belki almaz bişi yav alınca takmıyon zaten derAllahim ne kayinvalideler var ya hu . Bizimkide şans mi simdi :)
Ben mobilden giriyorum bende hiç sıkıntı olmadı şansım yaver gitti sanırım yineBende hiç problem olmadı çözümü bilsem söyleyecem :)
Sanırım mobilde sıkıntı var. Bilgisayarda öyle bir sıkıntı yok yazılana göre. Ne gıcık olur şimdi sürekli şifre değiştir gir falan
Kayınvalidem doğum hediyesi bilezik almaya gitmiş. Kadına söyleye söyleye sonunda aldırıyorum
Utandım bide şimdi model göndermiş beğen diye
benimki de oğlanda almıştı ama kullanamadım. geçenlerde sen bilezik kullanmıyorsun dimi dedi ayy yok dedim anca düğün olacak da o zaman takacaumm bilezik almayım madem dedi zahmet etmeyin tabi dedim düşünmeniz yeter
şimdi bana ne alacak bakalım ben de merakla bekliyorum
Senin 2 cumhuriyet bizim bilezik kadar eder zaten canım bu kayınvalideler de yaranamıyorlar bize çok fenayızAltın meselesi konuşulmuş bilezik iyi ya benim kayınvalide 2 tane cumhuriyet göndermiş bananerene takarsan tak diyor zaar
Senin 2 cumhuriyet bizim bilezik kadar eder zaten canım bu kayınvalideler de yaranamıyorlar bize çok fenayız
bozdur bozdur harca demek istemiştir belkiAltın meselesi konuşulmuş bilezik iyi ya benim kayınvalide 2 tane cumhuriyet göndermiş bananerene takarsan tak diyor zaar
bozdur bozdur harca demek istemiştir belki
teşekkürler canım, yarın doktora gideceğim inşallah. zor valla. ara ara geliyor, ağrı geçince rahatlıyorum.Çok geçmiş olsun
Tarif ettiğin şey bana taş sancısı veya enfeksiyon gibi geldi canım
Ben de taş düşürürken orayı tutup gezesim geliyordu
Doktora gidene kadar kendini sıcak tutmaya bak
Havlu ısıtıp bacak arana koyarsan çok rahatlatır
o şans bende de yok canım, bi küçük altınla gelirler heralde. tabi boş gelmelerinden iyidir de yani daha güzel şeyler de yapılabilir değil miAllahim ne kayinvalideler var ya hu . Bizimkide şans mi simdi :)
benimkide en fazla bir ceyrek gönderir :) bana bilezik falan gelmesi ihtimal dahilinde bile degil. :) neyse. Allahtan zarari da yok .faydada yok esitlenip gidiyoro şans bende de yok canım, bi küçük altınla gelirler heralde. tabi boş gelmelerinden iyidir de yani daha güzel şeyler de yapılabilir değil mi. hiiiiç bi ihtiyacınız var mı, bi eksiğinizi de biz alalım bile demedi kayınvalidem. yani dese o da yeterdi, sadece sağlık olsun yeter diyor. tabiki sağlık önemli bizde sağlıklı olması için dua ediyoruz ama azıcık maddi olarak da destek olsanız ne güzel olur değil mi ama yoooook, neyse sağlık olsun
aynen aynen şükür zararı yok o da güzel bir şey, ne yapalım bilezik şöyle dursun çeyrek altınla gelirsi iyi, birde yıllar öncesinden bi kaç yelek örmüş eşim daha bekarken onları verecek tamam işte daha ne olsunbenimkide en fazla bir ceyrek gönderir :) bana bilezik falan gelmesi ihtimal dahilinde bile degil. :) neyse. Allahtan zarari da yok .faydada yok esitlenip gidiyor
Kaçıncı haftadasın sen canım ? Takvimler görünmediği için artık
Düzeltirler umarım takvimler geri gelircanım 35 + 2 yim ben. takvimler kaybolmuş. kötü hissettim kendimi göremeyince.
Konuya dalıcam direktbenimki de oğlanda almıştı ama kullanamadım. geçenlerde sen bilezik kullanmıyorsun dimi dedi ayy yok dedim anca düğün olacak da o zaman takacaumm bilezik almayım madem dedi zahmet etmeyin tabi dedim düşünmeniz yeter
şimdi bana ne alacak bakalım ben de merakla bekliyorum
Düzeltirler umarım takvimler geri gelir
Bana da bi dahaki kontrolde doğum şeklini konuşuruz dedi kızım dönmediği için, acaba aynı haftalarda mıyız diye soruym dedim
En azı mı 12 kg mışŞu cahiller ölse keşke lise arkadaşımla konuştum onunda bir çocuğu var.
Kilo muhabbeti yaptı en az 12 kilo almalıymışım
Direk bebişin kilosunu soruyor bir de. Az aldığımı duyunca.
Hey allahım ya he aç kalıyorum kilo almayayım diye çocuğuda aç bırakıyorum süper zeka.
Ona da çemkirdim ama sinirimi alamadım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?