- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Şu cahiller ölse keşke lise arkadaşımla konuştum onunda bir çocuğu var.
Kilo muhabbeti yaptı en az 12 kilo almalıymışım
Direk bebişin kilosunu soruyor bir de. Az aldığımı duyunca.
Hey allahım ya he aç kalıyorum kilo almayayım diye çocuğuda aç bırakıyorum süper zeka.
Ona da çemkirdim ama sinirimi alamadım sanırım
Aman aman düşmanımın başına bile öyle insanlardan denk gelmesin sinir harbiEn azı mı 12 kg mış
Bu versiyonların birde çocuk doğduktan sonraki kısmı var.
Bu çocuk zayıf, onu yedir, bak nasılda canı çekiyo. Ver canım nolucaak. bla bla bla
Benim çevremde de var böyleleri onlaraneyseŞu cahiller ölse keşke lise arkadaşımla konuştum onunda bir çocuğu var.
Hey allahım ya he aç kalıyorum kilo almayayım diye çocuğuda aç bırakıyorum süper zeka.
Annem abime hamileyken 7-8 kilo almış abim 4 kilo doğmuşŞu cahiller ölse keşke lise arkadaşımla konuştum onunda bir çocuğu var.
Hayırlısı olsun kuzum hangisi sağlıklı olacaksa o olsunanladım canım bana da dedi bi dahaki sefere konuşuruz diye.. ayın 7 sinde devlette, 9 unda da özelde kontrolüm var. bakalım ikisi de ne diyecek merak ediyorum.
Benim gibi birde 6. ayına kadar anne sütü diye diretince neler çıkıyor karşınaAman aman düşmanımın başına bile öyle insanlardan denk gelmesin sinir harbi
Az çok tahmin ediyorum ama valla büyük küçük yaşlı başlı cevabımı veririm, saygı çerçevesinde.
Aynen öyle canım bende sormam etmem normalde pek karışmam zaten millete.benimle beraber 3 arkadaşım daha hamile. 1 tanesi 10 gün önce doğum yaptı... doğum yapmadan 1 -2 gün önce beraberdik. inan o zaman sordum. bebiş kaç kg hani normal doğum olacaktı çünkü. o da söyledi. bana da sormadılar ben de onlara sormadım. bu tarz şeylerin kıyaslanması olmaz yaaa. saçma buluyorum. kimi 5 kg alır kimi 10 kimi 20 herkesin farklı bünyesi.
Yok bebeğin kilosunu sormasa anlıcam biliyorum kötü niyetli olmadığını ama, Doğum yapmış zaten şimdi en son 1800 kiloydu desem ne gibi hesap yapabilecek onu anlamıyorum.Benim çevremde de var böyleleri onlaraneyseBebeğin kilosunun annenin kilosu ile hiçbir alakası yok ki. Bende çok almama rağmen kuzum 1 hafta 10 gün ileride aksi bişey olsaydı da bu onları ilgilendirmezdi
Eheh bizim bebitolar o kadar kilolu olmuyormuş sanırım ama bakalım benden kaç kilo fırtlayacak :)Annem abime hamileyken 7-8 kilo almış abim 4 kilo doğmuş
Hayırlısı olsun kuzum hangisi sağlıklı olacaksa o olsun
Annenin kilosuyla alakası yok yani kuzum o açıdan söyledimAynen öyle canım bende sormam etmem normalde pek karışmam zaten millete.
Yok bebeğin kilosunu sormasa anlıcam biliyorum kötü niyetli olmadığını ama, Doğum yapmış zaten şimdi en son 1800 kiloydu desem ne gibi hesap yapabilecek onu anlamıyorum.
