Benim bugün sipariş ettiğimde ikiside var bi birini bi birini kullanırım artık diyorum ikisi bir olmaz herhalKızlar bebişleri yıkadıktan sonra masaj yağıyla mı yoksa nemlendiriciyle mi,masaj yapıcaz bu soru benim kafamı hep karıştırıyor
Anladığım kadarıyla 30 haftadan sonra bu şikayetler bir çoğumuz da oldu canım belki de enfeksiyon la alakası yoktur. Yalancı kasılma başlamıştır. Endişe etme kasılma dan doğum olsaydı 4 haftadır oluyor bende şimdiye doğurmuştum hepinizi sollamistim :)
Cumaya kadar geçip gider inşallah canım.
Normalde enfeksiyon olduğumuz zamanlarda hafifte olsa kasık ağrısı şikayetimiz oluyor ya canım,muhtemelen şuanda hem hamilesin hemde enfeksiyon var oda adet sancısı gibi sancıya neden oluyor diye düşünüyorum kuzum.
Kötüyü düşünme iyiye odaklan ❤
Amin kuzu
Kuzu enfeksiyondan olabilir o ağrının sebebi de.
Geçer inşallah hemencik
Kızlar bebişleri yıkadıktan sonra masaj yağıyla mı yoksa nemlendiriciyle mi,masaj yapıcaz bu soru benim kafamı hep karıştırıyor
Mustelanın merhaba bebek setini sipariş ettim kızlar. Şampuan,nemlendirici,masaj yağı,pişik kremi var. Günlerdir araştırıyorum en iyisi mustela gibi geldi umarım doğru karardır o kadar para verdim
Gerçekten miBen bebek bakım setini eczaneden alacağım burda eczanede 100% bio doğal ürünler satılıyor. Maalesef fransada mustela markası iyi gözle bakılmıyor önerilmiyor
İncelenmiş ürün canım ülkeden ülkeye farkeder mi bilmiyorum ama burdaki içeriği en temiz olarak mustela var.Ben bebek bakım setini eczaneden alacağım burda eczanede 100% bio doğal ürünler satılıyor. Maalesef fransada mustela markası iyi gözle bakılmıyor önerilmiyor
Hem saç hem vücut şampuanı değil mi ben öyle biliyorum.Benim aklıma takılanda vücudunu yıkamak için ne almak lazım
İlginçmiş 1 hafta sorun değil ki
Üstelik kan akımına vs bakmış.
Takma bence kuzu dediğin gibi ha ilerleyen zamanlarda da artan bi gerilik olur o zaman başka tabi de şuan ölçümünden bile kaynaklanmış olabilir. Ki kilosu boyu dediğin gibi iyi bencede güzel yani.
Devlette gittim kontrole canım para vermedim.
Özelde 5 tl ek ücreti var.
Hastaneden hastaneye değişiyor ama.
Bazıları ücretsiz bazıları 5-20 tl arası değişiyor diye okumuştum.
Annelik sorumluluk demek kuzum bakalım inşallah minnoş güzel iyi anneler oluruz hepimiz
Slm canım, hoşgeldin..
1-2 hafta geri ya da önde olması; çok normal.. Sağlıklı ise kilosu hiç önemli değil. Kafana takma, doktorda o kadar önemli değil demiş zaten. Bebişler bu ara hızlı ve fazla alıyorlar, arayı kapatır hemen.. :)
Evet, fiyatlar zamlanmış maalesef.
Ben normalde muayene ücreti 90 tl ödüyordum, dün gittiğimde 140 tl ödedim.Doğum ücretinin yeni zamlı fiyatını sormayı unuttuk. Ne kadar oldu Allah bilir..
Canım ben özele gidiyorum, nst için bir ücret ödemedim. Diğer özel hastaneler alıyor mu bilmiyorum.
Devlet hastanelerinde zaten ücretsiz.
