- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.212
- 208
Hayırlı olsun Canım. Güle güle kullansın.bebişCanım yurt dışında olan sen miydin.Merhaba Kızlar giremedim pek :) eşimle gittik oğluşumun eksiklerini aldık.
Bez aldım 2 paket.
2 paket pamuk büyük olan alt değiştirme için küçük yüz temizliği için.
Bez için kokulu çöp poşeti, biberon yıkamak için özel bulaşık deterjanı, kulak çöpü (ama kulakları için kullanmayacam kuruyan burun pislikleri için pratik oluyormuş), serum fiziyolojik aldım.
Biolane markasının alt değiştirme yağısı, kremi, vücut nemlendiricisini, saç ve vücut şampuanını, ve durulama ihtiyaç olmayan suyunu aldım.
Denemek için de waterwipes markasının 99% sudan yapılmış ıslak mendilini aldım.
Birde bebek küveti almaktan vazgeçtik evde zaten kuvvetimiz olduğu için bebek için doğumdan itibaren kullanılan oturak mı desem bilemedim onu aldık
Altta fotoğrafları koyuyorum kızlar :)
Ya rahim boyum iyi aslında cnm.Doktorların hepsi bir para derdine düşmüş.
Bunlarda insan diye düşünen binde bir midir nedir.
Erken doğum riskin rahim ağzı kısalığından kaynaklı demi canım
İğnelere devam ediyor musun
Merhaba Kızlar giremedim pek :) eşimle gittik oğluşumun eksiklerini aldık.
Bez aldım 2 paket.
2 paket pamuk büyük olan alt değiştirme için küçük yüz temizliği için.
Bez için kokulu çöp poşeti, biberon yıkamak için özel bulaşık deterjanı, kulak çöpü (ama kulakları için kullanmayacam kuruyan burun pislikleri için pratik oluyormuş), serum fiziyolojik aldım.
Biolane markasının alt değiştirme yağısı, kremi, vücut nemlendiricisini, saç ve vücut şampuanını, ve durulama ihtiyaç olmayan suyunu aldım.
Denemek için de waterwipes markasının 99% sudan yapılmış ıslak mendilini aldım.
Birde bebek küveti almaktan vazgeçtik evde zaten kuvvetimiz olduğu için bebek için doğumdan itibaren kullanılan oturak mı desem bilemedim onu aldık
Altta fotoğrafları koyuyorum kızlar :)
Bilmiyorum ki canım neden 10dk.Kuzum 10 dakikada ne anlaşılacak ki? Devlette mi özelde mi 10 dk? Ben odaya girdiğimde bi kız vardı bazen onun 1 saat sürüyormuş bebeğin hareketlerine göre değişiyormuş süre hatta ben 20 dk dan sonra sırt üstü yatamadım yan döndüm ebe ayarladı pozisyonu
Kuzum şimdi ben bu konularda biraz katıyım şu yönden katıyım sapla samanın karıştırılmaması açısından...
Diğer cevaplarını da okudum kv ile beraber de oturmuşsunuz sorunlar da yaşamışsınız boşanmanın eşiğinden de dönmüşsünüz buna rağmen her gün sana geliyorsa 20 kişiyi evine toplayıp getiriyorsa ister 20 km ötede otursun ister karşı dairende..
Şimdi sen annene böyle bir şeyi nasıl söyleyebilirsin? Ya da eşin bunu nasıl söylemeni isteyebilir? Korkusu neymiş yani? Annesi her gün gelirken sen rahatsız olmuyorsun da annen haftada 1 gelse diyelim ondan mı rahatsız olacakmış? Bu nasıl bir art niyettir? O zaman o da annesine söylesin 15 günde bir gelsin evinize bakalım söyleyebiliyor mu? Yani ortada masum bir insan varsa ister anne ister kv ben objektif bakılması taraftarıyım. O yüzden canını sıkma kuzum annene böyle bir şey söyleyemeyeceğini net bir dilde söyle bence ne güzel işte annemlerle beraber takılırım de.. yani annesinin evinin uzakta olmasının bir anlamı yok ki neyin derdine düşmüş? Bak anne olmak kolay mı neler çekiyoruz? Şimdi kızım bana ilerde böyle bir şey söylese ölürüm kahrımdan
Canım allah yardımcın olsun yardıma gelen olacak mı? Daha da ağırlaşmadan taşının hemen ben şuan fena ağırlaştım evi zor süpüyorum taşınma davasında bebeği bile ihmal etmişim kilo alamamıştı yavrum
Kuzum yarın ankaraya mı yolculuk? Güzel haberlerle gel. Bu nst de üstte bi çizgi var o kalp atışı heralde alttaki mi kasılma oluyor canım?
Hayırlı olsun Canım. Güle güle kullansın.bebişCanım yurt dışında olan sen miydin.
[/QUOTE
Çok teşekkür ederim canımEvet ben ve @kanadali35 yurtdışındayız
Canım güle güle kullanın benimde almam gereken şeyler var şampuan sünger vb. alıcam inşallah bir ara dışarı çıkmaya enerjim yok
Teşekkür ederim kuzumm :)
Aldım rahatladım vallah :) şükür hiç bir eksiğimiz kalmadı !