Değişik yahu
Eheh bizim bebitolar o kadar kilolu olmuyormuş sanırım ama bakalım benden kaç kilo fırtlayacak :)
kaynana sevme, övme ve yaşatma derneği kuralımKonuya dalıcam direkt
Kızımda benimki de bilezik almıştı sağolsun tabiki hiç takmadım bende ( bilezik takmayı sevmiyorum )
Bunda da kolye düşünmüş fil uçlu kolye beğenirmisin diye sordu. Benimde aklıma isim kolyeler geldi. Söylediğim gün gitmiş hemen hepimizin isimleri olacak şekilde siparişi vermiş. Bana vermek için doğurmamı bekliyor şimdi. Düşüncelidir sağolsun
Ahahahakaynana sevme, övme ve yaşatma derneği kuralım
Haftasına göre uyumlu çıkıyor kuzu önemli olan o zaten. Dediğin gibi doğunca her türlü kilo alacaklar zaten ha 3 kilo çıkmış ha 5 kilo :)Annenin kilosuyla alakası yok yani kuzum o açıdan söyledim
Niye kız seninki tosun maşallahher şey yolunda olsun da annesinin sütüyle daha da kilo alır inşallah doğunca
canım az kilo alınca hemen böyle yapıyorlar, bende toplam 6 kilo aldım, hemen bebeğin kilosu kaç diyorlar, şükür elimden geldiğince şifalı her şeyi yiyorum. bir de kilolu başladım, tabi kilo almayım diye ekstra çaba harcamıyorum, ama böyle söylediklerinde bende rahatsız oluyorum. sanki ben bebeğimi düşünmüyorum da o düşünüyor sadeceŞu cahiller ölse keşke lise arkadaşımla konuştum onunda bir çocuğu var.
senin fitliğini ben de kıskanıyorum canım her yer haset dolu bakma senŞu cahiller ölse keşke lise arkadaşımla konuştum onunda bir çocuğu var.
Kesinlikle alsan dert almasan dert yani.canım az kilo alınca hemen böyle yapıyorlar, bende toplam 6 kilo aldım, hemen bebeğin kilosu kaç diyorlar, şükür elimden geldiğince şifalı her şeyi yiyorum. bir de kilolu başladım, tabi kilo almayım diye ekstra çaba harcamıyorum, ama böyle söylediklerinde bende rahatsız oluyorum. sanki ben bebeğimi düşünmüyorum da o düşünüyor sadece
Ayy minnakHaftasına göre uyumlu çıkıyor kuzu önemli olan o zaten. Dediğin gibi doğunca her türlü kilo alacaklar zaten ha 3 kilo çıkmış ha 5 kilo :)
Bak 2400 doğmuşum tosun gibiyim maşallah şimdi. Boyumda kısaymış babam koluna yatırırmış sığarmışım, dirsekten el bileğine kadarmışım. Ölecem sanmışlar hatta
İlahi yasenin fitliğini ben de kıskanıyorum canım her yer haset dolu bakma sen
YummyAyy minnakişte sonra anne sütünü alınca hepimiz tosun gibi olmuşuz
Ahahaha o zaman mama da çok yararsız bişey değilYummy
İşin garibi ben emmemişim de. Ehehe mamayla büyümüşüm
güzelsin güzel maşallah canım hamişlikten kimse kendini beğenmiyor çatlaksa hepimizde var benimki zannedersin ankara- adana otoyoluİlahi yaFit mit değilim valla çirkinleştim tövbe birşeyler oldu. Çatladım bi de valla edindiğim dertler bitmiyor
Cnm lcw a da gelmiş bebek bakım çantası ama öyle biberon koymalı filan değil istersen bi bak 120 tlydi galiba hatta ben dün resmini çekmiştim buraya atarım almayan varsa fikir olsun diye gri rengi benimkide siyah olan netten aldım thepack deluxe markası 160 tlye beğendim güzel bi çantaKızlar çoğunuz anne bebek bakım çantasını aldı ben her zamanki gibi ağırdan alıyorum daha alamadımbugün maaşım yattı internetten alıyım artık diyorum. Alıp dikişlerinden ebatından memnun olanınız varsa marka yazabilir mi alıyım bende artık hepsi birbirine benziyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?