2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Aminnn cnm ,sen tabi araştırdığın için daha iyi biliyosundur herşeyin seyrini, iyi düşün iyi olsun herkeste aynı şey olacak diye bişey yok cnm ,cümlemiz rabbime emanetiz bilmiyoruz ki neyin ne olacağını doğum bu netıcede

Limonlu suyu bilmiyordum kuzum iyi oldu söylediğin sağol Seviyorum zaten içerim
Geçmiş olsun canım öksürük zor olur. Benim de öksürük vardı ateşim de yükselince gitmiştim acile boğaz enfeksiyonu çıktı ciğerlere de inmiş biraz antibiyotik kullandım. Kendi doktoruma sormadan başlamadım tabi öyle bi imkanın varsa hastaneye git ilaç yazarsa doktoruna danışıp kullanırsın

Malesef doktorum pazartesi geliyor. Ve ben ozamana kadar doğum yapmaktan korkuyorum derecce

kızlar moralim çok bozuk. babamla annem görüşmüyorlar ayrılacaklar sanırım. annem bize geldi oğlana bakıyor ben de işe başladım. epeydir konuşmuyorduk babamı aradım bugün. hiç aramamıştı beni ben de aramamıştım. çok soğuk ve kötü davrandı. iş yerindeyim gözlerim dolup dolup duruyor kendimi sıkıyorum ağlamamak için.
nasıl bu hale gelindi aklım almıyor. eşimin de haberi yok bu mevzulardan anneme de bahsedemem iç dünyamı çünkü çok öfkeli babama beni anlayamaz.
çok mutsuzum ayrılsınlar asla istemem ama olayların akışına dahil de olmayacağım kendi kararları diyorum.
çok mutsuzum çok..

Kendi sorunlarımız yetmezmiş gibi birde onları takıyoruz ya. Ah kuzum ah
Babanın davranışını onaylamıyorum ama belki o da psikolojik olarak kötüdür o yüzden o şekilde konuşmuştur. Bazen bende nazım geçen insanlara hönkürüyorum sonra pişman oluyorum.
Senin kendini üzmenin kimseye bi faydası yok aksine bebişe zararı var kuzum aklından at o görüşmeyi düşünmemeye çalış.
Aynı mevzular bizdede var kardeşim olmasa ne b.k yerseniz yiyin diyecem ama diyemiyorum ben.
Anlayabiliyorum yani her ayrıntısını her detayını kendim düşünüp takıyorum ama yapmamak gerek.

Kızlar size katılıyorum bende korkuyorum doğum yaklaştıkça :). Umarım herşey yolunda gider hepimiz için

Maşallah kuzuya 1 haftalık gerilik hiç birşey değil doktor niye bu kadar telaş yaptı ki. Hiç stres yapma kuzum.

Çok çabuk fayda eder geçer biran önce ❤

İnşallah kuzumm. Küçük küçük kasılmalarım var nefesimi kesen

Seviyosan gönül rahatlığıyla kullan canım fazla abartma ama :)
Yarım limonun suyunu bir bardağa sık üstüne normal su ilave et şifa olsun
Baban senden telefon beklemiş canım sen ondan konuşmak için,arayada zaman girdiği için çok sıcak davranmamış.
Şuanki ruh halinde gayet duygusal açıdan yoğun olduğu için kendini kimsesiz mutsuz hissediyosun
Bazen biz büyüklerden daha anlayışlı oluyoruz anlamıyorlar kolay kolay yada anlamak istemiyorlar...
Bizimkilerle aşşa yukarı 1 senedir küsüm konuşmuyorum bende

Üzüldüm canım. Neden öyle soğuk davrandı ki. Sonuçta annenle baban arasında olan şeyler seni ilgilendirmez babanın böyle davranması hemde hamileyken hiç hoş değil.
Boşanabilirler aralarında sevgi bitmiş olabilir ama bunu seni üzmeden kırmadan yapmaları lazım.
Umarım herşey çabucak düzelir sende böyle arada kalmazsın canım

İşte onların sebebide enfeksiyondan canım.
16 haftalık falandım fitil kullanmamak için inat ettim,bi gece kasılmam çok oldu çocuk bi yere toplandı durdu.
Ertesi gün ilk işim fitili kullanmak oldu :)
Şükür ondan sonra kasılmam ben anlayaraktan olmadı.
Oluyosada ben anlayamıyom heralde :))

Umarım hemen geçer fitili düm gece 12de koydum. 2 gün yazıyordu kutuda zaten cuma günüde kontrollüm var.. Ama yani 4-5 kere oldu şu ana kadar kasılma ama bir kaç saniye sadece..
Birde gece adet sancısı hissettim o neden olabilir acaba

Anladığım kadarıyla 30 haftadan sonra bu şikayetler bir çoğumuz da oldu canım belki de enfeksiyon la alakası yoktur. Yalancı kasılma başlamıştır. Endişe etme kasılma dan doğum olsaydı 4 haftadır oluyor bende şimdiye doğurmuştum hepinizi sollamistim :)

Cumaya kadar geçip gider inşallah canım.
Normalde enfeksiyon olduğumuz zamanlarda hafifte olsa kasık ağrısı şikayetimiz oluyor ya canım,muhtemelen şuanda hem hamilesin hemde enfeksiyon var oda adet sancısı gibi sancıya neden oluyor diye düşünüyorum kuzum.
Kötüyü düşünme iyiye odaklan ❤

Amin kuzu
Kuzu enfeksiyondan olabilir o ağrının sebebi de.
Geçer inşallah hemencik

Mustelanın merhaba bebek setini sipariş ettim kızlar. Şampuan,nemlendirici,masaj yağı,pişik kremi var. Günlerdir araştırıyorum en iyisi mustela gibi geldi umarım doğru karardır o kadar para verdim
İyi yapmışsın kuzum.
Banada tuzlu geldi durumlarda belli olmayınca almak istemedim yoksa mustela alırdım direk öyle yada böyle kullanılıyor yeri gelince hepsi.

İyi yapmışsın kuzum.
Banada tuzlu geldi durumlarda belli olmayınca almak istemedim yoksa mustela alırdım direk öyle yada böyle kullanılıyor yeri gelince hepsi.
Evet canım biraz tuzlu annemde küçücük bebeğe ne kadar kullanılacak şampuan falan baya kullanırsın yine deyince aldım. İnş alerji falan yapmaz bizim küçük hanımefendiyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…