- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Oo süper kart sendeyseYok kuzum alma
Onlar Neden ikili bilmiyorum amacı da
Bizimde var maaş kartını ele geçirdim kaç gündür alışverişe vurdum kendimi
Aynen bende..Hemde esiyle izliyor :) valla büyük cesaret. Ben kendimde o gücü bulamıyorum
Canm masallah bebise .Dogum fiyatlariniz da cok iyiymis .Keske buradada o kadar uygun olsaydi. Sehirden sehire neden degisiyor hic anlamiyorum .Ayni hizmet degil mi sonuctaSlm kizlar okuldayim okuyamadim msjlari eve gidince okuyacagim kismetse ama kontrolden geldim haber vwreyim dedim...
Bebis 1870 gr olmus, 42 cm mis. Ancak govdesi bi hafta geri dedi.. esimin dogum kilosu benim dogum kilomu aordu. Kan akisina vs bakti normal dedi ama tekrar detayli ultrosonu fln inceledi. Bi tereddute dustu nedense. Sonra bi haftalik gerilik cok sorun degil falan dedi. Ztn artik rutin kontrollerde belli eder bir yavaslama ekstra bir gerileme olursa. Iki hafta sonra tekrar gel dedi. Eger gerileme olursa tekrar perinatologa yonlendiririm dedi. Ama bana kalirsa kilosu da boyu da iyi veledin. Cok takmadim acikcasi.. odalari vs gezdik. Cok kucuk. Eminim devlette bile sartlar daha iyidir. Gebelik egitimi varmis. Ona da kayit yaptirdim.
Diger mevzu da calisanlr icin.. benim yarin 32 oluyor. Ama ben bu haftayi kapatip haftaya iznimi baslatacajtim. Planim sanki cuma 32 gibi gosterebiliriz diye dusunmustum. Ancak oyle olmuyormus. 1 gun icin bile olsa calisabilir alicam yarin. Ptesi de tekrar calisamaza ceviricez. Ve o gun gitmek sartmis. Bugunden yazamiyorlarmis. Ancak doktorun asistani halledecek allahtan. Ben ptesi gidip alicam.
Digermevzu daaa dogum fiyatlari artmis normal dogum 2000 di 2200 olmus epidural icin 500 aliniyormus. Doktoru cagirmak icin bin tl ekstra ucret.
Oyle iste kizlar bizden havadisler bu kdr..
Ben hatta seyden de cok korkuyorum dogum sırasında etrafimda ciglik atacak kimse olmaz umarim.ben o sekilde cok gerilirimAynen bende..
Üstelik sağlıkçıyım öyle ameliyat kan dikiş beni etkilemiyor ama bu farklı, bende cesaret edemiyorum.
Gördüm kuzu takipteyim bendeOo süper kart sendeyseiyi yapmışsın kuzum al al bitmiyor ki ... ben daha şampuan falan almadım sayende mühendisinoğlu sayfasından bakmıştım sonra güncellendi canım şampuanlar falan bazıları listeden çıktı gördün mü?
Geçen içeride tv izlerken; yemeği unutmuşum yanmış. Heryer koku duman tabi. Eşim işten geldi; oturdum bir güzel ağlıyorum deli gibi. Adam da şaşırdı yemek için ağlanır mı diye.
Ben doğurmak istemiyorum yemeğe bile bakamıyorum, çocuğa nasıl bakıcam diye daha çok ağlamaya başladım.
Eşim de beni sakinleştirmek için napcağını şaşırdı garibim. Sarıldı; tamam gel ağlama doğurma kalsın içeride diyor.
Nasıl bir psikoloji içindeysek..
Herkes kucağına alınca iç güdüsel olarak; hemen anneliğe başlarsın filan diyor ama bilemiyorum kuzum. Bende hiç hazır değilim.
Slm kizlar okuldayim okuyamadim msjlari eve gidince okuyacagim kismetse ama kontrolden geldim haber vwreyim dedim...
Bebis 1870 gr olmus, 42 cm mis. Ancak govdesi bi hafta geri dedi.. esimin dogum kilosu benim dogum kilomu aordu. Kan akisina vs bakti normal dedi ama tekrar detayli ultrosonu fln inceledi. Bi tereddute dustu nedense. Sonra bi haftalik gerilik cok sorun degil falan dedi. Ztn artik rutin kontrollerde belli eder bir yavaslama ekstra bir gerileme olursa. Iki hafta sonra tekrar gel dedi. Eger gerileme olursa tekrar perinatologa yonlendiririm dedi. Ama bana kalirsa kilosu da boyu da iyi veledin. Cok takmadim acikcasi.. odalari vs gezdik. Cok kucuk. Eminim devlette bile sartlar daha iyidir. Gebelik egitimi varmis. Ona da kayit yaptirdim.
