2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ben mobilden giriyorum bende hiç sıkıntı olmadı şansım yaver gitti sanırım yine

Kayınvalidem doğum hediyesi bilezik almaya gitmiş. Kadına söyleye söyleye sonunda aldırıyorum
Utandım bide şimdi model göndermiş beğen diye

Altın meselesi konuşulmuş bilezik iyi ya benim kayınvalide 2 tane cumhuriyet göndermiş bana nerene takarsan tak diyor zaar

teşekkürler canım, yarın doktora gideceğim inşallah. zor valla. ara ara geliyor, ağrı geçince rahatlıyorum.

Allahim ne kayinvalideler var ya hu . Bizimkide şans mi simdi :)
o şans bende de yok canım, bi küçük altınla gelirler heralde. tabi boş gelmelerinden iyidir de yani daha güzel şeyler de yapılabilir değil mi . hiiiiç bi ihtiyacınız var mı, bi eksiğinizi de biz alalım bile demedi kayınvalidem. yani dese o da yeterdi, sadece sağlık olsun yeter diyor. tabiki sağlık önemli bizde sağlıklı olması için dua ediyoruz ama azıcık maddi olarak da destek olsanız ne güzel olur değil mi ama yoooook, neyse sağlık olsun

benimkide en fazla bir ceyrek gönderir :) bana bilezik falan gelmesi ihtimal dahilinde bile degil. :) neyse. Allahtan zarari da yok .faydada yok esitlenip gidiyor

benimkide en fazla bir ceyrek gönderir :) bana bilezik falan gelmesi ihtimal dahilinde bile degil. :) neyse. Allahtan zarari da yok .faydada yok esitlenip gidiyor
aynen aynen şükür zararı yok o da güzel bir şey, ne yapalım bilezik şöyle dursun çeyrek altınla gelirsi iyi, birde yıllar öncesinden bi kaç yelek örmüş eşim daha bekarken onları verecek tamam işte daha ne olsun annem de beşiğini aldı, bebeğin battaniyesidir kıyafetidir gördükçe alıyor. bebek arabası ve puseti kafana takma gerekirse destek olurum size dedi. maddi olarak zordayız biraz. nasıl mutlu oldum bunu deyince yapabilirse yapar, yapmasa da şu duygusal destek bile insanı rahatlatıyor. kayınvalidemde de kafanıza takmayın, hiç üzülmeye gerek yok diyor. bu kadar kuru kuru torun severler heralde

Ne değişik olmuş site yaa, bir de cikis yapmışım gibi olmuş, şifremi de unutmuşum sifirlayip girene kadar canım çıktı. Hic sevmedim

canım 35 + 2 yim ben. takvimler kaybolmuş. kötü hissettim kendimi göremeyince.
Düzeltirler umarım takvimler geri gelir
Bana da bi dahaki kontrolde doğum şeklini konuşuruz dedi kızım dönmediği için, acaba aynı haftalarda mıyız diye soruym dedim

Konuya dalıcam direkt
Kızımda benimki de bilezik almıştı sağolsun tabiki hiç takmadım bende ( bilezik takmayı sevmiyorum )
Bunda da kolye düşünmüş fil uçlu kolye beğenirmisin diye sordu. Benimde aklıma isim kolyeler geldi. Söylediğim gün gitmiş hemen hepimizin isimleri olacak şekilde siparişi vermiş. Bana vermek için doğurmamı bekliyor şimdi. Düşüncelidir sağolsun

Şu cahiller ölse keşke lise arkadaşımla konuştum onunda bir çocuğu var.
Kilo muhabbeti yaptı en az 12 kilo almalıymışım
Direk bebişin kilosunu soruyor bir de. Az aldığımı duyunca.
Hey allahım ya he aç kalıyorum kilo almayayım diye çocuğuda aç bırakıyorum süper zeka.
Ona da çemkirdim ama sinirimi alamadım sanırım

Düzeltirler umarım takvimler geri gelir
Bana da bi dahaki kontrolde doğum şeklini konuşuruz dedi kızım dönmediği için, acaba aynı haftalarda mıyız diye soruym dedim

anladım canım bana da dedi bi dahaki sefere konuşuruz diye.. ayın 7 sinde devlette, 9 unda da özelde kontrolüm var. bakalım ikisi de ne diyecek merak ediyorum.

En azı mı 12 kg mış
Bu versiyonların birde çocuk doğduktan sonraki kısmı var.
Bu çocuk zayıf, onu yedir, bak nasılda canı çekiyo. Ver canım nolucaak. bla bla bla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…