2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kizlar acil bakarmisiniz benim kinde tik yok. Dun ben vurmayana kadar karnima hic teperenmedi. Teprendiginde de usut uste hafif hafif vurdu. Ama geceden beri tik yok. Tikliykrumda ama birsey yok. Sizde de boyke birsey varmi.

Geçmiş olsun canim. Bu iki hafta gitse sancim olsa da gitmem diye dusunuyorum malum artik normal dogum yaklaşıyor.

@ Yenidogana su verilmez diye biliyorum ama şimdi mama da veriyorum , sütte o açıdan gerekebilir mı aklıma takıldi. Fikri olan var mı kızlar ?

Canım mama veriyorsan günde iki çay kaşığı kaynamış soğumuş su ver ben sutumun yetmediği zaman günde bir kez veriyorum o zaman bir cay kaşığı veriyorum

Geçmiş olsun canim. Bu iki hafta gitse sancim olsa da gitmem diye dusunuyorum malum artik normal dogum yaklaşıyor.
ama enfeksiyon tedavi edilmezse bebeğe de geçebilir Allah korusun.. En güzeli gidip kafanın rahat olması.Doğum için henüz haftam erken.Ben de yalancı sancıdır diyordum ama değilmiş.Çünkü sürekli var adet olcakmışım gibi rahatsız ediyor artık..

Valla ben devlette dogum hikayelerini okudukca kosarak uzaklastim . Tabiri caizse. Ama kucuk bir sehirdeyseniz tabiki olabilir.

Canim temizim. O neydi nerden geldi halen anlamadim. Cok sukur temizim suan.

Çok geçmiş olsun, bende de bu tarz ağrılar var. Dr tam kan sayımı ve idrar tahlili istedi, yaptıracağım. Umarım kısa sürede etki eder ilaçlarınız...

Pardon canim. Enfeksiyonu kacirmisim. Onun sancisida ayri bir dert. Tabikide onemli. Dikkat et.

Hayir yok. Ordan degil. Onu da kontrol ettim ama zaten oyle bi sikintim yok. Ama isin garibi kontrol ettim temizdim. O iki damla neyin nesiydi onu anlamadim
Canım bu tarz kanama 3 hafta önce bende de olmuştu ve doktora gitmiştik hemen rahim ağzı uzunluğunda kısalmasan kaynaklı olmuştu benim o günden beri Progestan fitil ve proluton iğne verdi doktorum dinlenmen lazım dedi 32 haftada iğneyi bıraktırdı fitile devam ediyorum

Kizlar acil bakarmisiniz benim kinde tik yok. Dun ben vurmayana kadar karnima hic teperenmedi. Teprendiginde de usut uste hafif hafif vurdu. Ama geceden beri tik yok. Tikliykrumda ama birsey yok. Sizde de boyke birsey varmi.
bu haftalarda bebeğim hareketini hissetmezsen doktora görünmem lazım istersen önce tatlı bisiler ye harket hala yoksa bi doktoruna görün

Günaydın kızlar, güzel günlerimiz olsun inşallah. Bugün tuttuğumuz evi temizlemeye gidiyoruz. Annem var yanimda, kızkardeşim de gelecek inşallah. Eşimin halası vefat etti şimdi ordan da kimse gelemiyor, tabi bu acı günde de gelin yanima diyemem. inşallah 2 kişi hemen biter bu temizlik. Son haftalarda hareket etmek bile ne zor ne zor. Benim daha ev taşınacak. Yerleşecek. Kızlar dua edin bana doğum öncesi bitsin şu işler.

Müthiş bir ağrıyla uyandım bende.
Öyle sıkışmışım ki ağrı yapmış yataktan bile zor kalktım Uykum açıldı ağrıdan
Ah bu cis mevzusu olmasa dimii :)) kuzum bu arada aksam hickirmasi iyi bisi mi diye yazmistin eminim cvp yazan olmustur. Ama benim ki neredeyse 7/24 hickiriyor. Ben de doktora sordum. Oh oh hickirsin cigerleri gelisir dedi. Yani Uras pasamizin da cigerleri gelisecek allahin izniyle.. bu da onun hayata tutunmasini kolaylastiracak Teyzeleri yesin onuuu

Cok gecmis olsun.. insallah tekrarlamaz. Iyi yapmissiniz tedbirli olmakla..

Bebeğe hıçkırık tutması da beni rahatsız ediyor kızlar bir an önce geçse diye bekliyorum:) aslında akciğer gelişimi için iyiymiş hıçkırık tutması
Kuzucum birak hickirsin minnoslar ki cigerleri rahatlasinnn benim cok hosuma gidiyor hickirmasi.. hatta arada gobuse bardak koyuyorum izliyorum nasi sarsiyor diye

Canim dogum yaklasinca hareketleri azalabiliyor diyorlar ama bence tedbirli olmakta fayda var. Belli seyler yapip hala hareketlerini hissetmiyorsan muhakkak git doktora. Yq da en azindan asm ye gdiip kalp atisini dinle.

Canim kolay gelsin.. ayrica basiniz sagolsun
Insallah cabucak biter sen de yorulmazsin.

Allah kolaylık versin canım

Umarım biter hemen kuzu ya çok yorma kendini ne olur ne olmaz.
Zamanlama kötü olmuş ama keşke birkaç kişi daha gelebilseydi. Kolay gelsin canım
İnşallah kuzum yaa bende iyiye yoruyorum minik ciğerimiz demek ki gelişiyor az da olsa Doktor hanım ölçüm yaptı ama bana gelmedi deseydi durumu bilirdim en azından ama hayırlısı artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…