• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Hiç de ayıp olmaz çünkü adam gerçekten de gamsız

Şu an ona o kadar kırgın ve kızgınım ki evliliğimi düşünüyorum baştan sona
Hatırlıyor musun siz Ankara’ya gitmeden bir gün önce eşin seni üzmüştü sen de çok kızgındın
Şimdi ben de aynı duygular içindeyim

Koskoca adam nasıl bu kadar duyarsız olabiliyor anlamıyorum çok zoruma gidiyor :KK43:

Şu an canım yandığı için değil ama sinirden ağlıyorum
Uzulme canim çoğu ayni.kusma sebebin tas dusurdugun icin de olabilir.erkekler icin bosuna odun demiyoruz.o hastalandiginda sende aynisini yapta anlasin

Canm herseyin yolunda olmasina cok sevindim. Cok sürdü mu peki, kalabalik varmiydi?
Yok cnm tenhaydı bugün sadece nst de sıra oluyo 3 masa nst çekiyolar herkes 30 dk sürüyo ama bazıları daha fazla kalabiliyomuş, sekreterliğin orda liste var adını yaziyon listeye hemşire çağırıyo sırayla

Ben oğlumu genel anestezi ile sezeryan yapmak durumunda kalmıştım, dönmemişti ve suyum gelmişti 36 haftalıkken... Ameliyat sonrası kendime geldiğimde çok ağrı sızı hissetmemiştim, 1 hafta içinde de evimin işini yapar durumdaydım. İçinizi ferah tutun, inşallah bir çırpıda kolayca geçecek döneminiz...:nazar:
Cnm benim biraz sorunlu olduğu için genel yapacaklar ve uzun sürecek ve büyük ihtimal rahmi alacaklar..tip fakultesi olduğu için çok korkuyorum.düşünün kadın doğum servisine erkekleri almıyorlar mis eşim bile günde bir kere görecek mis.özel oda da ayniymis. İnş ameliyattan sonra fazla kalmam kız kardeşimin 2 çocuğu var ilk gece kalır ama 2.gece eşim kalır diyordum ne yapacaz bilmiyorum.Rabbim yardımcımiz olsun

Yok cnm tenhaydı bugün sadece nst de sıra oluyo 3 masa nst çekiyolar herkes 30 dk sürüyo ama bazıları daha fazla kalabiliyomuş, sekreterliğin orda liste var adını yaziyon listeye hemşire çağırıyo sırayla
Bir sonraki kontrolde benide alirlar mi acaba?Sancim falan olmazsa yine almayabilirler

Kızlar selam bileniniz var mı ? 37 dolmadan nasıl ayrilabilirim doğum iznine bi hafta erken başlatmak istiyorum izni?

Kızlar bebeginizin üstüne uyurken ne örtmeyi planlıyorsunuz, battaniye mi, uyku tulumu giydirmek mi, yada başka birşey? Ben ne ortecegimi bilemiorm hala

Kızlar mesajlarınızı okuyamadım
Acile geldim
Nst baktılar
Ebe Doğum ağrıların var bu şekilde yarına kadar bekleyemezsiniz dedi
Şimdi doktora ulaşmaya çalışıyoruz
Haydaa 😬
Of ne diyecem bilemedim
İnşallah ilaç verirlerde işe yarar kuzum keser sancıları.
İyi ki gitmişsiniz kuzum hastaneye. Doktor da en kısa zamanda dönüş yapar inşallah
İyi haberlerini bekliyoruz🙏

Back
X