2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
hani su herkesin evinde olan cekmecelerde terk edilmis tuşlu telefonlardan sizde de var mi :) bu tarz durumlarda is görüyor. Ama yirmi gün baya uzunmuş.
var da şarj aletini bulamadım bir de işe başladım tam oğlanla görüntülü görüşürdük diyorduk böyle oldu

Canımmm A April wind hepiniz hayırlı haberlerle gelin inşallahh kuzularımm

canım erken doğması belki daha hayırlı olacaktır 2.5 kilo doğup ilk ay 5-6 kilo olanları biliyorum anne sütü yarayacak belki tostombalak olacak sağlıklı olsun da minnak olsun isterse stresin bebeğe geçmesin biraz rahatla artık

Canım ben çalışıyorum. Ben 32 de alacağım izin yani bu cuma itibari ile.. 32 den itibaren çalışacaksanız çalışabilir raporu almanız gerekiyor. Sonra izne ne zaman ayrılmak isterseniz o zaman tekrar gidip çalışamaz almanız gerekiyor..

canım 32 hafta içinde gitmen gerekir çalışabilir alman için erteleme sakın hak kaybın olmasın

35. Hafta olmaz yasal olarak almak zorundasınız

Canım hiç bişey kafana takma ,benimki 28 haftalıkken 36 cm ve 1250 kg ,sağlıklı olsunda kilosu pek kafana takma ,ben hiç birşey kafama takmıyorum sadece bebeğımi düşünüyorum
Aslinda pek kafasina takan bir tip degilim ama dogumda iri bebek dogarsa zorlanir miyim diye dusunuyorum . Aslinda onu da dusunmemeliyim :)

Peki ben ozele gidiyorum ya. Ozele mi gideyim yine. Yoksa devletten alsam olur mu. Birde devletten alirken sen daha 31 haftaliksin der mi. Ozeldeki 30 diyor ya.
Kafamda deli sorular

Peki ben ozele gidiyorum ya. Ozele mi gideyim yine. Yoksa devletten alsam olur mu. Birde devletten alirken sen daha 31 haftaliksin der mi. Ozeldeki 30 diyor ya.
Kafamda deli sorular

vermez ki canım zaten. 32+0 ile 32+6 olduğunda alabilirsin. o haftadan bir günde al ki hakkın ölmesin...sonrasında baktın devam edemiyorsun gider bozdurursun 35.haftada da ayrılabilirsin o zaman

Kafamda deli sorular
sen son adet tarihine göre 32 olduğu zaman gitmelisin ölçümler doktoru ilgilendirir tahmini rakamlardır onlar. Son adet tarihi resmi geçerliliktir.
bebek 37 de de doğabilir 42 de de , o yüzden ölçümlerin direkt etkisi yok doğum zamanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…