- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Aynı durum bende de var. Çok sıcak basıyor terliyorum. Evde kısa kol geziyorum çorap giymiyorum. Allah tan hamilelik zamanımız güzel olmuş
Canım ben sana soyliyim yaza denk gelseydik bu aylarda , elimiz ayagimiz davul gibi şiş gezecektik. Sıcak hava aşırı şişlik ve ödem yapiyor. Ayrıca geceleri çok daha fazla bunalacaktik. Şanslıyız aslında tam ayında doguracagiz
Tek yanan ben değilmişim sevindim valla.Tam benzetme olmuş vallahi bende öyleyim evde askılıyla geziyorum ateş basıyo
Yalnız değilsin, inan bana kış aylarında su içmeyi unutan bir insandim iki gün içmeden dururdum yani.iyigeceler kizlar. Yine zombi gibi bir gece basladi. Yatakta bizden cok yastiklar yatiyor :)
Kizlar birsey sormak istiyorum şu siralar sanki icim yaniyor. Hani yaz sicaginda oruc tutarsinda suya hasret kalirsin ya hararet yapar gibi, o oluyor bana. Normalde cok az su tüketen bi insandim . Gun boyunca icmesem aklima gelmezdi ama bu siralar cok susuyorum. Sizde durumlar nasil ?
İnşallah bir şey yoktur canım. Benim de akıntılarım değişiyor çok iş yaparsam çok oluyor. Yine çok ayakta kalınca bebek de toplanıyor kasık ağrılarım oluyor. Doktora sorduğumda bu hafta normal belirtiler demişti. Bebek dönmüştü gittiğimde, beden kendini doğuma hazırlayacak arada olması normal, ama şiddeti ve sıklığı artarsa hemen ara demişti. Her türlü aklına takılan doktoruna arayıp sorabilirsin, yada aile hekimine sorabilirsin. En doğrusunu onlar bilir2 gündür akıntım çok oluyo neden acaba enfeksiyon yok tetstlerim yeni yapıldı ağrı yanmada yok. Ama sanki adet olacakmışım gibi ağrıyla bebekte toplanma oluyor korkmalı mıyım normal midir?
Bende 120yi cam diğerini pes aldım önceden. Bir de arkadaşım emzik için bunu önerdi Philips onu da aldım. Onun oğlan da hem onu emiyor hem emzik tutuyor. Yine bulunsun diye aldım açıkçası. Şu içe doğru olanları hiç tutmamışlar yorumlarda da var. Aldığımın fotoğrafını atıyorumKızlar biberon emzik vs almayan varsa
Ebebekte bugün Philips avent indirimi var.
Ben bir tane cam bir tane normal biberon alıcam.
120 ve 260 ml olarak.
Karşı değilim ama daha almadım gerekli görürsem alıcam bunu bide ultra air çok övüyorlardı.Bende 120yi cam diğerini pes aldım önceden. Bir de arkadaşım emzik için bunu önerdi Philips onu da aldım. Onun oğlan da hem onu emiyor hem emzik tutuyor. Yine bulunsun diye aldım açıkçası. Şu içe doğru olanları hiç tutmamışlar yorumlarda da var. Aldığımın fotoğrafını atıyorum Eki Görüntüle 2237397
Ağrı giderek artıyor sanki hiç böyle olmamıştıİnşallah bir şey yoktur canım. Benim de akıntılarım değişiyor çok iş yaparsam çok oluyor. Yine çok ayakta kalınca bebek de toplanıyor kasık ağrılarım oluyor. Doktora sorduğumda bu hafta normal belirtiler demişti. Bebek dönmüştü gittiğimde, beden kendini doğuma hazırlayacak arada olması normal, ama şiddeti ve sıklığı artarsa hemen ara demişti. Her türlü aklına takılan doktoruna arayıp sorabilirsin, yada aile hekimine sorabilirsin. En doğrusunu onlar biliriçini ferah tut
35 te coraspini doğumdan öncede clexane bırakıcam benKızlar coraspin kullanan var mı ? Kaçıncı haftada bırakacaksınız doktorunuz bir şey dedi mi ?
Doktora sormuştum ben..2 gündür akıntım çok oluyo neden acaba enfeksiyon yok tetstlerim yeni yapıldı ağrı yanmada yok. Ama sanki adet olacakmışım gibi ağrıyla bebekte toplanma oluyor korkmalı mıyım normal midir?
