2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ona niye ses etmiyo acaba
Bakmak istemiyor, rahatına düşkündür kayınvalidem. İstediğinde yatacak, istediğinde kalkacak, gezicek sıkmıcan kadını kendi haline bırakıcan her güzelin bi kusuru var işte bizimki de bu kadarlık olsun

Ben açık açık istiyorum canım ama bilmiyorum artık

Benim balayı ilk trimester oldu. İkincisi kasılmadan bel ağrısından vs öldüm

Aldım ilacımı umarım çabuk geçer dayanamıyorum

O psikoloji de geri geliyor mu ilk üç ay çok değişikti benim psikolojim

Kızlar naneli maden suyu içebiliyor muyuz ?
Kuzu naneli nasıl oluyor aroma varsa katkılıdır.
İçilir ama doğal maden suyu öneriliyor daha çok mineral bakımından yararlı olan o çünkü.
Amaç mineral değilse canın çektiyse ayrı tabi iç gitsin

İlaç şeklinde alıyordum canım. :)
Enfeksiyon bende de çıktı geçen ay, fitille hallettim. O kadarda dikkat ediyorım üstelik hijyene. Ama alakası yokmuş, hamilelikte sık oluyormuş ve normalmiş. Hemen geçer inşaallah, geçmiş olsun kuzum tekrar.
Meyveli iyi değil yanı zararıda faydası da yok diye biliyorum. Baktığında da meyvelilerin içinde magnezyum yok zaten. Naneliyi bilmiyorum canım içeriğine bir bak istersen.

Canim ac, hc, fl 29+0 cikti. 30+5 olmasi gerekiyordu. 11 gun geri hala Kilo olarak da 30+5 de 1400 cikti. O da geriden geliyor. Biliyomusun artik plasentayi dusunmuyorum. Bebegim saglikli olsun tek istegim bu.
Kuzum zaten bebeğin beslenememesi plesenta kaynaklı. Stres yapma lütfen, bak benim de hiç umudum yoktu ama yukarı çıkmış bile.
Sen güzelce dinlen, beslenmene dikkat et.
Son haftalara girdikçe bebek daha hızlı toparlanıyor aradaki fark kapanır. Hem kilo hiç önemli değil, önemli olan iç organları gelişimi ve sağlığı..
Lütfen stres yapma..

Canım geceleri benimde kasılmalarım çok, hatta geçen dedim ki herhalde doğuracağım ben. Ama bugün nst temiz çıktı. Doktora da söyledim. Gaz sancısı, bebeğin bir yere toplanması vs kasılma ile karıştırmış olabilirsin dedi. Nasıl ayırt edeceğiz onu da çözemedim hala..
Seninki de gaz sancısı filan olabilir mi acaba. Gece olması bana böyle düşündürttü.

Enfeksiyon için geçmiş olsun canım, bende geçirdim geçen ay. Gebelikte sık oluyormuş maalesef, ama normalmiş de.
Bel ağrısı değil de kuyruk sokumumda ağrılarım var benimde. Gittikçe ağırlaşıyoruz artık. Birde eskisi gibi yatamıyoruz ya sereserpe, onun da etkisi var tabi.. Hep soluma yatmaktan sıkıldım valla, çürüdü artık solum.

Sağol canım bende zaten kronik sistit vardı gebelik öncesinde de. Su tüketmiyordum aklıma gelmiyordu.
Gebelikten beri alışkanlık oldu en az 2-3 lt kesin içiyorum ama hala hafif miktarlarda çıkıyor enfeksiyon.
Bu arada hep soluna yatmana gerek yok sağ sol değiştir. Dediğin gibi insanın eti çürür yoksa

Kronik ise tekrarlar zaten. Az miktardaysa birşey olmaz ama yinede kontrol ettir tabi.
Annemler hep söyler: Ayak üşütmekten de sık sık tekrarlıyormuş, pandufsuz patiksiz dolaşma canım. :)
Ayy ben hala ve hep soluma yatıyorum.. Doktor söyleyince birde burada yazılınca takıntı yaptım herhalde. Gece filan sağa dönsem uyanıyorum. :) Aynen çürüdü valla. Bugün değiştireyim bari.

iyigeceler kizlar. Yine zombi gibi bir gece basladi. Yatakta bizden cok yastiklar yatiyor :)
Kizlar birsey sormak istiyorum şu siralar sanki icim yaniyor. Hani yaz sicaginda oruc tutarsinda suya hasret kalirsin ya hararet yapar gibi, o oluyor bana. Normalde cok az su tüketen bi insandim . Gun boyunca icmesem aklima gelmezdi ama bu siralar cok susuyorum. Sizde durumlar nasil ?

Selam kızlar sabah kuş gibi uyanıyorum ama öğleden sonra davul gibi gergin içim daralıyor ve cok çarpıntım oluyor hepimize allah kolaylık versin
O davul gibi olma durumu bende aksam yemeginden sonra başlayıp tüm gece sürüyor .Su anda olduğu gibi sanki patlayacak gibiyim . Birde gobek yukari dogru yükseliyor kaburgalarima kadar ağrıyor. Anne olmak gercekten farkli bir olaymış.Hic bu sekilde düşünmemistim :)

Selam kızlar sabah kuş gibi uyanıyorum ama öğleden sonra davul gibi gergin içim daralıyor ve cok çarpıntım oluyor hepimize allah kolaylık versin
O davul gibi olma durumu bende aksam yemeginden sonra başlayıp tüm gece sürüyor .Su anda olduğu gibi sanki patlayacak gibiyim . Birde gobek yukari dogru yükseliyor kaburgalarima kadar ağrıyor. Anne olmak gercekten farkli bir olaymış.Hic bu sekilde düşünmemistim :)

İyi geceler canım. :)
Midenin yukarı çıkması ve yanmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Suyu çok içemiyorum ben maalesef midemi bulandırıyor. Onun yerine girip çıkıp şekersiz meyve suyu filan içiyorum..
Ama suyun yerini tutmaz tabi.
Eğer içebiliyorsan sen bol su iç, hem ödemin varsa da azaltır..
İyi ki hamileliğimiz bu mevsime dek gelmiş, yaz ortasında olsak mahvoluruz valla..

Banada afedersiniz menapozlu kadınlar gibi diye bir deyim vardır ya o şekilde sıcak basıp duruyor bende diyorum yaza denk gelse kim bilir halim ne olurdu.
Aniden daralma hissi gelip geçiyor. Allah bütün Hamişlerin yardımcısı olsun gerçekten can taşımak kolay değilmiş :)

Yok canım gaz sancısı değil , ama yalancı kasılma olabilir. Bilemedim ilk gebelik olunca herşeyin acemisiyiz , belki de normal bir durumdur. Bende cuma gideceğim doktora tekrar sorayım gelişmeleri yazayım buraya bakalım ne diyecek

Aynı durum bende de var. Çok sıcak basıyor terliyorum. Evde kısa kol geziyorum çorap giymiyorum. Allah tan hamilelik zamanımız güzel olmuş

Canım ben sana soyliyim yaza denk gelseydik bu aylarda , elimiz ayagimiz davul gibi şiş gezecektik. Sıcak hava aşırı şişlik ve ödem yapiyor. Ayrıca geceleri çok daha fazla bunalacaktik. Şanslıyız aslında tam ayında doguracagiz

Tam benzetme olmuş vallahi bende öyleyim evde askılıyla geziyorum ateş basıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…