Egzama dememiş cilt kuruluğu var onun için nemlendirici bi krem vermiş ama fayda etmiyo ilk zamanlar pul pul dökülüyodu yüzündeki deriler,şimdi yüzünde az ama vücudunda devam ediyor, herhangi bi test filan yapmadılaratopik mi acaba ? alerjiden şüpheleniyorlar mı? alerjik olmasa dahi yine egzama olabilir aslında ben çok çektim egzamadan
Zaten sana doğumdan sonra gelseler bile ilgilenemezsinki canım, bazen tuvalete gidemiyorum fırsat bulup. Az birşey uyudu mu kafamı dağıtmak için buraya giriyorum , Yusuf'un kıyafetlerini hergun makineye atıyorum onları topluyorum katliyorum , yemek yiyeyim diyorum sofraya oturunca sanki haberi oluyor başlıyor ağlamaya.İnsanlar bazen yapmak için mi tapıyor yoksa gerçekten yardım için mi geliyorlar anlamak güç.
Bugün kvdeyken misafiri geldi.
Beni doğum yaptı sanmış,bebek başına kvme gelmiş.
Sağdan soldan doğum yapınca hemen misafir kabul etmiceğimi duymuş,eksik bile duymuşsun abla dedim.
40ım çıkmadan misafir kabul etmicem,bu konudada bana küsecek olan varsa hiiiç sorun değil küsebilir.
Neden küstü bile demem dedim,kadın bana baktı kaldı :)
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah benimde 17.30da randevum dün gece kızım çok kasildi sağ kaburgama o kadar baskı yaptı ki hala ağrıyor. Muhtemelen gene net görcez.
Günaydın minnoş anneler bugün kontrolüm var yehhhuuuuu
bakalım Nisantoş um neler yapıyor büyümüş mü
Kızlaar bu arada hastane için hediyelik vs arayışı içerisindeyim bende.
Dün burda bir arkadaş paylaşmıştı sayfa sağolsun oradan çikolata siparişi vericem
Aklımdaki fikirleri paylaşayım / önerilere açığım
Magnetler kapak şeklinde olanlardan sizce hangi yazı şekli daha iyi duruyor ?
Pembeleri de kızımda herbişeyini alıp kendim yapmıştım. Sizlere fikir olması için ekliyorum kuzular
canım üzülme sakın Allahın sayesinde herşeyi atlatırsın bebeğin kilosuda o kadar küçük değil benim yeğenim biri 740 gr diğeri 1400 gr ikiz doğdu şu an 6 aylıklar senin yaşadıklarını bizzat yengemde yaşadı herşey güzel olacak emin ol dualarımdasın.İnsallah ikimizin de alinmasina gerek kalmaz canim. İnan dun bende oturdum agladim. Daha iki yillik evliyim, ilk cocugum ve tup bebekle o kadar emek verip oldu. Karnimdan vurdugum o igneleri hic unutamam. Simdi de bebegin gelisimi cok geriden geliyor dr kordon yuzunden ikinizin de hayati tehlikede deyince ne yapacagimi sasirdim. Allah korusun sezaryanda bebegi ve rahmimi alip, bebegimi de sonra kurtaramazlarsa ben naparimHersey takdiri ilahi o herseyin en iyisini bilir Allaha siginiyorum ama hep rahmim alinip hem bebegime birsey olursa bozulan psikolojim iyice kotulesir. Allah yardimcimiz olsun canim
Canım bana 1 haftada gelir dediler telefonda, magnet de siparis verdim belki dr ondandirAçıklamada 2-4 iş gününde teslim ettiklerini yazmışlar. Bu kadar kısa sürede geliyorsa baya vaktimiz var tatlım. Ben beklicem bu sebeple biraz
Ferritin iyi canım benşm en son 7 di bugun yine verdim bakalım daha da düşmüş olabilirKizlar kan tahlilim belli oldu, ferritin 19, hemoglobin 14 çıkmış, demir ilacı kullanmıyorum, sizin nasil degerleriniz
Kızlar bugun bende laflardan nasibimi aldım
İlk önce dahiliyeye gittim doktor yoktu asistanı vardı 36 haftalık hamileyim dedim eeee nerde bebek ? Dedi bu 1. Siydi
