2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Kızlar haddi mi aşmak istemem ama magnezyum kasılmaları azaltmak için bir ilaç olduğu için 37 den sonra kesinlikle bırakıcaz demişti doktorum. Ben de ztn çok gerek duymadığım için içmediğimi söylemiştim. 37 den sonra devam edince kasılmalar da doğumu tetiklediği için lazım olacak o yüzden engel istemiyoruz demişti.. bilginize..

Bizde yeni çektik diş ağrısı canım majezik sprey var alın mutlaka gece falan sırlarla kullanırsınız

Mini_mini canım korkuların belki çok çok fazla ki haklısın korkmakta yerinde kim olsa korkar. Sabredip bekle içimdeki umutlar o kadar güzel ki sarı papatya gibi bir kızın olucak tüm bu çektiklerini sana unutturucak
Sakın kenkini çaresiz kimsesiz üzgün hissetme en ufak bir ihtiyacın olsa hiç çekinme bize haber ver elimizden geldiği kadar her zaman yanındayız

Seni şanslı bende bi annem var toplayıp gitti sağolsun gelir gene doğumdan önce. İlk 3 ay kafamı kaldıramadım oğlum var 3 yaşında o ateşlendi 1 ay kreşe gidemedi annem o ara fizik gördüğü için gelemedi işte o an gene anladım ki bi annemden fayda varmış kimse kapımı açmadı. Eşim sağolsun yemek bulaşık halletti

Daha önce duymuştum canım bunu bende doğuma yakın bırakılan ilaç neydi neydi diye düşünüp duruyordum. Sağol canım hatırlattığın için ☺

Canım gözün aydın. Rabbim hiç ayırmasın ne güzel ten tene anne kız

Merhaba kızlar ❤ Güzel bir haftasonu diliyorum hepinize.

Bu sabah erkenden kalktık yola koyulduk eşimle. Ben hastane odası için süs vs istemiyordum ama annemle eşimle konuştuktan sonra az da olsa bir dekor yapmaya karar verdik. Mağaza mağaza dolandık bir kaç süs bulduk. Oğlumuzun ismiyle gri balonlar, hello baby yazan bir pano ve süslü balonlar. Aşağa foto bırakıyorum aldıklarımızı.

Ondan sonra yemek yedik, bahçemiz için bir kaç yer gezdik eksik vardı aldık.

Sonra eve geldim temizliğe koyuldum . Şu an ölü gibi yatıyorum

Sizler nasılsınız ?

Eklentiler

• 77FD28AD-ACC7-45D0-96CB-18F4FEB695B7.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 56

Ikinizide tebrik ederim kızlar . Gözünüz aydın
Allah analı babalı büyütsün

Bunu bende duymuştum canım bu gittiğimde ne diyecek bakalım doktorum hala kullanıyorum çünkü :) en son gittiğimde devam et demişti.
Bu arada A Azram38 sezaryen olacaktı yanlış hatırlamıyorsam o yüzden ağrıları dinsin en azından diye vermiş olabilir doktoru. Normal doğum olmayacağı için başlatmıştır belki.

Iyi sayilir.hava cok guzel ve eve kapandik.hem gezmek istiyorum hem halim yok

Deneyeceğim teşekkürler bilgiler için

Kızlar ya ben bu hafta çok.agirlastim ev üstüme üstüme geliyor Çarşamba kontrolüm var daha ev temizlenecek kadın gelecek camlara ve dolap.ustlerine benim hiç canım istemiyor ama bı yerden başlamak lazım ilk gebeligimde böyle değildim bunda oglumda var mecbur yapmak zorundayım herşey bana bakıyor Perşembe günü Ankara'ya gidiyim diyorum annem gel burada dogur diyor nasıl doguracaksam özel benimki diyorum olsun ne olacak devlette dogur diyor herkes kendi rahati için uğraşıyor valla.bir hafta kalıp geliyim anneme diyorum sonra halıları gonderirim kadını alırım kolumu kaldıracak halim olursa tabi.uzakta olunca böyle zor işte bakalım otobüsle nasıl gidecem.

Maşallah canım enerjin tavan

Kızlar bugün özel bir hastanenin eğitimi vardı doğum sancılarını anlatırken gerçeğinden ayırmanın tek yolu mesela sancı geldi istiharat duş alma vs yaptıktan sonra eğer geçiyorsa bu yalancı sancıdır. mutlaka ritmik olmalı dedi. 15 dakikada bir 10 dakikada bir gibi gibi. ve sancıyı evde çekmemiz gerektiğğni söyledi çok önemli bir sağlık sorunu olmadıktan sonra. 5 dakikaya düşene kadar evde kendi konforunuzda çekin dedi sancınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…