• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Yatışım yapıldı minnoşlar.
Düzensiz çıkınca rahatladım ancak hala 60lara kadar çıkıyor.
Bakalım tedavi ne uygulayacaklar.
Sanırım sancıyı durdurmak için serum verecekler birde bi hap varmış.
Duruma göre ciğer geliştici yapabilirlermiş.
Araştırma hastanesinde tek kişilik odadayım şükür ki. Eşim refakat edecek mutlu oldum 😂
Canım 2 hafta önce bende de aynı sıkıntı oldu yatış verelim dediler kabul etmeyip eve geldim çünkü hergün en az 3 lt su içen ben 2 gündür su içmiyordum eve gelip günde 4-4,5 lt su içince sancı mancı kalmadı seninde öyledir inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda bebişinle beraber taburcu olun ☺️

Araştırma hastanesinde tek kişilik odadayım şükür ki. Eşim refakat edecek mutlu oldum 😂
Yatışının yapılması iyi olmuş kuzum ❤️
Geçer inşallah hap ve serumdan sonra.
Odanın tek kişilik olması da çok iyi bak :21:

Canım 2 hafta önce bende de aynı sıkıntı oldu yatış verelim dediler kabul etmeyip eve geldim çünkü hergün en az 3 lt su içen ben 2 gündür su içmiyordum eve gelip günde 4-4,5 lt su içince sancı mancı kalmadı seninde öyledir inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda bebişinle beraber taburcu olun ☺
Kuzu sıvı verdiler ama aynı düzende çıkmaya devam etti ya :( bebişin erken doğması bizim için dezavantaj yoksa bende kabul etmezdim büyük ihtimal.

Kızlar idrar yolu enfeksyonu peşimi bir türlü bırakmıyor😞 tek kullanımlık suda eriyen antibiyotk ve fitil kullsndım bugun. Bebege zarar olcak diye çok korkuyorum yaa😞😞

Kızlar idrar yolu enfeksyonu peşimi bir türlü bırakmıyor😞 tek kullanımlık suda eriyen antibiyotk ve fitil kullsndım bugun. Bebege zarar olcak diye çok korkuyorum yaa😞😞
Olsa doktorlar vermez canım
Enfeksiyon daha zararlı..

Nevresim takımı beşiğin kendine özel olarak mı kullanılmıyor canım yoksa sen mi tercih etmiyorsun 🤔
Eşlerde olmasa halimiz harap

Öyleyse git kız git boşver doğum sonrası kızınla daha çok vakit geçirmiş olursun ❤
Kuzum nedense benim içime doğan doğumdan sonra birşey olucak kötü anlamda düşünme sen kızını bırakıp işe gidemicen gibime geliyor :anne:

Kuzum araştırmadan bilgi alıp öyle çıkış yapsaydınız.
Boş yatak vs var mı diye.
Birde onun stresini yaşamazdın

Benimki özel anne yanı beşiği ya onlarda nevresim takımı olmuyor ebatları küçük birde zaten burda doktorlar yastık ve yorganı çocuk 2yaşına gelene kadar kullanmamızı istemiyor sade çarşaf ve gece uyku tulumu o yüzden

İyiyiz canım şükür Nisantoş un kuduruklugu ve anasına yaptığı ağrılar dışında :KK47:
Ayy ne iyi yapmışsın ev düzene girince insan ferahliyor bi değil mi ben de geçen hafta yapmıştım raf raf yerleştirdim bebisin kıyafetlerini ohh mis güzel günlerde giysin hepsi :KK200:

Öyle insan rahatlıyor vallah ❤️ Sağlıkla kavuşsaydık minnoşlara başka birşey istemem 🙏🏼

Şükür ki yatışın yapıldı ve kasılmaların azalmış 🙏🏼🙏🏼 İlaçlar iyi gelecektir canım. Yatış yapılması çok iyi olmuş.

Mesela boynuna kordon dolanmıs dedi, gerisi yok. Bi acıkla bi rahatlat bisey yok. Bunu 24. Hafta söyledi bidaha ben doktor doktor gezdim sıkıntı olmaz dedi hepsi. Sonra 28de gittim malum eşimi azarladı, bebeğin yüzünü görmek isteyince asagı bakıyor al ensesini gör kalk dedi.... bu adam doğum yaptırsın istemiyorum. Yüzünü görmek bile istemiyorum aslında
Canım ne güzel istanbuldasın insallah iyi bir doktor bulursun

Benimki özel anne yanı beşiği ya onlarda nevresim takımı olmuyor ebatları küçük birde zaten burda doktorlar yastık ve yorganı çocuk 2yaşına gelene kadar kullanmamızı istemiyor sade çarşaf ve gece uyku tulumu o yüzden

Öyle insan rahatlıyor vallah ❤ Sağlıkla kavuşsaydık minnoşlara başka birşey istemem 🙏🏼

Şükür ki yatışın yapıldı ve kasılmaların azalmış 🙏🏼🙏🏼 İlaçlar iyi gelecektir canım. Yatış yapılması çok iyi olmuş.
İnşallah canımm teşekkür ederim ❤️

Kuzum azalmış sanırım kasılmaların son durum nedir tamamen bitti mi?

Back
X