Diger mevzu da calisanlr icin.. benim yarin 32 oluyor. Ama ben bu haftayi kapatip haftaya iznimi baslatacajtim. Planim sanki cuma 32 gibi gosterebiliriz diye dusunmustum. Ancak oyle olmuyormus. 1 gun icin bile olsa calisabilir alicam yarin. Ptesi de tekrar calisamaza ceviricez. Ve o gun gitmek sartmis. Bugunden yazamiyorlarmis. Ancak doktorun asistani halledecek allahtan. Ben ptesi gidip alicam.
Digermevzu daaa dogum fiyatlari artmis normal dogum 2000 di 2200 olmus epidural icin 500 aliniyormus. Doktoru cagirmak icin bin tl ekstra ucret.
Ben hatta seyden de cok korkuyorum dogum sırasında etrafimda ciglik atacak kimse olmaz umarim.ben o sekilde cok gerilirim
Geçen içeride tv izlerken; yemeği unutmuşum yanmış. Heryer koku duman tabi. Eşim işten geldi; oturdum bir güzel ağlıyorum deli gibi. Adam da şaşırdı yemek için ağlanır mı diye.
Ben doğurmak istemiyorum yemeğe bile bakamıyorum, çocuğa nasıl bakıcam diye daha çok ağlamaya başladım.
Eşim de beni sakinleştirmek için napcağını şaşırdı garibim. Sarıldı; tamam gel ağlama doğurma kalsın içeride diyor.
Nasıl bir psikoloji içindeysek..
Herkes kucağına alınca iç güdüsel olarak; hemen anneliğe başlarsın filan diyor ama bilemiyorum kuzum. Bende hiç hazır değilim.
allah iyilik versin kızlar size :) annelik çok başka gerçekten de doğunca bi farklı oluyo insan, normalde benim uykum ağırdır eve hırsız girse duymam eşim yanımdan kalksa gitse duymam,ama bebiş doğunca kafasını sağdan sola çevirse uyanıyorum zaten bu som aylarda vücut hazırlıyormuş kendini kulaklarımız bile son aylarda daha çok herşeyi duymaya başlarmış, yine son aylarda uyuyamıyoruz ya oda doğuö için bebiş için hazırlıkmış yani biz istemesekte vücut kendi kendini hazırlıyo herşeye, A April wind Cnm uras ameliyata girecek çıkacak senlık bi durum yok sen sadece dua ediceksin bu işler bize zor ama doktorlara kolay ,bize kalsa sezeryan bile yapamayız ama doktorlar günde kaç.sezeryan yapıyo işin ehli onlar,sen kendine iyi bakıcaksın, sütünü sağacaksın urasa verecekler ,düşünme bunları rüyanda çok güzel hayırlara çıksın inşallah ,herşeyin yolunda gideceğini gösterir bu rüyanYaa ne tatlı.
Aynı bende böyleyim geçen hönküre hönküre ağladım doğunca nasıl olacak diye ama benim minik ameliyat olucak ya ondan birazda.
Herşey yolunda gider inşallah hepimiz için.
Bakalım dedikleri gibi Doğunca o annelik direkt olarak yüklenecek mi
İçim rahat etmez diyorsan canım arada sırada limonlu su tüket aynı işlevi görür.36ya kadar bıraktırıyorlarmış zaten kuzum, ayrıntılı için gittiğim perinatolog da 32-36 arası bırakırsın coraspini demişti. Benim 32+2’de kesiyor erken gibi geldi ama pıhtılaşma sorunum var diyemem alt sınıra yakın olsa da normal değer aralığında çıkmıştı önlem amaçlı başladım. o yüzden sanırım biraz erken kesecek. 8. Haftada başlamıştım zaten gebeliğin başından beri de kullanmıyorum. Sizde durum daha farklı tabi :)
Hayır olsun kuzu normal doğumda beynine yer etmişTekrar uyumuşum ya.
Yatmadan önce sabah grubumuzda birinin sancısı vardı bilinçaltı işte hop rüyamda sen gel sancısız açılman olsun birden
Hop üstüne evde doğur tek ıkınmayla
Bebişimde toparlak güzel mi güzel birşeydi.