Hangi hastaneye gidiyorsan; telefonla ücretini sorabilirsin.
Canm masallah bebise .Dogum fiyatlariniz da cok iyiymis .Keske buradada o kadar uygun olsaydi. Sehirden sehire neden degisiyor hic anlamiyorum .Ayni hizmet degil mi sonucta
rahme düştüğü andan itibaren annesin canım...doğunca bi bakmışsın sanki yıllardır annelik yapıyor gibi oalcaksın. gördüğün ilk an ilk dokunuş kokusu hiç unutmayacaksın... ben anne olmayı çok seviyorum. kuzum 7 yaşında daha ilk anlardaki gibi severim okşarım. bu kuzum da öyle olacak eminim.
Sorun olacak bi durum yok canım. bi hafta ileri geri olabiliyor. takipte olursunuz daha sık.
olmuyor canım sat tarihine göre alıyorsun. o gün gidip yazdırman lazım raporu. dedikleri doğru
Canım kafana takmamakla en iyisini yapıyosun.
2 hafta ileri geri olması hiç sorun değil.
Her çocuğun gelişimi farklı doktorun biraz pimpirikli galiba.
Benimde acsi geride üstelik en son 17 gün kadardı.
Kan akışı,suyu,kalp atışı güzel,doktorumun dediği aynen şu şekilde.
Kilo aldığı sürece geriliğin hiç bir sorun teşkil etmediği,kaldıki ben ve eşim minyonuz.
Bebişimizde minyon bal bir kız olucak diyorum
Kızlar size katılıyorum bende korkuyorum doğum yaklaştıkça :). Umarım herşey yolunda gider hepimiz için
Maşallah kuzuya1 haftalık gerilik hiç birşey değil doktor niye bu kadar telaş yaptı ki. Hiç stres yapma kuzum.
İnşallah kuzumm. Küçük küçük kasılmalarım var nefesimi kesen
Canişkom poşet de istediğin marka kullanabilirsin. Zaten onun kendi biberonuna sağıyorsun sonra poşete koyuyorsun. Direkt ona sağmıyorsun. Ama bildiğim kadarıyla hem makul fiyatlı olup hem kilidi fln güzel olan poşet lansinoh un. Aklında olsun:)Yaa kızlar ben çok komiğim.
Dedim ya size göğüs pompasını kuzen verdi avent diye birkaç kere..
Hazır dedim ebebekte indirim var süt saklama poşeti alayım. Gruptaki arkadaşlardan biliyorum o şekilde süt sağıp poşette istiyorlar. Donduruyorlarmış orda dolapta, neyse.
Yinede emin olayım dedim aa bir baktım benim göğüs pompası lansinohmuş
Acaba aventin poşeti de olur mu? Yoksa lansinoh mu alayım yine bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim, teşekkürler
Gerçekten mibaya bakındım nette bende en iyi mustela gibi gelmişti. Araştırmaya devam o zaman
İncelenmiş ürün canım ülkeden ülkeye farkeder mi bilmiyorum ama burdaki içeriği en temiz olarak mustela var.
Sorsan Sebamed eczane ürünü, iyi sanılıyor bizim burda ama içinde ne ararsan var mesela
Hem saç hem vücut şampuanı değil mi ben öyle biliyorum.
Ayrıyetten birşey kullanmaya gerek yok bence zaten. Kaka taşarsa vs şampuanla 2 köpüklenir belki
Öyle yazıyor canımda yine de ayrı bişey almak gerek mi acaba dedimİncelenmiş ürün canım ülkeden ülkeye farkeder mi bilmiyorum ama burdaki içeriği en temiz olarak mustela var.
Sorsan Sebamed eczane ürünü, iyi sanılıyor bizim burda ama içinde ne ararsan var mesela
Hem saç hem vücut şampuanı değil mi ben öyle biliyorum.
