2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlaarrrr kontrolden çıktım.. Çooook güzel haberler aldım..
Plesenta previa artık yok, tamamen yukarı çıkmış.
Nst ve tahlillerimiz güzel çıktı.
Bebişim iri bir bebekmiş, 3 hafta önden gidiyormuş, bu yüzden sezeryan olabilirmiş.
Maşaallah tosun gibi dedi.
12 kilo almışım ama ne yeyip içtiysem bebeğe yaramış hep..
Hiçbir sorunumuz yokmuş. Maşaallah bize..
Darısı herkesin başına inşaallah..

Maşallah canım
Şeker var mıydı genetik mi acaba 3 hafta tosuncuk

Maşallah
Sağlıkla sıhhatle olsun da normal sezeryan hiç önemli değil

Maşallah canım
Şeker var mıydı genetik mi acaba 3 hafta tosuncuk
2850 gram olmuş tosunum
Doktorda şüphelendi hemen tahliller yaptı tekrar.
Bugün ki ve eski tahlillere tekrar baktı. Yok şekerimiz filan, Allah'a şükür.. :)
Yediğin yaramış dedi sadece.

Maşallah
Sağlıkla sıhhatle olsun da normal sezeryan hiç önemli değil
Aynen canım sağ Salim vaktinde doğsun da..

Gözün aydın canım maşallah
34 haftalıktın değilmi sen ? Haftana göre kilosu normal aslında 3 hafta önde derken ne kastediliyor acaba canım ?

Sıra biz de
Minik hurçlar aldım grup grup koymak için her şey hazır temiz utulenip yerleşecek sadece de fermanın yok
Ay bende çıkıp hurç almaya üşendim :) kendi kıyafet ve camasirlarimi bir poşet yaptım. Bebisin yedek battaniye ve kıyafetlerini ayrı bir poşet yaptım valizin en altına koydum. En üste bir poşete de doğumdan sonra ilk giyilecek hastane çıkışını ve bir tane bebek bezini koydum ustlerine de yazdım tabi.
Ekstra götüreceğim bebek bezini paketten çıkarttım kullanabileceğimiz kadarını streçe sardım attım çantaya, alt açma bezi de paketi çok olurdu içinden aldım çantaya attım. Artık inşallah doğru yapmisimdir :) şimdi aklıma geldi bak kendime yazma koymayı unuttum

gözün aydın canım çok sevindim maşallah bebişi de çok güzel beslenmiş. darısı tüm bebişlere olsun. sezeryan olsun canım ne olacak sen ve bebek iyi olsun gerisi önemli değil.

Gözün aydın canım maşallah
34 haftalıktın değilmi sen ? Haftana göre kilosu normal aslında 3 hafta önde derken ne kastediliyor acaba canım ?
Kilosu, vücut yapısı iriymiş canım.
Gelişimi 3 hafta önde gidiyor, iri bir bebek dedi.
Ben şuan 33+5'im, bebek 36+4 haftalık gözüküyor dedi.
Kalsiyum ve balık yağı kullanıyordum, bıraktırdı. Kan ilacımı da 2 güne bir al dedi. Yediklerim yetiyormuş.

Anladım canım maşallah Kalsiyum ve balık yağını ilaç şeklinde mi alıyordun ? Bunu doktor mu veriyor sana ?
Ben hiç vitamin kullanmadım geçen sefer tüm tahliler güzel çıktı hatta doktor dedi takviye mi alıyorsun yok dedim o zaman gayet iyi besleniyorsun dedi adam ne yediğimi bilse bayılır

ay kuzu cok sevindim sizin adınıza. Masallah size

Kızlar enfeksiyon var yine bende kadın doğumu aradım boşuna gelme direkt eczaneden fitil al dedi akşam üstü eşime aldıracam. Her 2 haftada 1 enfeksiyon mu olur insan ya bıktım vallah
Bendede hafif çıkmış yine geçmiyor geçmiyor monurol yazdı almadım onun yerine kontrol ettiricem haftaya tekrar

Kızlar enfeksiyon var yine bende kadın doğumu aradım boşuna gelme direkt eczaneden fitil al dedi akşam üstü eşime aldıracam. Her 2 haftada 1 enfeksiyon mu olur insan ya bıktım vallah
Hassas bir yapın var demek ki canım, ilaçlar haricinde beyaz çamaşır kullanmaya çalış. Ayrica yıka kendi çamaşırlarını ve utulemeden giyme. Atlatirsin inşallah hemen.

Bendede hafif çıkmış yine geçmiyor geçmiyor monurol yazdı almadım onun yerine kontrol ettiricem haftaya tekrar

Sende kuzu başından beri çekiyorsun çok sıkıldım artık ya

Hassas bir yapın var demek ki canım, ilaçlar haricinde beyaz çamaşır kullanmaya çalış. Ayrica yıka kendi çamaşırlarını ve utulemeden giyme. Atlatirsin inşallah hemen.

Teşekkür ederim canım.

Gözün aydın canım çok sevindim plesentanın yukarı çıkmasına :)
Maşallah bebişe de
Geçmiş olsun kuzum

Masallah bebisine ,gozun aydin

Gecmis olsun kizlar ,dikkat edin kendinize

Biz geldik kızlar
Sabah kalk kahvaltı yap duş al kuaföre git derken doktora zor yetiştik. Bu defa baya kalabalıktık ananemiz, teyzemiz, halamız, babaannemiz herkes bize bakıyor
Yine dönmüş sırtını yatıyodu kuzum. Doktorumuz biraz rahatsız etti artık sonra yandan profil verdi. Babanneside küpe alıcam, künye alıcam, bilezik alıcam derken açtı bizim kız suratı1502gr 39cm olmuşuz 29+2yiz bugün 1 hafta kadar önde gidiyor hala dedi. Eğer bizde doğum yaparsan 38.hafta dolduğunda alırız nisanın 22sinin olduğu hafta dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…