- 11 Eylül 2018
- 1.772
- 3.568
- 63
canım ara ara benimde az oynadığı günlr oluyor. normalde baya hareketli olunca az hareket edince endişe ediyoruz ama korkma arada tembelleşiyorlsr galibaaKızlar benim bıcırık 2_3 gündür az hareket ediyo gün içinde önceden nasıl tepıklıyodu hiç durmuyordu şimdi bi kaç ufak hareket yapıyo ara ara niye oluyo ki acaba fikri olan var mı
Aynen cnm karnımı elimi sürüyorum masaj yapar gibi biraz hareket ediyo uyuyo galıba, bi de iki gündür azar azar kasılmam var ikisi bir araya gelince endişeleniyorumcanım ara ara benimde az oynadığı günlr oluyor. normalde baya hareketli olunca az hareket edince endişe ediyoruz ama korkma arada tembelleşiyorlsr galibaa
Maşallah canım bebeğine büyüyor tosuncuklar :))1750 dedi kuzu kilosu için boyu bilmiyorum kağıt vermedi
Anca eve attık kendimizi
Canım 30 haftadan sonra benimki de duruldu eskisi gibi sert sürekli tekmeler yok. Yer değişir gibi , kayar gibi oluyor daha seyrek şekilde. Alanları daraldi büyük ihtimalle sebep buKızlar benim bıcırık 2_3 gündür az hareket ediyo gün içinde önceden nasıl tepıklıyodu hiç durmuyordu şimdi bi kaç ufak hareket yapıyo ara ara niye oluyo ki acaba fikri olan var mı
Inşallah büyüdükleri içindir cnm anne olmak böyle bişey hep endişe ediyoruzCanım 30 haftadan sonra benimki de duruldu eskisi gibi sert sürekli tekmeler yok. Yer değişir gibi , kayar gibi oluyor daha seyrek şekilde. Alanları daraldi büyük ihtimalle sebep bu
Makat duruşa geçmiş canım. Ben Zaten biraz anlamıştım alta vuruyordu sertçe çünkü. Çok değil döneli 2-3 gün olmuştur anca.A April wind canım takip edemedim eski sayfalardan ama iyi haberlerle gelmişsin sanırım çok sevindim :)
Peki senin minnoş hâlâ yan mı duruyormuş? Ne dedi doktor ?
Sağol kuzum evet büyüyor sıpalarMaşallah canım bebeğine büyüyor tosuncuklar :))
Aslında arkadaşımla konuştuğumda söylemişti canım ebe kendisi , benim bebek yan duruyor demiştim bu saatten sonra dönse bile makat duruşa geçer büyük ihtimalle demişti. Demekki doğruluk payı varmış.. bakalım bende bir iki güne gidicem bizim beyfendi ne pozisyonda anlayacagiz :)Makat duruşa geçmiş canım. Ben Zaten biraz anlamıştım alta vuruyordu sertçe çünkü. Çok değil döneli 2-3 gün olmuştur anca.
Ben Zaten Doğum pozisyonuna gelsin istemiyorum normal Doğuma falan zorlarlar benim için zor olur o psikoloji ile. Ters kalır inşallah böyle :) Gerçi yapılmaz dediler ama ne olur ne olmaz.