Ayrıyetten birşey kullanmaya gerek yok bence zaten. Kaka taşarsa vs şampuanla 2 köpüklenir belki
Kızlar bebişleri yıkadıktan sonra masaj yağıyla mı yoksa nemlendiriciyle mi,masaj yapıcaz bu soru benim kafamı hep karıştırıyor
Doğru canım baktım zaten fiyat farkı çok yok yine lansinoh alıcam poşetinideCanişkom poşet de istediğin marka kullanabilirsin. Zaten onun kendi biberonuna sağıyorsun sonra poşete koyuyorsun. Direkt ona sağmıyorsun. Ama bildiğim kadarıyla hem makul fiyatlı olup hem kilidi fln güzel olan poşet lansinoh un. Aklında olsun:)
Ne farkeder ki canım bence farketmez. Sonuçta onun içine boşaltıyosun öyle olmuyo kiYaa kızlar ben çok komiğim.
Dedim ya size göğüs pompasını kuzen verdi avent diye birkaç kere..
Hazır dedim ebebekte indirim var süt saklama poşeti alayım. Gruptaki arkadaşlardan biliyorum o şekilde süt sağıp poşette istiyorlar. Donduruyorlarmış orda dolapta, neyse.
Yinede emin olayım dedim aa bir baktım benim göğüs pompası lansinohmuş
Acaba aventin poşeti de olur mu? Yoksa lansinoh mu alayım yine bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim, teşekkürler
Öyleymiş kuzu doğru hiç açıp bakmamıştım sağdığın biberonu ayrı, hop poşete boşaltılacak süt. yani farketmez ama lansinohun daha kaliteli olduğunu duymuştum en azından daha çok tercih ediliyor.Ne farkeder ki canım bence farketmez. Sonuçta onun içine boşaltıyosun öyle olmuyo kiBendeki göğüs pompasıda lansinoh kayınvalidem bugün gitmiş avent süt saklama kabından almış. Hiç o kısmını düşünmedim ben.
Baya farklı sistemler kuzum gerçekten. Burda hiç mi hiç güven olmuyor eczane ürünlerine. Sorsan doğal diye satıyorlar ama yok beş para etmiyor içerikleri. Bilmeyenlerde alıyor o yüzden.. Adı da eczane ürünü oluyor işteKızlar bilmiyorum ülkeden ülkeye farkı burda inceleniyor ürünler 1 ay önce 2019 listesi haberlerde çıktı yine mustela pampers vs katkılı ürünler arasında yerini aldı :). Eczane ürünlerin dediğimiz burda Fransada hem kurumlar hem anneler babalar tarafından onaylanmış ürünler içeriği en temiz olanlar. Dediğim gibi burda mustela bebek bakımı için ilk seçenekler arasına girmiyor maalesef
Bende kayınvalideme poşet al dedim gitti kaplardan aldı inş onlarda kullanışlıdır.Öyleymiş kuzu doğru hiç açıp bakmamıştım sağdığın biberonu ayrı, hop poşete boşaltılacak süt. yani farketmez ama lansinohun daha kaliteli olduğunu duymuştum en azından daha çok tercih ediliyor.
5 tl gibi bir fiyat farkı varmış zaten lansinoh alıcam bende direk. Bakınca işte aklıma böyle mantıksız sorular geliyor
Baya farklı sistemler kuzum gerçekten. Burda hiç mi hiç güven olmuyor eczane ürünlerine. Sorsan doğal diye satıyorlar ama yok beş para etmiyor içerikleri. Bilmeyenlerde alıyor o yüzden.. Adı da eczane ürünü oluyor işte
Bende kayınvalideme poşet al dedim gitti kaplardan aldı inş onlarda kullanışlıdır.
3 biberonla 2 de emzik almış benim numaram kayıtlı olduğu için e fatura bana geliyorçekmiş fotoğraflarını atıyor bide çok güzelmiş dedim çaktırmadım
CanımKizlar merhaba, bugun e bebekte avent urunlerde indirim var, bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?