- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evliliğin tadı tuzu cnm kavga,Ben hep şunu derim evde bi iletişim var ki kavga var,düşünsene adam senle hiç konuşmasa nasıl kavga edeceksin ki ,onlar altta kalmazlar hiç illa cvp verilecek kendileri haklı olacakayy bu adamlarla niye bu kadar dövüşüp duruyoruz ben anlamiyorum. Acaba sorun bizde mi kizlar?Su siralar Asabi oldugumu kabul ediyorum ama o da az inat degil ya hu. Karşımda ki hamiledir çenemi tutuyum demiyor
Begonyasın yaşadıklarına benziyor canım belirtilerinNe bileyim hep yatasım vardı yattım
Eşim de işteydi aramadım
Sabah uyandığımda her zamankinden farklı bir şişlik vardı elimde yüzümde
Gözlerimi bile zor açıyordum
Eşime “bugün kendimde farklı bir şeyler hissediyorum iyi değilim” dedim
O da bana “her zamanki paronayaklığın” dedi
O işe giderken ben kusuyordum gördü ama gün boyu merak edip de aramadı
Nasıl zoruma gitti
Üzüntü de mi etkiledi bilmiyorum artık
Bende hem yazıyorum hem gülüyorum
Geçen
Canım 6 aya kadar su vermeyin derler doktorlar hep, sen bi doktoruna mi danissan acaba ? Sadece anne sütü ya da formul mama vermelisiniz denir ne bileyim sen bi sor yine deTamam canım zaten sürekli kaynamış su bulunduruyorum mama için ondan vereyim o zaman günlük
Yaaa evet melikeydi o daGeçenbegonyas da da böyle olmuştu sanki okuya okuya yaza yaza geliyodu melikemiydi o,
görene kadar begonyasın oğlu 1 yaşına girecekti
Yok cnm olur mu.Maşallah canım doğum için 1 hafta daha dayanır inşallah oğlun.
Biran ilaçları bıraktım dediğinde kan sulandırıcı iğneyide bıraktın sandım.
Erkenci bir bebiş daha mı geliyorKızlar mesajlarınızı okuyamadım
Acile geldim
Nst baktılar
Ebe Doğum ağrıların var bu şekilde yarına kadar bekleyemezsiniz dedi
Şimdi doktora ulaşmaya çalışıyoruz
Kızlar mesajlarınızı okuyamadım
Acile geldim
Nst baktılar
Ebe Doğum ağrıların var bu şekilde yarına kadar bekleyemezsiniz dedi
Şimdi doktora ulaşmaya çalışıyoruz
Canım seni bizim topikte görünce çok mutlu oldum :) hoşgeldin sefalar getirdin ❤Cqnim mama veriliyoraa su veriliyor diye biliyorum ama anne sutu de aliyor suan degil mi su ihtiyacini karsiliyordur o sekilde. 40 i cikmadan verme bence su sert icimli cunku agir gelir suan
40 i ciksin hazir suyu kaynat cay kasigi ile ver yada minik kasik aldiysan onunla ver. Ben 40 indan beri veriyrm
Kuzu gerçekten farklı birşey hissedince gitmeliyiz artık.Kızlar ya korkmaya başladım her an her şey olabilir artıkhazır mıyım? Değilim galiba fena heyecanlandım kalbim küt küt atıyor
![]()
Aynen öyle canım. Belli mi olur belki haftalar önce girer belki jet hızıyla aynı günde girer herşey olur biterBebegin hizina bagli diyosuuunnn. Bakalim benim fındığım nasil girecek![]()
atanamayanogretmen nst kağıdı sende var mı?
Bi atar mısın kuzum 20-30 normal çünkü aslındaEvet aldık kağıdı