- 11 Eylül 2018
- 1.772
- 3.568
- 63
Aminnn cnm ,sen tabi araştırdığın için daha iyi biliyosundur herşeyin seyrini, iyi düşün iyi olsun herkeste aynı şey olacak diye bişey yok cnm ,cümlemiz rabbime emanetiz bilmiyoruz ki neyin ne olacağını doğum bu netıcedeİnşallah kuzum zor olan ameliyat değil Zaten o konuda sıkıntı yokta, akciğeri gelişmediği için akciğer tansiyonu gelişiyormuş sorun olan bu.
Umarım güzel haberlerle dönücem buraya
Allah hepimizin yardımcısı olsun çok amin
Limonlu suyu bilmiyordum kuzum iyi oldu söylediğin sağolİçim rahat etmez diyorsan canım arada sırada limonlu su tüket aynı işlevi görür.
Ayrıntılıya gittiğimde sormayı unuttum ama muhtemelen iğne destekler diyede 35te bırak dedi canım banada.
Bıraktıktan sonra arada sırada limonlu su tüketeyim diyorum
Hayır olsun kuzu normal doğumda beynine yer etmiş
Geçmiş olsun canım öksürük zor olur. Benim de öksürük vardı ateşim de yükselince gitmiştim acile boğaz enfeksiyonu çıktı ciğerlere de inmiş biraz antibiyotik kullandım. Kendi doktoruma sormadan başlamadım tabi öyle bi imkanın varsa hastaneye git ilaç yazarsa doktoruna danışıp kullanırsınKızlar beni fena bir öksürük tutmuş ciğerlerim. Göğsüm .öldürünce hepsi etkileniyor. Karnımın altına kadar. Doktorum pazartesi gelecek onu mu beklesem ama varya ne iştah var .Bide kuruluk .Ve baş ağrısı. Öksürük bitiriyor zaten iki göğsünün ortası aciyor öksürünce. Araştırma hastanenin acılı ne gitsem bir fayda olur mu. Yada bu na başka bölüm mu bakıyor .
Malesef doktorum pazartesi geliyor. Ve ben ozamana kadar doğum yapmaktan korkuyorum derecceLimonlu suyu bilmiyordum kuzum iyi oldu söylediğin sağolSeviyorum zaten içerim
Geçmiş olsun canım öksürük zor olur. Benim de öksürük vardı ateşim de yükselince gitmiştim acile boğaz enfeksiyonu çıktı ciğerlere de inmiş biraz antibiyotik kullandım. Kendi doktoruma sormadan başlamadım tabi öyle bi imkanın varsa hastaneye git ilaç yazarsa doktoruna danışıp kullanırsın
Başka doktora gitsenMalesef doktorum pazartesi geliyor. Ve ben ozamana kadar doğum yapmaktan korkuyorum derecce
Kendi sorunlarımız yetmezmiş gibi birde onları takıyoruz ya. Ah kuzum ahkızlar moralim çok bozuk. babamla annem görüşmüyorlar ayrılacaklar sanırım. annem bize geldi oğlana bakıyor ben de işe başladım. epeydir konuşmuyorduk babamı aradım bugün. hiç aramamıştı beni ben de aramamıştım. çok soğuk ve kötü davrandı. iş yerindeyim gözlerim dolup dolup duruyor kendimi sıkıyorum ağlamamak için.
nasıl bu hale gelindi aklım almıyor. eşimin de haberi yok bu mevzulardan anneme de bahsedemem iç dünyamı çünkü çok öfkeli babama beni anlayamaz.
çok mutsuzum ayrılsınlar asla istemem ama olayların akışına dahil de olmayacağım kendi kararları diyorum.
çok mutsuzum çok..
Geçen içeride tv izlerken; yemeği unutmuşum yanmış. Heryer koku duman tabi. Eşim işten geldi; oturdum bir güzel ağlıyorum deli gibi. Adam da şaşırdı yemek için ağlanır mı diye.