Sağol kuzum evet büyüyor sıpalar
Olabilir kuzum benim kardeşimde yan durdu durdu sonra bi baktık makat duruşa geçmiş :)Aslında arkadaşımla konuştuğumda söylemişti canım ebe kendisi , benim bebek yan duruyor demiştim bu saatten sonra dönse bile makat duruşa geçer büyük ihtimalle demişti. Demekki doğruluk payı varmış.. bakalım bende bir iki güne gidicem bizim beyfendi ne pozisyonda anlayacagiz :)
Cnm 1 hafta gerilik bence önemli değil. Takma bunu kafana.bende çok zayıf bayagi geri sandım. Kuzun iyi masallah sen de iyi ol.bende yattim ama uyku ttmuyor yarın ne diyecek bakalım. Artık plesanta yukarı çıkmaz ama inş en kötüsünü yaşamayız.Kizlar iyi geceler hepinize ❤
Aksam annemlere gectik orda yazamadim kusura bakmayin. Merak edenler olmus hepinizden Allah razi olsun canlarim iyi ki varsiniz ❤
Doktor randevumuz ayni gecti gerilik hala devam ediyor degerleri dusuknormalde 30+5 im ama ultrasonda 29 haftalik gorunuyor. Doktor duzenli dinlenemiyor musun dedi. Bende bakkala bile gitmedigimi, surekli evde yattigimi soyledim yetersiz buldu. Daha cok yatacaksin dedi. Rahim boyunu olctu ama bana soylemedi sanirim daha da kisaldi cunku iyi olsa normal derdi hic yorum yapmadan dinlen dedi. Pekmez vs ictigimi neden hala kilosunun ve gelisiminin dusuk kaldigini sordum pekmez bebege kilo aldirmaz yine tek caren dinlenmek dedi. Haftaya tip fakultesinde ayrintili ultrson icin gun verdi. On gun sonra da bana gel dedi. İki uc haftalik kontrollerim on gune dustu. @melekci Bebegim Annem ve ben ustune basa basa plasentayi sorduk hala tam kapatiyormus ama dogumda sikinti olur olmaz hicbir yorum yapmadi. 36 yi gorur muyum dedim ona da birsey demedi. Tansiyonumu olctu 14.5/9 cikti. Surekli boyle oldugunu korktugumu soyledim. Tansiyon yuzunden de bebek beslenemez. Tuzsuz yemeye gayret goster dedi ilac vs yazmadi. Babamla annem de ilk defa yanimizda gelmislerdi duyunca cok uzulduler. Onlar uzulunce ben iki kati uzuldum Neden oluyor bu gerilik anlamis degilim. Durum bundan ibaret kizlar bakalim ayrintilida ne cikacak Allah buyuk...
Bariz bir şekilde azaldı hareketi.
O saymayı bir türlü beceremedim canım.. :)
Birde bi başlıyor pıt pıt atıyor böyle, 2-3 dk hatta daha fazla devam ediyor. Günde 2-3 kez oluyor. Sanırım bu hıçkırık oluyor.. Yarın doktor kontrolüm var hepsini soracağım artık.
Acayip bir heyecan var..
Evet canım sen önde gidiyor demiştin biz istikrarımızı bozmadan ilerliyoruz haftamızla uyumlu olarak :)
Valla öldüm bel ağrısından tekrar yan dönmek istedim 5 dk kaldı diye izin vermediler
Artık ağırlık yapıyor bebiş. geri döndü ağrılar falan
Gittik kuzum şükür her şey yolunda3 hafta sonra dedi bir dahaki kontrole. Dönmemiş daha kızım bakalım 3 hafta içinde dönecek mi :)
Tsh 3,5’tan 3,2’ye düşmüş ama 3’ün altına çeksek iyi olur kilo artışın olacak yükselebilir dedi ilacın dozunu artırdı dahiliyeci.
Eşim izne ayrıldı da pek giremiyorum o yüzden
Kızlarrr taşım düştü kuş gibi hafifledim :)
Ben geldiiimm
Dönüşüm bir göbüş fotosuyla olsun
Kırpınca pek bir şeye benzemiyor ama idare edin teyzeleri
Kızlar bunlar da eltimin kendi el emeği hediyeleri
Yeleği de annem dikti ve süsledi, lohusayken sıcak tut kendini dedi
İyi akşamlar kızlar
Okuyorum ama yazamadım bi türlü malum annem geldi gündüz bide iş olunca okuyup okuyup çıkıyorum. Yarın bizimde kontrolümüz var ne durumda bakalım annesinin minnakı
Kizlar iyi geceler hepinize ❤
Aksam annemlere gectik orda yazamadim kusura bakmayin. Merak edenler olmus hepinizden Allah razi olsun canlarim iyi ki varsiniz ❤
Doktor randevumuz ayni gecti gerilik hala devam ediyor degerleri dusuknormalde 30+5 im ama ultrasonda 29 haftalik gorunuyor. Doktor duzenli dinlenemiyor musun dedi. Bende bakkala bile gitmedigimi, surekli evde yattigimi soyledim yetersiz buldu. Daha cok yatacaksin dedi. Rahim boyunu olctu ama bana soylemedi sanirim daha da kisaldi cunku iyi olsa normal derdi hic yorum yapmadan dinlen dedi. Pekmez vs ictigimi neden hala kilosunun ve gelisiminin dusuk kaldigini sordum pekmez bebege kilo aldirmaz yine tek caren dinlenmek dedi. Haftaya tip fakultesinde ayrintili ultrson icin gun verdi. On gun sonra da bana gel dedi. İki uc haftalik kontrollerim on gune dustu. @melekci Bebegim Annem ve ben ustune basa basa plasentayi sorduk hala tam kapatiyormus ama dogumda sikinti olur olmaz hicbir yorum yapmadi. 36 yi gorur muyum dedim ona da birsey demedi. Tansiyonumu olctu 14.5/9 cikti. Surekli boyle oldugunu korktugumu soyledim. Tansiyon yuzunden de bebek beslenemez. Tuzsuz yemeye gayret goster dedi ilac vs yazmadi. Babamla annem de ilk defa yanimizda gelmislerdi duyunca cok uzulduler. Onlar uzulunce ben iki kati uzuldum Neden oluyor bu gerilik anlamis degilim. Durum bundan ibaret kizlar bakalim ayrintilida ne cikacak Allah buyuk...
