- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Anladım canım bakalım doktor ne diyecek. Yeğenime su vermedikleri için doktor baya kızdı da aklıma takıldı benim deZararından değilde bebekler susamıyormuş anne sütünün %80. Kadarı suymuş zaten o yüzden anne çok su içerse sütüde artarmış.
Suyu doktora sonra sorarız da şekerli su işi karışık doğar doğmaz verecekler onuAnne sütü alan bebişlerde ilk 6 ay su vermeye gerek yok diyorlar ama yinede doktora danışmak gerekiyor sanırım.
Çocuk doktoru görüyor ya zaten gerekli bilgilendirmeyi yaparlar büyük ihtimalle.
Şekerli su konusu hakkında fikrim yok araştırmadım henüz :))
oğlanın kilosu düşük olsa söylerdi doktorlar tatlımm demekki yediğini yakıyorsun oğlan da yiyeceğini alıyor maşallahSorma kuzu ya öyle dedi en az 12 kilo alınmalıymış.
Ben çevremde bu tür İnsanlar yok sanıyordum ama demek ki henüz atağa geçmemişler.
Bakalım gerçi şimdiden kendilerini belli etsinler de lohusalıkta uzak durarım
Bana sorarsan gerek yok öyle şeyler vermeye ama gelde anlat işte büyüklere. Nasıl ikna olurlar bilmem :)Anladım canım bakalım doktor ne diyecek. Yeğenime su vermedikleri için doktor baya kızdı da aklıma takıldı benim de
Suyu doktora sonra sorarız da şekerli su işi karışık doğar doğmaz verecekler onu
Maşallh diyeyim kuzuoğlanın kilosu düşük olsa söylerdi doktorlar tatlımm demekki yediğini yakıyorsun oğlan da yiyeceğini alıyor maşallah
ben de bol bol yağ depoluyorum süt olur inşallah da bi faydasını görürürüz
Ne faydasi dokunan ,ne zarari bulunan,kendi içinde yaşayan kayinvalideler ve onlarin ne hissedeceğini bilemeyen nötr gelinleri derneğiisizden de şöyle yaratıcı egzantirik kocayla arayı bozmaya mahal vermeyecek bir isim bekliyoruz
Bende vermem de hayır desem bile kaşla göz arasında verecekler onu biliyorumBana sorarsan gerek yok öyle şeyler vermeye ama gelde anlat işte büyüklere. Nasıl ikna olurlar bilmem :)
bizdede öyle laftan anlamayan cok kisi var. Senin çocuğunu sana birakmazlar herseyi kendileri bilirBende vermem de hayır desem bile kaşla göz arasında verecekler onu biliyorumneyse şimdiden stres yapmayım
AA bu benim kv yi anlatıyorNe faydasi dokunan ,ne zarari bulunan,kendi içinde yaşayan kayinvalideler ve onlarin ne hissedeceğini bilemeyen nötr gelinleri derneğii
Aynen kuzum daha vakit var şimdiden düşünme bunları.Bende vermem de hayır desem bile kaşla göz arasında verecekler onu biliyorumneyse şimdiden stres yapmayım
Yok kız tövbe olmadı herkes tutuyor bebeleri sıkı sıkıKızlar gözlerim kanadı bu ne yasabahtan beri giremedim mavi en sevdiğim renktir ama menü çok karışmış hiçbir şey okuyamadım doğum falan olmadı değil mi?
Sorma valla çok takışırız gibi geliyor bu yüzden inşallah çok büyük sorunlar çıkmazbizdede öyle laftan anlamayan cok kisi var. Senin çocuğunu sana birakmazlar herseyi kendileri bilir
Aaa bak bu iyi fikirAA bu benim kv yi anlatıyor
Aynen kuzum daha vakit var şimdiden düşünme bunları.
Kv ikna etmek zor demişsin Zaten. Belki verdik biz falan desen engellemiş olursun?
Bende hic sevmedimKızlar gözlerim kanadı bu ne yasabahtan beri giremedim mavi en sevdiğim renktir ama menü çok karışmış hiçbir şey okuyamadım doğum falan olmadı değil mi?
İngiliççem yok benim o kadar :)Slm kizlar bizde dun doktora gittik Hersey yolunda gozukuyo sukur.burda onemli notlar var tercume isterseniz yaparim.akinyi,sanciyla alakali Eki Görüntüle 2240593
Bende şimdiden hem annemlere hem kayınvalidemlere söylüyorum o verilmicek bu edilmicek diye ama güvenemiyorum dediğim gibi arkamdan yine yapacaklarını yaparlar gibi geliyorBende vermem de hayır desem bile kaşla göz arasında verecekler onu biliyorumneyse şimdiden stres yapmayım
Yerse valla şahane olurSorma valla çok takışırız gibi geliyor bu yüzden inşallah çok büyük sorunlar çıkmaz
Aaa bak bu iyi fikir
Benim kv hemen biz eskiden yaptık bi zararı olmadı diye başlıyor doktora inanan yokkiBende şimdiden hem annemlere hem kayınvalidemlere söylüyorum o verilmicek bu edilmicek diye ama güvenemiyorum dediğim gibi arkamdan yine yapacaklarını yaparlar gibi geliyordoktorun üzerine atmayı düşünüyorum bende öyle olunca korkarlar yapmazlar belki
Teknoloji ilerledi telefon ceviriyo ya :) aksam yazarim kuzum .İngiliççem yok benim o kadar :)
Randevunuz iyi geçmiş ona da sevindim
Yok kız tövbe olmadı herkes tutuyor bebeleri sıkı sıkı
Bende hic sevmedim,okuyamadim bile Kim ne yazmis ,Eve gidince bakarim :)
Şansımızı denerizYerse valla şahane olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?