2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Maaşallah canım çok sevindim problemin sona ermesine bebişe de ayrıca maaşallah sağlıkla gelsinler de sezeyan hiç önemli değil

Kızlar enfeksiyon var yine bende kadın doğumu aradım boşuna gelme direkt eczaneden fitil al dedi akşam üstü eşime aldıracam. Her 2 haftada 1 enfeksiyon mu olur insan ya bıktım vallah

Geçmiş olsun canım bende de var ama allahtan şimdilik yanma yapmadı bir şey kullanmıyorum sende yanma mı başladı?

Maaşallah canım yüzünü gördünüz mü? Ne güzel bizim kız yeminli resmen göstermiyor yüzünü

Maşallah canım :) herşey yolunda olmasına çok sevindim. Sizin babaanneyi biraz da bize pasla hayrına ne güzel hevesle bekliyor torunu..
Sezeryan olacak dimi doğumun ? Doktor kararı mı , sen mi öyle tercih ettin

Mini miniii aklım hep şendeydi hiç canını sıkma doktor gerçekten olumsuzluk sezse ciğer geliştirici önerirdi ben hayıelısı ise haftaya yapacam ciğer geliştirici evrene pozitif Mesajlar yollayalım

Canim insallah dedigin gibi olur cok saol tatlim. Dr yine sagolsun butun kotu senaryolari yazdi ama care olarak birsey bulamadi. Tansiyonun yuksek ondan beslenemiyor olabilir dedi ama tansiyon ilaci bile yazmadi ki preklamsiye karsi benden idrar tahlili almasi lazimdi. Allaha emanet gidiyoruz bakalim.

Sıpaya bak sen :)
Maşallah annesi

Canim ac, hc, fl 29+0 cikti. 30+5 olmasi gerekiyordu. 11 gun geri hala Kilo olarak da 30+5 de 1400 cikti. O da geriden geliyor. Biliyomusun artik plasentayi dusunmuyorum. Bebegim saglikli olsun tek istegim bu.

Canım inanki hiç belli olmuyor bu sıpalara :)
Kuzeniminde yan duruyordu kafa aşşa dönmüş,normal doğum pozisyonuna geçmiş :)
Kuzum 2 hafta geride-önde olması doktorlar için sorun teşkil etmiyor gayet normal karşılıyorlar.
Benim gerilik seninkinden çok daha fazlaydı öyleyken doktorum olumsuz bir yorumda bulunmadı.
Üzülüp kafana takma senin geriliğin sebebi tam olarak hem plesanta kaynaklı hemde tansiyon yüksekliği,tuzdan kaynaklı.
Geriliği olanlar 0 tuz tüketmişler aradaki fark baya bir kapanmış.
Tuz kan akışını bozup bebeğin beslenmesini bozuyormuş.
Gebelik zehirlenmesine sebep oluyormuş

Valla canim dikkatte ediyorum ama anlamadim artik napacagimi sasirdim. Benim zaten basindan beri geriydi. Notlarima baktim da 20+0 da bile geriden geliyormusuz zamanla gerilik cogalmis. Ben normalde plasentaya odaklandigim icin cok takmiyordum ama son kontrollerde dr un olumsuz olumsuz konusmasi birde ustune cmv mikrobunun cikmasi beni kuskulandirdi. Allah buyuk insallah bir sorun cikmazda saglikla kucagimiza aliriz.

Cuma gününe randevu aldım canım :) akla kara belli olacak bakalım..
aslında yarin veya perşembeye alacaktim dolmuş maalesef. Dün gece çok kasılma oldu mide bulantısı da cabası. Baya zorluyor beni özellikle de geceleri . Gündüz gözlerim sis geziyorum ortada. Bakalım hayirlisi

Maşallah canım kuzucuğa
Kocaman olmuş büyümüş 4 kilo doğcak bu gidişle
Previanın geçmesinede çok sevindim,darısı diğer arkadaşların başına olsun inşallah

