devlet hastanelerinde yasak evet babalar giremiyor, ameliyathaneler başka hastalarca paylaşılabiliyor çünkü. Biz oğluşla doğum katına çıktık odaları görmek maksadıyla yasaklı bi durumla karşılaşmadık. sen hangi ildesin canım bu arada?bilemiyorum o uygulamayı...bu genelde çocuklar için geçerli bize nazaran onlar enfeksiyona daha açık olduğundandır. ..doğum yapan ya da hasta ziyaretine gittiğimde kızımı almadıkları için hep eşimle aşağıda beklediler. dediğim gibi belki hastane yönetimi görmemezlikten geliyordur. siz yine konuşun sorun doğumdan sonra odada kalabilir mi çocuklar diye belki müsade ediyorlardır.
burdaki devlet hastanesinde erkeklerin kadın doğuma girmesi yasak. hatta kapıdan içeri almıyorlar. hasta yakını bişi getirdiyse hemşire ya da bi başkası kapı önüne çıkıp o teslim alıyor o derece yani.
devlet hastanelerinde yasak evet babalar giremiyor, ameliyathaneler başka hastalarca paylaşılabiliyor çünkü. Biz oğluşla doğum katına çıktık odaları görmek maksadıyla yasaklı bi durumla karşılaşmadık. sen hangi ildesin canım bu arada?
Benim gittiğim özel hastanede de doğumhaneye eşleri almıyorlar hasta mahremiyetinden dolayı. Burda yine bezmialem vakıf hast. kadın doğum servisine erkeklerin girmesi yasak ama bunlar mahremiyetten dolayı. Kızımla hiç karşılaşmadım böyle bir durumdan ama hastaneyi bende bir yoklayayım.bilemiyorum o uygulamayı...bu genelde çocuklar için geçerli bize nazaran onlar enfeksiyona daha açık olduğundandır. ..doğum yapan ya da hasta ziyaretine gittiğimde kızımı almadıkları için hep eşimle aşağıda beklediler. dediğim gibi belki hastane yönetimi görmemezlikten geliyordur. siz yine konuşun sorun doğumdan sonra odada kalabilir mi çocuklar diye belki müsade ediyorlardır.
burdaki devlet hastanesinde erkeklerin kadın doğuma girmesi yasak. hatta kapıdan içeri almıyorlar. hasta yakını bişi getirdiyse hemşire ya da bi başkası kapı önüne çıkıp o teslim alıyor o derece yani.
civilin online mağazasından aldım. dün sipariş verdim, bugün kargoya vermişler heyecanla bekliyorumNerden aldın Canım çok beğendim. Bende dün baktım ama almadım henüz.
Dün battaniye tulum tırnak makası biberon kendime atlet sütyen. Puset minderi falan aldım bende. Bu hafta ana kucağı ve Şifonyer alıcam bide. Başka da eksik kalmadı. Gerisi kızımdan kalmıştı zaten :) gerçi birde bez kaldı alınacak.
Tavsiye bekleyenlerde sıramı aldımMerhabalar güzel hamileler, bugün çalışabilir raporunu aldum, 37. haftaya kadar hayatta çalışamam da aldım bakalım. kan sulandırıcı iğne bulamam diye korkuyordum. clexan yokmuş, doktor yine aynı ilacı yazdı, eczacı muadili olarak enox verdi. 7 kutu aldım, rahatladım. ultrason muayenesinde oğlumun duruşu kafa sağ karında, bacaklar sol makatta. yani çapraz duruyormuş, doğum için konuşmaya daha erken dedi. artık pozisyon değişmesi için ne yapmak gerek onlara bakıcam, tavsiyeniz var mı?
Canım ben senin Konya'da olduğunu bilmiyordum. :)ben konyadayım canım. ama adana ve ankarada'da aynı uygulama denk geldi bana ikisi de üniversite hastanesi ve özel hastaneydi.
Canım ben senin Konya'da olduğunu bilmiyordum. :)
Çok sevindim, bende Konyadayım.
Hangi doktor ve hastaneye gidiyorsun?
Anladım uzakmış evet, bende yakınız diye sevinmiştim. :) Neyse Gönüller bir olsun.öyle mi :))
ben konya merkezde değilim ama ereğli ilçesindeyim. uzak sayılır. kontroller için de niğde özel hayat hastanesine gidiyorum. bir de bulunduğum yerdeki devlet hastanesine.
Merhabalar güzel hamileler, bugün çalışabilir raporunu aldum, 37. haftaya kadar hayatta çalışamam da aldım bakalım. kan sulandırıcı iğne bulamam diye korkuyordum. clexan yokmuş, doktor yine aynı ilacı yazdı, eczacı muadili olarak enox verdi. 7 kutu aldım, rahatladım. ultrason muayenesinde oğlumun duruşu kafa sağ karında, bacaklar sol makatta. yani çapraz duruyormuş, doğum için konuşmaya daha erken dedi. artık pozisyon değişmesi için ne yapmak gerek onlara bakıcam, tavsiyeniz var mı?
Kızlaarrr İyi günler hepinize..
Benim oğluş normalde çok hareketli özelliklede şu son haftalarda resmen karnımı delecek.
Ama dünden beri çok durgun.Çoook az hissediyorum. Arada bir dönüyor sadece.
Normal mi böyle olabilir mi zaman zaman?
Yarın sabah 10:00'da kontrolüm var. Nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.
Anladım uzakmış evet, bende yakınız diye sevinmiştim. :) Neyse Gönüller bir olsun.
Aynı haftadayız canım, benim 2 gündür hareketleri azaldı. Sende de var mı böyle bir durum? Tedirgin oldum baya
Canım sen SAT ı baz alıp gideceksin. Ultrosona göre değil izin hakkı . Örneğin ben nöbet tutmamak için de 24 olduğumdaa gittim ama ultrosona göre 24+3 tüm.Peki ben ozele gidiyorum ya. Ozele mi gideyim yine. Yoksa devletten alsam olur mu. Birde devletten alirken sen daha 31 haftaliksin der mi. Ozeldeki 30 diyor ya.
Kafamda deli sorular
Kuzucum çok sevindim. Maşallah kuzuyaKızlar geldim ben herşeyimiz güzel gidiyormuş.
Nst sırası bekliyorum şimdi. doktor bi bakalım dedi
Tahmin ettiğim gibi makat duruşa geçmiş o yüzden çok canım yanmış.
Nasilsin canim? Darlandin dimi :)Huhuuuu
Benimde 28 haftalikken 1345 boyuda 39 du.onceden iri diyordu simdi bir sey soylemedi.bence normal seninkide.benim haftamda olup 1600 lerde olan varKizceler ben geldim. Dr dan geldim. Bebegim sata gore 29 ama dr a gore 30. Hafta. Bu hep boyleydi zaten. Ama dr um bugun dediki 2 hafta onden gidiyorsun. Benim gibi onden giden var mi ?
Bugun yorgun musun.oyle oldugunda bebekte cok durgun oluyor.birde büyüdükçe daha az vuruyormusKızlaarrr İyi günler hepinize..
Benim oğluş normalde çok hareketli özelliklede şu son haftalarda resmen karnımı delecek.
Ama dünden beri çok durgun.Çoook az hissediyorum. Arada bir dönüyor sadece.
Normal mi böyle olabilir mi zaman zaman?
Yarın sabah 10:00'da kontrolüm var. Nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.
Sizi özledim kızlar darlık hep var Allah ferahlık versinNasilsin canim? Darlandin dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?