2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Mini miniii aklım hep şendeydi hiç canını sıkma doktor gerçekten olumsuzluk sezse ciğer geliştirici önerirdi ben hayıelısı ise haftaya yapacam ciğer geliştirici evrene pozitif Mesajlar yollayalım

Teşekkür ederiz kuzumm, sağlıklı olsun da dönmezse de sorun değil ona göre doğum şekli belli olacak hangisi hayırlı olacaksa öyle olsun

Öyle tabi canım başaşağa olup son anda sezaryene giren var son ana kadar ne olacağını kimse bilemez

İnş cnm.kız kardesim ve eşimle gidecektim kaynanamda gelecekmis sen herseyi konusamazsin bende gelecem demis eşim e yarın Cümbür Cemaat ordayız

Oy maşallah canım baya kalabalık olacaksınız. Kaynanan ne konuşacakmış ki ?

Anladım kuzm üzülme doktorun haklı hergün kontrol edilmez an az 2 hafta lazım. Rabbim yardımcın olsun. İçinş ferah tut

Bende bilmiyorum valla en zson bir dr senin hastanede yatman felan gerekiyordu dedi yatırırsa yat felan diyordu bakalım yarın ne diyecek zaten elimde başka dr seçeneği yok oda gidecek elden..

Bende bilmiyorum valla en zson bir dr senin hastanede yatman felan gerekiyordu dedi yatırırsa yat felan diyordu bakalım yarın ne diyecek zaten elimde başka dr seçeneği yok oda gidecek elden..

Doktor yat diyorsa bir bildiği vardır yat canım. Bazen doktorlar açık sözlü oldukları için onlara kızıyoruz ama aslında iyi yapıyorlar. Gerçeği bilmek daha iyi en azından hazırlıklı oluyorsun.

Kuzum benim kesinlikle dayanacak kuzumuz merak etme.. sen de güçlü oll. Bana kalırsa da beklediklerinden de erken gelme ihtimali olsaydı kesinlikle iğne fln yaparlardı. Bazı doktorlr mıymıy oluyor ağzından cımbızla laf alıyorsun ama onlar mesleklerini riske atmazlar. Kesinlikle tedbir alırlar. Demek ki hemüz tedbirlik bir durumda değilsin bebeğim. Dedikleri gibi abartılacak kdr çok değil gerilik de.. üzülme sakın kuzum

Canım benim inşallah hepimiz hakkında en hayırlısı neyse o olur.. rabbim güzel haberlerle inizi ferahlatsın inşallah

Amin kuzucum. Gerçekten iki haftalık gerilik bile normal diye okuyorum ben hep. Üzülmeyin nolur. Hepimizin zaten elinden geleni yapıp tevekkül etmekten başka ne çaresi var ki? Siz de öyle yapıyorsunuz.. gönlünüzü ferah tutun nolur.

Günaydın kızlar

Her sabah aklıma takılan bir soru var
Hamileyken sola yatın, sırtüstü yatmak iyi değil gibi şeyler söyleniyor ya bunları ne kadar ciddiye almalıyız

Ben yatağa girince sola yatıyorum ama gece ne zaman uyansam sırtüstü yatmış şekilde oluyorum
Acaba farkında olmadan bebeğime zarar mı veriyorum

bana da öyle yaptılar. sol tarafa yatarak durmam gerekiyormuş ama kalp atışını az duyunca sağ tarafa yattım o zaman daha iyi geldi ses. bundan sonra artık her kontrolde nst, tansiyon ve kilo takibi bizi bekler....

Kızlarrr taşım düştü kuş gibi hafifledim :)
Ben geldiiimm

Dönüşüm bir göbüş fotosuyla olsun

Kırpınca pek bir şeye benzemiyor ama idare edin teyzeleri

gözünaydın canım çok şükür düşürebilmişsin.

Kızlar bunlar da eltimin kendi el emeği hediyeleri

Yeleği de annem dikti ve süsledi, lohusayken sıcak tut kendini dedi

MaşaALLAH çok güzel yağmış güle güle kullansın bebişin.

En sonunda hastane çantasını hazırladım kızlar valla rüyalarıma giriyordu acilen doğuma gidiyorum ama hazırlık yok diye.. kafam rahat etti gerçekten

ben de :) bi tek emzik biberon kaldı...onun dışındakileri koydum. sanki gidecekmişim gibi her an

canım 1 hafta geriliği sorun etme bi bakmışsın son haftalarda toparlamış
ayrıca doktorlar her zaman en kötüsünü söylediğinden, bence senin de doktorun olası kötü bi durum olsaydı söylerdi. dinlen dediyse dinlen canım. muz bal ceviz tüket bol bol. tansiyon çok önemli, bence stres yapıyorsun ondan yüksek çıkıyor. bi de evde kendin her gün tansiyonu ölç. belki muayene oldun diye yükseldi. bende de olur öyle ara sıra.

heyecan yapınca vücudumuzun dengesi şaşıyor. Rabbim yardımcın olsun. ben inanıyorum burada herkes bebişine kavuşacak çok güzel fotolar paylaşacağız.

Dün doktorum ben sormadan söyledi bunu canım :) sırt üstü yatma sola ya da sağa yat dedi. Bazen gece kalktığımda sırt üstü uyanıyorum yastıkla destekleyim mi sırtımı dedim o kadardan bişey olmaz bişey yapmana gerek yok onun için dedi

atanamayanogretmen canım artık bebeğin rahatsız olduğu anlatı hissedersin diye düşünüyorum. Zaten çok farklı tepkiler veriyorlar her birinde.. benim ki mesela gürültüden hiç hoşlanmıyor sanki kasım kasım kasılıyor.. ya da müzik açtığımda yemek yediği kdr keyifli hareket ediyor- özellikle hareketli müzik, klasik ve ilgiç bir şekilde bağlama sesine- gibi gibiii. Ben halaaa çoğunlukla yüzüstü yatıyorum. Tamam bütün yük karnımda değil hafif sola ya da sağa dönüğüm ama yüzüstü yanii... ve once bir yerini ayarliyor sonra bir iki dk icinde sakinliyor.. sonra uyuyoruz.. eger bakiyorum sakinlemiyor pozisyon degistiriyorum.

Ben de genelde sağa yatıyorum sol çok nadir

En sonunda hastane çantasını hazırladım kızlar valla rüyalarıma giriyordu acilen doğuma gidiyorum ama hazırlık yok diye.. kafam rahat etti gerçekten
Sıra biz de
Minik hurçlar aldım grup grup koymak için her şey hazır temiz utulenip yerleşecek sadece de fermanın yok

Bende hala göbekten yapıyorum hatta doktorum artık bebek iyi ce yukarı çıktı daha aşağılara vurabilirsin dedi ve göbeğimin dört parmak solu yada dağı bu okadarda aşağısına vuruyorum ki hiç açılmıyor ve morarmiyo.

Nasıl yatıldığından bahsedilmiş ben sağa veya sola hiç yatamıyorum yattığım zaman nefesim kesiliyo kalbim carpıyo hemen sola yatıyorum ,en fazla 1 dk yatıyorum sağ ve sırt üstü dayanamıyorum, kalbe giden büyük damarlar sağ bacaktan kalbe geçtiği için sağa yatmayı önermiyolar,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…