2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Hahah ilk defa duydum canım bu sözü çok hoşuma gitti Öyle tavra böyle söz cuk oturuyor ve ben nazardan gerçekten korkarım ultrason gibi incelediler beni

Ben aylardır kullanıyorum canım ama düşüyor dahiliyeci çok normal bebek alıyor senden dedi takviye vermedi

Kuzum o şekilde tabii ki zor olur günde 3 posta ağırlayamam ki zaten normal şartlarda da haklısın yanş

Ayni seyi brnde yasadim doktorumda bana aynisini soyledi.benimde nst de bisey cikmadi

bizimkiler de söylüyor aman öyle abur cubur vermeyin diye ama onlar aliyor. Ben gün içinde hep meyve tabağı yapıyorum yanına ceviz kuru kayısı kuru üzüm koyuyorum cani atıştırmak isteyince onları yiyor yemek konusunda güzel yetiştirdim her yemeği güzel yiyor ama abur cubur yemeyi de seviyor diye sürekli bisiler vermeye calisiyorlar. Mesela ben asla kola fanta gibi içecekler yada asitli meyveli şekerli içecekleri tüketmiyorum kayinvalidem ve esim içtiği için çocukta istiyor ve onlar her içtiğinde oğlumda 1 bardak kola içiyor o kadar zararlı şeyi veriyorlar masadan kalkınca 1 sise kolayı lavaboya döküyorum onlar aliyor ben döküyorum çünkü dolaba saklasam oğlum gidip alıp iciyor. Eşime eve sokma çok seviyorsan dışarıda iç dedim

canım benim yeğenim de ( 3 yaşında) egzama var onlar Hacettepe'ye gidiyor.

aynı bende 1 aydır burnum tıkalı bildiğin yarım nefesle geziyorum.

aman boşver ya. geçen de bana ikiz miydi diye soran oldu ya. çok biliyor o teyzeler herşeyi. gıcık oluyorum.

Kizlar kan tahlilim belli oldu, ferritin 19, hemoglobin 14 çıkmış, demir ilacı kullanmıyorum, sizin nasil degerleriniz

gayet iyi canım.

Akşama bi yeşil mercimek çorbası yapayım bari

ben de sabah haşladım yeşil mercimeği. soğuk çorba yapacam akşama
Canım maşallah yaa, ben de çok yerim yeşil mercimek, bizim Tokat'in bati vardir meşhur, bilir misiniz bilmem, onu yiyip dururum ben

bilirim çok severim ve hep yaparım da. yeşil mercimek süper bomba.

Aslında bol su içmeye dikkat ediyorum ama bilemedim belki de iş yaparken susuz kaldım farkında olmadan
Bir de normalde gece iki kere tuvalete kalkardım bu gece hiç kalkmadım
Belki de ondan rengi öyle oldu
Ondandır canım sabahları benimde çok koyu renkte oluyor. Yarın sabah bak bide için rahat etmezse doktpra gidersin

Kızlar selam hastaneden yazıyorum
İki kere nst ye girdim ama doktor tekrar bağlayacak birazdan, meyve suyu tatlı bisiler yedim şimdi bakalım bekliyorum.
Doğuma iki hafta kalmış görünüyor dedi biz teklif etmeden kendisi söyledi 1 Nisan i bekleyebilir miyiz acaba bakalım duruma göre dedi

Kızlar ben hastanedeyim, suyum geldi. Sabah sezeryan olacağım. Ciğer geliştirici vuruldu..
Bana ve bebeğime dua edin.
Çok korkuyorum..

Kuzu rabbim yardımcın olsun. Ama biliyorsundur değil mi 37 hafta olunca bebekler erken doğmuş yada prematüre sayılmıyorlar. Yani 8 ay bitmiş 9 aya girmiş oluyorsun bebeğin bütün gelişimi tamamlanmış oluyor. Korkulacak hiç birşey yok hatta sevinmelisin düşünsene 42 haftaya kadar bekleyenler var .
Birde çiğer geliştirici iğne yapmışlar. Ben Pazartesi doktoruma sordum dedi ki artık 34 haftalığı geçtin 34den önce yapıyoruz sadece şu an doğsa zaten solumunda sorun olmaz o yüzden yapmıyorlarmış.

Herşey güzel geçecek eminim. Dualarım seninle ve bebeğinle beraber. Bize güzel haberlerle dön

Yatarken otururken kalkarken hep ağrıyor canım oğluşum hazırlanıyor sanırım

Ay kuzum bende ondan korkuyorum ya bu kadar sancı çekip çekip de 41 haftayı doldurursam çıldırırım .
Erkenden kanala inip acı çektirip birde kolay çıkmazsa her alde küçük bir depresyon yaşarım

Evet numarasını verenlerden biri de o
Yazarım akşam fln şimdi ayıp olur sanki dimi birinci derece yakın gibi kız zaten telaslidir

hadi inşallah bekler bebisin bakalım bana ne diyecek bu sefer haftaya doğuma alalım derse hic sasirmam gibi geliyor. Acil bi durum olmazsa önümüzdeki hafta alır gibime geliyor...

Ne güzel canım 1 nisan da olursa
Neden bir kaç kere bağlıyor nstye ? Nisantoşu gördün mü ?

Hareketleri mi beğenmemiş kuzu gir bakalım sancı mancı çıkmaz İnşallah.
1 Nisanı beklemeniz süper olur bence, duruma göre söyler artık kuzum. Bekliyoruz haberlerini

Kızlar ben hastanedeyim, suyum geldi. Sabah sezeryan olacağım. Ciğer geliştirici vuruldu..
Bana ve bebeğime dua edin.
Çok korkuyorum..
Allah yar ve yardimcin olsun canım. İnşallah sende bebeginde sağlıkla kavusursunuz

Nevrim kaymıştı artık sen düşün halimi
Birde o 3 posta misafirden öncesi var tabi
Hergün yada 2 güne bir misafirim vardı.
Allah eksikliğini göstermesin benim gelenim gidenim çok oluyor yani canım o yüzden doğumdan sonra hemen gelmelerini istemiyorum. Bebeğim herşeyden daha önemli
Seninkilerin söyleyip uygulamaması acayipmiş. Bizimkiler benim huyumu bilir taviz vermeyip gelip gitmiceğimide anlayınca ona göre davranırlar.
Kız hayır mı niye 3.nstye giriyon
Şaka çocuğu olcak en sonunda
İlk başlar erken doğar diye korkuyodun :)
Doğuran gününü alanları gördükçe stres sardı demiii

hadi inşallah bekler bebisin bakalım bana ne diyecek bu sefer haftaya doğuma alalım derse hic sasirmam gibi geliyor. Acil bi durum olmazsa önümüzdeki hafta alır gibime geliyor...
Haftan küçük canım niye haftaya sezeryana alsın

neden 3.kez giriyorsun. bebiş uyuyor mu yoksa?

Aynen kuzum ya stress sardı yine hepten dün eşime diyorum bu saaten sonra beni kimse tutamaz hep hareket edeceğim 5dk sonra kendimi koltukta eşime nolur masaj yap her yerim ağrıyor diye yalvarırken buldum

Aynen kuzum ya stress sardı yine hepten dün eşime diyorum bu saaten sonra beni kimse tutamaz hep hareket edeceğim 5dk sonra kendimi koltukta eşime nolur masaj yap her yerim ağrıyor diye yalvarırken buldum
Ayyy resmen kahkaha attım
Hergün aç bi mezdeke oyna
Yada ankara havası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…