2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Cnm hayırlı haberler le gelirsin inş. Aklım sende.dualarım seninle

Teşekkür ederim kuzu
Haber vermeyi unutma sende bakalım ne diyecek..
Aminn Allah hepimize güzel sağlıklı bebişler nasip etsin herşey yolunda gitsin

LoveAndMarriage kuzu sen naptın bugün mü gidecektin sende? Yoksun ortalıkta da
Gittik kuzum şükür her şey yolunda 3 hafta sonra dedi bir dahaki kontrole. Dönmemiş daha kızım bakalım 3 hafta içinde dönecek mi :)
Tsh 3,5’tan 3,2’ye düşmüş ama 3’ün altına çeksek iyi olur kilo artışın olacak yükselebilir dedi ilacın dozunu artırdı dahiliyeci.
Eşim izne ayrıldı da pek giremiyorum o yüzden

Maşallah kuzu
Nasıl duruyordu bestecik makat geliş mi
İnşallah döner öyleyse kuzu :)
Kız eşin niye kullanıyo iznini şimdiden harcamasın

Maşallah kuzu
Nasıl duruyordu bestecik makat geliş mi
İnşallah döner öyleyse kuzu :)
Kız eşin niye kullanıyo iznini şimdiden harcamasın
Makat geliş duruyor kuzum başından beri hiç değişmedi hep aynı duruş hayırlısı bakalım böyle kalırsa sezaryen olacak tabi :)
Mecburi izin gibi bişey oldu canım, iyi oldu ama bende sıkılıyordum evde tek havalar da bu hafta güzel gider de inşallah biraz yürüyüş falan yaparız rahat rahat
Senin de güzel geçmiş kontrol gözün aydın maşallah paşaya

Izindeyse nasil randevu veriyolar ,arayip iptal etmiyolarmi,kotu olmus bizimki subatin 28 randevumuz
Randevulu değil canım hastaneye gidiyorsun ve elini cihaza bırakıyorsun. Ve fiş sırasını alıyorsun .siran gelince doktorun yanına gidiyorsun. İzne ayrıldığını bilmiyordum .normalde arar öyle giderim ilk defa aramadım ondanda izne gitmiş .özel hastane

Sağol kuzum
Hadi bakalım güzel günler geçirin madem öyle

Kızlarrr taşım düştü kuş gibi hafifledim :)
Ben geldiiimm

Dönüşüm bir göbüş fotosuyla olsun

Kırpınca pek bir şeye benzemiyor ama idare edin teyzeleri

Eklentiler

• 14CCF61C-49EB-42F3-BFB1-E49586276CBC.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar ben clexane hala göbekten vuruyorum ama bebeğe değiyor mudur artık diye korkuyorum. Sizce göbekten vurmak riskli mi artık?
Ben de hala göbekten yapıyorum. Sonuna kadar da öyle yapicam en rahat irfan yapıyorum. İğnenin bebeğe rahime teması zararı mümkün değil bence cilt altı iğne ucu kısa. Doktor da görüyor morlukları hiç artık göbekten yapma demedi

Ben geldiiimm

Hadi geçmiş olsun balım :)
Göbüşe de maşallah, bende tam kolaj yapmıştım onu atıcaktım

Kızlar geldim ben herşeyimiz güzel gidiyormuş.
Nst sırası bekliyorum şimdi. doktor bi bakalım dedi
Tahmin ettiğim gibi makat duruşa geçmiş o yüzden çok canım yanmış.

Kuzum maaşallah güzel haberlerle gelmişsin nst ye ben ne zaman giricem acaba? Bazı arkadaşlarımız da girdi doktordan doktora değişiyor sanırım

Kızlar benim hiç iştahım yok imom içiyorum acaba başka iştah açıcı vitamine mi geçsem aramızda iştahsızlık geçiren var mı?

Canım, benim iştah tavan yaptığı için maalesef ki sana yardımcı olamıcam ama yemeye çalış canım

Maaşallah canım güzel haberlerle gelmişsin bizim kızlar tersine tersine gidiyor inşallah doğumda dönmüş olurlar da annişlerini üzmezler
Ben geldiiimm

Maaşallah canım göbüşler artık belli ayrıca geçmiş olsun taşının düşmesine çok sevindim.

melike222 nerelerdesin kuzu?

A April wind kuzum göbüşüne de maaşallah artık bizim göbeklerde ben buradayım diyor

Kızlar bugün dışarıda işlerim vardı bi mağazaya girdim tam o esnada 3 kez müthiş bir sancı saplandı karnıma sonra devam etmedi bu durum normal mi? Ya da hangi durumlarda anormal oluyor? O an korktum yani

Sağol bebişim
Bende şaşırdım normalde 32den sonra falan nst sokuyorlar sanıyordum doktora göre değişiyor da olabilir ama dediğin gibi:)
Ama tahminimce artık gittiğimiz bir sonraki kontrollerde almaya nst çekmeye başlarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…