Ben doğurmak istemiyorum yemeğe bile bakamıyorum, çocuğa nasıl bakıcam diye daha çok ağlamaya başladım.
Eşim de beni sakinleştirmek için napcağını şaşırdı garibim. Sarıldı; tamam gel ağlama doğurma kalsın içeride diyor.
Nasıl bir psikoloji içindeysek..
Herkes kucağına alınca iç güdüsel olarak; hemen anneliğe başlarsın filan diyor ama bilemiyorum kuzum. Bende hiç hazır değilim.
Yaa ne tatlı.
Aynı bende böyleyim geçen hönküre hönküre ağladım doğunca nasıl olacak diye ama benim minik ameliyat olucak ya ondan birazda.
Herşey yolunda gider inşallah hepimiz için.
Bakalım dedikleri gibi Doğunca o annelik direkt olarak yüklenecek mi
Slm kizlar okuldayim okuyamadim msjlari eve gidince okuyacagim kismetse ama kontrolden geldim haber vwreyim dedim...
Bebis 1870 gr olmus, 42 cm mis. Ancak govdesi bi hafta geri dedi.. esimin dogum kilosu benim dogum kilomu aordu. Kan akisina vs bakti normal dedi ama tekrar detayli ultrosonu fln inceledi. Bi tereddute dustu nedense. Sonra bi haftalik gerilik cok sorun degil falan dedi. Ztn artik rutin kontrollerde belli eder bir yavaslama ekstra bir gerileme olursa. Iki hafta sonra tekrar gel dedi. Eger gerileme olursa tekrar perinatologa yonlendiririm dedi. Ama bana kalirsa kilosu da boyu da iyi veledin. Cok takmadim acikcasi.. odalari vs gezdik. Cok kucuk. Eminim devlette bile sartlar daha iyidir. Gebelik egitimi varmis. Ona da kayit yaptirdim.
Diger mevzu da calisanlr icin.. benim yarin 32 oluyor. Ama ben bu haftayi kapatip haftaya iznimi baslatacajtim. Planim sanki cuma 32 gibi gosterebiliriz diye dusunmustum. Ancak oyle olmuyormus. 1 gun icin bile olsa calisabilir alicam yarin. Ptesi de tekrar calisamaza ceviricez. Ve o gun gitmek sartmis. Bugunden yazamiyorlarmis. Ancak doktorun asistani halledecek allahtan. Ben ptesi gidip alicam.
Digermevzu daaa dogum fiyatlari artmis normal dogum 2000 di 2200 olmus epidural icin 500 aliniyormus. Doktoru cagirmak icin bin tl ekstra ucret.
Oyle iste kizlar bizden havadisler bu kdr..
Çok çabuk fayda eder geçer biran önce ❤
Seviyosan gönül rahatlığıyla kullan canım fazla abartma ama :)Limonlu suyu bilmiyordum kuzum iyi oldu söylediğin sağolSeviyorum zaten içerim
Geçmiş olsun canım öksürük zor olur. Benim de öksürük vardı ateşim de yükselince gitmiştim acile boğaz enfeksiyonu çıktı ciğerlere de inmiş biraz antibiyotik kullandım. Kendi doktoruma sormadan başlamadım tabi öyle bi imkanın varsa hastaneye git ilaç yazarsa doktoruna danışıp kullanırsın
Baban senden telefon beklemiş canım sen ondan konuşmak için,arayada zaman girdiği için çok sıcak davranmamış.kızlar moralim çok bozuk. babamla annem görüşmüyorlar ayrılacaklar sanırım. annem bize geldi oğlana bakıyor ben de işe başladım. epeydir konuşmuyorduk babamı aradım bugün. hiç aramamıştı beni ben de aramamıştım. çok soğuk ve kötü davrandı. iş yerindeyim gözlerim dolup dolup duruyor kendimi sıkıyorum ağlamamak için.
nasıl bu hale gelindi aklım almıyor. eşimin de haberi yok bu mevzulardan anneme de bahsedemem iç dünyamı çünkü çok öfkeli babama beni anlayamaz.
