- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Kızlaarrrr kontrolden çıktım.. Çooook güzel haberler aldım..
Plesenta previa artık yok, tamamen yukarı çıkmış.
Nst ve tahlillerimiz güzel çıktı.
Bebişim iri bir bebekmiş, 3 hafta önden gidiyormuş, bu yüzden sezeryan olabilirmiş.
Maşaallah tosun gibi dedi.
12 kilo almışım ama ne yeyip içtiysem bebeğe yaramış hep..
Hiçbir sorunumuz yokmuş.Maşaallah bize..
Darısı herkesin başına inşaallah..
Kızlar enfeksiyon var yine bendekadın doğumu aradım boşuna gelme direkt eczaneden fitil al dedi akşam üstü eşime aldıracam. Her 2 haftada 1 enfeksiyon mu olur insan ya bıktım vallah
Biz geldik kızlar
Sabah kalk kahvaltı yap duş al kuaföre git derken doktora zor yetiştik. Bu defa baya kalabalıktık ananemiz, teyzemiz, halamız, babaannemiz herkes bize bakıyor
Yine dönmüş sırtını yatıyodu kuzum. Doktorumuz biraz rahatsız etti artık sonra yandan profil verdi. Babanneside küpe alıcam, künye alıcam, bilezik alıcam derken açtı bizim kız suratı1502gr 39cm olmuşuz 29+2yiz bugün 1 hafta kadar önde gidiyor hala dedi. Eğer bizde doğum yaparsan 38.hafta dolduğunda alırız nisanın 22sinin olduğu hafta dedi.
Maşallah canım :) herşey yolunda olmasına çok sevindim. Sizin babaanneyi biraz da bize pasla hayrınaBiz geldik kızlar
Sabah kalk kahvaltı yap duş al kuaföre git derken doktora zor yetiştik. Bu defa baya kalabalıktık ananemiz, teyzemiz, halamız, babaannemiz herkes bize bakıyor
Yine dönmüş sırtını yatıyodu kuzum. Doktorumuz biraz rahatsız etti artık sonra yandan profil verdi. Babanneside küpe alıcam, künye alıcam, bilezik alıcam derken açtı bizim kız suratı1502gr 39cm olmuşuz 29+2yiz bugün 1 hafta kadar önde gidiyor hala dedi. Eğer bizde doğum yaparsan 38.hafta dolduğunda alırız nisanın 22sinin olduğu hafta dedi.
Mini miniii aklım hep şendeydi hiç canını sıkma doktor gerçekten olumsuzluk sezse ciğer geliştirici önerirdi ben hayıelısı ise haftaya yapacam ciğer geliştirici evrene pozitif Mesajlar yollayalım
Sıpaya bak sen :)Biz geldik kızlar
Cnm 1 hafta gerilik bence önemli değil. Takma bunu kafana.bende çok zayıf bayagi geri sandım. Kuzun iyi masallah sen de iyi ol.bende yattim ama uyku ttmuyor yarın ne diyecek bakalım. Artık plesanta yukarı çıkmaz ama inş en kötüsünü yaşamayız.
Canım inanki hiç belli olmuyor bu sıpalara :)Aslında arkadaşımla konuştuğumda söylemişti canım ebe kendisi , benim bebek yan duruyor demiştim bu saatten sonra dönse bile makat duruşa geçer büyük ihtimalle demişti. Demekki doğruluk payı varmış.. bakalım bende bir iki güne gidicem bizim beyfendi ne pozisyonda anlayacagiz :)
Kuzum 2 hafta geride-önde olması doktorlar için sorun teşkil etmiyor gayet normal karşılıyorlar.Kizlar iyi geceler hepinize ❤
Aksam annemlere gectik orda yazamadim kusura bakmayin. Merak edenler olmus hepinizden Allah razi olsun canlarim iyi ki varsiniz ❤
Doktor randevumuz ayni gecti gerilik hala devam ediyor degerleri dusuknormalde 30+5 im ama ultrasonda 29 haftalik gorunuyor. Doktor duzenli dinlenemiyor musun dedi. Bende bakkala bile gitmedigimi, surekli evde yattigimi soyledim yetersiz buldu. Daha cok yatacaksin dedi. Rahim boyunu olctu ama bana soylemedi sanirim daha da kisaldi cunku iyi olsa normal derdi hic yorum yapmadan dinlen dedi. Pekmez vs ictigimi neden hala kilosunun ve gelisiminin dusuk kaldigini sordum pekmez bebege kilo aldirmaz yine tek caren dinlenmek dedi. Haftaya tip fakultesinde ayrintili ultrson icin gun verdi. On gun sonra da bana gel dedi. İki uc haftalik kontrollerim on gune dustu. @melekci Bebegim Annem ve ben ustune basa basa plasentayi sorduk hala tam kapatiyormus ama dogumda sikinti olur olmaz hicbir yorum yapmadi. 36 yi gorur muyum dedim ona da birsey demedi. Tansiyonumu olctu 14.5/9 cikti. Surekli boyle oldugunu korktugumu soyledim. Tansiyon yuzunden de bebek beslenemez. Tuzsuz yemeye gayret goster dedi ilac vs yazmadi. Babamla annem de ilk defa yanimizda gelmislerdi duyunca cok uzulduler. Onlar uzulunce ben iki kati uzuldum Neden oluyor bu gerilik anlamis degilim. Durum bundan ibaret kizlar bakalim ayrintilida ne cikacak Allah buyuk...
