2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
devlet hastanelerinde yasak evet babalar giremiyor, ameliyathaneler başka hastalarca paylaşılabiliyor çünkü. Biz oğluşla doğum katına çıktık odaları görmek maksadıyla yasaklı bi durumla karşılaşmadık. sen hangi ildesin canım bu arada?

ben konyadayım canım. ama adana ve ankarada'da aynı uygulama denk geldi bana ikisi de üniversite hastanesi ve özel hastaneydi.

Benim gittiğim özel hastanede de doğumhaneye eşleri almıyorlar hasta mahremiyetinden dolayı. Burda yine bezmialem vakıf hast. kadın doğum servisine erkeklerin girmesi yasak ama bunlar mahremiyetten dolayı. Kızımla hiç karşılaşmadım böyle bir durumdan ama hastaneyi bende bir yoklayayım.

civilin online mağazasından aldım. dün sipariş verdim, bugün kargoya vermişler heyecanla bekliyorum

Merhabalar güzel hamileler, bugün çalışabilir raporunu aldum, 37. haftaya kadar hayatta çalışamam da aldım bakalım . kan sulandırıcı iğne bulamam diye korkuyordum. clexan yokmuş, doktor yine aynı ilacı yazdı, eczacı muadili olarak enox verdi. 7 kutu aldım, rahatladım. ultrason muayenesinde oğlumun duruşu kafa sağ karında, bacaklar sol makatta. yani çapraz duruyormuş, doğum için konuşmaya daha erken dedi. artık pozisyon değişmesi için ne yapmak gerek onlara bakıcam, tavsiyeniz var mı?

Tavsiye bekleyenlerde sıramı aldım

Kızlaarrr İyi günler hepinize..
Benim oğluş normalde çok hareketli özelliklede şu son haftalarda resmen karnımı delecek.
Ama dünden beri çok durgun. Çoook az hissediyorum. Arada bir dönüyor sadece.
Normal mi böyle olabilir mi zaman zaman?
Yarın sabah 10:00'da kontrolüm var. Nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.

ben konyadayım canım. ama adana ve ankarada'da aynı uygulama denk geldi bana ikisi de üniversite hastanesi ve özel hastaneydi.
Canım ben senin Konya'da olduğunu bilmiyordum. :)
Çok sevindim, bende Konyadayım.
Hangi doktor ve hastaneye gidiyorsun?

Canım ben senin Konya'da olduğunu bilmiyordum. :)
Çok sevindim, bende Konyadayım.
Hangi doktor ve hastaneye gidiyorsun?

öyle mi :))
ben konya merkezde değilim ama ereğli ilçesindeyim. uzak sayılır. kontroller için de niğde özel hayat hastanesine gidiyorum. bir de bulunduğum yerdeki devlet hastanesine.

öyle mi :))
ben konya merkezde değilim ama ereğli ilçesindeyim. uzak sayılır. kontroller için de niğde özel hayat hastanesine gidiyorum. bir de bulunduğum yerdeki devlet hastanesine.
Anladım uzakmış evet, bende yakınız diye sevinmiştim. :) Neyse Gönüller bir olsun.
Aynı haftadayız canım, benim 2 gündür hareketleri azaldı. Sende de var mı böyle bir durum? Tedirgin oldum baya

aynı benim oğlanda öyle... kafa sağ bacaklar sol. çapraz yani. 2 hafta sonrası için dönebilir belki dedi. o zaman da doğum şeklini konuşacağız.
pozisyon için bir arkadaşım uzman bir ebeden destek almış ve döndürmüş 38.hafta da iken.

olabilir canım bende de oluyor ama genel olarak çok hareketli ve çok sert atıyor tekmeleri.

Anladım uzakmış evet, bende yakınız diye sevinmiştim. :) Neyse Gönüller bir olsun.
Aynı haftadayız canım, benim 2 gündür hareketleri azaldı. Sende de var mı böyle bir durum? Tedirgin oldum baya

bana da dedi takip edeceksin artık diye...bazen bi kaç saat hiç hareket etmediği oluyor muhtemelen uyuyorlar. ben öyle zamanlarda bişiler atıyorum ağzıma genelde tatlı şeyler anında tekme atıyor :) gece 3 bile olsa

Peki ben ozele gidiyorum ya. Ozele mi gideyim yine. Yoksa devletten alsam olur mu. Birde devletten alirken sen daha 31 haftaliksin der mi. Ozeldeki 30 diyor ya.
Kafamda deli sorular
Canım sen SAT ı baz alıp gideceksin. Ultrosona göre değil izin hakkı . Örneğin ben nöbet tutmamak için de 24 olduğumdaa gittim ama ultrosona göre 24+3 tüm.

Kızlar geldim ben herşeyimiz güzel gidiyormuş.
Nst sırası bekliyorum şimdi. doktor bi bakalım dedi
Tahmin ettiğim gibi makat duruşa geçmiş o yüzden çok canım yanmış.
Kuzucum çok sevindim. Maşallah kuzuya

O Ocimum basilicum canım sanırım büyüdükçe hareket alanları daralabiliyormuş. O yüzden daha az hissedilebiliyormuş. Ama yine de takip et. Kötü düşünme az klmış kontrole ztn.

PambukPrensess sen de medipol megaya gidiyormussun canim. Hangi doktora gidiyorsun? Ben seni kacirmisim sanirim. Ben de basladim iki kere gittim oraya. Carsamba gunu 3. kez gidicem kismetse. Duygu Isil a gidiyorum. Odalari falan da gezmedim bu sefer hedefimde o da var. :)

Kizceler ben geldim. Dr dan geldim. Bebegim sata gore 29 ama dr a gore 30. Hafta. Bu hep boyleydi zaten. Ama dr um bugun dediki 2 hafta onden gidiyorsun. Benim gibi onden giden var mi ?
Benimde 28 haftalikken 1345 boyuda 39 du.onceden iri diyordu simdi bir sey soylemedi.bence normal seninkide.benim haftamda olup 1600 lerde olan var

Bugun yorgun musun.oyle oldugunda bebekte cok durgun oluyor.birde büyüdükçe daha az vuruyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…