Kızlar geldim ben herşeyimiz güzel gidiyormuş.
Nst sırası bekliyorum şimdi. doktor bi bakalım dedi
Tahmin ettiğim gibi makat duruşa geçmiş o yüzden çok canım yanmış.
Kız sormayı unuttum söylemedi.Ayy kalp kalbe karşıymış kuzum bende tam seni etiketledim şimdi
Oy maşallah kaç kilo olmuş Urasımız?
benimki de dönmüştü aşağıya çok çişim geliyor ondan zaarKız sormayı unuttum söylemedi.
Kağıtta vermedi nst sonucunu göstermeye gidince sorucam artık.
Kız sormayı unuttum söylemedi.
Kağıtta vermedi nst sonucunu göstermeye gidince sorucam artık.
benimki de dönmüştü aşağıya çok çişim geliyor ondan zaar
eller kollar durmuyor hanım uyuyordu ama hala kıpır kıpır doğunca kundaksız durmayacak belli oldu
İkinci çocuğu olacak kızlara sorum var .
Doğum sırasında/ sonrasında çocuğunuzu hastanede bulunduracak mısınız ? Yoksa direkt evde mi bir araya geleceksiniz ?
Kardeşinin kontrollerine götürüyorum, usg ile bakılırken falan konuşuyoruz hep. Kızım çok hassas bir çocuk. Hastane yatağında yatarken etkilenir mi diye korkuyorum. Evde hasta olup yattığımda o günü hep benim koynumda yatarak geçirmişti. Kafalar karışık kısacası
Yasak derken tatlım14 yaş altı çocukların hastanede görüşleri bile yasak canım..buna özel hastane de dahil.
enfeksiyon riski olduğu için. ben kızımı evde bırakacağım muhtemelen babasıyla kalacak. ben de annemle ya da bir arkadaşımla kalırım hastanede.
Ay kız sor sorbizde tahmin yapalım benimde cuma günü ultrasonum var
Ay benimde çok çişim geliyor birde kuzu sende de böyle batmalar oluyor mu vajinada ? Sanki çişin gelmiş gibi ama 1-2 saniye sürüp geçiyor
Kızlar geldim ben herşeyimiz güzel gidiyormuş.
Nst sırası bekliyorum şimdi. doktor bi bakalım dedi
Tahmin ettiğim gibi makat duruşa geçmiş o yüzden çok canım yanmış.
Yasak derken tatlımHastane odasına çocukları alıyorlar.
İkinci çocuğu olacak kızlara sorum var .
Doğum sırasında/ sonrasında çocuğunuzu hastanede bulunduracak mısınız ? Yoksa direkt evde mi bir araya geleceksiniz ?
Kardeşinin kontrollerine götürüyorum, usg ile bakılırken falan konuşuyoruz hep. Kızım çok hassas bir çocuk. Hastane yatağında yatarken etkilenir mi diye korkuyorum. Evde hasta olup yattığımda o günü hep benim koynumda yatarak geçirmişti. Kafalar karışık kısacası
Medipol Mega ya gidiyorum ben. Hasta ziyaretine de gittik.hangi hastane canım orası? mümkün değil almazlar yasak.
ilk kez duydum nasıl yasakmış ya ben görüyorum hastane odasında abişlerin abloşların fotoğraflarınıhangi hastane canım orası? mümkün değil almazlar yasak.
İnternetten araştırdım bu götürüp götürmeme mevzusunu kimse yasak dememiş. Bi hastanenin ziyaretçilere ilişkin duyurusunda gördüm şimdi bende. Yasak ama uyan yok herhaldeilk kez duydum nasıl yasakmış ya ben görüyorum hastane odasında abişlerin abloşların fotoğraflarını
Medipol Mega ya gidiyorum ben. Hasta ziyaretine de gittik.
Medicalpark Florya ya gittik bebek görmeye oraya da aldılar.
ilk kez duydum nasıl yasakmış ya ben görüyorum hastane odasında abişlerin abloşların fotoğraflarını
büyük cesaret....katı kuralları var. ama demek ki almışlar. ben bugüne kadar gittiğim özel devlet üniversite hastanesi olsun hep güvenlik kontrol etti almadı... enfeksiyon dan dolayı çocukların yataklı servis katında beklemesi bile yasak..hatta en son babamın kaldığı hastanede nasıl olmuş sa 12 yaşındaki bi çocuğu sokmuşlar içeri. hemşire bi bağırdı siz manyak mısınız dedi kırmızı tabela var enfeksiyon hastası buradaki. hiç mi düşünmüyorsunuz çoçuğu diye iyi bir azarlamıştı...
ben geçen sene hastanede yattığımda bile almadılar ki tanıdıktı herkes ona rağmen...gerçi beni o halde görmesini de istemezdim. kısacası ben uygun bulmuyorum. mikrop yuvası hastane.
Doğum katına alıyorlardır belki biz hasta değiliz neticede ve enfeksiyon kapacaksa yendoğmuş bebeklerimiz daha açık ve dirençsiz bu duruma. Bu mantıkla doğum katına ziyaretçi alınmaması gerekli sankicanım resmiyette 14 yaş altı yasak. ama istisnalar oluyor 12 yaş 10 yaş gibi. size denk gelmemiştir. ya da fotoğraf çekimi için belki izin alarak girmişlerdir.
Bana da mantıklı olan buymuş gibi geliyor. Çocuklar elbette biz yetişkinlere göre daha korumasız. Ama belirli bir yaşa gelmiş, (ki 14 yaşına kadar söyleniyor), bağışıklık sistemi bir tık güçlenmiş çocuklarla yeni doğan bir bebeğin bulunacağı ortamda en çok risk yeni doğana ait olur.Doğum katına alıyorlardır belki biz hasta değiliz neticede ve enfeksiyon kapacaksa yendoğmuş bebeklerimiz daha açık ve dirençsiz bu duruma. Bu mantıkla doğum katına ziyaretçi alınmaması gerekli sanki
Doğum katına alıyorlardır belki biz hasta değiliz neticede ve enfeksiyon kapacaksa yendoğmuş bebeklerimiz daha açık ve dirençsiz bu duruma. Bu mantıkla doğum katına ziyaretçi alınmaması gerekli sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?