2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bebişleri yıkadıktan sonra masaj yağıyla mı yoksa nemlendiriciyle mi,masaj yapıcaz bu soru benim kafamı hep karıştırıyor
Benim bugün sipariş ettiğimde ikiside var bi birini bi birini kullanırım artık diyorum ikisi bir olmaz herhal aşağı yukarı aynı işlevi görüyor sanırım.

Benim yalancı kasılmalarım 16 haftadan beri var rahim boyum kısa erken doğum riskim olduğu için zaten 2 aydır yatıyorum evde canım. Bu sıralar iyice artı maalesef durum farklı bende çünkü yalancı kasılmalar rahimi etkiliyor direkt bende keşke sadece kasılma olsa ama erken doğum riskim var

Teşekkür ederim canım mesajın için. İçimi rahatlattın

Amin kuzu

Kuzu enfeksiyondan olabilir o ağrının sebebi de.
Geçer inşallah hemencik

Umarım geçer kuzum Çok kötü birşey ya

Kızlar bebişleri yıkadıktan sonra masaj yağıyla mı yoksa nemlendiriciyle mi,masaj yapıcaz bu soru benim kafamı hep karıştırıyor

Sanırım masaj yağı ile ben daha almadım ama bebek için şampuan falan

Mustelanın merhaba bebek setini sipariş ettim kızlar. Şampuan,nemlendirici,masaj yağı,pişik kremi var. Günlerdir araştırıyorum en iyisi mustela gibi geldi umarım doğru karardır o kadar para verdim

Ben bebek bakım setini eczaneden alacağım burda eczanede 100% bio doğal ürünler satılıyor. Maalesef fransada mustela markası iyi gözle bakılmıyor önerilmiyor

Benim aklıma takılanda vücudunu yıkamak için ne almak lazım

Ben bebek bakım setini eczaneden alacağım burda eczanede 100% bio doğal ürünler satılıyor. Maalesef fransada mustela markası iyi gözle bakılmıyor önerilmiyor
İncelenmiş ürün canım ülkeden ülkeye farkeder mi bilmiyorum ama burdaki içeriği en temiz olarak mustela var.
Sorsan Sebamed eczane ürünü, iyi sanılıyor bizim burda ama içinde ne ararsan var mesela

Benim aklıma takılanda vücudunu yıkamak için ne almak lazım
Hem saç hem vücut şampuanı değil mi ben öyle biliyorum.
Ayrıyetten birşey kullanmaya gerek yok bence zaten. Kaka taşarsa vs şampuanla 2 köpüklenir belki

Yaa kızlar ben çok komiğim.
Dedim ya size göğüs pompasını kuzen verdi avent diye birkaç kere..
Hazır dedim ebebekte indirim var süt saklama poşeti alayım. Gruptaki arkadaşlardan biliyorum o şekilde süt sağıp poşette istiyorlar. Donduruyorlarmış orda dolapta, neyse.
Yinede emin olayım dedim aa bir baktım benim göğüs pompası lansinohmuş
Acaba aventin poşeti de olur mu? Yoksa lansinoh mu alayım yine bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim, teşekkürler

Canm masallah bebise .Dogum fiyatlariniz da cok iyiymis .Keske buradada o kadar uygun olsaydi. Sehirden sehire neden degisiyor hic anlamiyorum .Ayni hizmet degil mi sonucta

Slm kizceler tekrar. Aynen dediginiz gibi iki haftaya kadar bile normal hic de kafaya takmiyorum. Gelissin de tek. Zaten tekrar tekrar organlara bakti hani onlar iyi gorunuyor falan dedi. Kan akisi gayet normal. Plesanta da her hangi bir kireçlenme vs olmamış dedi. İki haftada bir devam edicez bakalım şki hafta sonra ne olacak sıpa.

@merveteacher25 canım bu bahsettiğim en uygun hastanelerden biri zaten. Hastane büyük ama bir de paket fiyat sunmuyor. Her bişi de ekstra ekleme yapıyor. Kaça çıkacağımız meçhul yani :) yoksa burada da hani bir tık iyi diyebileceğimiz hastaneler 5000 civarı normal doğum. Bu hastanede kötü değil ama gerçekten odaları vs çok konforsuz.. ben sadece yenidoğan yoğunbakım ünitesi fln iyi diye burayı tercih ediyorum. Tedbirli olmak için.

