2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Yok kuzum alma
Onlar Neden ikili bilmiyorum amacı da
Bizimde var maaş kartını ele geçirdim kaç gündür alışverişe vurdum kendimi
Oo süper kart sendeyse iyi yapmışsın kuzum al al bitmiyor ki ... ben daha şampuan falan almadım sayende mühendisinoğlu sayfasından bakmıştım sonra güncellendi canım şampuanlar falan bazıları listeden çıktı gördün mü?

Canm masallah bebise .Dogum fiyatlariniz da cok iyiymis .Keske buradada o kadar uygun olsaydi. Sehirden sehire neden degisiyor hic anlamiyorum .Ayni hizmet degil mi sonucta

Aynen bende..
Üstelik sağlıkçıyım öyle ameliyat kan dikiş beni etkilemiyor ama bu farklı, bende cesaret edemiyorum.
Ben hatta seyden de cok korkuyorum dogum sırasında etrafimda ciglik atacak kimse olmaz umarim.ben o sekilde cok gerilirim

Gördüm kuzu takipteyim bende
Ben baby&me aldım geçen indirimde mavi olanından.

rahme düştüğü andan itibaren annesin canım...doğunca bi bakmışsın sanki yıllardır annelik yapıyor gibi oalcaksın. gördüğün ilk an ilk dokunuş kokusu hiç unutmayacaksın... ben anne olmayı çok seviyorum. kuzum 7 yaşında daha ilk anlardaki gibi severim okşarım. bu kuzum da öyle olacak eminim.

Sorun olacak bi durum yok canım. bi hafta ileri geri olabiliyor. takipte olursunuz daha sık.
olmuyor canım sat tarihine göre alıyorsun. o gün gidip yazdırman lazım raporu. dedikleri doğru

Ben hatta seyden de cok korkuyorum dogum sırasında etrafimda ciglik atacak kimse olmaz umarim.ben o sekilde cok gerilirim

ben iyi bağırmışım :) kızkardeşim öyle diyor. bi de tam h içi ve poliklinik saati idi. doğum odası poliklinik ile yanyanaydı. ne bağırdın ya diyor hrkes sessiz kaldı seni dinlemişti der hep hamile de çokmuş o sırada bekle yen napsaydım yani içime mi atsaydım

allah iyilik versin kızlar size :) annelik çok başka gerçekten de doğunca bi farklı oluyo insan, normalde benim uykum ağırdır eve hırsız girse duymam eşim yanımdan kalksa gitse duymam,ama bebiş doğunca kafasını sağdan sola çevirse uyanıyorum zaten bu som aylarda vücut hazırlıyormuş kendini kulaklarımız bile son aylarda daha çok herşeyi duymaya başlarmış, yine son aylarda uyuyamıyoruz ya oda doğuö için bebiş için hazırlıkmış yani biz istemesekte vücut kendi kendini hazırlıyo herşeye, A April wind Cnm uras ameliyata girecek çıkacak senlık bi durum yok sen sadece dua ediceksin bu işler bize zor ama doktorlara kolay ,bize kalsa sezeryan bile yapamayız ama doktorlar günde kaç.sezeryan yapıyo işin ehli onlar,sen kendine iyi bakıcaksın, sütünü sağacaksın urasa verecekler ,düşünme bunları rüyanda çok güzel hayırlara çıksın inşallah ,herşeyin yolunda gideceğini gösterir bu rüyan

İçim rahat etmez diyorsan canım arada sırada limonlu su tüket aynı işlevi görür.
Ayrıntılıya gittiğimde sormayı unuttum ama muhtemelen iğne destekler diyede 35te bırak dedi canım banada.
Bıraktıktan sonra arada sırada limonlu su tüketeyim diyorum
Hayır olsun kuzu normal doğumda beynine yer etmiş

Hemde esiyle izliyor :) valla büyük cesaret. Ben kendimde o gücü bulamıyorum

Aynen bende..
Üstelik sağlıkçıyım öyle ameliyat kan dikiş beni etkilemiyor ama bu farklı, bende cesaret edemiyorum.
izlemeyin kızlar ben izliyorum denk geldikçe keşke izlemesem o da ayrı bi manyaklığım bazı şeyleri bilmemek daha iyi

Simdi sordum
Dr muaynesi icinde cektirirsem yani ayni gun ucretsiz ama muayne tekrari 10 gun icinde cektirirsem 40 tl odemem gerekirmis. Sacma ama yapcak bisi yok. Ayni gun cektiririm bende. Biktim para odemekten :O

Simdi sordum
Dr muaynesi icinde cektirirsem yani ayni gun ucretsiz ama muayne tekrari 10 gun icinde cektirirsem 40 tl odemem gerekirmis. Sacma ama yapcak bisi yok. Ayni gun cektiririm bende. Biktim para odemekten :O

nst için ekstra ücret almak ne saçma...ben ilk kez duydum. ben ödemedim özelde ekstra ücret.

İnşallah kuzum zor olan ameliyat değil Zaten o konuda sıkıntı yokta, akciğeri gelişmediği için akciğer tansiyonu gelişiyormuş sorun olan bu.
Umarım güzel haberlerle dönücem buraya
Allah hepimizin yardımcısı olsun çok amin

Canım kafana takmamakla en iyisini yapıyosun.
2 hafta ileri geri olması hiç sorun değil.
Her çocuğun gelişimi farklı doktorun biraz pimpirikli galiba.
Benimde acsi geride üstelik en son 17 gün kadardı.
Kan akışı,suyu,kalp atışı güzel,doktorumun dediği aynen şu şekilde.
Kilo aldığı sürece geriliğin hiç bir sorun teşkil etmediği,kaldıki ben ve eşim minyonuz.
Bebişimizde minyon bal bir kız olucak diyorum

Ya ben normal Doğum çok istiyordum İnan ki.
Sancı muhabbeti olunca direk kendi doğumumu gördüm
Ama sezeryan olacak daha ürkütücü

Amin canım inşallah bebeği alınca hiç onunla alakası olmaz .bazen ultrason yanilta biliyor .

Selam kızlar

Kız bebek anneyi çirkinleştirirmiş derler ya doğruymuş yüzümde göz altımın bitişinde kahverengi çizgiler olmuş sizde de oldu mu?
Kuzum alakası var mı yok mu hiç bir fikrim yok ama benim kız benim ayrı bir güzelleştirdi ❤
Bazen diyorum tüm halk inanışları erkek yönünde benim kız,acaba erkek mi diye
Ya ben normal Doğum çok istiyordum İnan ki.
Sancı muhabbeti olunca direk kendi doğumumu gördüm
Ama sezeryan olacak daha ürkütücü
Doğrudur canım inanki sezeryan normal hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsun
Bende senin kafadanım sezeryandan korkuyom

Kızlar beni fena bir öksürük tutmuş ciğerlerim. Göğsüm .öldürünce hepsi etkileniyor. Karnımın altına kadar. Doktorum pazartesi gelecek onu mu beklesem ama varya ne iştah var .Bide kuruluk .Ve baş ağrısı. Öksürük bitiriyor zaten iki göğsünün ortası aciyor öksürünce. Araştırma hastanenin acılı ne gitsem bir fayda olur mu. Yada bu na başka bölüm mu bakıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…