- 7 Mayıs 2017
- 2.052
- 2.589
- 133
Hahaha cok tatli yaw. Erkek miydi kiz miydi sizin ki. Benimko tekme atiyor ama halen oyle sert gozle gorulur tekmelere gelemedik. Atarsa bi defa atip sertini sonra tik tik kuculuyor.bu çocuk iç organlarımı delecek birşey yapacak.
Alttan vuruyor zaten yolu bulsa kendi kendine çıkacak galibaYan duruyordu döndü sanırım direk rahim üstünde taklalar atıyo sanki. bıngıl bıngıl durmuyoda eşek sıpası
Günaydın kızlar
Bugün öğleden Sonra kontrolümüz var kendi doktorumuzda. Bugün doktora gidecek başka arkadaşlarda vardı hepimiz hayırlı güzel haberlerle döneriz umarım
Selamlar kızlar telefonum düştü ekranı çatladı sigortası vardı ama telefonsuz ne yapacauumm ben bilmiyorum hiç
evet 12 ye kadar alıyor. ben de gittiğimde 2.sıradaydım hatta şaşırdım hiç hastası yok diye. ama murat bey den randevu almak mümkün değil ki, aradığımda 3 hafta sonrası için h sonu sabah 6-8 arası gelin sıra alın demişti nasıl geleyim 1.15 dk yol sürüyor 10-11 arasına anca yetişiyorum ben.
süper bir uygulamaymış canım çok güzel aslında burda da olmalı ama kapasite yeterli değil hastanelerin mümkün değil yani. sezeryan da mecbur tutuyorlar ama normal doğum o kadar değil.
bu çocuk iç organlarımı delecek birşey yapacak.
Alttan vuruyor zaten yolu bulsa kendi kendine çıkacak galibaYan duruyordu döndü sanırım direk rahim üstünde taklalar atıyo sanki. bıngıl bıngıl durmuyoda eşek sıpası
Kizceler ben geldim. Dr dan geldim. Bebegim sata gore 29 ama dr a gore 30. Hafta. Bu hep boyleydi zaten. Ama dr um bugun dediki 2 hafta onden gidiyorsun. Benim gibi onden giden var mi ?
Ay inşallah aminn uslu olsunlarvalla al benden de o kadar allahım kıpır kıpır her yerimi ağrıtıyor inşallah anne karnında böyledirler doğunca tısıl tısıl uyurlar aminnn
Erkek canım hep hareketliydi ama son birkaç gündür iyice güçlendi. Canımı yakıyor gerçekten bazı hareketleri. İçim hoş oluyorHahaha cok tatli yaw. Erkek miydi kiz miydi sizin ki. Benimko tekme atiyor ama halen oyle sert gozle gorulur tekmelere gelemedik. Atarsa bi defa atip sertini sonra tik tik kuculuyor.
Sizin ki cok mu tekmeliyor
Günaydın kızlar
Bugün öğleden Sonra kontrolümüz var kendi doktorumuzda. Bugün doktora gidecek başka arkadaşlarda vardı hepimiz hayırlı güzel haberlerle döneriz umarım
Güzel haberlerle gelirsin inşallah kuzum
Geçmiş olsun kuzum yaa yedek telefon vermiyorlar mı servise verince?
Burdada hastaneler dolu ama prosedür sanırım canım çok değişken oluyor
Kuzu bugün kontrolünde rahim boyunu kontrol ettir doktoruna eğer etmezse :)
Benimkide önden gidiyor ama doğum tarihini etkilemiyor genelde iri oldukları için öndeler canım.
Kaç kilo ve boyu ?
Erkekler biraz hareketli oluyormus evet :))Ay inşallah aminn uslu olsunlar
Erkek canım hep hareketliydi ama son birkaç gündür iyice güçlendi. Canımı yakıyor gerçekten bazı hareketleri. İçim hoş oluyor
Canim gunaydin. Benimde aksam 6 da randevum. Dun gece heyecandan ve korkudan uyuyamadim. Cok korkuyorum gelisimi daha da gerilemis vs diyecek diye. Birde demisti eger gelisimi duzelmezse erken aliriz diye. O yuzden ya aradaki acik artmissa naparim diye icim icimi yiyor. Zaten rahim boyum Allaha emanet. İcimdeki his erken dogum riskinden dolayi gelisim ve rahim kisaligi yuzunden beni hastaneye yatiracak ciger gelistirici vs vurdurcak bekleticekDua edin nolur kizlar oyle birsey olmasin mutlu mesut evimize donelim. Kalbim yerinden cikacak sanki
37 cm
1450 kg
Sizin ki ?