Ahh kuzum ya bu erkeklere ne oluyor anlamıyorum ben. Daha temkinli düşünceli yaklaşmaları gerekirken iyice zorluyorlar bizi. Üzme kendini lütfen stres yapma bak daha dün hastanedeydin dikkat et kendine Uras’aArtık sorun Merkür retrosunda mı değil mi bilmiyorum.
Dün hastaneden çıktığımı bilen adam bugün beni üzdü. Sebep yanlış anlaşılma.
Tartışma hiç gitmediği kadar ileri gitti üstelik.
Yoruldum saatlerdir kavga ediyoruz. Hatta boşanmayı dahi düşünüyorum şuan. sevdiğim adamı tanıyamadım. Oğlumu düşünmemesine inanamadım. Şuan çok kötüyüm .
Artık sorun Merkür retrosunda mı değil mi bilmiyorum.
Yoruldum saatlerdir kavga ediyoruz. Hatta boşanmayı dahi düşünüyorum şuan. sevdiğim adamı tanıyamadım. Oğlumu düşünmemesine inanamadım. Şuan çok kötüyüm .
Kendimi üzmeyeyim bebişe birşey olur diyorum bu sefer bu düşünce beni mahvediyor ona üzülüyorum ya. Ne oluyor bir anlasam gerçekten.Ahh kuzum ya bu erkeklere ne oluyor anlamıyorum ben. Daha temkinli düşünceli yaklaşmaları gerekirken iyice zorluyorlar bizi. Üzme kendini lütfen stres yapma bak daha dün hastanedeydin dikkat et kendine Uras’a
Ne desem bilmiyorum kuzum bende aynı durumdayım yani üzme kendini desem de stres yapma desem de etkisi olmayacak. İnsan konudan çok eşinin bu süreçte böyle davranmasına üzülüyor zaten.Kendimi üzmeyeyim bebişe birşey olur diyorum bu sefer bu düşünce beni mahvediyor ona üzülüyorum ya. Ne oluyor bir anlasam gerçekten.
Sözler ileri gitti biraz konu dallandı dubaklandı sarılmayla tamir edilmeyecek düzeye geldi.Kuzum konu ne bilmiyorum ama oluyor arada birbizde sabah eşimle tartıştık ağladım hatta ama 15 dakika sonra yanıma geldi sarıldık kapattık mevzuyu.
Maalesef her ilişkide oluyor böyle mevzular. Üzme kendini olur mu. Aşılmayacak konu yoktur çünkü
gerçekten öyle kuzuNe desem bilmiyorum kuzum bende aynı durumdayım yani üzme kendini desem de stres yapma desem de etkisi olmayacak. İnsan konudan çok eşinin bu süreçte böyle davranmasına üzülüyor zaten.
Alla alla noluyor bu kocalaraArtık sorun Merkür retrosunda mı değil mi bilmiyorum.
Düşünmemeye çalış kuzum ben aklımı dağıtmaya çalışıyorum kaç saattir. Akıllanır inşallah bir an önce eşlerSözler ileri gitti biraz konu dallandı dubaklandı sarılmayla tamir edilmeyecek düzeye geldi.
Bilmiyorum aklım karışık düzelsin istemiyorum soğudum resmen
gerçekten öyle kuzuŞu durumda beni üzmesini hazmedemiyorum
Oy bir anlasamm yaptığı iş iş değil yaniAlla alla noluyor bu kocalaraBize en hassas davranmaları gereken zamanda daha beter oldular. Üzme lütfen kendini bebeğine sana zarar yine
Yok canim sadece agri var ozellikle ust bacagimCnm, bacakların şişip kırmızı olup, iğne batar gibi mi oluyor.
Yoksa sadece ağrı mı oluyor?
İnşallah ama gerçekten soğudum tanıyamadım bugün.Düşünmemeye çalış kuzum ben aklımı dağıtmaya çalışıyorum kaç saattir. Akıllanır inşallah bir an önce eşler
Haklisin kizida soylerse uzulur tabi.yakin zamanda tasinsalar doguma felan cok yardimci olurlar esinde bunu gorunce anlar heraldeÜzülür o da, bugün konuştuk biraz yengem de kendi oturduğu civardan bakmasını istemiyormuş onu baya içerlemiş. Şimdi bende öyle desem yazık kadına bizler için geliyorlar iki tarafta istemiyor gibi olacak.
Canım lütfen üzme kendini... stres suan bizim en büyük dusmanimizİnşallah ama gerçekten soğudum tanıyamadım bugün.
inş en kısa zamanda sağlıkla kucağında yavrunla evine dönersin cnm ,inş cümlemiz evimize sağlıkla gelirizKuzum bir aksilik olmazda bebişe göre değişiyor 3 haftada kalabiliriz 3 ayda.. Evet canım Ankara’ya. Bu arada diğer soruna da evet üsttekiler kalp atışı alttaki sancı.
Sözler ileri gitti biraz konu dallandı dubaklandı sarılmayla tamir edilmeyecek düzeye geldi.
Bilmiyorum aklım karışık düzelsin istemiyorum soğudum resmen
gerçekten öyle kuzuŞu durumda beni üzmesini hazmedemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?