- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Cnm hayırlı haberler le gelirsin inş. Aklım sende.dualarım seninleCanim gunaydin. Benimde aksam 6 da randevum. Dun gece heyecandan ve korkudan uyuyamadim. Cok korkuyorum gelisimi daha da gerilemis vs diyecek diye. Birde demisti eger gelisimi duzelmezse erken aliriz diye. O yuzden ya aradaki acik artmissa naparim diye icim icimi yiyor. Zaten rahim boyum Allaha emanet. İcimdeki his erken dogum riskinden dolayi gelisim ve rahim kisaligi yuzunden beni hastaneye yatiracak ciger gelistirici vs vurdurcak bekleticekDua edin nolur kizlar oyle birsey olmasin mutlu mesut evimize donelim. Kalbim yerinden cikacak sanki
Teşekkür ederim kuzuA April wind cnm masallah kuzuna.
Benimde yarın randevum 12.de bakalım ne diyecek plesanta için belki ciğer geliştirici felan vurur.dr la hrsey i konuşacam soracam.ona göre tercihim ondan yana olacak.Rabbim yardımcımiz olsun.Rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin
Gittik kuzum şükür her şey yolundaLoveAndMarriage kuzu sen naptın bugün mü gidecektin sende? Yoksun ortalıkta da
Maşallah kuzuGittik kuzum şükür her şey yolunda3 hafta sonra dedi bir dahaki kontrole. Dönmemiş daha kızım bakalım 3 hafta içinde dönecek mi :)
Tsh 3,5’tan 3,2’ye düşmüş ama 3’ün altına çeksek iyi olur kilo artışın olacak yükselebilir dedi ilacın dozunu artırdı dahiliyeci.
Eşim izne ayrıldı da pek giremiyorum o yüzden
Makat geliş duruyor kuzum başından beri hiç değişmedi hep aynı duruşMaşallah kuzu
Nasıl duruyordu bestecik makat geliş mi
İnşallah döner öyleyse kuzu :)
Kız eşin niye kullanıyo iznini şimdiden harcamasın
Randevulu değil canım hastaneye gidiyorsun ve elini cihaza bırakıyorsun. Ve fiş sırasını alıyorsun .siran gelince doktorun yanına gidiyorsun. İzne ayrıldığını bilmiyordum .normalde arar öyle giderim ilk defa aramadım ondanda izne gitmiş .özel hastaneIzindeyse nasil randevu veriyolar ,arayip iptal etmiyolarmi,kotu olmus bizimki subatin 28 randevumuz
Sağol kuzumMakat geliş duruyor kuzum başından beri hiç değişmedi hep aynı duruşhayırlısı bakalım böyle kalırsa sezaryen olacak tabi :)
Mecburi izin gibi bişey oldu canım, iyi oldu ama bende sıkılıyordum evde tekhavalar da bu hafta güzel gider de inşallah biraz yürüyüş falan yaparız rahat rahat
Senin de güzel geçmiş kontrol gözün aydın maşallah paşaya
Teşekkür ederiz kuzummSağol kuzum
Hadi bakalım güzel günler geçirin madem öyle
Ohhhhh çok şükür canımKızlarrr taşım düştü kuş gibi hafifledim :)
Ben geldiiimm
Dönüşüm bir göbüş fotosuyla olsun
Kırpınca pek bir şeye benzemiyor ama idare edin teyzeleri
Ben de hala göbekten yapıyorum. Sonuna kadar da öyle yapicam en rahat irfan yapıyorum. İğnenin bebeğe rahime teması zararı mümkün değil bence cilt altı iğne ucu kısa. Doktor da görüyor morlukları hiç artık göbekten yapma demediKızlar ben clexane hala göbekten vuruyorum ama bebeğe değiyor mudur artık diye korkuyorum. Sizce göbekten vurmak riskli mi artık?
Hadi geçmiş olsun balım :)Kızlarrr taşım düştü kuş gibi hafifledim :)
Ben geldiiimm
Kızlar geldim ben herşeyimiz güzel gidiyormuş.
Nst sırası bekliyorum şimdi. doktor bi bakalım dedi
Tahmin ettiğim gibi makat duruşa geçmiş o yüzden çok canım yanmış.
Kızlar benim hiç iştahım yok imom içiyorum acaba başka iştah açıcı vitamine mi geçsem aramızda iştahsızlık geçiren var mı?
Gittik kuzum şükür her şey yolunda3 hafta sonra dedi bir dahaki kontrole. Dönmemiş daha kızım bakalım 3 hafta içinde dönecek mi :)
Tsh 3,5’tan 3,2’ye düşmüş ama 3’ün altına çeksek iyi olur kilo artışın olacak yükselebilir dedi ilacın dozunu artırdı dahiliyeci.
Eşim izne ayrıldı da pek giremiyorum o yüzden
Kızlarrr taşım düştü kuş gibi hafifledim :)
Ben geldiiimm
Sağol bebişimKuzum maaşallahgüzel haberlerle gelmişsin nst ye ben ne zaman giricem acaba? Bazı arkadaşlarımız da girdi doktordan doktora değişiyor sanırım
Canım, benim iştah tavan yaptığı için maalesef ki sana yardımcı olamıcamama yemeye çalış canım
Maaşallah canımgüzel haberlerle gelmişsin bizim kızlar tersine tersine gidiyor inşallah doğumda dönmüş olurlar da annişlerini üzmezler
Maaşallah canım göbüşler artık belliayrıca geçmiş olsun taşının düşmesine çok sevindim.
melike222 nerelerdesin kuzu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?