Maşallah canım :) herşey yolunda olmasına çok sevindim. Sizin babaanneyi biraz da bize pasla hayrına ne güzel hevesle bekliyor torunu..
Sezeryan olacak dimi doğumun ? Doktor kararı mı , sen mi öyle tercih ettin
Teşekkür ederiz kuzum İlk torun bide bu kadar sene sonra olunca sağolsun çok hevesleniyor. Dün 5 hurç kızın çeyizini getirmiş, davulumuz eksikti Doğumu tüp bebek doktorumda yaparsam kesin sezeryan biz risk almıyoruz dedi. Maddi olarak bizi biraz zorlayacak o yüzden hastaneyle pazarlık içindeyiz. Bu arada ne olur ne olmaz diye başka doktorda bulmuştum arada ona da gidiyorum orada yaparsam o herşey yolunda olursa istiyosan normalde olur diyor. Kafam karıştı iyice napıcam bilemedim

Kızlar enfeksiyon var yine bende kadın doğumu aradım boşuna gelme direkt eczaneden fitil al dedi akşam üstü eşime aldıracam. Her 2 haftada 1 enfeksiyon mu olur insan ya bıktım vallah
Kuzum çok geçmiş olsun.
Hamileliğin vazgeçilmezi malesef enfeksiyonmuş,ablam çok çekti her hafta enfeksiyondan hastanedeydi.
Bende olmamak için arada sırada sirkeli su içiyorum.
Ev yoğurdunun özellikle suyu falan ph değerini dengeliyor aklında olsun canım

Maşallah kuzum kızına
Sizin babanneye herkes talib

Merhaba kızlar bugün ilk defa nst ye girdim ilk seferde cikmadç tekrar gönderdi doktor butun gunum hastahane de geçti resmen size tavsiyem nst ye girmeden muhakkak tok karnına ve su için bol bol benim iyi çıktı nst doktor Ayın 6 sında gel dedi ama ondan önce kanama yada su gelirse hemen gel dedi

O kafa karışıklığı tüm tüp bebek annelerinde oluyor yalnız değilsin :) her doktor farklı konuşuyor çevrede her kafadan farklı ses çıkıyor. Sende ilk çocuk tecrubesizlik yaşıyorsun zaten. Riske atmayalim dediklerinde korku oluyor ister istemez.. Rabbim hakkımızda hayırlı olan doğum şeklini nasip etsin canım

Maşallah kuzum kızına
Sizin babanneye herkes talib
Teşekkür ederiz canım benim Rabbim hepimizin karşısına hayırlı, anlayışlı insanlar çıkarsın.Torunu görünce gaza geldi kadın vaadleri arttırdı da artırdı. Yarın e bebekte biberonlar indirimde hangisinden alacaktık diyor kadın duramıyor.

Maşallah kuzuya canım

Evet canım yanma başladı akşam fitil koyacağım umarım hemen geçer

Teşekkür ederim canımm. Ben ev yoğurdu yiyorum günde 2 çorba kasesi kadar suyunuda koyuyorum neden oluyor ki ya bıktımm

Canım aynı durumu yaşıyoruz ama sen çok kafana takıyorsun.
Stresin ne sana faydası var nede bebeğine.
Ben işk duyduğumda çok kafaya takmıştım 1 hafta falan kendime gelemedim.
Sonra dedim ben ne yapıyorum bu üzüntünün stresin ne bama faydası var nede kızıma dedim.
Ne bulduysam yedim aklına gelecek ne varsa kilo ayayım hiç önemli değil .
Yeterki kızım gelişip aradaki farkı kapatsın diye kendimi resmen besiye çektim :))
Ve olduğumca stresten uzuk durdum hiç düşünmedim kötü bişey olcağını.
16.haftada 4 gün 22.haftada 9gün 26.haftada 14 gün 27.haftada 15gün 29.haftada 17 güne çıkmıştı aradaki fark.
En sonki kontrolümde aradaki fark biraz düşmüş bundan büyük mutluluk mu var.
Haftada 10 gr bile alsa bebeğin bu bebeğin beslendiğini,gelişiminin durmadığını gösterir.
Çok kafana takma Allahın izniyle birşeycik olmucak.
1950 gr doğan bebek küveze girmedi 3500gr doğan bebek 1 hafta küvezde kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…