Canişkom poşet de istediğin marka kullanabilirsin. Zaten onun kendi biberonuna sağıyorsun sonra poşete koyuyorsun. Direkt ona sağmıyorsun. Ama bildiğim kadarıyla hem makul fiyatlı olup hem kilidi fln güzel olan poşet lansinoh un. Aklında olsun:)

Gerçekten mi baya bakındım nette bende en iyi mustela gibi gelmişti. Araştırmaya devam o zaman

Kızlar bilmiyorum ülkeden ülkeye farkı burda inceleniyor ürünler 1 ay önce 2019 listesi haberlerde çıktı yine mustela pampers vs katkılı ürünler arasında yerini aldı :). Eczane ürünlerin dediğimiz burda Fransada hem kurumlar hem anneler babalar tarafından onaylanmış ürünler içeriği en temiz olanlar. Dediğim gibi burda mustela bebek bakımı için ilk seçenekler arasına girmiyor maalesef

Öyle yazıyor canımda yine de ayrı bişey almak gerek mi acaba dedim

Canım onu biraz bebeğin cildi belirleyecektir diye düşünüyorum. Bası çocuklar konak fln oluyor örneğin.. ben henüz nemlendirici vs almadım. Sadece şampuan aldı ablam kendi bebeğine alırken o var. Onları da bu ay bir bakıcam. Ama yağ da nemlendirici de almayı düşünüyorum bakalım.

Doğru canım baktım zaten fiyat farkı çok yok yine lansinoh alıcam poşetinide

Ne farkeder ki canım bence farketmez. Sonuçta onun içine boşaltıyosun öyle olmuyo ki Bendeki göğüs pompasıda lansinoh kayınvalidem bugün gitmiş avent süt saklama kabından almış. Hiç o kısmını düşünmedim ben.

Öyleymiş kuzu doğru hiç açıp bakmamıştım sağdığın biberonu ayrı, hop poşete boşaltılacak süt. yani farketmez ama lansinohun daha kaliteli olduğunu duymuştum en azından daha çok tercih ediliyor.
5 tl gibi bir fiyat farkı varmış zaten lansinoh alıcam bende direk. Bakınca işte aklıma böyle mantıksız sorular geliyor

Baya farklı sistemler kuzum gerçekten. Burda hiç mi hiç güven olmuyor eczane ürünlerine. Sorsan doğal diye satıyorlar ama yok beş para etmiyor içerikleri. Bilmeyenlerde alıyor o yüzden.. Adı da eczane ürünü oluyor işte

Bende kayınvalideme poşet al dedim gitti kaplardan aldı inş onlarda kullanışlıdır.
3 biberonla 2 de emzik almış benim numaram kayıtlı olduğu için e fatura bana geliyor çekmiş fotoğraflarını atıyor bide çok güzelmiş dedim çaktırmadım

Çok garip ezcaneler devlette ait kurumlar o yüzden satılan herşey titizlikle kontrol ediliyor bez mama bebek bakım ürünleri:) marketten pek almıyor kimse ıslak mendil bile ezcaneden alınıyor.

Olsun kız alıyor en azından. 3 parça şey 100 tl tutuyor belimizi büktü valla gerekli şeyler.
Daha ıslak mendil alıcam sadece o 150 tl paketli olarak Hastanede çok lazım oluyormuş küvezini falan onla siliyorlarmış yeri gelince.

Kizlar merhaba, bugun e bebekte avent urunlerde indirim var, bilginize
Canım Geçen hernili anneler grubumuzda kulağını çınlattım.
Şuan hamiş diye birşeye örnek vermem gerekmişti.
Kız anneleri o kadar mutlu oldu ki hem senin adına hem kendi evlatları için. Böyle birşey bilmiyorlarmış yani endişeleri varmış..
Öyle işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…