• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
:KK55::KK4:
ayy bu adamlarla niye bu kadar dövüşüp duruyoruz ben anlamiyorum. Acaba sorun bizde mi kizlar?Su siralar Asabi oldugumu kabul ediyorum ama o da az inat degil ya hu. Karşımda ki hamiledir çenemi tutuyum demiyor
Evliliğin tadı tuzu cnm kavga,Ben hep şunu derim evde bi iletişim var ki kavga var,düşünsene adam senle hiç konuşmasa nasıl kavga edeceksin ki ,onlar altta kalmazlar hiç illa cvp verilecek kendileri haklı olacak:KK4::KK55:

Ne bileyim hep yatasım vardı yattım
Eşim de işteydi aramadım
Sabah uyandığımda her zamankinden farklı bir şişlik vardı elimde yüzümde
Gözlerimi bile zor açıyordum
Eşime “bugün kendimde farklı bir şeyler hissediyorum iyi değilim” dedim
O da bana “her zamanki paronayaklığın” dedi :KK43:

O işe giderken ben kusuyordum gördü ama gün boyu merak edip de aramadı
Nasıl zoruma gitti :KK43:

Üzüntü de mi etkiledi bilmiyorum artık
Begonyasın yaşadıklarına benziyor canım belirtilerin

Maşallah canım doğum için 1 hafta daha dayanır inşallah oğlun.
Biran ilaçları bıraktım dediğinde kan sulandırıcı iğneyide bıraktın sandım.
Yok cnm olur mu.
Perinatoloji doktorunun dediği hiç bir konuya, kadın doğumcum yorum dahi yapmıyor. Bizim onların kadar bilgimiz yok ve karışamayız dedi.
Kan sulandırıcı doğumdan 40 gün sonraya kadar kullanıcam. 40. Gün perinatoloji doktoruna gidicem ömür boyu ne kullandiricaklarsa artık kan sulandırıcı için onların bilgisini verecek. Sanırım tekrar test yapacak.
Hematoloji doktorlarınuna da gidicem.

Kızlar mesajlarınızı okuyamadım
Acile geldim
Nst baktılar
Ebe Doğum ağrıların var bu şekilde yarına kadar bekleyemezsiniz dedi
Şimdi doktora ulaşmaya çalışıyoruz
Erkenci bir bebiş daha mı geliyor :KK200:
Allah ikinizinde yardımcısı olsun canım bizleri habersiz bırakma. Rabbim yar ve yardımcınız olsun 🤗

Kızlar mesajlarınızı okuyamadım
Acile geldim
Nst baktılar
Ebe Doğum ağrıların var bu şekilde yarına kadar bekleyemezsiniz dedi
Şimdi doktora ulaşmaya çalışıyoruz

Ayy kuzum bi de gitmeyecektin doktora😟 Allah yardımcın olsun canım her şey yolunda gitsin inşallah🙏🏻

Cqnim mama veriliyoraa su veriliyor diye biliyorum ama anne sutu de aliyor suan degil mi su ihtiyacini karsiliyordur o sekilde. 40 i cikmadan verme bence su sert icimli cunku agir gelir suan
40 i ciksin hazir suyu kaynat cay kasigi ile ver yada minik kasik aldiysan onunla ver. Ben 40 indan beri veriyrm
Canım seni bizim topikte görünce çok mutlu oldum :) hoşgeldin sefalar getirdin ❤
Arada sırada uğra bizleri tecrübeli bilgilerinle bilgilendir 🤗

Kızlar eve geldim şimdi
Ama kafam çok karıştı
Size anlatayım
Acile gittim
Ebe nst bağladı
Çok geçmeden senin Doğum ağırların var sabahı bekleyemezsin dedi

Sonra biz benim kontrole gittiğim ildeki doktora ulaştık arkadaş aracılığıyla
O da bizi kabul etmedi
Şu an Doğum olsa da hastanenin yeni doğanı yok o yüzden biz bişey yapamayız dedi
Ha bir de sancı varsa da yapabilecek bir şey yok demiş arkadaşa

Buradaki ebe şehir hastanesine gidin orda nöbetçi kadın Doğum mutlaka baksın sabahı bekleme dedi

Sancılarım 20 30 arası çıkmış
Bu panik yapıalacak bir değer mi

Sabahı evde mi beklesem
Geceden ildeki şehir hastanesine mi gitsem

Karnım sürekli semsert oluyor
Ebe bunlar ağrı işte dedi senin ağrın var dedi

Canim karin sertlesmesi bende dahil bircogumuzda oluyor benim daha biraz once oldu. Top gibi semsert sonra yumusadi. Bunu dr sordugumda bu haftalarda normal dedi. 20-30 sanci da cok normal sonucta 10 haftalik degiliz artik dogum yaklasiyor sikma canini telas yapma

Back
X