- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Canım benim aşağı yukarı 2 haftadır agriyo oralar hatta yataktan kalkarken dönerken batiyo resmen ve çok uyuşuyor doktorum normal bu ağrılar kemiklerin kendini doğuma hazırlıyor dedi magnezyum verdi ve günde 1 soda iç dedi biraz faydası oldu ama yinede ağrılar var hele benim artık son günler ya bazen korkuyorum yolda yürürken yada evde bı iş yaparken resmen adım atamıyorum kilitleniyorum....
Bizde yeni çektik diş ağrısı canım majezik sprey var alın mutlaka gece falan sırlarla kullanırsınızTünaydın kızlar
Bütün gece uyumadık eşimleeşimin diş ağrısı tuttu gece ama ne ağrı kıvranıyor resmen ne yaptıysak ağrıyı dindiremedik sonra acile gittik orada da hiçbir şey yapmadılar kanal tedavisi olması gerekiyor dedi ilaç yazdı yolladı gece gideceğimiz bildiğimiz özel bir yer d yoktu 2 yeri aradık ikisi de olumsuz kimseler yok ben hayatımda böyle bir şey görmedim hem çok üzüldüm hem de çaresiz hissettik kendimizi sabaha kadar o acıyı çekti
Sabah da gittiği özel hastane vardı doktoru allahtan oradaymış kabul etti bizi meğerse 2 dişi de enfeksiyon kapmışdaha yeni geldik eve deliksiz uyumayı düşünüyorum.
Herkese mutlu hafta sonları diliyorum
Seni şanslı bende bi annem var toplayıp gitti sağolsun gelir gene doğumdan önce. İlk 3 ay kafamı kaldıramadım oğlum var 3 yaşında o ateşlendi 1 ay kreşe gidemedi annem o ara fizik gördüğü için gelemedi işte o an gene anladım ki bi annemden fayda varmış kimse kapımı açmadı. Eşim sağolsun yemek bulaşık hallettiÇok geçmiş olsun kuzum babacığın da en kısa sürede sağlığına kavuşur inşdoğuma yakın gelir annende olsun.
Ben kendime zor bakıyorum bide misafir hiç ağırlayamam heraldeBeni duyanda her şeye ben koşturuyorum sanacak Annem baştan beri 1 ay bizde 1 ay evine gidiyor. Kızkardeşim hamileliğin başından beri yanımda arada kayınvalidem de gelip gidiyor
Daha önce duymuştum canım bunu bende doğuma yakın bırakılan ilaç neydi neydi diye düşünüp duruyordum. Sağol canım hatırlattığın için ☺Kızlar haddi mi aşmak istemem ama magnezyum kasılmaları azaltmak için bir ilaç olduğu için 37 den sonra kesinlikle bırakıcaz demişti doktorum. Ben de ztn çok gerek duymadığım için içmediğimi söylemiştim. 37 den sonra devam edince kasılmalar da doğumu tetiklediği için lazım olacak o yüzden engel istemiyoruz demişti.. bilginize..
Canım gözün aydın. Rabbim hiç ayırmasın ne güzel ten tene anne kızSelam kızlar ben fırsat bulup teli elime alamadım bir turlu bebişim çok şükür sağlıkla geldi bende gene anesteziden erkenden ayıldım sadece ikinci kez ayni yerden kesi olduğu için heralde dikiş yerlerim çok açıyordu ilk çıktığımda şuan çok iyiyim şükürler olsun biraz tuvalete çıkma sıkıntısı yaşadım ama ilaçlarla hallettik onu da. Biraz huysuz bir kızım var sürekli tenime temas etmek istiyor kimsenin kucağında durmuyor sepette durmuyor ya emecek yada tenime temas halinde uyuyacak öyle istiyor. Biraz nazli olacak sanırım bubaşka doğuran var mi hadi bereketli1 hafta olsun prensler prensesler gelsin anneleri onları koklasın bol bol
Kızlar merhaba. Ancak yazabiliyorum da 20 aylık kızım ve yeni bebeğim olunca evde 32 milyona bölünmek durumunda kaldım
Kısa özet geçeyim. Doktor 3 cm açılma, bgn doğurursun demişti, ben doğurmamıştım. Ertesi gün 4 cm olmuştu gez gel demişti. Akşam da hafif ağrılar başlayınca doktor zorla beni hastaneye gel diye ikna etmişti, nst’de de suyum gelmişti
Hah tam olarak orda kalmıştık.
Hemen yatışım yapıldı 22’ye doğru. açıklık 7 cm olmuştu. Suyumdan sonra ağrılar şiddetlendi. Hemen lavman yapıldı. Anamnez alındı, nst’ye bağlandım, hemen doğum fotoğrafçımı ve aileleri aradım. Çantaları eşim koşa koşa arabadan getirdi.
Pilates topu istedim fakat kullanmaya fırsatım dahi olmadı. Artık kasılmalar sancı olmuştu ve 2 dakikada bir gelip 50 sn sürüyordu, o an çok hızlı ilerledi. 8 cm olunca doğumhaneye alıcaz dediler. Ikınma gelince söyle dediler. Ikınma gelmeye başladı. Doğumhaneye koşturduk hemen nidalarla.