33te bırakmamı söyledi de bana erken mi acaba dedim, 32-36. Haftalar arası bırakılması gerekiyormuş sanırım şimdi bakındım da biraz :)35 te coraspini doğumdan öncede clexane bırakıcam ben
Kuzu naneli nasıl oluyor aroma varsa katkılıdır.
İçilir ama doğal maden suyu öneriliyor daha çok mineral bakımından yararlı olan o çünkü.
Amaç mineral değilse canın çektiyse ayrı tabi iç gitsin
İlaç şeklinde alıyordum canım. :)
Enfeksiyon bende de çıktı geçen ay, fitille hallettim. O kadarda dikkat ediyorım üstelik hijyene. Ama alakası yokmuş, hamilelikte sık oluyormuş ve normalmiş. Hemen geçer inşaallah, geçmiş olsun kuzum tekrar.
Meyveli iyi değil yanı zararıda faydası da yok diye biliyorum. Baktığında da meyvelilerin içinde magnezyum yok zaten. Naneliyi bilmiyorum canım içeriğine bir bak istersen.
Kuzum zaten bebeğin beslenememesi plesenta kaynaklı. Stres yapma lütfen, bak benim de hiç umudum yoktu ama yukarı çıkmış bile.
Sen güzelce dinlen, beslenmene dikkat et.
Son haftalara girdikçe bebek daha hızlı toparlanıyor aradaki fark kapanır. Hem kilo hiç önemli değil, önemli olan iç organları gelişimi ve sağlığı..
Lütfen stres yapma..
Canım geceleri benimde kasılmalarım çok, hatta geçen dedim ki herhalde doğuracağım ben. Ama bugün nst temiz çıktı. Doktora da söyledim. Gaz sancısı, bebeğin bir yere toplanması vs kasılma ile karıştırmış olabilirsin dedi. Nasıl ayırt edeceğiz onu da çözemedim hala..
Seninki de gaz sancısı filan olabilir mi acaba. Gece olması bana böyle düşündürttü.
Enfeksiyon için geçmiş olsun canım, bende geçirdim geçen ay. Gebelikte sık oluyormuş maalesef, ama normalmiş de.
Bel ağrısı değil de kuyruk sokumumda ağrılarım var benimde. Gittikçe ağırlaşıyoruz artık. Birde eskisi gibi yatamıyoruz ya sereserpe, onun da etkisi var tabi.. Hep soluma yatmaktan sıkıldım valla, çürüdü artık solum.
iyigeceler kizlar. Yine zombi gibi bir gece basladi. Yatakta bizden cok yastiklar yatiyor :)
Kizlar birsey sormak istiyorum şu siralar sanki icim yaniyor. Hani yaz sicaginda oruc tutarsinda suya hasret kalirsin ya hararet yapar gibi, o oluyor bana. Normalde cok az su tüketen bi insandim . Gun boyunca icmesem aklima gelmezdi ama bu siralar cok susuyorum. Sizde durumlar nasil ?
Banada afedersiniz menapozlu kadınlar gibi diye bir deyim vardır ya o şekilde sıcak basıp duruyor bende diyorum yaza denk gelse kim bilir halim ne olurdu.
Aniden daralma hissi gelip geçiyor. Allah bütün Hamişlerin yardımcısı olsun gerçekten can taşımak kolay değilmiş :)
Bana 35 te bırakıcaz dedi normalide o zaten 34 35 ideal. Erken doğum gibi riskler varsa erken bırakılıyor33te bırakmamı söyledi de bana erken mi acaba dedim, 32-36. Haftalar arası bırakılması gerekiyormuş sanırım şimdi bakındım da biraz :)
Yalancı kasılma olabilir hafifledi ama ağrıyor hala ilk defa oldu buDoktora sormuştum ben..
Beyaz,kremsi,süt renginde ve kokusuz bir akıntı ise; normal.. Ara ara soruyoruz birbirimize; çoğumuzda var.. :)
O toplanma hafif bir kasılma ile bende de var canım. Hatta dışarıdan bile farkediliyor ne tarafa toplandığı. Ama öyle ağrıyla filan olmuyor bende.
Öyle bir riskim yok canım şükür, ama bende otoimmün bir rahatsızlık var önlem amaçlı kullanıyordum coraspini düşük bir dozda. Belki o yüzden biraz daha erken kesiyordur. Teşekkür ederim cevap için :)Bana 35 te bırakıcaz dedi normalide o zaten 34 35 ideal. Erken doğum gibi riskler varsa erken bırakılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?