- 15 Ağustos 2018
- 1.656
- 4.895
- 63
Amin canim. Kasvetli ortamdasin sen de haklisin canim. Allah baska dert vermesin yine de.Sizi özledim kızlar darlık hep var Allah ferahlık versin
Elif Çiler Eren e gidiyorum ben canım. İlk doğumumu da ona yaptırmıştım. Çok çok memnunum. Ciddi bir hasta trafiği var yalnız. Özellikle cumartesi günleri en az 1 saat rötarlı gidiyor muayeneleri. Duygu Işıl ı bilmiyorum. Küçük odası da var büyük odası da. Büyükler suit diye geçiyor galiba rezervasyonlu alıyorlar oraya diye biliyorum.PambukPrensess sen de medipol megaya gidiyormussun canim. Hangi doktora gidiyorsun? Ben seni kacirmisim sanirim. Ben de basladim iki kere gittim oraya. Carsamba gunu 3. kez gidicem kismetse. Duygu Isil a gidiyorum. Odalari falan da gezmedim bu sefer hedefimde o da var. :)
Evet evet.. ben de insallah guzel hbaerler aliriz diye umit ediyorum. Bir de aksam kayinvalidemde olucaz giremem. Beni de etikleyein nolurrrBugün mini mini nin saat altıda kontrolü var ona dua ediyorum
1750 dedi kuzu kilosu için boyu bilmiyorum kağıt vermediAy kız sor sorbizde tahmin yapalım benimde cuma günü ultrasonum var
Ay benimde çok çişim geliyor birde kuzu sende de böyle batmalar oluyor mu vajinada ? Sanki çişin gelmiş gibi ama 1-2 saniye sürüp geçiyor
Elif Çiler Eren e gidiyorum ben canım. İlk doğumumu da ona yaptırmıştım. Çok çok memnunum. Ciddi bir hasta trafiği var yalnız. Özellikle cumartesi günleri en az 1 saat rötarlı gidiyor muayeneleri. Duygu Işıl ı bilmiyorum. Küçük odası da var büyük odası da. Büyükler suit diye geçiyor galiba rezervasyonlu alıyorlar oraya diye biliyorum.
Yaaa masallah o kdr olmuslardir dimiii1750 dedi kuzu kilosu için boyu bilmiyorum kağıt vermedi
Anca eve attık kendimizi
Öyledir kuzum büyümüştür 30. Haftada 1500ü geçiyor olmaları gerekiyormuş Zaten. Büyüyor minnoşlar maşallah hepsineYaaa masallah o kdr olmuslardir dimiiiay benim de carsamba cok merak ediyorum ne kadar oldu boyu posu sipaninn ama senle asa yukari aynidir diye heyecan yaptim iyiceee
Ahaha iyiymişYaa ben ilk ona aldim baska hastaneye gitmeden oncede.. hatta uc kere falan randevu aldim onceden. Ama sonra hep ya kanamam oldu ya bi enfeksiyon durumu vs acil gitmem gerekti kadina haliyle bulamadim :) o yuzden de o uc randevuyu hep iptal etmek zorunda kaldim. Sonra da dedim ki demek ki gitmemem gerekiyor bu doktora. Baska doktor bulayim dedim.. oylelikle gittim. Ama gecen ruyamda gece dogumum basliyor hastaneye gidiyoruz. Diyorlar ki duygu isil yok. Arayalim mi diyolar hem nagihan var hem elif hoca var:) diyorum oo ikisinin de asini iyi duymustum farketmez diyorum
Boyle de cetrefilli bilincaltim var
Ya hamilelik gunlugunde de yaziyor ama insan inanamiyor. Simdi boyle duydukca insan heyecan yapiyordu. Ben tam bi ay once gittigimde 1070 di ya:) ne bileyim. Bakalim ne diyecekler simdi :))Öyledir kuzum büyümüştür 30. Haftada 1500ü geçiyor olmaları gerekiyormuş Zaten. Büyüyor minnoşlar maşallah hepsine
Canim her doktor gelmiyormus. Duygu hanima sordugumda geliyorum. Sadece ekstra ucreti var demisti. Zam gelmeden once 1000 tl ye geliyordu. Bilmiyorum o an ne hissederim nasil yaparim nasil denk gelir :) kismet.. senin prenses kismetliymis sansaAhaha iyiymiş
Medipolün bu seneki uygulamasını hiç sormadım ama gece doğumda kendi doktorunu çağırmıyorlardı. Kızımda sancılarım gece vardı ama doğum sabah olunca doktorum girmişti
Benim 1 haftadir asiri derecede istahsizim. Bulantilar dondu.. abuk sabuk seyler yiyorum. Hepsi cok sagliksiz.Kızlar benim hiç iştahım yok imom içiyorum acaba başka iştah açıcı vitamine mi geçsem aramızda iştahsızlık geçiren var mı?
İnanır mısın aynısı banada oluyor yok diyorum bu kadar büyümüş olamaz ama oluyor valla :)Ya hamilelik gunlugunde de yaziyor ama insan inanamiyor. Simdi boyle duydukca insan heyecan yapiyordu. Ben tam bi ay once gittigimde 1070 di ya:) ne bileyim. Bakalim ne diyecekler simdi :))
Canim her doktor gelmiyormus. Duygu hanima sordugumda geliyorum. Sadece ekstra ucreti var demisti. Zam gelmeden once 1000 tl ye geliyordu. Bilmiyorum o an ne hissederim nasil yaparim nasil denk gelir :) kismet.. senin prenses kismetliymis sansa
Benim 1 haftadir asiri derecede istahsizim. Bulantilar dondu.. abuk sabuk seyler yiyorum. Hepsi cok sagliksiz.cunku ne yiyecegimi dusunuyorum dusunuyorum bulamiyorum sonra da kendimi abuk sabik seyler yerken buluyorum.