çok mutsuzum ayrılsınlar asla istemem ama olayların akışına dahil de olmayacağım kendi kararları diyorum.
çok mutsuzum çok..
kızlar moralim çok bozuk. babamla annem görüşmüyorlar ayrılacaklar sanırım. annem bize geldi oğlana bakıyor ben de işe başladım. epeydir konuşmuyorduk babamı aradım bugün. hiç aramamıştı beni ben de aramamıştım. çok soğuk ve kötü davrandı. iş yerindeyim gözlerim dolup dolup duruyor kendimi sıkıyorum ağlamamak için.
çok mutsuzum çok..
İşte onların sebebide enfeksiyondan canım.Kızlar size katılıyorum bende korkuyorum doğum yaklaştıkça :). Umarım herşey yolunda gider hepimiz için
Maşallah kuzuya1 haftalık gerilik hiç birşey değil doktor niye bu kadar telaş yaptı ki. Hiç stres yapma kuzum.
İnşallah kuzumm. Küçük küçük kasılmalarım var nefesimi kesen
İşte onların sebebide enfeksiyondan canım.
16 haftalık falandım fitil kullanmamak için inat ettim,bi gece kasılmam çok oldu çocuk bi yere toplandı durdu.
Ertesi gün ilk işim fitili kullanmak oldu :)
Şükür ondan sonra kasılmam ben anlayaraktan olmadı.
Oluyosada ben anlayamıyom heralde :))
Anladığım kadarıyla 30 haftadan sonra bu şikayetler bir çoğumuz da oldu canım belki de enfeksiyon la alakası yoktur. Yalancı kasılma başlamıştır. Endişe etme kasılma dan doğum olsaydı 4 haftadır oluyor bende şimdiye doğurmuştum hepinizi sollamistim :)Umarım hemen geçer fitili düm gece 12de koydum. 2 gün yazıyordu kutuda zaten cuma günüde kontrollüm var.. Ama yani 4-5 kere oldu şu ana kadar kasılma ama bir kaç saniye sadece..
Birde gece adet sancısı hissettim o neden olabilir acaba
Cumaya kadar geçip gider inşallah canım.Umarım hemen geçer fitili düm gece 12de koydum. 2 gün yazıyordu kutuda zaten cuma günüde kontrollüm var.. Ama yani 4-5 kere oldu şu ana kadar kasılma ama bir kaç saniye sadece..
Amin kuzuKızlar size katılıyorum bende korkuyorum doğum yaklaştıkça :). Umarım herşey yolunda gider hepimiz için
Maşallah kuzuya1 haftalık gerilik hiç birşey değil doktor niye bu kadar telaş yaptı ki. Hiç stres yapma kuzum.
İnşallah kuzumm. Küçük küçük kasılmalarım var nefesimi kesen
Kuzu enfeksiyondan olabilir o ağrının sebebi de.Umarım hemen geçer fitili düm gece 12de koydum. 2 gün yazıyordu kutuda zaten cuma günüde kontrollüm var.. Ama yani 4-5 kere oldu şu ana kadar kasılma ama bir kaç saniye sadece..
İyi yapmışsın kuzum.Mustelanın merhaba bebek setini sipariş ettim kızlar. Şampuan,nemlendirici,masaj yağı,pişik kremi var. Günlerdir araştırıyorum en iyisi mustela gibi geldi umarım doğru karardır o kadar para verdim
Evet canım biraz tuzluİyi yapmışsın kuzum.
Banada tuzlu geldi durumlarda belli olmayınca almak istemedim yoksa mustela alırdım direk öyle yada böyle kullanılıyor yeri gelince hepsi.
Zamanı gelince bağlasan durmayacaklarKeşkeee. ağrısız sancısız Doğum yaptım
Hatta çıkmasın diye zor tuttum ama ııh beceremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?