Doktorum yönergelerimi izlersen kesisiz bi doğum olur dedi, dinlemeye çalıştım kendimce, eşim ve fotoğrafçım da girdiler. Çok cesaret verici bir ortamdı. Saat 23.02de sadece hafif bi yırtıkla dünyalar tatlısı oğlumu kucağıma aldım. Başladım ağlamaya, muhabbet ettik oğlumla. Bir ebe daha ağladı beni öyle görünce. Doktor senin gibi dirayetli insan çok azdır tebrik ediyorum maşallah dedi. Eşim de ağlamaktan konuşamadı. Bense aşk yaşıyordum oğlumla.
Odaya geçtiğim gibi aşkımız devam etti. Bütün gece koyun koyuna yattık.
Ertesi sabah 20 aylık kızım hastaneye geldi, onların tanışmasını izlerken çok duygulu anlar yaşandı yine. Kızımın doğumuna giren ebeleri ne kadar büyüdüğünü görüp sevdiler kızımı. Oğlum da inşallah göz açıp kapayıncaya kadar koskoca olur.
Böyle güzel bir anı oldu benimkisi.
Ertesi gün yenidoğan sünnetimizi de olduk.
Ben yıkatmadım hastanede oğlumu. Bikaç gün sonra kendim yıkayacağım. Sarılığımız var galiba, bugün tekrar hastanede olucaz kontrol ve işitme testi için. Koşturma başlasın kızlar.
Doğurmayanlar, sakın korkmayın, hep pozitif düşünün. Meryem ana otu bulmayı da unutmayın ben çok faydasını gördüm ilk doğumuma kıyasla.
Lohusalık içinse ne kadar az insan o kadar ferahlık diyorum ve sizlere çok güzel doğumlar diliyorum arkadaşlarım
Selam kızlar ben fırsat bulup teli elime alamadım bir turlu bebişim çok şükür sağlıkla geldi bende gene anesteziden erkenden ayıldım sadece ikinci kez ayni yerden kesi olduğu için heralde dikiş yerlerim çok açıyordu ilk çıktığımda şuan çok iyiyim şükürler olsun biraz tuvalete çıkma sıkıntısı yaşadım ama ilaçlarla hallettik onu da. Biraz huysuz bir kızım var sürekli tenime temas etmek istiyor kimsenin kucağında durmuyor sepette durmuyor ya emecek yada tenime temas halinde uyuyacak öyle istiyor. Biraz nazli olacak sanırım bubaşka doğuran var mi hadi bereketli1 hafta olsun prensler prensesler gelsin anneleri onları koklasın bol bol
Bunu bende duymuştum canım bu gittiğimde ne diyecek bakalım doktorum hala kullanıyorum çünkü :) en son gittiğimde devam et demişti.Kızlar haddi mi aşmak istemem ama magnezyum kasılmaları azaltmak için bir ilaç olduğu için 37 den sonra kesinlikle bırakıcaz demişti doktorum. Ben de ztn çok gerek duymadığım için içmediğimi söylemiştim. 37 den sonra devam edince kasılmalar da doğumu tetiklediği için lazım olacak o yüzden engel istemiyoruz demişti.. bilginize..
Iyi sayilir.hava cok guzel ve eve kapandik.hem gezmek istiyorum hem halim yokMerhaba kızlar ❤ Güzel bir haftasonu diliyorum hepinize.
Bu sabah erkenden kalktık yola koyulduk eşimle. Ben hastane odası için süs vs istemiyordum ama annemle eşimle konuştuktan sonra az da olsa bir dekor yapmaya karar verdik. Mağaza mağaza dolandık bir kaç süs bulduk. Oğlumuzun ismiyle gri balonlar, hello baby yazan bir pano ve süslü balonlar.Aşağa foto bırakıyorum aldıklarımızı.
Ondan sonra yemek yedik, bahçemiz için bir kaç yer gezdik eksik vardı aldık.
Sonra eve geldim temizliğe koyuldum. Şu an ölü gibi yatıyorum
Sizler nasılsınız ?
Iyi sayilir.hava cok guzel ve eve kapandik.hem gezmek istiyorum hem halim yok
Açılman başlayınca evde ya da hastanede. Bir kasenin içine su koyup içine de bu otu koyuyorsun ot yavaş yavaş açılıyor o açıldıkça rahmin de açılıyor söylenenlere göre. Hastanede yapmak biraz zor gibi çünjü sürekli aynı odada kaplamaya bilirsin ben evde yapacağım inşallah sancım gelince
Maşallah canım enerjin tavanGünaydın kızlar
Ben de bugün erken kalktım
Sabah 9da eşimi yolcu ettim sonra işlerime baktım
Banyonun paspaslarını sandalye minderlerini attım makinaya
Sonra çamaşır attım serdim
İki tepsi kurabiye yaptım
Kek yaptım
Şimdi öğlen atıştırması yapıp evi temizlemeyi düşünüyorum
Herkese güzel bir gün diliyorum ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?