- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Canım lütfen üzme kendini... stres suan bizim en büyük dusmanimiz
Teşekkür ederim kızlarinş en kısa zamanda sağlıkla kucağında yavrunla evine dönersin cnm ,inş cümlemiz evimize sağlıkla geliriz
Konu yanlış anlaşılma canım telefonda konuşurken birşey dedim yanlış anladı. Kapatır kapatmaz anlamadım demek yerine küfür etti. Küfür ettiği için burnundan getirdim konu uzadı da uzadı. Bu sebeple küfürü geçtim normalde dahi edemez mahalle arkadaşı değilim ki ben onun. Ama sorsan kabul etmiyor ben suçluymuşum gibi susmuyor saatlerdirKonu neydi ki kuzum ? Söylemek istemezsen saygı duyarım..
Baya üzmüş anlaşılan kuzum seni yaİnşallah ama gerçekten soğudum tanıyamadım bugün.
O yüzden acele ediyor aslında canım biraz faydam dokunur diyor. Evimde çok fazla döküntüm var onları bile koli yapalım benim evde bi köşeye koyarım senden yükü kalksın bende dursun önemli değil diyor kadın bunları düşünürken ben nasıl söyleyim gelmeyin buraya diye. İnşallah anlar bakalım sanmıyorum daHaklisin kizida soylerse uzulur tabi.yakin zamanda tasinsalar doguma felan cok yardimci olurlar esinde bunu gorunce anlar heralde
Bu ara hepsinin dengesi şaştı herhaldeA April wind Cnm gözü çıksın o merkür retrosumu neyse onun, dün bende eşime çok sinirlendim ağlattı beni kahr etti, sebeb sadece lüzumsuz lüzumsuz konuşmaları, yapma deme dediğim halde dio, yattığım yatağa saydım sayıştırdım, eşimede bazı şeyleri çok görmüyorum zor günler yaşıyoruz ama beni üzecek sözler yapmasınada anlam veremiyorum, zaten zor günlerin üstüne bide böyle şeylere ağlıyorum bebeğim hassas olacak doğunca diye korkuyorum, hayırla bi doğum yapsaydık kuzucuklarımız huzur getirseydi evımıze, dua edelim birbirimize mümin kardeşin duası makbuldür birbirine
Biz nazlanacağımıza onlar bize nazlanıyor daha. Benimkide geçen gün sabah uyku sersemi masanın üstündeki şarj aletini görememiş orada olduğunu söylediğim halde bana söyleniyor ne elliyosunuz benim eşyalarımı diye.1 saat sonra baktım mesaj atmış özür dilemiş seni seviyorumlarOy bir anlasamm yaptığı iş iş değil yani
Artık sorun Merkür retrosunda mı değil mi bilmiyorum.
Dün hastaneden çıktığımı bilen adam bugün beni üzdü. Sebep yanlış anlaşılma.
Tartışma hiç gitmediği kadar ileri gitti üstelik.
Yoruldum saatlerdir kavga ediyoruz. Hatta boşanmayı dahi düşünüyorum şuan. sevdiğim adamı tanıyamadım. Oğlumu düşünmemesine inanamadım. Şuan çok kötüyüm .
Hepimizde mi aynı sıkıntılar var anlamıyorum ki yaa. Vallahi Doğum yapsak artık bi sıkıntılarımız da sona erse gerçekten yoruldum bendeA April wind Cnm gözü çıksın o merkür retrosumu neyse onun, dün bende eşime çok sinirlendim ağlattı beni kahr etti, sebeb sadece lüzumsuz lüzumsuz konuşmaları, yapma deme dediğim halde dio, yattığım yatağa saydım sayıştırdım, eşimede bazı şeyleri çok görmüyorum zor günler yaşıyoruz ama beni üzecek sözler yapmasınada anlam veremiyorum, zaten zor günlerin üstüne bide böyle şeylere ağlıyorum bebeğim hassas olacak doğunca diye korkuyorum, hayırla bi doğum yapsaydık kuzucuklarımız huzur getirseydi evımıze, dua edelim birbirimize mümin kardeşin duası makbuldür birbirine
Mart ayını sevmiyorum gerçekten.merkul retrosumu nedir ay sonunda bitecek miş bende ay sonunda doguracam ins.baska şekilde etkilemez zaten korkuyorum .bu arada eşimden 10 dakikalığına aldım telefonunu.yarin akşama gorusuruzYaktı hepimizi Merkür bide Mart ayı dert ayı derler insan hepimizin dünyasına baharlar gelir mis kokulu
Geçmiş olsun canımKızlar bugün 16 sularında kanamam oldu hastaneye geldik sancı çıktı doktorum da yatırdı kanamam azaldı ama hala devam ediyor bana dua edin
Evet canım ama bugün hemsireyle konusabildik o da genel bir sağlık sorunu yok kilo alımı için takip edeceğiz diyor belirli bir gün söylemediOyy kırk bir kere maşallah sübhanallah Rabbim nazarlardan korusun oğlunu
Serrayı hatırla canım 34.haftada 1950 grla doğdu.
4-5 gün sonra taburcu oldu hastaneden yakında senin kuzuda koynunda olucak inşallah
Rabbim yardımcın olsun cnm.kanaman durduysa korkma kaç haftalık oldunKızlar bugün 16 sularında kanamam oldu hastaneye geldik sancı çıktı doktorum da yatırdı kanamam azaldı ama hala devam ediyor bana dua edin
Amin inşallah, 34. haftada yaptım, gebelik zehirlenmesi nden dolayı 2-3 hafta geride kalmisti kilosu , 1760 Gr dogduAllah sağlıkla eve götürüp büyütmeyi de nasip etsin inşallah. Kac haftalıkken doğum yaptın? Dogum yaparken kilosu kactı?
Oyy çok geçmiş olsun kuzum yaa umarım sorun çıkmayacak. Kanamanın sebebi neymiş ki çok dikkat etmek lazımKızlar bugün 16 sularında kanamam oldu hastaneye geldik sancı çıktı doktorum da yatırdı kanamam azaldı ama hala devam ediyor bana dua edin
Kanamanın sebebini anlamadılar sancıya bağladılar canım yaOyy çok geçmiş olsun kuzum yaa umarım sorun çıkmayacak. Kanamanın sebebi neymiş ki çok dikkat etmek lazım
Rabbim yardımcın olsun bebeğin ve sen sağlıkla atlatin , doğru zamanda gelsin inşallah.Kızlar bugün 16 sularında kanamam oldu hastaneye geldik sancı çıktı doktorum da yatırdı kanamam azaldı ama hala devam ediyor bana dua edin
Allah korusun plesanta ayrılması vs olur kanama çok tehlikeli.Kanamanın sebebini anlamadılar sancıya bağladılar canım ya
Kızlar bugün 16 sularında kanamam oldu hastaneye geldik sancı çıktı doktorum da yatırdı kanamam azaldı ama hala devam ediyor bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?