Günaydın kuzum mümkün olduğunca bekletirler öyle hemen gerilik var diye almazlar, biraz gönlünü rahat tut. Bebeğin artık beslenmediği vs durumlarda alıyorlar ki o zaman çok daha mantıklı oluyor dışarda büyüyor bebiş.Canim gunaydin. Benimde aksam 6 da randevum. Dun gece heyecandan ve korkudan uyuyamadim. Cok korkuyorum gelisimi daha da gerilemis vs diyecek diye. Birde demisti eger gelisimi duzelmezse erken aliriz diye. O yuzden ya aradaki scik artmissa naparim diye icim icimi yiyor. Zaten rahim boyum Allaha emanet. İcimdeki his gelisim ve rahim kisaligindan beni hastaneye yatiracak ciger gelistirici vs vurdurcak bekleticekDua edin nolur kizlar oyle birsey olmasin mutlu mesut evimize donelim. Kalbim yerinden cikacak sanki
Kuzum cok gecmis olsun .Galiba bebekler ağırlaşınca bele yük biniyor agri yapiyor. Benimde bel agrim var ama en basindan beri hep vardiGünaydın güzel anneler
Dün akşam üstünden başlayan gece anca dinen bir bel ağrım vardı. Sıcak duş aldım eşim masaj yaptı ama geçmedi çok kötüydüm. Şimdi sanki daha iyiyim ama yataktan kalkıp kahvaltı yapacak halim bile yok
cnm ben geçen ay şeker yüklemesine gittiğimde hemşire sordu gebelik okuluna yazayım seni dedi bende evim uzak gelemem dedim sen bu hafta gideceksin sanırım sor bi ,aynen bize denk gelmez o odalar belki prof,ların hastalarına veriliyorduray o da güzelmiş :) belki o ücretli falandir yada torpilli olmak gerekir bilemedim simdi. O bize denk gelmeyebilir. gebe okuluna mi kayit olsam diye düşünüyorum simdi. Bir dahaki gidisime bir sorayım. Onu ne zaman veriyorlar acaba son ay mi
Galiba öyle olacak cnm bazıları oraya bazılarıda etlik şehir hastanesi bitince etliğe taşınacak antaresin oraya yapılıyo ya,baktım şimdi mhrsden ankara şehir hastanesi diye randevu veriyo kadın doğum doktorları atatürk arastırmanın doktorlarıtek bi merkezde mi birlesecekler acaba ? o binayi bende gördüm babam göstermişti baya büyük bi alanda
Benimki kiz balik gibi yüzüyor galiba yada kayıyor.Ne hareket yaptığını pek anlayamiyorum . Göbegim ayni anda her taraftan dalgalanıyorErkekler biraz hareketli oluyormus evet :))
AaaaBen 30 haftalıkken 41 cm ve 1620 gramdı canım o zaman bana 1 hafta önde gidiyor yani 31 görünüyordu:).
Kuzum cok gecmis olsun .Galiba bebekler ağırlaşınca bele yük biniyor agri yapiyor. Benimde bel agrim var ama en basindan beri hep vardihic gecmedi.
Benimki de kiz. Aynen donmeler balik gibi yuzmeler falan oluyor. Ama sert tekme henuz olmadiBenimki kiz balik gibi yüzüyor galiba yada kayıyor.Ne hareket yaptığını pek anlayamiyorum . Göbegim ayni anda her taraftan dalgalanıyor
Randevu verdigine göre hizmete girmis demekki .Gecen banada mesaj gelmisti de ben anlamamistim .cnm ben geçen ay şeker yüklemesine gittiğimde hemşire sordu gebelik okuluna yazayım seni dedi bende evim uzak gelemem dedim sen bu hafta gideceksin sanırım sor bi ,aynen bize denk gelmez o odalar belki prof,ların hastalarına veriliyordur
Galiba öyle olacak cnm bazıları oraya bazılarıda etlik şehir hastanesi bitince etliğe taşınacak antaresin oraya yapılıyo ya,baktım şimdi mhrsden ankara şehir hastanesi diye randevu veriyo kadın doğum doktorları atatürk arastırmanın doktorları
Aaaa
O zaman benimki cok da anormal degil.
Gayet normal.
Peki sizin ultrasonda bisey belli oluyor mu. Benimkisi hic belli olmuyor. Son olarak calisan anne var mi araniz da. Dogum izni alicam. 32. Hafta da gel rapor cikartim dedi. 35. Hafta da gitsem nolur. Ay ne bilmedigimiz sey var :))
Tekmeyi rahatsız olunca nadiren atıyor. :) prensesler kibar oluyor heralde. Prensler pat küt girisiyorB
Benimki de kiz. Aynen donmeler balik gibi yuzmeler falan oluyor. Ama sert tekme henuz olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?