Mini miniii aklım hep şendeydi hiç canını sıkma doktor gerçekten olumsuzluk sezse ciğer geliştirici önerirdi ben hayıelısı ise haftaya yapacam ciğer geliştirici evrene pozitif Mesajlar yollayalımKizlar iyi geceler hepinize ❤
Aksam annemlere gectik orda yazamadim kusura bakmayin. Merak edenler olmus hepinizden Allah razi olsun canlarim iyi ki varsiniz ❤
Doktor randevumuz ayni gecti gerilik hala devam ediyor degerleri dusuknormalde 30+5 im ama ultrasonda 29 haftalik gorunuyor. Doktor duzenli dinlenemiyor musun dedi. Bende bakkala bile gitmedigimi, surekli evde yattigimi soyledim yetersiz buldu. Daha cok yatacaksin dedi. Rahim boyunu olctu ama bana soylemedi sanirim daha da kisaldi cunku iyi olsa normal derdi hic yorum yapmadan dinlen dedi. Pekmez vs ictigimi neden hala kilosunun ve gelisiminin dusuk kaldigini sordum pekmez bebege kilo aldirmaz yine tek caren dinlenmek dedi. Haftaya tip fakultesinde ayrintili ultrson icin gun verdi. On gun sonra da bana gel dedi. İki uc haftalik kontrollerim on gune dustu. @melekci Bebegim Annem ve ben ustune basa basa plasentayi sorduk hala tam kapatiyormus ama dogumda sikinti olur olmaz hicbir yorum yapmadi. 36 yi gorur muyum dedim ona da birsey demedi. Tansiyonumu olctu 14.5/9 cikti. Surekli boyle oldugunu korktugumu soyledim. Tansiyon yuzunden de bebek beslenemez. Tuzsuz yemeye gayret goster dedi ilac vs yazmadi. Babamla annem de ilk defa yanimizda gelmislerdi duyunca cok uzulduler. Onlar uzulunce ben iki kati uzuldum Neden oluyor bu gerilik anlamis degilim. Durum bundan ibaret kizlar bakalim ayrintilida ne cikacak Allah buyuk...
Teşekkür ederiz kuzumm, sağlıklı olsun da dönmezse de sorun değil ona göre doğum şekli belli olacak hangisi hayırlı olacaksa öyle olsun
İnş cnm.kız kardesim ve eşimle gidecektim kaynanamda gelecekmis sen herseyi konusamazsin bende gelecem demis eşim e yarın Cümbür Cemaat ordayız
Ah canım benim kontrolüm her gün var fakat ben son bakıldığında kiloya bebek 12 gün geriden geliyordusonra her gün bakalım bakalım dedim doktor da bana kiloya her Dk bakılmaz en az iki üç haftada bir bakılır dedi ben Allah’a sığındım başka bi çarem gerçekten yok aylardır böyleyim Allah daha kötüsünden korusun
Bende bilmiyorum valla en zson bir dr senin hastanede yatman felan gerekiyordu dedi yatırırsa yat felan diyordu bakalım yarın ne diyecek zaten elimde başka dr seçeneği yok oda gidecek elden..Öyle tabi canım başaşağa olup son anda sezaryene giren var son ana kadar ne olacağını kimse bilemez
Oy maşallah canımbaya kalabalık olacaksınız. Kaynanan ne konuşacakmış ki ?
Anladım kuzm üzülme doktorun haklı hergün kontrol edilmez an az 2 hafta lazım. Rabbim yardımcın olsun. İçinş ferah tut
Bende bilmiyorum valla en zson bir dr senin hastanede yatman felan gerekiyordu dedi yatırırsa yat felan diyordu bakalım yarın ne diyecek zaten elimde başka dr seçeneği yok oda gidecek elden..
Kizlar iyi geceler hepinize ❤
Aksam annemlere gectik orda yazamadim kusura bakmayin. Merak edenler olmus hepinizden Allah razi olsun canlarim iyi ki varsiniz ❤
Doktor randevumuz ayni gecti gerilik hala devam ediyor degerleri dusuknormalde 30+5 im ama ultrasonda 29 haftalik gorunuyor. Doktor duzenli dinlenemiyor musun dedi. Bende bakkala bile gitmedigimi, surekli evde yattigimi soyledim yetersiz buldu. Daha cok yatacaksin dedi. Rahim boyunu olctu ama bana soylemedi sanirim daha da kisaldi cunku iyi olsa normal derdi hic yorum yapmadan dinlen dedi. Pekmez vs ictigimi neden hala kilosunun ve gelisiminin dusuk kaldigini sordum pekmez bebege kilo aldirmaz yine tek caren dinlenmek dedi. Haftaya tip fakultesinde ayrintili ultrson icin gun verdi. On gun sonra da bana gel dedi. İki uc haftalik kontrollerim on gune dustu. @melekci Bebegim Annem ve ben ustune basa basa plasentayi sorduk hala tam kapatiyormus ama dogumda sikinti olur olmaz hicbir yorum yapmadi. 36 yi gorur muyum dedim ona da birsey demedi. Tansiyonumu olctu 14.5/9 cikti. Surekli boyle oldugunu korktugumu soyledim. Tansiyon yuzunden de bebek beslenemez. Tuzsuz yemeye gayret goster dedi ilac vs yazmadi. Babamla annem de ilk defa yanimizda gelmislerdi duyunca cok uzulduler. Onlar uzulunce ben iki kati uzuldum Neden oluyor bu gerilik anlamis degilim. Durum bundan ibaret kizlar bakalim ayrintilida ne cikacak Allah buyuk...