Evet kuzum kesinlikle.. kanserli bir bebeğin sütü ile normal bir bebeğin sütü paylaşılmıştı.. rengi yoğunluğu ne kde farklıydı.. rabbim mücizelerle donatmış insanoğlunu.. o yüzden hiç bir zaman umutsuzluğa kapılmamak lazım hiç bir anlamda.. dediğin gibi sağlık olsunda. Boy kilo bunlar hiç önemli değil..İnanır mısın aynısı banada oluyor yok diyorum bu kadar büyümüş olamaz ama oluyor valla :)
3 hafta önce gittiğimde 1300 falandı ama fazla ölçmüştü sanırım, bu sefer tam uyumlu çıkmış.
Herşeyin yolunda olması daha önemli Zaten kilo bir şekilde hallolur :)
Hatta prematüre vs doğan bebiş annelerinin sütü daha farklı olup kısa sürede daha çok kilo aldırırmış bunu bir doktor paylaşmıştı aklımda kalmış. Her bebişin ihtiyacına göre süt içeriği farklı oluyor mucizeye bakar mısın
Eğer sağlıklı ise kilosunu kafaya takma canım..Merhaba kızlar özellikle bebeğin kilo alması için tükettiğiniz besinler var mı ? Bebeğe yarayan ve faydalı olan ? Ben bu gittiğimde kendim kilo almamışım ama bebek de fazla almamış , aslında balık yoğurt süt et sebze kuruyemiş her şeyi tüketmeye çalışıyorum ama anlayamadım biraz yorucuydu son 15 günüm belki de o yüzden
Kızlaarrr İyi günler hepinize..
Benim oğluş normalde çok hareketli özelliklede şu son haftalarda resmen karnımı delecek.
Ama dünden beri çok durgun.Çoook az hissediyorum. Arada bir dönüyor sadece.
Normal mi böyle olabilir mi zaman zaman?
Yarın sabah 10:00'da kontrolüm var. Nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.
Huhuuuu
1750 dedi kuzu kilosu için boyu bilmiyorum kağıt vermedi
Anca eve attık kendimizi
Bu arada nts de ilk yan Sonra düz yatırdılar 1 kere kasılmam oldu belim koptu öyle yatarken çok rahatsız oldum
Ama anlamadım kağıttan birşey doktorda normal dedi iyi çıkmış dedi.
Tsh meselesini de sordum 3,5 normal dedi gerek duymadı dahiliyeye vs göndermeye.
Kilosu iyi doğan bebek anneler bana hep süt içmemi söyledi haftamız da bazen ilerde bazen haftasıyla uyumlu çıkıyo ben gece yatmadan 1 bardak süt içiyorum bide bazende sabah 7_8 gibi bi bardak süt içiyorum yine, önemli olan sağlıklı olması cnm doğduktan sonra güzelce emerse alor kıloMerhaba kızlar özellikle bebeğin kilo alması için tükettiğiniz besinler var mı ? Bebeğe yarayan ve faydalı olan ? Ben bu gittiğimde kendim kilo almamışım ama bebek de fazla almamış , aslında balık yoğurt süt et sebze kuruyemiş her şeyi tüketmeye çalışıyorum ama anlayamadım biraz yorucuydu son 15 günüm belki de o yüzden
Merhaba kızlar özellikle bebeğin kilo alması için tükettiğiniz besinler var mı ? Bebeğe yarayan ve faydalı olan ? Ben bu gittiğimde kendim kilo almamışım ama bebek de fazla almamış , aslında balık yoğurt süt et sebze kuruyemiş her şeyi tüketmeye çalışıyorum ama anlayamadım biraz yorucuydu son 15 günüm belki de o yüzden
Bariz bir şekilde azaldı hareketi.Canım hareketlerini hesapla 2 saat içinde 10 kere hissediyorsan sorun yoktır :)
Evet canım sen önde gidiyor demiştin biz istikrarımızı bozmadan ilerliyoruz haftamızla uyumlu olarak :)Canım hareketlerini hesapla 2 saat içinde 10 kere hissediyorsan sorun yoktır :)
Hoşgeldin canım :) sıkıldın demi sende. Bende sıkıldım bursa hava 20 derece ama ben haala evde yatağın içinde yatıyorum seni anlıyorum.
Kontrolden güzel haberlerle gelirsin inşallah
Oyy maşallah aramızda 2 gün var seninle 2 gün öndesin 1 hafta önce 1620 gramdı benim kuzu haftada 150-250 gram alıyorlarmış öyle hesaplarsak benimki 1800-1900 arası olması lazım ama cuma günü gideceğim için daha fazla çıkar muhtemelen. Biliyorsun benim için kilosu mühim erken doğum olursa. Arkadaşım 31 haftanın bitiminde 1650gramlık bebek doğurdu 2 haftayı geçti haala küvözde. Bende korkudan istiyorum ki gelişim geriliği olmasınama anneme diyor ki öyle güzel yatıp dinlendin ki kesin bebek 41 haftada anca gelir bu sefer diyor tosun gibi olursa zor doğum olur
Kuzu sancı artık normal olduğu için belli aralıklı olmadığı sürece nst sonuçları doktorlar için temiz çıkıyor :) yani 10-15dk da bir olması lazım ki doktor şüphelensin. Birde yan yatarken sırtın üstüne dönmek pozisyon değiştirmek sancıya yol açıyor bu haftalarda çok normal canım merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?