var da şarj aletini bulamadım bir de işe başladım tam oğlanla görüntülü görüşürdük diyorduk böyle olduhani su herkesin evinde olan cekmecelerde terk edilmis tuşlu telefonlardan sizde de var mi :) bu tarz durumlarda is görüyor. Ama yirmi gün baya uzunmuş.
Canim gunaydin. Benimde aksam 6 da randevum. Dun gece heyecandan ve korkudan uyuyamadim. Cok korkuyorum gelisimi daha da gerilemis vs diyecek diye. Birde demisti eger gelisimi duzelmezse erken aliriz diye. O yuzden ya aradaki acik artmissa naparim diye icim icimi yiyor. Zaten rahim boyum Allaha emanet. İcimdeki his erken dogum riskinden dolayi gelisim ve rahim kisaligi yuzunden beni hastaneye yatiracak ciger gelistirici vs vurdurcak bekleticekDua edin nolur kizlar oyle birsey olmasin mutlu mesut evimize donelim. Kalbim yerinden cikacak sanki
canım erken doğması belki daha hayırlı olacaktır 2.5 kilo doğup ilk ay 5-6 kilo olanları biliyorum anne sütü yarayacak belki tostombalak olacak sağlıklı olsun da minnak olsun isterse stresin bebeğe geçmesin biraz rahatla artıkCanim gunaydin. Benimde aksam 6 da randevum. Dun gece heyecandan ve korkudan uyuyamadim. Cok korkuyorum gelisimi daha da gerilemis vs diyecek diye. Birde demisti eger gelisimi duzelmezse erken aliriz diye. O yuzden ya aradaki acik artmissa naparim diye icim icimi yiyor. Zaten rahim boyum Allaha emanet. İcimdeki his erken dogum riskinden dolayi gelisim ve rahim kisaligi yuzunden beni hastaneye yatiracak ciger gelistirici vs vurdurcak bekleticekDua edin nolur kizlar oyle birsey olmasin mutlu mesut evimize donelim. Kalbim yerinden cikacak sanki
Aaaa
O zaman benimki cok da anormal degil.
Gayet normal.
Peki sizin ultrasonda bisey belli oluyor mu. Benimkisi hic belli olmuyor. Son olarak calisan anne var mi araniz da. Dogum izni alicam. 32. Hafta da gel rapor cikartim dedi. 35. Hafta da gitsem nolur. Ay ne bilmedigimiz sey var :))
BellaCiao vala balım bence azami tamir süresince teslim edilmezse verilir ki sigortada bu sürede tamir edilmezse ücret ödenecek diye yazıyor
Aaaa
Gayet normal.
Peki sizin ultrasonda bisey belli oluyor mu. Benimkisi hic belli olmuyor. Son olarak calisan anne var mi araniz da. Dogum izni alicam. 32. Hafta da gel rapor cikartim dedi. 35. Hafta da gitsem nolur. Ay ne bilmedigimiz sey var :))
Canım hiç bişey kafana takma ,benimki 28 haftalıkken 36 cm ve 1250 kg ,sağlıklı olsunda kilosu pek kafana takma ,ben hiç birşey kafama takmıyorum sadece bebeğımi düşünüyorum37 cm
1450 kg
Sizin ki ?
Aaaa
Gayet normal.
benim prenses hiç kibar değil bence hatta içerde inşaat bile olabilirTekmeyi rahatsız olunca nadiren atıyor. :) prensesler kibar oluyor heralde. Prensler pat küt girisiyor
Hmmmm anladim tskederim . :*35. Hafta olmaz yasal olarak almak zorundasınız
Aslinda pek kafasina takan bir tip degilim ama dogumda iri bebek dogarsa zorlanir miyim diye dusunuyorum . Aslinda onu da dusunmemeliyim :)Canım hiç bişey kafana takma ,benimki 28 haftalıkken 36 cm ve 1250 kg ,sağlıklı olsunda kilosu pek kafana takma ,ben hiç birşey kafama takmıyorum sadece bebeğımi düşünüyorum
Anladim canim cok tesekkurederim vallahi cok sagoluncanım 32 hafta içinde gitmen gerekir çalışabilir alman için erteleme sakın hak kaybın olmasın
Peki ben ozele gidiyorum ya. Ozele mi gideyim yine. Yoksa devletten alsam olur mu. Birde devletten alirken sen daha 31 haftaliksin der mi. Ozeldeki 30 diyor ya.Canım ben çalışıyorum. Ben 32 de alacağım izin yani bu cuma itibari ile.. 32 den itibaren çalışacaksanız çalışabilir raporu almanız gerekiyor. Sonra izne ne zaman ayrılmak isterseniz o zaman tekrar gidip çalışamaz almanız gerekiyor..
Tekmeyi rahatsız olunca nadiren atıyor. :) prensesler kibar oluyor heralde. Prensler pat küt girisiyor
Tskler :**29 hafta için olması gerektiği gibi canım :) merak etme.
Yok canım hiç birşey belli olmuyor artık iyice yeri kalıpladılar.
Çalışma konusunda yardımcı olamayacağım maalesef çalışmıyorum ben :)
Aaaa
Gayet normal.
Peki ben ozele gidiyorum ya. Ozele mi gideyim yine. Yoksa devletten alsam olur mu. Birde devletten alirken sen daha 31 haftaliksin der mi. Ozeldeki 30 diyor ya.
Kafamda deli sorular
sen son adet tarihine göre 32 olduğu zaman gitmelisin ölçümler doktoru ilgilendirir tahmini rakamlardır onlar. Son adet tarihi resmi geçerliliktir.Peki ben ozele gidiyorum ya. Ozele mi gideyim yine. Yoksa devletten alsam olur mu. Birde devletten alirken sen daha 31 haftaliksin der mi. Ozeldeki 30 diyor ya.
Kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?