2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
2 gündür akıntım çok oluyo neden acaba enfeksiyon yok tetstlerim yeni yapıldı ağrı yanmada yok. Ama sanki adet olacakmışım gibi ağrıyla bebekte toplanma oluyor korkmalı mıyım normal midir?

Aynı durum bende de var. Çok sıcak basıyor terliyorum. Evde kısa kol geziyorum çorap giymiyorum. Allah tan hamilelik zamanımız güzel olmuş

Tam benzetme olmuş vallahi bende öyleyim evde askılıyla geziyorum ateş basıyo
Tek yanan ben değilmişim sevindim valla.

Yalnız değilsin, inan bana kış aylarında su içmeyi unutan bir insandim iki gün içmeden dururdum yani.
Ama şimdi sürekli su şişeleri ile geziyorum canım , gece tuvalete kalktigimda illaki mutfağa uğrayıp su içip öyle yatıyorum. Kahvaltı yapmadan iki bardak su rahat icebilirim. Buna rağmen sürekli ağzım ve dudaklarım kuru. Ayrıca ellerimde çok kurudu nemlendirici fayda etmiyor

2 gündür akıntım çok oluyo neden acaba enfeksiyon yok tetstlerim yeni yapıldı ağrı yanmada yok. Ama sanki adet olacakmışım gibi ağrıyla bebekte toplanma oluyor korkmalı mıyım normal midir?
İnşallah bir şey yoktur canım. Benim de akıntılarım değişiyor çok iş yaparsam çok oluyor. Yine çok ayakta kalınca bebek de toplanıyor kasık ağrılarım oluyor. Doktora sorduğumda bu hafta normal belirtiler demişti. Bebek dönmüştü gittiğimde, beden kendini doğuma hazırlayacak arada olması normal, ama şiddeti ve sıklığı artarsa hemen ara demişti. Her türlü aklına takılan doktoruna arayıp sorabilirsin, yada aile hekimine sorabilirsin. En doğrusunu onlar bilir içini ferah tut

Kızlar biberon emzik vs almayan varsa
Ebebekte bugün Philips avent indirimi var.
Ben bir tane cam bir tane normal biberon alıcam.
120 ve 260 ml olarak.
Bende 120yi cam diğerini pes aldım önceden. Bir de arkadaşım emzik için bunu önerdi Philips onu da aldım. Onun oğlan da hem onu emiyor hem emzik tutuyor. Yine bulunsun diye aldım açıkçası. Şu içe doğru olanları hiç tutmamışlar yorumlarda da var. Aldığımın fotoğrafını atıyorum

Karşı değilim ama daha almadım gerekli görürsem alıcam bunu bide ultra air çok övüyorlardı.
Görünüş olarakta soothie güzel ama büyük geliyormuş gözümde canlanıyor

Ağrı giderek artıyor sanki hiç böyle olmamıştı

Doktora sormuştum ben..
Beyaz,kremsi,süt renginde ve kokusuz bir akıntı ise; normal.. Ara ara soruyoruz birbirimize; çoğumuzda var.. :)
O toplanma hafif bir kasılma ile bende de var canım. Hatta dışarıdan bile farkediliyor ne tarafa toplandığı. Ama öyle ağrıyla filan olmuyor bende.

Canım çekmesinden ziyade eşim almış karıştırmış 1 paket 6 tane. Doğal maden suyu doğal nane aroması katkısız sıfır şeker yazıyor markası Badoit. Ben sadece nane için korktum bitki ya bilemedim o yüzden. Teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için

Benimde içim yanıyor canım 4 litre su içsem yine yanıyor bazen peş peşe 3-4 bardak içiyorum geçmiyor

Aynen banada oluyor o bu aralar evde şortla dolaşıyorum

Yalancı kasılma olabilir hafifledi ama ağrıyor hala ilk defa oldu bu

Bi günaydında benden ama geri yatıcam :) süt içtim bişeyler yedim, gece uyuyamadım yattım bel ağrısından kalktım oturdum haber izledim ,ağrıdan ağladım yaa ilk aylarda böyle ağlıyorum bulantıdan, hiç bi iş ,yemek çocuklarla ilgilenememekten, o zamanlara döndüm sanki,sonra uyumuşum şükür sabah çabuk oldu,

Bana 35 te bırakıcaz dedi normalide o zaten 34 35 ideal. Erken doğum gibi riskler varsa erken bırakılıyor
Öyle bir riskim yok canım şükür, ama bende otoimmün bir rahatsızlık var önlem amaçlı kullanıyordum coraspini düşük bir dozda. Belki o yüzden biraz daha erken kesiyordur. Teşekkür ederim cevap için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…