Canım inanki hiç belli olmuyor bu sıpalara :)
Kuzeniminde yan duruyordu kafa aşşa dönmüş,normal doğum pozisyonuna geçmiş :)
Kuzum 2 hafta geride-önde olması doktorlar için sorun teşkil etmiyor gayet normal karşılıyorlar.
Benim gerilik seninkinden çok daha fazlaydı öyleyken doktorum olumsuz bir yorumda bulunmadı.
Üzülüp kafana takma senin geriliğin sebebi tam olarak hem plesanta kaynaklı hemde tansiyon yüksekliği,tuzdan kaynaklı.
Geriliği olanlar 0 tuz tüketmişler aradaki fark baya bir kapanmış.
Tuz kan akışını bozup bebeğin beslenmesini bozuyormuş.
Gebelik zehirlenmesine sebep oluyormuş
Cuma gününe randevu aldım canım :) akla kara belli olacak bakalım..Canım inanki hiç belli olmuyor bu sıpalara :)
Kuzeniminde yan duruyordu kafa aşşa dönmüş,normal doğum pozisyonuna geçmiş :)
Kuzum 2 hafta geride-önde olması doktorlar için sorun teşkil etmiyor gayet normal karşılıyorlar.
Benim gerilik seninkinden çok daha fazlaydı öyleyken doktorum olumsuz bir yorumda bulunmadı.
Üzülüp kafana takma senin geriliğin sebebi tam olarak hem plesanta kaynaklı hemde tansiyon yüksekliği,tuzdan kaynaklı.
Geriliği olanlar 0 tuz tüketmişler aradaki fark baya bir kapanmış.
Tuz kan akışını bozup bebeğin beslenmesini bozuyormuş.
Gebelik zehirlenmesine sebep oluyormuş
Maşallah canım kuzucuğaKızlaarrrr kontrolden çıktım.. Çooook güzel haberler aldım..
Plesenta previa artık yok, tamamen yukarı çıkmış.
Nst ve tahlillerimiz güzel çıktı.
Bebişim iri bir bebekmiş, 3 hafta önden gidiyormuş, bu yüzden sezeryan olabilirmiş.
Maşaallah tosun gibi dedi.
12 kilo almışım ama ne yeyip içtiysem bebeğe yaramış hep..
Hiçbir sorunumuz yokmuş.Maşaallah bize..
Darısı herkesin başına inşaallah..
Teşekkür ederiz kuzumMaşallah canım :) herşey yolunda olmasına çok sevindim. Sizin babaanneyi biraz da bize pasla hayrınane güzel hevesle bekliyor torunu..
Sezeryan olacak dimi doğumun ? Doktor kararı mı , sen mi öyle tercih ettin
Kuzum çok geçmiş olsun.Kızlar enfeksiyon var yine bendekadın doğumu aradım boşuna gelme direkt eczaneden fitil al dedi akşam üstü eşime aldıracam. Her 2 haftada 1 enfeksiyon mu olur insan ya bıktım vallah
Teşekkür ederiz teyzesiSıpaya bak sen :)
Maşallah annesi
Maşallah kuzum kızınaBiz geldik kızlar
O kafa karışıklığı tüm tüp bebek annelerinde oluyor yalnız değilsin :) her doktor farklı konuşuyor çevrede her kafadan farklı ses çıkıyor. Sende ilk çocuk tecrubesizlik yaşıyorsun zaten. Riske atmayalim dediklerinde korku oluyor ister istemez.. Rabbim hakkımızda hayırlı olan doğum şeklini nasip etsin canımTeşekkür ederiz kuzumİlk torun bide bu kadar sene sonra olunca sağolsun çok hevesleniyor. Dün 5 hurç kızın çeyizini getirmiş, davulumuz eksikti Doğumu tüp bebek doktorumda yaparsam kesin sezeryan biz risk almıyoruz dedi. Maddi olarak bizi biraz zorlayacak o yüzden hastaneyle pazarlık içindeyiz. Bu arada ne olur ne olmaz diye başka doktorda bulmuştum arada ona da gidiyorum orada yaparsam o herşey yolunda olursa istiyosan normalde olur diyor. Kafam karıştı iyice napıcam bilemedim
Teşekkür ederiz canım benimMaşallah kuzum kızına
Sizin babanneye herkes talib
Biz geldik kızlar
Maaşallah canım çok sevindim problemin sona ermesine bebişe de ayrıca maaşallah sağlıkla gelsinler de sezeyan hiç önemli değil
Geçmiş olsun canım bende de var ama allahtan şimdilik yanma yapmadı bir şey kullanmıyorum sende yanma mı başladı?
Maaşallah canımyüzünü gördünüz mü? Ne güzel bizim kız yeminli resmen göstermiyor yüzünü
Kuzum çok geçmiş olsun.
Hamileliğin vazgeçilmezi malesef enfeksiyonmuş,ablam çok çekti her hafta enfeksiyondan hastanedeydi.
Bende olmamak için arada sırada sirkeli su içiyorum.
Ev yoğurdunun özellikle suyu falan ph değerini dengeliyor aklında olsun canım
Canım aynı durumu yaşıyoruz ama sen çok kafana takıyorsun.Valla canim dikkatte ediyorum ama anlamadim artik napacagimi sasirdim. Benim zaten basindan beri geriydi. Notlarima baktim da 20+0 da bile geriden geliyormusuz zamanla gerilik cogalmis. Ben normalde plasentaya odaklandigim icin cok takmiyordum ama son kontrollerde dr un olumsuz olumsuz konusmasi birde ustune cmv mikrobunun cikmasi beni kuskulandirdi. Allah buyuk insallah bir sorun cikmazda saglikla kucagimiza aliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?