- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
Hadi geçmiş olsun balım :)
Göbüşe de maşallah, bende tam kolaj yapmıştım onu atıcaktım
Kuzum maaşallahgüzel haberlerle gelmişsin nst ye ben ne zaman giricem acaba? Bazı arkadaşlarımız da girdi doktordan doktora değişiyor sanırım
Canım, benim iştah tavan yaptığı için maalesef ki sana yardımcı olamıcamama yemeye çalış canım
Maaşallah canımgüzel haberlerle gelmişsin bizim kızlar tersine tersine gidiyor inşallah doğumda dönmüş olurlar da annişlerini üzmezler
Maaşallah canım göbüşler artık belliayrıca geçmiş olsun taşının düşmesine çok sevindim.
melike222 nerelerdesin kuzu?
A April wind kuzum göbüşüne de maaşallah artık bizim göbeklerde ben buradayım diyor
Öyle kuzum bakalım dönecekler miKuzum maaşallahgüzel haberlerle gelmişsin nst ye ben ne zaman giricem acaba? Bazı arkadaşlarımız da girdi doktordan doktora değişiyor sanırım
Canım, benim iştah tavan yaptığı için maalesef ki sana yardımcı olamıcamama yemeye çalış canım
Maaşallah canımgüzel haberlerle gelmişsin bizim kızlar tersine tersine gidiyor inşallah doğumda dönmüş olurlar da annişlerini üzmezler
Maaşallah canım göbüşler artık belliayrıca geçmiş olsun taşının düşmesine çok sevindim.
melike222 nerelerdesin kuzu?
A April wind kuzum göbüşüne de maaşallah artık bizim göbeklerde ben buradayım diyor
Pozisyondan vs olabilir mi acep canım?Kızlar bugün dışarıda işlerim vardı bi mağazaya girdim tam o esnada 3 kez müthiş bir sancı saplandı karnıma sonra devam etmedibu durum normal mi? Ya da hangi durumlarda anormal oluyor? O an korktum yani
Kızlar bugün dışarıda işlerim vardı bi mağazaya girdim tam o esnada 3 kez müthiş bir sancı saplandı karnıma sonra devam etmedibu durum normal mi? Ya da hangi durumlarda anormal oluyor? O an korktum yani
Pozisyondan vs olabilir mi acep canım?
YADA yorulduysan belki ondan olmuştur
Eltin yetenekliymis canim cok güzel bu hediyeler ben cok seviyorum. Iyi gunlerde kullaninKızlar bunlar da eltimin kendi el emeği hediyeleri
Yeleği de annem dikti ve süsledi, lohusayken sıcak tut kendini dedi
Eltin yetenekliymis canim cok güzel bu hediyeler ben cok seviyorum. Iyi gunlerde kullanin
Gelince yorumlarını bekliyorum o zaman :)))civilin online mağazasından aldım. dün sipariş verdim, bugün kargoya vermişler heyecanla bekliyorum
Doktor da öyle dedi aslında kuzum dönmeyecek gibi ama bakalım belli de olmazA April wind kuzum maşallah Uras paşamıza gözün aydın herşey yolundaymış
Göbüşde artık gizlenmeyecek hale gelmiş
LoveAndMarriage canım sizede maşallah beste premsesle
Dönmeye pek niyeti yok heralde küç0k hanımın
atanamayanogretmen çok geçmiş olsun canım kurtuldun taşcıklarından
Göbüşede maşallah
Cuttingcorners burdayım canım
İyiyim sen nasılsın.
Bu arada geçmiş olsun kuzum ayakta fazla durmaktan oluyor sancılarımız.
Dikkat et kendine kuzum artık 8.ayımızdayız şaka bi tarafa iyice ağırlaştık
Doğumun hangisi hayırlısıysa hakkımızda o olsun kuzumDoktor da öyle dedi aslında kuzum dönmeyecek gibi ama bakalım belli de olmazhayırlısı olsun böyle rahat demekki
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canımİyi akşamlar kızlar
Okuyorum ama yazamadım bi türlü malum annem geldi gündüz bide iş olunca okuyup okuyup çıkıyorum. Yarın bizimde kontrolümüz var ne durumda bakalım annesinin minnakı
İnşallah kuzumDoğumun hangisi hayırlısıysa hakkımızda o olsun kuzum
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
Mini_mini canım inşallah herşey yolundadır güzel haberlerle gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?