- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.824
- 83
Aynen, bende senin gibi düşündüğüm için izlemek istemiyorum. Herşeyi bilince daha çok panik olurum diye..Benim içim bi hoş oluyor benim, ben izleyemiyorum
Arkadaşın gibi izlesem alışır mıyım bilmiyorum ama bazen ne kadar çok şey bilirsen o kadar panik oluyor ya şöyle olursa ya böyle olursa diye.
Bende korkuyorum ve doğurmak istemiyorumAynen, bende senin gibi düşündüğüm için izlemek istemiyorum. Herşeyi bilince daha çok panik olurum diye..
Bebek, annelik dergileri var ya; onlardan da bir dek gelip alamadım. Hep unutuyorum.. Benim yaşadığım şehirde gebelik doğum bebek bakımı ile ilgili dersler veren kurslarda yok.
Ayyy yaklaştıkça korkular başladı.
Kuzu ben aventin tekli emziğini almıştım 2. Yi almak gerekir mi acaba? Biberonu da dr browns cam aldım 150 ml gazı önlediği için onu tercih ettim.Kızlar biberon emzik vs almayan varsa
Ebebekte bugün Philips avent indirimi var.
Ben bir tane cam bir tane normal biberon alıcam.
120 ve 260 ml olarak.
Tekrar uyumuşum ya.
Yatmadan önce sabah grubumuzda birinin sancısı vardı bilinçaltı işte hop rüyamda sen gel sancısız açılman olsun birden
Hop üstüne evde doğur tek ıkınmayla
Bebişimde toparlak güzel mi güzel birşeydi.
Benim içim bi hoş oluyor benim, ben izleyemiyorum
Arkadaşın gibi izlesem alışır mıyım bilmiyorum ama bazen ne kadar çok şey bilirsen o kadar panik oluyor ya şöyle olursa ya böyle olursa diye.
Kuzu emziğin mi sordun biberonun mu ikincisi.Kuzu ben aventin tekli emziğini almıştım 2. Yi almak gerekir mi acaba? Biberonu da dr browns cam aldım 150 ml gazı önlediği için onu tercih ettim.
Ne güzel bir rüya canım tek avazda doğururuz inşallah
Dün temizlik yapmışsın kuzum biraz o tetiklemiştir bel ağrılarını.
Kendini yorduğun yetmiyo gibi Urasıda yormuşun annesi
Sabahtan beri tek yaptığım balkonu süpürmek oldu.
Resmen belim koptu
Faydası oldu mu canım bugün nasılsın
Haklısın canım bende öyle düşündümben ilk gebeliğimde izlememiştim okumamıştım bakmamıştım ne olacağını bilmiyordum öyle de oldu. şimdi ne olacağını bilince 2.lerde daha tecrübeli oluyorsun. bence bilmemek en iyisi bırak akışına.
Geçen içeride tv izlerken; yemeği unutmuşum yanmış. Heryer koku duman tabi. Eşim işten geldi; oturdum bir güzel ağlıyorum deli gibi. Adam da şaşırdı yemek için ağlanır mı diye.Bende korkuyorum ve doğurmak istemiyorum
Ne kadar şikayet etsemde az daha kalsın istiyorum hazır değilim, annelik hazır olunabilen birşey mi onu da bilmiyorum gerçi
Yaa ne tatlı.Geçen içeride tv izlerken; yemeği unutmuşum yanmış. Heryer koku duman tabi. Eşim işten geldi; oturdum bir güzel ağlıyorum deli gibi. Adam da şaşırdı yemek için ağlanır mı diye.
Ben doğurmak istemiyorum yemeğe bile bakamıyorum, çocuğa nasıl bakıcam diye daha çok ağlamaya başladım.
Eşim de beni sakinleştirmek için napcağını şaşırdı garibim. Sarıldı; tamam gel ağlama doğurma kalsın içeride diyor.
Nasıl bir psikoloji içindeysek..
Herkes kucağına alınca iç güdüsel olarak; hemen anneliğe başlarsın filan diyor ama bilemiyorum kuzum. Bende hiç hazır değilim.
Canim nst ucretli mi? Ucretli ise ne kadar odedinBu arada nts de ilk yan Sonra düz yatırdılar 1 kere kasılmam oldu belim koptu öyle yatarken çok rahatsız oldum
Ama anlamadım kağıttan birşey doktorda normal dedi iyi çıkmış dedi.
Tsh meselesini de sordum 3,5 normal dedi gerek duymadı dahiliyeye vs göndermeye.
Yaa ne tatlı.
Aynı bende böyleyim geçen hönküre hönküre ağladım doğunca nasıl olacak diye ama benim minik ameliyat olucak ya ondan birazda.
Herşey yolunda gider inşallah hepimiz için.
Bakalım dedikleri gibi Doğunca o annelik direkt olarak yüklenecek mi
Hep güzel düşün canım, sağ salim kucağına da alacaksın, ameliyatı da güzel geçecek.. Allah yardım edecek ve herşey yolunda gidecek inşaallah..Yaa ne tatlı.
Aynı bende böyleyim geçen hönküre hönküre ağladım doğunca nasıl olacak diye ama benim minik ameliyat olucak ya ondan birazda.
Herşey yolunda gider inşallah hepimiz için.
Bakalım dedikleri gibi Doğunca o annelik direkt olarak yüklenecek mi
İlginçmiş 1 hafta sorun değil kiSlm kizlar okuldayim okuyamadim msjlari eve gidince okuyacagim kismetse ama kontrolden geldim haber vwreyim dedim...