Sonra idrar için wc de sıra beklerken arkamda tam teşekküllü bir teyze ve onun arkasında ondan daha genç birisi arkadaki aaa hamile dedi teyze de kaç haftalıksın dedi 36 dedim nee dedi ? E doğuracan sen (ama eliyle de karnıma dokunuyo) karnında yok erkek tabii dediyok erkek değil diyemeden arkadaki kadın allah bana da nasip etsin dedi, amin inşallah diyemeden iç karnın geniştir dediler
Bende maaşallah deyin dedimmaaşallah maaşallah dedi teyze ama gözü de göz değildi çok sinir oldum ya bizim daha toplum olarak çok yol kat etmemiz gerekiyor gerçekten umudum kalmadı artık her şeye neden yorum yapılır ki? Neredeyse 12 kg almışım ben hala neredr bu karın? Size ne kardeşim
Yaa trajikomik resmen :)Kızlar bugun bende laflardan nasibimi aldım
İlk önce dahiliyeye gittim doktor yoktu asistanı vardı 36 haftalık hamileyim dedim eeee nerde bebek ? Dedi bu 1. Siydi
Sonra idrar için wc de sıra beklerken arkamda tam teşekküllü bir teyze ve onun arkasında ondan daha genç birisi arkadaki aaa hamile dedi teyze de kaç haftalıksın dedi 36 dedim nee dedi ? E doğuracan sen (ama eliyle de karnıma dokunuyo) karnında yok erkek tabii dediyok erkek değil diyemeden arkadaki kadın allah bana da nasip etsin dedi, amin inşallah diyemeden iç karnın geniştir dediler
Bende maaşallah deyin dedimmaaşallah maaşallah dedi teyze ama gözü de göz değildi çok sinir oldum ya bizim daha toplum olarak çok yol kat etmemiz gerekiyor gerçekten umudum kalmadı artık her şeye neden yorum yapılır ki? Neredeyse 12 kg almışım ben hala neredr bu karın? Size ne kardeşim
Gayet iyi baya baya Hemde.Kizlar kan tahlilim belli oldu, ferritin 19, hemoglobin 14 çıkmış, demir ilacı kullanmıyorum, sizin nasil degerleriniz
Benimde sabahları öyle oluyor. Susuz kalmıs olabilir misin canım?
Normalde bende kalkardım bugün kalkmadım hiç, sabah koyuydu rengi.Aslında bol su içmeye dikkat ediyorum ama bilemedim belki de iş yaparken susuz kaldım farkında olmadan
Bir de normalde gece iki kere tuvalete kalkardım bu gece hiç kalkmadım
Belki de ondan rengi öyle oldu
Canim bence kesinlikle ya susuzluktan ya da tas probleminden o.. ben de kum varken cok yasiyordum anlattigin sorunu..Aslında bol su içmeye dikkat ediyorum ama bilemedim belki de iş yaparken susuz kaldım farkında olmadan
Bir de normalde gece iki kere tuvalete kalkardım bu gece hiç kalkmadım
Belki de ondan rengi öyle oldu
Demir desteği kulanior musun canimFerritin iyi canım benşm en son 7 di bugun yine verdim bakalım daha da düşmüş olabilir
Kusum hicc takilma.. gercekten millet patavatsiz.. senin yine tanimadigin insanlar sacma sacma konusmuslar duymazsin. Ben cevremden de duyuyorum. Gercekten sinir bozucu olabiliyor. Ama takmamak lazim bosver. Biz saglikli olalim, kuzularimiz saglikli olsun. Ne aldigimiz, ne almadigimiz kilonun hic bir onemi yokic karnin genistir, yok kucuktur.. cok biliyor herkes
Yaa trajikomik resmen :)
Sen teyzeyi meyzeyi takma kuzu kafana.
Banada küçük göbeklisin diyorlar biliyorsun bende yedim sindirdim çocuğu diyorum, ne diyeyim başkaKarşılaştırma çabalarına giriyorlar sürekli. Tee Trabzon’da olan x gelinin karnının benden büyük olmasını ben ne yapabilirimmm gelde anlat.
Büyük olsaydı bu sefer ikiz mi derlerdi. Millet muhabbet olsun diye boş konuşuyor.
Dahiliyeci de ne nane anlarmış karından onun da tespitine tüküreyim heh atttım sinirimi ancaBoşver kuzu milleti
[/QUOTE
Hay ağzın bal yesin canımboşverdim de durduk yere sinir bozuyorlar bu sefer bebek olsa yok zayıf yok kaç aylık ya da çok tombik falan diyecekler
Kızlar bugun bende laflardan nasibimi aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?