Canım benim inşallah hepimiz hakkında en hayırlısı neyse o olur.. rabbim güzel haberlerle inizi ferahlatsın inşallahCnm 1 hafta gerilik bence önemli değil. Takma bunu kafana.bende çok zayıf bayagi geri sandım. Kuzun iyi masallah sen de iyi ol.bende yattim ama uyku ttmuyor yarın ne diyecek bakalım. Artık plesanta yukarı çıkmaz ama inş en kötüsünü yaşamayız.
Ah canım benim kontrolüm her gün var fakat ben son bakıldığında kiloya bebek 12 gün geriden geliyordusonra her gün bakalım bakalım dedim doktor da bana kiloya her Dk bakılmaz en az iki üç haftada bir bakılır dedi ben Allah’a sığındım başka bi çarem gerçekten yok aylardır böyleyim Allah daha kötüsünden korusun
Günaydın kızlar
Her sabah aklıma takılan bir soru var
Hamileyken sola yatın, sırtüstü yatmak iyi değil gibi şeyler söyleniyor ya bunları ne kadar ciddiye almalıyız
Ben yatağa girince sola yatıyorum ama gece ne zaman uyansam sırtüstü yatmış şekilde oluyorum
Acaba farkında olmadan bebeğime zarar mı veriyorum
Bu arada nts de ilk yan Sonra düz yatırdılar 1 kere kasılmam oldu belim koptu öyle yatarken çok rahatsız oldum
Ama anlamadım kağıttan birşey doktorda normal dedi iyi çıkmış dedi.
Tsh meselesini de sordum 3,5 normal dedi gerek duymadı dahiliyeye vs göndermeye.
Sağol bebişim
Bende şaşırdım normalde 32den sonra falan nst sokuyorlar sanıyordum doktora göre değişiyor da olabilir ama dediğin gibi:)
Ama tahminimce artık gittiğimiz bir sonraki kontrollerde almaya nst çekmeye başlarlar.
Kızlarrr taşım düştü kuş gibi hafifledim :)
Ben geldiiimm
Dönüşüm bir göbüş fotosuyla olsun
Kırpınca pek bir şeye benzemiyor ama idare edin teyzeleri
Kızlar bunlar da eltimin kendi el emeği hediyeleri
Yeleği de annem dikti ve süsledi, lohusayken sıcak tut kendini dedi
En sonunda hastane çantasını hazırladım kızlarvalla rüyalarıma giriyordu acilen doğuma gidiyorum ama hazırlık yok diye.. kafam rahat etti gerçekten
Kizlar iyi geceler hepinize ❤
Dün doktorum ben sormadan söyledi bunu canım :) sırt üstü yatma sola ya da sağa yat dedi. Bazen gece kalktığımda sırt üstü uyanıyorum yastıkla destekleyim mi sırtımı dedim o kadardan bişey olmaz bişey yapmana gerek yok onun için dediGünaydın kızlar
Hamileyken sola yatın, sırtüstü yatmak iyi değil gibi şeyler söyleniyor ya bunları ne kadar ciddiye almalıyız
Ben yatağa girince sola yatıyorum ama gece ne zaman uyansam sırtüstü yatmış şekilde oluyorum
Günaydın kızlar
Sıra biz deEn sonunda hastane çantasını hazırladım kızlarvalla rüyalarıma giriyordu acilen doğuma gidiyorum ama hazırlık yok diye.. kafam rahat etti gerçekten
Bende hala göbekten yapıyorum hatta doktorum artık bebek iyi ce yukarı çıktı daha aşağılara vurabilirsin dedi ve göbeğimin dört parmak solu yada dağı bu okadarda aşağısına vuruyorum ki hiç açılmıyor ve morarmiyo.Ben de hala göbekten yapıyorum. Sonuna kadar da öyle yapicam en rahat irfan yapıyorum. İğnenin bebeğe rahime teması zararı mümkün değil bence cilt altı iğne ucu kısa. Doktor da görüyor morlukları hiç artık göbekten yapma demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?