Yalancı kasılma mı ki acaba canım.Cuma gününe randevu aldım canım :) akla kara belli olacak bakalım..
aslında yarin veya perşembeye alacaktim dolmuş maalesef. Dün gece çok kasılma oldu mide bulantısı da cabası. Baya zorluyor beni özellikle de geceleri . Gündüz gözlerim sis geziyorum ortada. Bakalım hayirlisi
Aynen canım ben şuana kadar hep normal diyodum korkmuyorum da şuanlık en azındanO kafa karışıklığı tüm tüp bebek annelerinde oluyor yalnız değilsin :) her doktor farklı konuşuyor çevrede her kafadan farklı ses çıkıyor. Sende ilk çocuk tecrubesizlik yaşıyorsun zaten. Riske atmayalim dediklerinde korku oluyor ister istemez.. Rabbim hakkımızda hayırlı olan doğum şeklini nasip etsin canım
Amin kuzum inşallah inşallahTeşekkür ederiz canım benimRabbim hepimizin karşısına hayırlı, anlayışlı insanlar çıkarsın.Torunu görünce gaza geldi kadın vaadleri arttırdı da artırdı. Yarın e bebekte biberonlar indirimde hangisinden alacaktık diyor kadın duramıyor.
Hamilelikte çok sık oluyormuş canım doktorlar çok normal karşılıyorlar.Maşallah kuzuya canım
Evet canım yanma başladı akşam fitil koyacağım umarım hemen geçer
Teşekkür ederim canımm. Ben ev yoğurdu yiyorum günde 2 çorba kasesi kadar suyunuda koyuyorum neden oluyor ki ya bıktımm
Bende ondan şüpheleniyorum , cumaya kadar zaman geçmez artık. Gitsem nst ye bağlar herhalde aşağı yukarı birşey söyler. Bak mesela gündüz rahatım şu an , ama geceleri sanki kurulmuş saat gibi başlıyor canım kasilmalarYalancı kasılma mı ki acaba canım.
Senin oğluş erken gelmek mi istiyo yoksa
Canım sen bence birazda psikolojik olarak etkileniyorsun.Bende ondan şüpheleniyorum , cumaya kadar zaman geçmez artık. Gitsem nst ye bağlar herhalde aşağı yukarı birşey söyler. Bak mesela gündüz rahatım şu an , ama geceleri sanki kurulmuş saat gibi başlıyor canım kasilmalar
Yok canım kabızlık hiç olmadı bende deli gibi su içiyorum ondan sanırım sorun yaşamadım.Canım sen bence birazda psikolojik olarak etkileniyorsun.
Olucak diye adapte olmuş olabilir mi ki beyin
Akşam olunca hareket olmuyor gazda birleşince bu seni rahatsız ediyor olnasın kuzum.
Kabızlık var mı
Amin kuzum inşallah inşallah
Bence böyle babanneye şimdiden çocuğun okul taksitlerini bile yatırtmalı
Hamilelikte çok sık oluyormuş canım doktorlar çok normal karşılıyorlar.
Mesaneye baskı arttığı için artıyormuş enfeksiyon
İnşallah olmazda olursada aklında olsun canım bu ara enfeksiyondan bebek toplanabilir korkma ilaçtan sonra geçer toplanması kasılması
Ama sizin haftalarınızda olması çok çok normal değil miToplanıyor canım sabahtan berifitil sadece akşam yatmadan kullanıldığı için iple akşamı çekiyorum
Ama sizin haftalarınızda olması çok çok normal değil mi
Kasılma akşamları daha çok oluyo bende cnm bazen uykudan uyanıyorum kasılma var karnımın içinde resmen bişey sıkılıyo, benım bebiş kız ama :)Yok canım kabızlık hiç olmadı bende deli gibi su içiyorum ondan sanırım sorun yaşamadım.
Kasılma olduğuna eminim nefesim kesiliyor çünkü , karnımı görünce esimde anlıyor dışardan yamuluyor resmen. Çevreden duydum aslında teyzemde doğumuna bir ay kala çok kasılma yaşamış beni çok zorlamıştı dedi. Bir arkadaşım daha öyle söyledi. İkisi de erkek bebek dünyaya getirdi acaba cinsiyetle alakası olabilir mi ki.. aklıma gelmedi değil yani
Çoğu kişide oluyor o zaman canım, sağlıkla bir dünyaya getirseydik insallahKasılma akşamları daha çok oluyo bende cnm bazen uykudan uyanıyorum kasılma var karnımın içinde resmen bişey sıkılıyo, benım bebiş kız ama :)
Evet ya ikinci trimester gerçekten çok daha rahat geçmişti. İşin kötü yanı bel ağrısına yapacak birşey de yok canım dinlenme halinde olsanda agriyacaksa ağrıyor maalesef.Bel ağrım tavan yaptı.
İlk 3 ayda da bel ağrısı şikayetim vardı geri döndü.
Hamileliğin balayı 2. Trimester demişler haklılarmış gerçekten.
Ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum bel ağrısından.
Evet kuzum ilk aylardada ne yaptıysam geçirememiştim ayağa kalksam ağrıyordu.Evet ya ikinci trimester gerçekten çok daha rahat geçmişti. İşin kötü yanı bel ağrısına yapacak birşey de yok canım dinlenme halinde olsanda agriyacaksa ağrıyor maalesef.
Ona niye ses etmiyo acabamelike222 güldürdün canım beni iyi fikir aslında. Sağlıkla doğsun daha neler neler yapicam ben torunuma diyor. Bu kadar seviyosun ben işe başlayınca annemle ikiniz sırayla bakın diyorum ona ses çıkarmıyor
Cuttingcorners Yandan baya gördük canım ön profilden de birazcık. Babannesi künye bilezik alıcam derken açtı bizim kız Bende annesine de alırsan gösterir belki kızım diyorum Anasının kızı
Bel ağrım tavan yaptı.
Suyun faydası olmuştur canım.Yok canım kabızlık hiç olmadı bende deli gibi su içiyorum ondan sanırım sorun yaşamadım.
Kasılma olduğuna eminim nefesim kesiliyor çünkü , karnımı görünce esimde anlıyor dışardan yamuluyor resmen. Çevreden duydum aslında teyzemde doğumuna bir ay kala çok kasılma yaşamış beni çok zorlamıştı dedi. Bir arkadaşım daha öyle söyledi. İkisi de erkek bebek dünyaya getirdi acaba cinsiyetle alakası olabilir mi ki.. aklıma gelmedi değil yani
İşte bu toplanmaları kasılmalar enfeksiyondan canımToplanıyor canım sabahtan berifitil sadece akşam yatmadan kullanıldığı için iple akşamı çekiyorum
Geçmiş olsun kuzu çoğumuzun sıkıntıları dertleri aynıBel ağrım tavan yaptı.
İlk 3 ayım bile daha kolaydı benim.Kuzum benimde öyle valla ilk aylara geri döndüm midem sabahtan beri bulanıyor ve metalimsi tat geri geldihalim yok hiç balayı dönemimiz ne güzeldi 3. Tremester çok zormuş
Ah aynen kuzu yaa sormaGeçmiş olsun kuzu çoğumuzun sıkıntıları dertleri aynı
İlk 3 ay bulantı kusma derken onu geçirdik
2. 3aylık süreçte biraz rahattık
Son 3.aylık dönemde bel ağrısı ve kasılmalarımız başladı.
Bu aralar hareket durumun nasıl kuzum
Arttı mı azaldı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?