- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.824
- 83
Maşallah canımKızlaarrrr kontrolden çıktım.. Çooook güzel haberler aldım..
Plesenta previa artık yok, tamamen yukarı çıkmış.
Nst ve tahlillerimiz güzel çıktı.
Bebişim iri bir bebekmiş, 3 hafta önden gidiyormuş, bu yüzden sezeryan olabilirmiş.
Maşaallah tosun gibi dedi.
12 kilo almışım ama ne yeyip içtiysem bebeğe yaramış hep..
Hiçbir sorunumuz yokmuş.Maşaallah bize..
Darısı herkesin başına inşaallah..
MaşallahKızlaarrrr kontrolden çıktım.. Çooook güzel haberler aldım..
Bebişim iri bir bebekmiş, 3 hafta önden gidiyormuş, bu yüzden sezeryan olabilirmiş.
2850 gram olmuş tosunumMaşallah canım
Şeker var mıydı genetik mi acaba 3 hafta tosuncuk
Aynen canım sağ Salim vaktinde doğsun da..Maşallah
Sağlıkla sıhhatle olsun da normal sezeryan hiç önemli değil
Kızlaarrrr kontrolden çıktım.. Çooook güzel haberler aldım..
Ay bende çıkıp hurç almaya üşendim :) kendi kıyafet ve camasirlarimi bir poşet yaptım. Bebisin yedek battaniye ve kıyafetlerini ayrı bir poşet yaptım valizin en altına koydum. En üste bir poşete de doğumdan sonra ilk giyilecek hastane çıkışını ve bir tane bebek bezini koydum ustlerine de yazdım tabi.Sıra biz de
Minik hurçlar aldım grup grup koymak için her şey hazır temiz utulenip yerleşecek sadece de fermanın yok
Kızlaarrrr kontrolden çıktım.. Çooook güzel haberler aldım..
Kilosu, vücut yapısı iriymiş canım.Gözün aydın canım maşallah
34 haftalıktın değilmi sen ? Haftana göre kilosu normal aslında 3 hafta önde derken ne kastediliyor acaba canım ?
Kilosu, vücut yapısı iriymiş canım.
Gelişimi 3 hafta önde gidiyor, iri bir bebek dedi.
Ben şuan 33+5'im, bebek 36+4 haftalık gözüküyor dedi.
Kalsiyum ve balık yağı kullanıyordum, bıraktırdı. Kan ilacımı da 2 güne bir al dedi. Yediklerim yetiyormuş.
ay kuzu cok sevindim sizin adınıza. Masallah sizeKızlaarrrr kontrolden çıktım.. Çooook güzel haberler aldım..
Bendede hafif çıkmış yine geçmiyor geçmiyor monurol yazdı almadım onun yerine kontrol ettiricem haftaya tekrarKızlar enfeksiyon var yine bendekadın doğumu aradım boşuna gelme direkt eczaneden fitil al dedi akşam üstü eşime aldıracam. Her 2 haftada 1 enfeksiyon mu olur insan ya bıktım vallah
Hassas bir yapın var demek ki canım, ilaçlar haricinde beyaz çamaşır kullanmaya çalış. Ayrica yıka kendi çamaşırlarını ve utulemeden giyme. Atlatirsin inşallah hemen.Kızlar enfeksiyon var yine bendekadın doğumu aradım boşuna gelme direkt eczaneden fitil al dedi akşam üstü eşime aldıracam. Her 2 haftada 1 enfeksiyon mu olur insan ya bıktım vallah
Bendede hafif çıkmış yine geçmiyor geçmiyor monurol yazdı almadım onun yerine kontrol ettiricem haftaya tekrar
Hassas bir yapın var demek ki canım, ilaçlar haricinde beyaz çamaşır kullanmaya çalış. Ayrica yıka kendi çamaşırlarını ve utulemeden giyme. Atlatirsin inşallah hemen.
Gözün aydın canım çok sevindim plesentanın yukarı çıkmasına :)Kızlaarrrr kontrolden çıktım.. Çooook güzel haberler aldım..
Geçmiş olsun kuzumKızlar enfeksiyon var yine bendekadın doğumu aradım boşuna gelme direkt eczaneden fitil al dedi akşam üstü eşime aldıracam. Her 2 haftada 1 enfeksiyon mu olur insan ya bıktım vallah
Masallah bebisine ,gozun aydinKilosu, vücut yapısı iriymiş canım.
Gelişimi 3 hafta önde gidiyor, iri bir bebek dedi.
Ben şuan 33+5'im, bebek 36+4 haftalık gözüküyor dedi.
Kalsiyum ve balık yağı kullanıyordum, bıraktırdı. Kan ilacımı da 2 güne bir al dedi. Yediklerim yetiyormuş.
Bendede hafif çıkmış yine geçmiyor geçmiyor monurol yazdı almadım onun yerine kontrol ettiricem haftaya tekrar
Gecmis olsun kizlar ,dikkat edin kendinizeKızlar enfeksiyon var yine bendekadın doğumu aradım boşuna gelme direkt eczaneden fitil al dedi akşam üstü eşime aldıracam. Her 2 haftada 1 enfeksiyon mu olur insan ya bıktım vallah
Gözün aydın canım çok sevindim plesentanın yukarı çıkmasına :)
Maşallah bebişe de
Geçmiş olsun kuzum
Gecmis olsun kizlar ,dikkat edin kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?