üzerinden ayrım verıyodu o tarafta sanırım geçen gözüme takılmıştı
tek bi merkezde mi birlesecekler acaba ? o binayi bende gördüm babam göstermişti baya büyük bi alanda

valla al benden de o kadar allahım kıpır kıpır her yerimi ağrıtıyor inşallah anne karnında böyledirler doğunca tısıl tısıl uyurlar aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…