• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Biz liseyi farklı şehirlerde yatılı okuduk
Birbirimizin okullarına gittiğimizde bizi hep karıştırırlardi.

Birgün ikizimin arkadaşı beni görmüş ama kız beni ikizim zannediyor, ben kızı zaten hiç tanımıyorum
Baktım biri bana el sallayıp duruyor 😀
Ben de deli mi ne dedim başımı çevirdim 😂

Sonra o kız ikizime küstü sen beni gördün ama böyle yaptın dedi 😁😁
Kim bilir daha garip garip neler olmuştur😂😂
Bizim ikizler aynı sınıfta değildi bu arada.
Biri sınıf tekrarı yapmış o yüzden bizimle okudu. İkizi onun yerine sınavlara giriyordu hocalar anlamıyordu öyle ekmekleri yok değildi tabi 😂
Takvimde gitti onu göremiyorum
Geri gelecekmiş ama kim bilir ne zaman 🙄

Slm kızlar bgn siteye giremedim. Sayfaları da okuyamadım.. site tamamen yenilenmiş :bicak: ve uyuz olmuş sanırım... bugün avm ye fln gittim hiç bişi bulamadım biberon falan bakayım dedim amaaa :KK43: aradıklarımı bulamadım. Sinir bozucuydu :/ sırf bir şey almış olmak için diş kaşıyıcı aldımmm :KK71:bu arada görümcem de halı siparişi verdi.. aslında oda yapmıcam ama. İleride ki odası için illa halı beğen dediler ben de iu halıyı beğendim sizce nası?
Talan edilmiş her yer :) sizler nasılsınız?

Halı çok güzel canım 💛
Ben iyim aynı takılıyorum dört duvar arasında :D

begonyas begonyas aklıma her geldiğinde dua ediyorum sana ve miniğine. En yakın zamanda bebeğinle yuvanıza döneceksiniz allahın izniyle inşallah 😉
Allah razı olsun canım , bende hepinizin sağlıkla doğum yapması için dua ediyorum. Rabbim zamanında ve kolay doğumlar nasip etsin sizlere insallah

Aralıkları ne kadar canım ve kaç saniye sürüyor geldiğinde ? Bugün gündüz ne yaptın ?
Kuzum sıklığı değişiyor. Arka arkaya 3-4 kere de oldu sonra 2 saat hiç olmadığı da. Ağrı falan olmuyor neyse ki bazılarını hissetmiyorum hatta görünce fark ediyorum taş gibi sert oluyor ve bariz yükseliyor karnımın bir tarafı. Uzun sürmüyor en fazla 10-15 saniye. Oturuyorsam ayağa kalkıyorum inmeye başlıyor o sertlik.
Bugün yürüyüş yaptım, onun dışında ev içinde de biraz fazla ayakta kaldım sanırım ondan mı oldu bilmiyorum

Kuzum sıklığı değişiyor. Arka arkaya 3-4 kere de oldu sonra 2 saat hiç olmadığı da. Ağrı falan olmuyor neyse ki bazılarını hissetmiyorum hatta görünce fark ediyorum taş gibi sert oluyor ve bariz yükseliyor karnımın bir tarafı. Uzun sürmüyor en fazla 10-15 saniye. Oturuyorsam ayağa kalkıyorum inmeye başlıyor o sertlik.
Bugün yürüyüş yaptım, onun dışında ev içinde de biraz fazla ayakta kaldım sanırım ondan mı oldu bilmiyorum

Kuzum 3-5 dk bir olursa sancılı ve 20-30 saniye sürerse eğer doğum sancısı belirsiz olanlar ve pozisyon değiştirince geçenler normal kasılma merak etme

Sağol kuzum ❤ ilk kez bu kadar sık oldu endişelendim biraz :110:

Endişelenme takipte kal benim biliyorsun 16 haftadan beri var. Ben hemen duş alıyorum sıcak bir duş böyle bir durumda ve sol tarafıma uzanıyorum. Sonra bakıyorum aralıklarına eğer 10dk da bir olmuyorsa endişe etmiyorum canım

Endişelenme takipte kal benim biliyorsun 16 haftadan beri var. Ben hemen duş alıyorum sıcak bir duş böyle bir durumda ve sol tarafıma uzanıyorum. Sonra bakıyorum aralıklarına eğer 10dk da bir olmuyorsa endişe etmiyorum canım
Öyle yaptım bende canım duş aldım sol tarafıma uzandım daha iyiyim. Artmaz inşallah

Öyle yaptım bende canım duş aldım sol tarafıma uzandım daha iyiyim. Artmaz inşallah

Yarın da dinlen kuzum birşey yapma hatta 2 gün falan ağırlaşıyoruz kasılmalarımız olması artması şiddetlenmesi çok normal ama günler geçtikçe daha fazla dinlenmemiz lazım ama şunu biliyorum doğum olacaksa oluyor gerçekten buna çağre yok ellimizde bunu engelleyebileceğimiz tek şey var oda dinlenme onun dışında dinlediğimiz halde olacaksa taktir allahın

Kızlar iyi geceler internetim yk biiyorsunuz ama merak ettim 2 dakika girim dedim.ne olmuş siteye hiç beğenmedim bu arada doğuran yok çok sukur Mini_mini Mini_mini yi merak ettim girmemiş.@ begonyas cnm meleğim iyi olacak inş.sutun bol bol.olsun meleğinle inş tez zamanda çıkarsınız evinize. Dularimiz seninle.hepinizi öpüyorum. ...İnş bir dahaki geldiğimde düzelir bu site

LoveAndMarriage LoveAndMarriage bende de çok sık oluyor şu sıralar ama çok takılmıyorum düzenli vs olmadığı için. Ağrı eşlik ederse vee düzenli bi durum olursa o zaman durum ciddileşir ama dikkat et🥰
Şükür ağrım yok kuzum öyle düzenli de değil bende fazla takılmayım madem :KK64:normal demekki bu haftalarda ❤️

Ayyyyy cnm su yazın nasıl rahatlattı benimde Allah razı olsun.benimde 27 haftada başladı kasılma topluyor kendini uzaninca filan geçiyor korktum oğlumda 35 filan başlamıştı korkmuştum dedim erken mi doguracam nedir.burayi bu yüzden seviyorum hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ve paylaşıyoruz.cok sağol bitanesin.

Back
X