- 17 Eylül 2014
- 8.274
- 12.959
- 248
Çok güzel haberlerle gelmişsin kuzum yine her geçen gün dahada güzel haberlerini alıcaz inşallah ❤Canım bugün gittim yine az da olsa ne çıkarsa süt götürüyorum yetmiyor ama bir iki öğün süt biraz mama veriliyor. Özel bir protein aldirdilar benim sutume katıp verecekler kilo alması için. Zaten 2 kiloya ulaşmasına çok az kaldı . Ama kan şekeri düzene girmiyor tam anlamıyla onun için serum veriliyor. Sonra ufak ufak ilaçlar kesilecek bana en son emzirme eğitimi verilecekmis o şekilde çıkış yapıyorlar.
Bu arada kızlar hepiniz için yazıyorum hastane çantasını hazırlayın geç kalmayın insan başına ne gelecek bilmiyor. Ped falan almayın deepend külot kullanıyorum hâlâ o kadar kullanışlı birşey ki inanılmaz rahat. En büyük boyu alın ben orta almıştım ama bir büyük daha iyi olurmuş . En az iki paketiniz olsun kenarda. Sezeryan dikisimi de kapatıyor rahat ediyorum.
Lohusa pijama sini büyük almıştım iyiki öyle yapmışım geniş geniş çok rahat oldu. Üst kısım kısa kolluydu rahat rahat serum takıldı gerekirse sabahlık kullandım.
Emzirme sütyeni almıştım hiç kullanmadım. Geniş pamuklu bir atlet giydim kolayca siyiriyorum . Bitter çikolata ve sütsüz Nescafe sezeryan doğum olacaklar çantaya koysunlar ben tansiyondan dolayı pek tuketemedim ama iyi geliyor
Bu arada bilgilerin hepimizin kulağına küpe olsun çok sağol canım Allah razı olsun
Bir tek battaniyeler nevresimler kaldı kuzum ütülenmedik.Aynen kuzum bende penye olanları ütüledim.
Tomurcuk ve örgü olanların üstünden yalandan ütü gezdirdim.![]()
Bugün 3 saat ütü yaptım dahada 1 saatlik ütülenecek var