Cnm 1 hafta gerilik bence önemli değil. Takma bunu kafana.bende çok zayıf bayagi geri sandım. Kuzun iyi masallah sen de iyi ol.bende yattim ama uyku ttmuyor yarın ne diyecek bakalım. Artık plesanta yukarı çıkmaz ama inş en kötüsünü yaşamayız.
Teşekkür ederiz kuzumm, sağlıklı olsun da dönmezse de sorun değil ona göre doğum şekli belli olacak hangisi hayırlı olacaksa öyle olsunBenimde oyle canım günde 2-3dk hareketlik hissediyorum ama 5-6 defa. Senin bebişim haftası önde olduğu için yeri dardır. Yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallah kuzum
Öyle kuzum artık hareket ettikçe ağrılar sancılar yalancı doğum sancılar vs olacak mümkün olduğunca dinlenmek lazım
Gözün Aydın canım maşallah kuzunaUmarım döner prenses ama dönmesede sorun değil iyi olsunda
Geçmiş olsun kuzum rahatlamışsındır. Maşallah göbüşe
Kocaman olmuşsunuz maşallah kuzum
Çok güzeller canım. Eltin de çok düşünceliymiş
Güzel haberlerle gelirsin inşallah kuzum
Merak etmiştim seni canım.
Gelişim geriliği çokta fazla değil sanırım. Rahim boyu için bence kısalmış olsa söylerdi çünkü muhtemelen iğne önerirdi çiğer geliştirici için. Kontrollerin sıklaşmış en azından için rahat olurSana tavsiyem evde yanlız kalmaktan stres yaptığını düşünüyorum annenlerde kalsan doğuma kadar ? Onlar ilgilense seninle yediğini ayağına getirse götürse. Pekmez kilo yapmaz bebeğe canım, süt ürünleri tüketmen lazım her sabah 2 yumurta yemen lazım birde sol tarafına yatacaksın sırt üstü yada sağ değil. Rabbim yardımcın olsun.
Kemence kuzu seninde kontrollün vardı ne dediler ?
İnş cnm.kız kardesim ve eşimle gidecektim kaynanamda gelecekmis sen herseyi konusamazsin bende gelecem demis eşim e yarın Cümbür Cemaat ordayızCanım yarın ki kontrollün güzel geçer inşallah
Ah canım benim kontrolüm her gün var fakat ben son bakıldığında kiloya bebek 12 gün geriden geliyorduBenimde oyle canım günde 2-3dk hareketlik hissediyorum ama 5-6 defa. Senin bebişim haftası önde olduğu için yeri dardır. Yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallah kuzum
Öyle kuzum artık hareket ettikçe ağrılar sancılar yalancı doğum sancılar vs olacak mümkün olduğunca dinlenmek lazım
Gözün Aydın canım maşallah kuzunaUmarım döner prenses ama dönmesede sorun değil iyi olsunda
Geçmiş olsun kuzum rahatlamışsındır. Maşallah göbüşe
Kocaman olmuşsunuz maşallah kuzum
Çok güzeller canım. Eltin de çok düşünceliymiş
Güzel haberlerle gelirsin inşallah kuzum
Merak etmiştim seni canım.
Gelişim geriliği çokta fazla değil sanırım. Rahim boyu için bence kısalmış olsa söylerdi çünkü muhtemelen iğne önerirdi çiğer geliştirici için. Kontrollerin sıklaşmış en azından için rahat olurSana tavsiyem evde yanlız kalmaktan stres yaptığını düşünüyorum annenlerde kalsan doğuma kadar ? Onlar ilgilense seninle yediğini ayağına getirse götürse. Pekmez kilo yapmaz bebeğe canım, süt ürünleri tüketmen lazım her sabah 2 yumurta yemen lazım birde sol tarafına yatacaksın sırt üstü yada sağ değil. Rabbim yardımcın olsun.
Kemence kuzu seninde kontrollün vardı ne dediler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?