Bebis 1870 gr olmus, 42 cm mis. Ancak govdesi bi hafta geri dedi.. esimin dogum kilosu benim dogum kilomu aordu. Kan akisina vs bakti normal dedi ama tekrar detayli ultrosonu fln inceledi. Bi tereddute dustu nedense. Sonra bi haftalik gerilik cok sorun degil falan dedi. Ztn artik rutin kontrollerde belli eder bir yavaslama ekstra bir gerileme olursa. Iki hafta sonra tekrar gel dedi. Eger gerileme olursa tekrar perinatologa yonlendiririm dedi. Ama bana kalirsa kilosu da boyu da iyi veledin. Cok takmadim acikcasi.. odalari vs gezdik. Cok kucuk. Eminim devlette bile sartlar daha iyidir. Gebelik egitimi varmis. Ona da kayit yaptirdim.
Diger mevzu da calisanlr icin.. benim yarin 32 oluyor. Ama ben bu haftayi kapatip haftaya iznimi baslatacajtim. Planim sanki cuma 32 gibi gosterebiliriz diye dusunmustum. Ancak oyle olmuyormus. 1 gun icin bile olsa calisabilir alicam yarin. Ptesi de tekrar calisamaza ceviricez. Ve o gun gitmek sartmis. Bugunden yazamiyorlarmis. Ancak doktorun asistani halledecek allahtan. Ben ptesi gidip alicam.
Digermevzu daaa dogum fiyatlari artmis normal dogum 2000 di 2200 olmus epidural icin 500 aliniyormus. Doktoru cagirmak icin bin tl ekstra ucret.
Oyle iste kizlar bizden havadisler bu kdr..
Devlette gittim kontrole canım para vermedim.Canim nst ucretli mi? Ucretli ise ne kadar odedin
Annelik sorumluluk demek kuzum bakalım inşallah minnoş güzel iyi anneler oluruz hepimizKuzummm merak etme harika bir annesin senBana kalirsa dogdugunda degil simdiden yuklu o annelik gudusu hepimize... ozellikle boyle evlatlarindan vazgecmeyen anneler hepimizden iyy anne olursunuz siz merak etmeyin
İnşallah kuzum aminnHep güzel düşün canım, sağ salim kucağına da alacaksın, ameliyatı da güzel geçecek.. Allah yardım edecek ve herşey yolunda gidecek inşaallah..
Hepimiz güzel sağlıklı tatlı mı tatlı bebişler doğuracağız..
Slm canım, hoşgeldin..Slm kizlar okuldayim okuyamadim msjlari eve gidince okuyacagim kismetse ama kontrolden geldim haber vwreyim dedim...
Bebis 1870 gr olmus, 42 cm mis. Ancak govdesi bi hafta geri dedi.. esimin dogum kilosu benim dogum kilomu aordu. Kan akisina vs bakti normal dedi ama tekrar detayli ultrosonu fln inceledi. Bi tereddute dustu nedense. Sonra bi haftalik gerilik cok sorun degil falan dedi. Ztn artik rutin kontrollerde belli eder bir yavaslama ekstra bir gerileme olursa. Iki hafta sonra tekrar gel dedi. Eger gerileme olursa tekrar perinatologa yonlendiririm dedi. Ama bana kalirsa kilosu da boyu da iyi veledin. Cok takmadim acikcasi.. odalari vs gezdik. Cok kucuk. Eminim devlette bile sartlar daha iyidir. Gebelik egitimi varmis. Ona da kayit yaptirdim.
Diger mevzu da calisanlr icin.. benim yarin 32 oluyor. Ama ben bu haftayi kapatip haftaya iznimi baslatacajtim. Planim sanki cuma 32 gibi gosterebiliriz diye dusunmustum. Ancak oyle olmuyormus. 1 gun icin bile olsa calisabilir alicam yarin. Ptesi de tekrar calisamaza ceviricez. Ve o gun gitmek sartmis. Bugunden yazamiyorlarmis. Ancak doktorun asistani halledecek allahtan. Ben ptesi gidip alicam.
Digermevzu daaa dogum fiyatlari artmis normal dogum 2000 di 2200 olmus epidural icin 500 aliniyormus. Doktoru cagirmak icin bin tl ekstra ucret.
Oyle iste kizlar bizden havadisler bu kdr..
Canım ben özele gidiyorum, nst için bir ücret ödemedim. Diğer özel hastaneler alıyor mu bilmiyorum.Canim nst ucretli mi? Ucretli ise ne kadar odedin
Emziği sordum canım tekli almıştım ben, almayayım o zaman daha bir sürü eksiğimiz varKuzu emziğin mi sordun biberonun mu ikincisi.
Ben hem cam hem pp karar veremedim onun için 2 biberon alıcam. Emziği sorduysan gerek yok :)
Belki dedim 120 ml olan yetmezse diye benimki.
Dr bronws konusunda birşey diyemiyorum ben daha önce kullanıp memnun kaldığımızdan şaşmak istemedim kuzu.
Yok kuzum almaEmziği sordum canım tekli almıştım ben, almayayım o zaman daha bir sürü eksiğimiz var
Hemde esiyle izliyor :) valla büyük cesaret. Ben kendimde o gücü bulamıyorumAllah iyiliğini versin, hayrolsun rüyan..
Ayyy inşaallah hepimizin öyle olur bir ıkınmada doğururuz.. Gerçi benim ki sezeryan gibi.
Canım sen hiç Doğum videoları izliyor musun?Bir izlesem mi diyorum vazgeçiyorum. İzlemek lazım mı sence?
Bizimle aynı haftalardaki bir arkadaşım; eşiyle birlikte hep izliyor, alışmışlar artık böyle. Herşeyi biliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?