Sen giyme corap sonra bebek uyumuyor gaz oldu dersinAynı durum bende de var. Çok sıcak basıyor terliyorum. Evde kısa kol geziyorum çorap giymiyorum. Allah tan hamilelik zamanımız güzel olmuş
Banada afedersiniz menapozlu kadınlar gibi diye bir deyim vardır ya o şekilde sıcak basıp duruyor bende diyorum yaza denk gelse kim bilir halim ne olurdu.
Aniden daralma hissi gelip geçiyor. Allah bütün Hamişlerin yardımcısı olsun gerçekten can taşımak kolay değilmiş :)
Amin canım inşaAllah.Gunaydin anneler 34 . Haftaya girdik bugunhamilelik gittikce zorluyor sonlara yaklasmak sevindiriyor hayirlisiyla zamaninda kucagimiza aliriz insallah bebetolarimizi
Hala yatak keyfi yapanlar
Günaydın anneler emzik konusunda çok katışık kafam Avent sothie emzik istiyorum ama yenidoğan pek almıyormuş galiba siz ne kullandınız?
gunaydin kuzu. Gecmis olsunBi günaydında benden ama geri yatıcam :) süt içtim bişeyler yedim, gece uyuyamadım yattım bel ağrısından kalktım oturdum haber izledim ,ağrıdan ağladım yaa ilk aylarda böyle ağlıyorum bulantıdan, hiç bi iş ,yemek çocuklarla ilgilenememekten, o zamanlara döndüm sanki,sonra uyumuşum şükür sabah çabuk oldu,
Günaydın anneler emzik konusunda çok katışık kafam Avent sothie emzik istiyorum ama yenidoğan pek almıyormuş galiba siz ne kullandınız?
Kızım da nuk kullanmıştım. oğluşa da aldım kullanır mı bilmem ama hem uyku emziğini hem de saplı gündüz emziklerinden 2'şer tane aldım
Dün temizlik yapmışsın kuzum biraz o tetiklemiştir bel ağrılarını.İlk 3 ayım bile daha kolaydı benim.
Hamile gibi bile hissetmiyordum
Ah aynen kuzu yaa sorma
Hareketleri aynı kuzum sadece biraz daha can yakıcı oluyor bazen.
Bugün biraz ev işi yaptım hava güzelken. Bebişte yoruldu sanırım sakin biraz.
Faydası oldu mu canım bugün nasılsınBenim balayı ilk trimester oldu. İkincisi kasılmadan bel ağrısından vs öldüm
Aldım ilacımı umarım çabuk geçer dayanamıyorum
Geçen kontrolde sordum canım.Kızlar coraspin kullanan var mı ? Kaçıncı haftada bırakacaksınız doktorunuz bir şey dedi mi ?
Erkenden kaçtım rahatladımbende öyleyim canım. şu an iş yerinde yarım kollu ile oturuyorum. petekler kapalı. hatta birazdan cam açarım. oda arkadaşım da bi o kadar üşüyor :)evde de çorapsız ve yarım kollu ile geziyorum. zaten doğumdan sonra patik giyilecek mecburrrrrr şimdiden giymeyeyim bari. bugün kontrolüm var bakalım oğluş napıyor?
Amin canım inşaAllah.
deme yaaaaa. biz de iş yerinde harıl harıl yazı yazıyorum gideceğim diye midir nedir 1 aydır eşek yükü ile iş var yani.
benim oğluştan kalanlar vardı onları kaynatıp kullanayım bi dedim valla duruma göre değişik markalar da deneriz sevmeyedebiliyorlar çünkü
Erkenden kaçtım rahatladım
36ya kadar bıraktırıyorlarmış zaten kuzum, ayrıntılı için gittiğim perinatolog da 32-36 arası bırakırsın coraspini demişti. Benim 32+2’de kesiyor erken gibi geldi ama pıhtılaşma sorunum var diyemem alt sınıra yakın olsa da normal değer aralığında çıkmıştı önlem amaçlı başladım. o yüzden sanırım biraz erken kesecek. 8. Haftada başlamıştım zaten gebeliğin başından beri de kullanmıyorum. Sizde durum daha farklı tabi :)Geçen kontrolde sordum canım.
Normalde doğumdan 1 hafta önce bıraktırıyorum dedi.
Bana 35.haftada bırakmamı söyledi.
Neden diye sormak hiç aklıma gelmedi.
Bebek normal doğum pozisyonunda 35ten sonra heran olabilir diye mi dedi acaba
O kadar kolay çıksa keşkeTekrar uyumuşum ya.
Yatmadan önce sabah grubumuzda birinin sancısı vardı bilinçaltı işte hop rüyamda sen gel sancısız açılman olsun birden
Hop üstüne evde doğur tek ıkınmayla
Bebişimde toparlak güzel mi güzel birşeydi.
Keşkeee. ağrısız sancısız Doğum yaptımO kadar kolay çıksa keşke
Keşkeee. ağrısız sancısız Doğum yaptım
Hatta çıkmasın diye zor tuttum ama ııh beceremedim
Benim içim bi hoş oluyor benim, ben izleyemiyorumAllah iyiliğini versin, hayrolsun rüyan..
Ayyy inşaallah hepimizin öyle olur bir ıkınmada doğururuz.. Gerçi benim ki sezeryan gibi.
Canım sen hiç Doğum videoları izliyor musun?Bir izlesem mi diyorum vazgeçiyorum. İzlemek lazım mı sence?
Bizimle aynı haftalardaki bir arkadaşım; eşiyle birlikte hep izliyor, alışmışlar artık böyle. Herşeyi biliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?