2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

bende öyleyim canım. şu an iş yerinde yarım kollu ile oturuyorum. petekler kapalı. hatta birazdan cam açarım. oda arkadaşım da bi o kadar üşüyor :) evde de çorapsız ve yarım kollu ile geziyorum. zaten doğumdan sonra patik giyilecek mecburrrrrr şimdiden giymeyeyim bari. bugün kontrolüm var bakalım oğluş napıyor?

Gunaydin anneler 34 . Haftaya girdik bugun hamilelik gittikce zorluyor sonlara yaklasmak sevindiriyor hayirlisiyla zamaninda kucagimiza aliriz insallah bebetolarimizi
Amin canım inşaAllah.
Hala yatak keyfi yapanlar

deme yaaaaa. biz de iş yerinde harıl harıl yazı yazıyorum gideceğim diye midir nedir 1 aydır eşek yükü ile iş var yani.

Günaydın anneler emzik konusunda çok katışık kafam Avent sothie emzik istiyorum ama yenidoğan pek almıyormuş galiba siz ne kullandınız?

Kızım da nuk kullanmıştım. oğluşa da aldım kullanır mı bilmem ama hem uyku emziğini hem de saplı gündüz emziklerinden 2'şer tane aldım

gunaydin kuzu. Gecmis olsun

Günaydın anneler emzik konusunda çok katışık kafam Avent sothie emzik istiyorum ama yenidoğan pek almıyormuş galiba siz ne kullandınız?

Kızım da nuk kullanmıştım. oğluşa da aldım kullanır mı bilmem ama hem uyku emziğini hem de saplı gündüz emziklerinden 2'şer tane aldım

benim oğluştan kalanlar vardı onları kaynatıp kullanayım bi dedim valla duruma göre değişik markalar da deneriz sevmeyedebiliyorlar çünkü

Dün temizlik yapmışsın kuzum biraz o tetiklemiştir bel ağrılarını.
Kendini yorduğun yetmiyo gibi Urasıda yormuşun annesi
Sabahtan beri tek yaptığım balkonu süpürmek oldu.
Resmen belim koptu
Benim balayı ilk trimester oldu. İkincisi kasılmadan bel ağrısından vs öldüm

Aldım ilacımı umarım çabuk geçer dayanamıyorum
Faydası oldu mu canım bugün nasılsın

Kızlar coraspin kullanan var mı ? Kaçıncı haftada bırakacaksınız doktorunuz bir şey dedi mi ?
Geçen kontrolde sordum canım.
Normalde doğumdan 1 hafta önce bıraktırıyorum dedi.
Bana 35.haftada bırakmamı söyledi.
Neden diye sormak hiç aklıma gelmedi.
Bebek normal doğum pozisyonunda 35ten sonra heran olabilir diye mi dedi acaba

Erkenden kaçtım rahatladım

benim oğluştan kalanlar vardı onları kaynatıp kullanayım bi dedim valla duruma göre değişik markalar da deneriz sevmeyedebiliyorlar çünkü

aynen şans işte belki de sevmeyecek ya da hiç kullanmayacak. ama inşaAllah kullanır ya amin ben susturucu diyorum yani büyük kurtarıcı.
Erkenden kaçtım rahatladım

son 3 haftam ben de izne ayrılacağım günü sayıyorum

36ya kadar bıraktırıyorlarmış zaten kuzum, ayrıntılı için gittiğim perinatolog da 32-36 arası bırakırsın coraspini demişti. Benim 32+2’de kesiyor erken gibi geldi ama pıhtılaşma sorunum var diyemem alt sınıra yakın olsa da normal değer aralığında çıkmıştı önlem amaçlı başladım. o yüzden sanırım biraz erken kesecek. 8. Haftada başlamıştım zaten gebeliğin başından beri de kullanmıyorum. Sizde durum daha farklı tabi :)

ben ilkinde sothie emzik kullandım 3 ay sonra bıraktı sıpa
bir daha da almadı beğeniyorsan al ben memnun kalmıştım canım
suratın ortasında kocaman çok tatlış oluyor

O kadar kolay çıksa keşke

Keşkeee. ağrısız sancısız Doğum yaptım
Hatta çıkmasın diye zor tuttum ama ııh beceremedim

Allah iyiliğini versin, hayrolsun rüyan..
Ayyy inşaallah hepimizin öyle olur bir ıkınmada doğururuz.. Gerçi benim ki sezeryan gibi.
Canım sen hiç Doğum videoları izliyor musun? Bir izlesem mi diyorum vazgeçiyorum. İzlemek lazım mı sence?
Bizimle aynı haftalardaki bir arkadaşım; eşiyle birlikte hep izliyor, alışmışlar artık böyle. Herşeyi biliyorlar.

Benim içim bi hoş oluyor benim, ben izleyemiyorum
Arkadaşın gibi izlesem alışır mıyım bilmiyorum ama bazen ne kadar çok şey bilirsen o kadar panik oluyor ya şöyle olursa ya böyle olursa diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…