2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
güzelsin güzel maşallah canım hamişlikten kimse kendini beğenmiyor çatlaksa hepimizde var benimki zannedersin ankara- adana otoyolu
Bana diyene bak sanki kendi 150 kilo
Birde çocuk doğurmuşsun anacım
Sende kendi hakkını yeme

A April wind canım sinir bozucu bir şekilde kilo almıyorsun gıcık oluyorum zaten sana .şaka bi yana en iyisi az kilo almak ablam 5 kilo aldı oğlu 3 kiloydu hamileliği bile belli olmuyordu inşallah ablama çekerim dedim ama olmadı yapamadım aldım 12 kilo ve daha 1 ay var kaçla bitircem kim bilir

Bebiş doğunca bir iki damla şekerli su veriyorlarmış eskiden sarılık olmasınlar diye, bize de vermiş annemler. Geçen gün kayınvalidemle konuşuyorlardı şekerli su veririz unutmayalım diye yavrum benim neler bekliyor seni bi taraftan da doğru mu acaba diyorum şimdi çoğu bebek sarılık oluyor doğunca. Kafamda deli sorular bir de normal su verme konusu kafamı karıştırıyor günde bir iki yudum suyun zararı olmaz diye düşünüyorum ama çoğu da karşı suya. Suyun ne gibi bi zararı olabilir ki ?

Yok valla bende sorguladım neden almıyorum birşeyi yanlış mı yapıyorum diye ama baya gece falan yiyorum.
Ama ben önceden çok abur cubur yiyip çok sağlıksız beslenirdim iyi hayatta kalmışım diyorum Hatta şuan ki beslenmeme göre
Acaba şuan ev yemeği sebze meyve yiyince mi vücut kilo almadı. Ya afedersin gerçekten gece gece aklıma gelince makarna yapıp falan yiyorum baya ben. Yada tamamen genetik mi desem öyle birşey oldu sanırım.

Zararından değilde bebekler susamıyormuş anne sütünün %80. Kadarı suymuş zaten o yüzden anne çok su içerse sütüde artarmış.

Anne sütü alan bebişlerde ilk 6 ay su vermeye gerek yok diyorlar ama yinede doktora danışmak gerekiyor sanırım.
Çocuk doktoru görüyor ya zaten gerekli bilgilendirmeyi yaparlar büyük ihtimalle.
Şekerli su konusu hakkında fikrim yok araştırmadım henüz :))

Teşekkür ederim canım olmadı canlı canlı bi gidip bakıyim. Thepack kaliteli gibi duruyor benimde hoşuma gitti

Ne güzel işte doğumdan sonra kilo verme gibi bir derdin olmayacak missss gibi

Canım ben kızımıda Nisan ayında kucağıma almıştım. Sarılık deri altındaki bilirubin denilen atık maddenin çokluğundan oluşur. Bunu yok etmenin tek yolu da şekerli su değil bol bol bebeğin çiş yapmasıdır.
Çiş eşittir = sıvı gıda = anne sütü
Kızım ek gıdaya (6. ayda geçirdim) geçene kadar da hiç su vermedim. Anne sütünde fazlasıyla var. Mama alıyorsa belki ihtiyacı olabilir, doktor ile görüşmek lazım. Ama anne sütü alan bir bebeğe gereksiz su vermek.

Yeğenime su vermediler doktora kontrole gittiklerinde çok kızmış doktor canım su verin demiş. Bende doktora sorcam yine de tabi.
Şimdiden stres yapıyorum valla kayınvalidem gizli saklı bişeyler verecek gibi geliyor. Olmazsa eşime söyliycem konuş annenle bizden habersiz bişey yapmasın diye annemi durdururum da kayınvalidem benim söylememle durmaz valla papaz olcaz o diretecek ben istemiycem nasıl olacak bakalım

Yeğeninin beslenmesi nasıldı acaba kuzum ? En güzeli her zaman doktorla görüşmek elbette. Doktordan doktorada fikir ayrılıkları çok oluor tabi birde bu var

aynen o konuda benim ailem de destek .Bezleri bizden diyip duruyorlar simdiden 6 paket almislar. bugun besik bakmaya gittik beşiği de bizimkiler alacak. arada yine almaya calisiyorlar .bu bile bana cok destek oluyor. Bebek masraflari baska birseymis gercekten insan başına gelince anliyor. ben onceden bebek masraflarinin bu kadar olabilecegini hic tahmin etmezdim .Yetiskinden daha fazla :)

Yeğeninin beslenmesi nasıldı acaba kuzum ? En güzeli her zaman doktorla görüşmek elbette. Doktordan doktorada fikir ayrılıkları çok oluor tabi birde bu var
Emdi kuzum bi sorun yoktu beslenmesinde.
Aynen öyle her doktor farklı bir şey söylüyor bakalım

en az 12 kilo almak farz mıymış ??? ?????? bi enteresanlar

en az 12 kilo almak farz mıymış ??? ?????? bi enteresanlar
Sorma kuzu ya öyle dedi en az 12 kilo alınmalıymış.
Ben çevremde bu tür İnsanlar yok sanıyordum ama demek ki henüz atağa geçmemişler.
Bakalım gerçi şimdiden kendilerini belli etsinler de lohusalıkta uzak durarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…