Çok çabuk fayda eder geçer biran önce ❤2 gün içinde fayda ediyormuş ilaç kuzu
Hemde esiyle izliyor :) valla büyük cesaret. Ben kendimde o gücü bulamıyorum
izlemeyin kızlar ben izliyorum denk geldikçe keşke izlemesem o da ayrı bi manyaklığım bazı şeyleri bilmemek daha iyiAynen bende..
Üstelik sağlıkçıyım öyle ameliyat kan dikiş beni etkilemiyor ama bu farklı, bende cesaret edemiyorum.
Slm canım, hoşgeldin..
1-2 hafta geri ya da önde olması; çok normal.. Sağlıklı ise kilosu hiç önemli değil. Kafana takma, doktorda o kadar önemli değil demiş zaten. Bebişler bu ara hızlı ve fazla alıyorlar, arayı kapatır hemen.. :)
Evet, fiyatlar zamlanmış maalesef.
Ben normalde muayene ücreti 90 tl ödüyordum, dün gittiğimde 140 tl ödedim.Doğum ücretinin yeni zamlı fiyatını sormayı unuttuk. Ne kadar oldu Allah bilir..
Canım ben özele gidiyorum, nst için bir ücret ödemedim. Diğer özel hastaneler alıyor mu bilmiyorum.
Devlet hastanelerinde zaten ücretsiz.
Hangi hastaneye gidiyorsan; telefonla ücretini sorabilirsin.
Simdi sordum
Dr muaynesi icinde cektirirsem yani ayni gun ucretsiz ama muayne tekrari 10 gun icinde cektirirsem 40 tl odemem gerekirmis. Sacma ama yapcak bisi yok. Ayni gun cektiririm bende. Biktim para odemekten :O
İnşallah kuzum zor olan ameliyat değil Zaten o konuda sıkıntı yokta, akciğeri gelişmediği için akciğer tansiyonu gelişiyormuş sorun olan bu.allah iyilik versin kızlar size :) annelik çok başka gerçekten de doğunca bi farklı oluyo insan, normalde benim uykum ağırdır eve hırsız girse duymam eşim yanımdan kalksa gitse duymam,ama bebiş doğunca kafasını sağdan sola çevirse uyanıyorum zaten bu som aylarda vücut hazırlıyormuş kendini kulaklarımız bile son aylarda daha çok herşeyi duymaya başlarmış, yine son aylarda uyuyamıyoruz ya oda doğuö için bebiş için hazırlıkmış yani biz istemesekte vücut kendi kendini hazırlıyo herşeye, A April wind Cnm uras ameliyata girecek çıkacak senlık bi durum yok sen sadece dua ediceksin bu işler bize zor ama doktorlara kolay ,bize kalsa sezeryan bile yapamayız ama doktorlar günde kaç.sezeryan yapıyo işin ehli onlar,sen kendine iyi bakıcaksın, sütünü sağacaksın urasa verecekler ,düşünme bunları rüyanda çok güzel hayırlara çıksın inşallah ,herşeyin yolunda gideceğini gösterir bu rüyan
Canım kafana takmamakla en iyisini yapıyosun.Slm kizlar okuldayim okuyamadim msjlari eve gidince okuyacagim kismetse ama kontrolden geldim haber vwreyim dedim...
Ya ben normal Doğum çok istiyordum İnan ki.İçim rahat etmez diyorsan canım arada sırada limonlu su tüket aynı işlevi görür.
Ayrıntılıya gittiğimde sormayı unuttum ama muhtemelen iğne destekler diyede 35te bırak dedi canım banada.
Bıraktıktan sonra arada sırada limonlu su tüketeyim diyorum
Hayır olsun kuzu normal doğumda beynine yer etmiş
Amin canım inşallah bebeği alınca hiç onunla alakası olmaz .bazen ultrason yanilta biliyor .İnşallah kuzum zor olan ameliyat değil Zaten o konuda sıkıntı yokta, akciğeri gelişmediği için akciğer tansiyonu gelişiyormuş sorun olan bu.
Umarım güzel haberlerle dönücem buraya
Allah hepimizin yardımcısı olsun çok amin
Kuzum alakası var mı yok mu hiç bir fikrim yok ama benim kız benim ayrı bir güzelleştirdi ❤Selam kızlar
Kız bebek anneyi çirkinleştirirmiş derler ya doğruymuş yüzümde göz altımın bitişinde kahverengi çizgiler olmuş sizde de oldu mu?
Doğrudur canım inanki sezeryan normal hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsunYa ben normal Doğum çok istiyordum İnan ki.
Sancı muhabbeti olunca direk kendi doğumumu gördüm
Ama sezeryan olacak daha ürkütücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?