2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım lütfen üzme kendini... stres suan bizim en büyük dusmanimiz
inş en kısa zamanda sağlıkla kucağında yavrunla evine dönersin cnm ,inş cümlemiz evimize sağlıkla geliriz
Teşekkür ederim kızlar
Konu neydi ki kuzum ? Söylemek istemezsen saygı duyarım..
Konu yanlış anlaşılma canım telefonda konuşurken birşey dedim yanlış anladı. Kapatır kapatmaz anlamadım demek yerine küfür etti. Küfür ettiği için burnundan getirdim konu uzadı da uzadı. Bu sebeple küfürü geçtim normalde dahi edemez mahalle arkadaşı değilim ki ben onun. Ama sorsan kabul etmiyor ben suçluymuşum gibi susmuyor saatlerdir

İnşallah ama gerçekten soğudum tanıyamadım bugün.
Baya üzmüş anlaşılan kuzum seni ya
Haklisin kizida soylerse uzulur tabi.yakin zamanda tasinsalar doguma felan cok yardimci olurlar esinde bunu gorunce anlar heralde
O yüzden acele ediyor aslında canım biraz faydam dokunur diyor. Evimde çok fazla döküntüm var onları bile koli yapalım benim evde bi köşeye koyarım senden yükü kalksın bende dursun önemli değil diyor kadın bunları düşünürken ben nasıl söyleyim gelmeyin buraya diye. İnşallah anlar bakalım sanmıyorum da

A April wind Cnm gözü çıksın o merkür retrosumu neyse onun, dün bende eşime çok sinirlendim ağlattı beni kahr etti, sebeb sadece lüzumsuz lüzumsuz konuşmaları, yapma deme dediğim halde dio, yattığım yatağa saydım sayıştırdım, eşimede bazı şeyleri çok görmüyorum zor günler yaşıyoruz ama beni üzecek sözler yapmasınada anlam veremiyorum, zaten zor günlerin üstüne bide böyle şeylere ağlıyorum bebeğim hassas olacak doğunca diye korkuyorum, hayırla bi doğum yapsaydık kuzucuklarımız huzur getirseydi evımıze, dua edelim birbirimize mümin kardeşin duası makbuldür birbirine

Bu ara hepsinin dengesi şaştı herhalde

Oy bir anlasamm yaptığı iş iş değil yani
Biz nazlanacağımıza onlar bize nazlanıyor daha. Benimkide geçen gün sabah uyku sersemi masanın üstündeki şarj aletini görememiş orada olduğunu söylediğim halde bana söyleniyor ne elliyosunuz benim eşyalarımı diye.1 saat sonra baktım mesaj atmış özür dilemiş seni seviyorumlar Bi kere soktun beni strese sabah sabah neyse dedim uzatmadım yine kendime bebeğime zarar diye

Kuzum uzatmayın boşver o da hatasını anlar inşallah özür diler bak yarın da yola çıkacaksınız üzülmen bebeği erkilemesin

Merkür retrosu da ay sonuna kadar devam edecekmiş ya

Hepimizde mi aynı sıkıntılar var anlamıyorum ki yaa. Vallahi Doğum yapsak artık bi sıkıntılarımız da sona erse gerçekten yoruldum bende

Annesi büyümüş o artık memeyi bile kapatıyormuş yerim minik elini, hiç korkma cnm evde daha güzel bakar büyütürsün teyzem 15 sene önce prematüre doğum yaptı küvezde kaldı, bi gör annem onu bulaşık leğeni olur ya öyle küçük bi leğen almışlardı onda yıkardı sonra büyüdü leğeni büyüttüler daha da büyüdü en büyük leğene geçtiler, şimdi kocaman bi genç kız oldu ,üstelik teyzem köy şartlarında işin gücün arasında büyüttü, şartlar böyle iyi değildi, şimdi herşey elimizin ayağımızın altında, sağlıkla ebe gelin inş cnm
[/QUOTE]
İnşallah canım bizde o günleri görürüz , kuş kadar geliyor insana.

Ama yenidoğan yoğun bakımi bir görseniz kocaman bebeklerde var vaktinde dünyaya gelmişler ama kimisi anne karnında su yutmuş , kimisi enfeksiyon kapmis vs. Herkesin derdi ayrı Rabbim hepsini kurtarsın kimseyi düşürmesin inşallah

Yaktı hepimizi Merkür bide Mart ayı dert ayı derler insan hepimizin dünyasına baharlar gelir mis kokulu
Mart ayını sevmiyorum gerçekten.merkul retrosumu nedir ay sonunda bitecek miş bende ay sonunda doguracam ins.baska şekilde etkilemez zaten korkuyorum .bu arada eşimden 10 dakikalığına aldım telefonunu.yarin akşama gorusuruz

Oyy kırk bir kere maşallah sübhanallah Rabbim nazarlardan korusun oğlunu
Serrayı hatırla canım 34.haftada 1950 grla doğdu.
4-5 gün sonra taburcu oldu hastaneden yakında senin kuzuda koynunda olucak inşallah
Evet canım ama bugün hemsireyle konusabildik o da genel bir sağlık sorunu yok kilo alımı için takip edeceğiz diyor belirli bir gün söylemedi

Çevrede her kafadan bir ses çıkıyor, gidin alın çocuğu onlar devletten para almak için tutuyor sizi oyaliyor bilmem ne... yahu nasıl zorla çıkartalım Allah muhafaza eve getiririz ya sorun çıkarsa ben bunu nasıl göze alabilirim ..

Allah sağlıkla eve götürüp büyütmeyi de nasip etsin inşallah. Kac haftalıkken doğum yaptın? Dogum yaparken kilosu kactı?
Amin inşallah, 34. haftada yaptım, gebelik zehirlenmesi nden dolayı 2-3 hafta geride kalmisti kilosu , 1760 Gr dogdu

Kızlar bugün 16 sularında kanamam oldu hastaneye geldik sancı çıktı doktorum da yatırdı kanamam azaldı ama hala devam ediyor bana dua edin
Oyy çok geçmiş olsun kuzum yaa umarım sorun çıkmayacak. Kanamanın sebebi neymiş ki çok dikkat etmek lazım

Kızlar bugün 16 sularında kanamam oldu hastaneye geldik sancı çıktı doktorum da yatırdı kanamam azaldı ama hala devam ediyor bana dua edin
Rabbim yardımcın olsun bebeğin ve sen sağlıkla atlatin , doğru zamanda gelsin inşallah.

Çok geçmiş olsun canım inşallah tamamen biter kanaman sağlıkla vaktinde gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…